Palmen murha selvitetty, tai melkein

Ruotsin syyttäjäviranomaiset ovat sulkeneet keissin nyt ja tiedottaneet kansalle että todennäköisesti se ns. Skandiamies oli syyllinen. Syytettä ei voida nostaa koska epäilty ei ole enää elossa.

27

67

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mikään ei siis ratkennut vieläkään.

      H.

      • Minä luulen että tämä Stig Engstöm on tosiaan syyllinen murhaan, mutta tää jäänee sillä tavalla avoimeksi kaikelle spekuloinnille ja salaliittoteorioille kuin JFK murha aikoinaan.


    • En ollut huomannut että täällä olikin jo jossain ketjussa harhaanjohtavan aloituksen ja otsikon alla jotain höpinää tästä samasta asiasta. En kyllä ymmärtänyt sanaakaan mitä höpisijät puhuivat. Oliko se suomea?

    • Anonyymi

      Noin sadastakolmestakymmenestä epäillystä nyt sitten arvottiin se oikea murhaaja, aivan mahtavaa toimintaa poliisilta, varsinkin ruotsalaiselta poliisilta.

      • Anonyymi

        Kukaan ei ole koskaan ottanut huomioon sitä yksinkertaisinta ja loogisinta ratkaisua:
        Olof Palmen oma vaimo.


    • Anonyymi

      Liian kallista tutkia vanhaa asiaa, koska alussa meni kaikki päin persettä.

    • Anonyymi

      Onhan se hieman turhauttavaa kun kuukausikaupalla olivat mainostaneet että nyt kesäkuussa tulevat paljastamaan tutkimuksien tulokset ja Palmen todellisen murhaajan. Uskottiin että jotain uutta todistusaineistoa olisi tullut esiin, DNAta löytynyt tai ase tai jotain konkreettista, mutta ei siis mitään uutta.
      Todellakin jäi sellainen maku suuhun että asiaan on upotettu riittävästi rahaa ja vaivaa ja tutkinta lopetetaan käytännön syistä.
      Palomasenollaykkönen

    • Todellinen tappaja on voinut yhtä hyvin olla joku, joka vasta jälkeenpäin sai tietää, että se oli Palme, jonka hän ampui.
      Sai vain ohimennen päähänsä, että haluaa tappaa jonkun. Niitä kun on sellaisia hörhöjä.
      Luultavasti pötki vieressä olevaan tunnelbanaan ja ajeli kauas ennenkuin siinä hötäkässä alettiin etsimään ampujaa.

    • Anonyymi

      Tellukka ja Ploma vilkaiskaa tämä voitte kiinnostua
      Ruosuista, kuvausta, osassa 3: Lähti Turusta Vulcanin telakalta samoihin aikoihin kuin Ploma mutta Ruotsiin
      Asuu selvästi jossain Tukholman osassa (Söderissä?),
      täällä ei tapahdu mitään paitti yöllä nuoret
      heittelee pommeja juuri mun ikkunan alla, poliisi käy usein

      Mun tyttöystäväni (ilmeisesti Bogotasta) sanoi että lopeta polttaminen, hänen isänsä
      kuoli keuhkosyöpään Kolumbiassa jos sää kuolet syöpään ei mulle jää ketään tänne,
      en tunne ketään. Ei se oikein ymmärrä katusosoitteita, jakaa Söderissä mainoksia ja hakee
      mua aina välillä tuu nyt viisaan mikä osoite tää on
      Kovaa työtä Hård arbete https://areena.yle.fi/1-50150898 tämä oli osassa kolme

      • Luulin katsoneeni ohjelman Ruotsin televisiossa, mutta kertomasi ei tunnu mitenkään tutulta. Ylen Areenan kaikki ohjelmat eivät ole katsottavissa täällä, pitäisi olla kotikunta Suomessa ja sitten rekisteröityä Suomi.fi:in pankkitunnuksilla.


      • Anonyymi
        Paloma.se01 kirjoitti:

        Luulin katsoneeni ohjelman Ruotsin televisiossa, mutta kertomasi ei tunnu mitenkään tutulta. Ylen Areenan kaikki ohjelmat eivät ole katsottavissa täällä, pitäisi olla kotikunta Suomessa ja sitten rekisteröityä Suomi.fi:in pankkitunnuksilla.

        Jospa joskus kokeilisit kuunnella Radio Jerevania, niin alkaisi tuntua tutummalta!


    • Anonyymi

      Vanha, naapurimaan tapaus on saanut tolkuttomat mittasuhteet tiedotusvälineissämme!
      Mitä meille kuuluu kymmenien vuosien takainen ampumatapaus vaikka uhrina olikin naapurimaan pääministeri. Ymmärtäisin kohtuullisen vaatimattoman kertauutisoinnin mutta pitkään jatkunut vouhotus?!

      Jos meidän pm:mme olisi ammuttu yli 30 vuotta sitten ja juttu jäänyt ratkaisematta niin nyt, vastaavassa tilanteessa <ruotsin lehdistö olisi saattanut mainita asian pienehkönä uutisena mutta taatusti niiden tv ei olisi sekoittanut sitä ohjelmiinsa.

