Oletko joutunut vedätyksen kohteeksi?

Netissä kuka vain olla mitä vain. Tämä kannattaa pitää mielessä kun tutustuu uusiin ihmisiin. Blogissamme kertaamme turvallisuusasioita https://deittailu.treffit24.fi/2020/06/11/viisaasti-deittiviidakossa/

Annatko itse puhelinnumerosi ennen kunnon tutustumista? Oletko törmännyt huijareihin?

12

217

  Vastaukset

  • Eilen kävin Suomi24 - treffeillä. Menin miehen ehdotuksen mukaisen kaupan pihaan, jossa hän tuli jo vastaan ja alkoi heti törkeästi arvostella vanhaa autoani ja kehua itseään ja omaa uutta autoaan. Jäi heti huono mieli. Sitten piti mennä lenkille mutta en lähtenyt. Selkäni oli sen verran kipeä ja minua pelotti lähteä metsään hänen kanssaan kävelemään. Varoituskellot soivat päässäni ja sanoin ääneen että käännytään takaisin. Hän sanoi Jaa ei susta taida olla lenkkeilijäksi. Istuin läheiselle leikkipuiston penkille ja sanoin että ei tällä kertaa. Lapsiperhe oli lähellä ja toi minulle turvaa. Tiesin että saisin apua jos jotain pahaa tapahtuu.
   Hän hymähteli ja puhui jotain. Aina kun sanoin ahaa, juu tai jotain muuta, hän pilkallisesti matki sen ääneen. Tunsin itseni huonoksi hänen seurassaan. Kertoi itsestään mutta ei halunnut kuunnella minua. Aina kun sanoin jotain,hän alkoi tekemään pilkkaa minusta ja puhumastani asiasta. Pidin huolen, etten puhu kuin smalltalkia. Taisi haluta nähdä mut vaan sen vuoksi että sai jollain lailla loukata tai saada itselleen hyvänolon tunteen siitä, että saa loukata inhottavalla käytöksellään jotakuta herkkää naista. Lopulta sanoin hänen inhottavien puheidensa väliin että taidan mennä autolle.
   Näistä treffeistä jäi hyvin inhottava mieli.

   • Maailmahan on täynnään psyykeltään vääntyneitä ihmisiä. Olen iloinen puolestasi, että ymmärsit olla menemättä hänen kanssaan metsään. Vaara oli todellinen. Hyvää kesää!🌹


   • kynä.M kirjoitti:

    Maailmahan on täynnään psyykeltään vääntyneitä ihmisiä. Olen iloinen puolestasi, että ymmärsit olla menemättä hänen kanssaan metsään. Vaara oli todellinen. Hyvää kesää!🌹

    Kiitos. Samoin sinullekin☺


  • Naiset luottaa komeaan mieheen aina ja siten ne rikokset tapahtuu, raiskaukset ja muut hyväksi käytöt. Naisten mielestä komea mies on aina luotettava ja siksi lähtevät treffeillekkin aina.

   • Se on kyllä k&k-mies jolla kilahtaa useammin. Antisosiaaliset ja yksinäiset miehet juuri raiskailevat ja käyvät naisten päälle kun päässä kilahtaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Se on kyllä k&k-mies jolla kilahtaa useammin. Antisosiaaliset ja yksinäiset miehet juuri raiskailevat ja käyvät naisten päälle kun päässä kilahtaa.

    Nimenomaan. Rumat ja puutteessa olevat miehet ovat vaarallisia.


  • En tiedä mitä tarkoitetaan sillä että joku joutuu huijatuksi. Jos on niin tyhmä että uskoo kaikki. niin kärsiköön nahoissaan. Kaikenlaisia onnen onkijoita on liikkeellä
   se pitäisi tajuta ja seuloa jyvät akanoista. Tyhmyydestä sakotetaan.

  • Joo, mun on vaikea ymmärtää näitä esittäjiä, mikä on heidän motiivi. Miksi tulla keskustelupalstalle vedättää? Mä ite juttelin tyypin kanssa jonka kanssa tappaminen ei onnistunut mitä älyttömimmistä syistä. Mutta hauskaa meillä oli keskustellessa. Mutta siihen se sit jäi, koska jutella olis saanut maailman tappiin, mutta näkemään hän ei pystynyt.

   • * tapaaminen ei onnistunut.


  • Minulla ei tällaista sattunut, mutta nykyisellä miehelläni kyllä. Hänen tapaamansa Suomi 24 palstan nainen tuttu vei 15000e rahaa kaikenlaisilla väärillä anomuksilla. Milloin mikin tarve oli rahaan. Rakkaudesta ei ollut puhettakaan , mutta mies luotti kun oli niin hyvän näköinen mimmi, pitää antaa rahaa että pysyy maisemissa. Auervaara Kirsti oli tää. Rikosilmoitusta suunnitellaan nyt, kun minä olen vaimona hänelle.
   Onko muilla ollut tällaisia rahan pyytäjiä?

   • Rikosilmoitusta vaan tekemään!


  • Huijareita netissä aina löytyy, valistusta tehty netin alusta asti.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefan on puhunut Seiskassa: Naapurien juoruaminen ei häntä haittaa.

   Stefan kertoo, että rakentaa Sofian kanssa kotia tietoisena naapureiden katseista, eikä häntä haittaa, vaikka naapurit soittelevat heistä lehteen.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   96
   7622