      Naurettavaa ja samalla säälittävää tämä svedujutun paisuttelu meillä.

      Toinen asia joka kuvaa Ruotsin vanhaa siirtomaaisännän asennetta on koronaan liittyvä kommentointi rajavalvonnan yhteydessä!
      Ensin svedut ajavat ahterinsa kantoon ja sitten on vielä otsaa vaatia, että meidän pitäisi ottaa samoja riskejä.
      Uhkavat seuraamuksilla. Vastavuoroisesti voisimme näkyvästi ilmoittaa sveduille harkitsevamme Venäjälle ehdotusta aluevaihdoista.
      Ahvenanmaa vastaan pala Karjalan Kannasta. Sopimuksiin on turha vedota. Venäjän asenne sopimusten sitovuuteen on yleisessä tiedossa.
      Oolannin asukkaat ehtisivät sinne ihannemaahansa. Suolmelta loppuisi em. saarelaisten rahoittaminen ja Ruotsi saisi salminaapurikseen sotilaallisen suurvallan.

      • Anonyymi

        Olen samaa mieltä kanssasi vaikka olen ruotsinkansalainen vuodelta 1986.


    • Anonyymi

      Totuus olisi julma asia Ruotsille!

    • Anonyymi

      Jos tämä palsta olisi ollut jo kyseisen murhan ajankohtana toiminnassa, niin tapaus olisi selvitetty taatusti jo samana yönä, senaikaisten vanhojen ämmien taholta.

      • Anonyymi

        Minä luulen, että Palme ampui itsensä ja tahallaan aiheutti hämminkiä.
        Oli se niin ovela heppu.


    • Anonyymi

      En usko

    • Anonyymi

      Brittien keskusrikospoliisi naureskeli Ruotsin poliisin toiminnalle Palmen murha-asiassa.
      Interpol olisi selvittänyt tapauksen viikossa. Sama kyllä myös Kyllikki Saaren kohdalla.

      • Anonyymi

        Nuori tyttö rakastui pappiin suhde oli mahdoyon tuli riita ja pappi tönäisi tyttö kuoli käsiin koko kansa tiesi mutta ei voitu todistaa tekniikan puutteessa

        Naurettava on tänä porin tapaus jonka nykyaikana poliisi mokasi

        Bodomissa poliisi ri tyhmyyksissään söilyttänyt verisiä vaatteita jne vaan palsutti kotiin nyt ei ole selvitettävää materiaalia


    • Anonyymi

      Selvähän se - surmaaja sen teki.
      Ei epäilystäkään, etteikö näin olisi.

    • Anonyymi

      Ruotsin ylimielisyys on aivan selvä
      Siinä on vahvana syynä ruosut

      Ei Ruotsi ole varsinaisesti siirtomaaisäntä, sieltä saatiin länsimainen kirkko ja järjestys Venäjää vastaan

      Ihmettelen sitä että kukaan teistä ei viittaa 20- luvulla lähinnä sosdemien perustamaan VALTIOLLISEEN rodunpuhdistuslaitokseen Uppsalassa, jossa oli akateeminen lääkärijohto ja joka toimi saman nimisenäkin vuoteen 1956 ja jossa vain nimi vaihdettiin, ei henkilökuntaa, ja jonka tehtävänä oli poistaa Ruotsista lyhytkalloiset suomalaiset, saamelaiset, venäläiset ... rodut

      Tottakai tällsisella on vaikutus ruotsalsisen rahvaan asenteisiin, kun koulussa opetetaan 50 vuotta että rotu on puhdistettava suomalsisista
      Kun sitten lähinnä Suomen maaseudulta Ruotsiin noin 1970 mennyt kansakouluporukka ruosut hurmaantui kun sai asunnon jossa oli parkettilattia, niin alarotuidea vahvistui

      Eivät ruosut oppimattomina pystyneet hoitamaan kulttuuriaan ja menettivät kaiken, ei mikään auttanut, ei niitä kulttuurin ja kielen säilyttäminen Ruotsissa kiinnostanut

      Siitä kannattaa ottaa opiksi Suomessa globalisaatiossa, Suomi takaisin

      • """Eivät ruosut oppimattomina pystyneet hoitamaan kulttuuriaan ja menettivät kaiken, ei mikään auttanut, ei niitä kulttuurin ja kielen säilyttäminen Ruotsissa kiinnostanut."""

        Eikös se niin ole, että "maassa maan tavalla tai maasta pois".
        Vai nostatkos korkealle hattua sille, ettei Suomeen tulleet maahanmuuttajat suostu integroitumaan suomalaiseen kulttuuriin, vaan haluavat säilyttää oman kulttuurinsa ja kielensä?


    • Anonyymi

      Lukion ja vapaaehtoisen intin jälkeen menin Ruotsiin 60-luvun alkupuolella.
      Palasin Suomeen syksyllä 1967.
      Kokemukseni rajoittuvat sekä eteläiseen, että keskiseen Ruotsiin.
      Osan ajasta asuin ruotsalaisen perheen rivarin huoneessa ja toisessa paikassa, poikamieshotellissa minulla oli ruotsalainen asuinkaveri.
      Henkilökohtaisesti en voi valittaa mutta ruotsalaisten ylimielistä asennetta ei voinut olla huomaamatta.
      Olisin voinut aloittaa Ruotsissa insinööriopinnot mutta tuon yleisen ilmapiirin vuoksi palasin Suomeen.

      Ruotsalaisten asenteet muita ulkkareita kohtaan oli aivan erilainen. Asuessani Södertäljessä sinne tuli melkoisesti kreikkalaisia. Ruotsalaiset suhtautuivat krekuihin kuten tervetulleisiin vieraisiin konsanaan. Toimin Scanialla työnopastajana ja noista lukuisista krekuista vain kaksi pystyi täyttämään svedujen suoritusnormit. Tuntemistani suomalaisista kaikki.

      Ikävimmät tyypit löytyivät siellä olevista suomenruotsalaisista. Heidän perusasenteensa oli se, että he ovat meihin muihin verrattuna eliittijoukkoa mutta nämä kohtaamani surut katkeroituivat kun ruotsalaiset suhtautuivat heihin kuten muihinkin suomalaisiin.

      Minua raivostuttaa Suomen harrastama Ruotsin nöyristely jota tavallaan kuvaa Palmen murhan viimeisten vaiheiden uutisointi Suomessa! Sesai aivan tolkuttomat mittasuhteet. Vastaava toisin päin olisi svedulehdissä kuitattu pienellä sisäsivun uutisella eivät sähköiset välineet olisi rakentaneet mitään juttua.

      Nyt tämä viimeinen karanteeniasia. Ruotsi uhkailee! Voi pyhä pulivari!

    • Anonyymi

      Pulivari, totta puhut ruotsalaisten tökeryydestä, mutta siihen on syynä rodunpuhdistusrasismin lisäksi haloslaistyyppisten harjoittama nöyristely ja ruosujen työväenluokkainen kulttuurisurkeus
      Kun EU vaati suomen kielelle oikeuksia Ruotsissa, maa vastasi jakamalla suomen kielen meänkieleksi, ettei oikeuksia tarvitse antaa. Haloslaismädättäjät, Yle, Hesari ja mitä niitä on, ollvat hiljaa, tällä listalla kirjoittavat eivät edes tiedä asiasta, ei niitä kiinnosta, mitä välii

    • Anonyymi

      Pulivarin ok-kommentti svedulehdistä ja yleensä mediasta. Jatkan vielä.

      Kuuntelin tarkasti 2009 loppuvuonna Ruotsin televisiouutisia joka kanavalta, kun maailman suurimpia risteilyaluksia Turussa tehty Oasis of the Seas lähti Itämereltä. Se oli niin suuri, ettei se mahdu Iso-Beltin sillan alta, joten se odotti tuulia ja laskuvettä ja sisään täydellä vauhdilla jolloin sen keula painuu hiukan syvemmälle ja muutaman sentin marginaalilla alus pääsi sillan alta Atlantille. Kaikki kanavat näyttivät henkeä salpaavan täpärän alituksen. Yksikään Ruotsin kanava ei kertonut että alus on tehty Suomessa. Eikä se kiinnostanut ruosujakaan, mitä välii

    • Anonyymi

      "Eikös se niin ole, että "maassa maan tavalla tai maasta pois".
      Vai nostatkos korkealle hattua sille, ettei Suomeen tulleet maahanmuuttajat"

      Ruosut eivät tietenkään tunne historiaa eivätkä pysty sen takia toimimaan kansakoulupohjalta

      Suhteessa svealaisiin suomalalaiset ovat alkuperäiskansa pohjois-Ruotsissa eikä somalit

      Myös Venäjän ja Norjan pohjoisosissa

      Mutta ruosujen virheet eivät ole suomalaisten asia eikä suomalaisten ajettava asia. Ruosuth eivät tunteneet kiinnostusta vetää ruotsalaista rotuoppia esiin esim. oikeudessac eikä kiinnostuneet vastustamaan meänkielellä suomen kielen jakamista. Näitä operaatioita ajoivat ruotsalaiset sosialidemokraatit joihin ruosut paljon samaistuivat

      Palme oli eräs suomalaisten välinpitämätön sortaja vaikka hänen sukulsisensa osallistuivat Suomen vapaussotaan ja talvisotaan

      • """Ruosut eivät tietenkään tunne historiaa eivätkä pysty sen takia toimimaan kansakoulupohjalta"""

        No sittenhän se on ihan anteeksiannettavaa. Meitä on paljon täällä, jotka eivät koskaan käyneet kansakouluakaan loppuun, niinkuin minäkin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1342
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1255
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1150
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1042
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      995
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      983
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe