Hävittäjähankkeen perumisen kansalaisaloite, tärkeä vaikutusmahdollisuus käytettävissänne

Anonyymi

5000 allekirjoitusta lähenee jo, eli hyvä alku on veroparatiisihävittäjä-hankkeen perumisen kansalaisaloitteella.

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/6437

Mitä enemmän nimiä, sitä varmemmin tarpeettomat, ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden, eli vieraitten valtojen pörssikeinottelijoiden hanke evätään.

Nyt saa ihan itse valita vappusatasen, eli sen luvatun 1 250€/kk minimieläkkeen ja veroparatiisihävittäjien välillä. Samoin aktiivileikkurit tulevat varmasti uudestaan, ellei hävittäjähanketta peruta, kansalaisaloitteeseen siitä.

45

57

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mieluummin hävittäjät, kun kehitysapurahojen holtiton kylväminen huijareiden perseeseen.
      Hävittäjiä voidaan vielä tarvita, mutta afrikan muslimeilla emme tee yhtään mitään.

    • Anonyymi

      Kaksi kuukautta kulunut ja 4500 kannatusta tullut. Tällä tahdillä kannatusta tulee 13 500, joka ei ole läheskään riittävä. Trendi on kaiken lisäksi laskeva.

      Ja kun kaikki hallituspuolueet ovat sitoutuneet hävittäjähankkeen läpiviemiseen, ei tällaisilla aloitteilla ole onnistumisen mahdollisuutta.

      • Anonyymi

        Luuleeko joku, että 50 000:kaan ihmistä voisi peruuttaa ilmavoimien kalustohankinnat vuosikymmeniksi?


    • Anonyymi

      Ei mitään veroparatiisi-perintörikkaiden pentuja, lentelemään niskassamme ja metelöimässä veroparatiisivallan pullisteluineen. Koko kevään on Pirkanmaalla kärsitty, jatkuvasta metelistä.

      https://www.dw.com/en/us-fighter-jet-crashes-into-sea-off-uk-coast/a-53808856

      Siinä ne jenkkien hyökkäysliiton hävittäjät, kaatuilevat mereen - eikä Suomen medioissa tietenkään uutisoida.

      Käykää vain allekirjoittamassa, ei ole sellaista valintaa käynnissä, että kehistysapu tai hävittäjät, vaan kansalaisten perusturvasta se raha otetaan, eli uusia aktiivileikkureita tulee, jos kansa ei nyt sano painavaa sanaa ja estä veroparatiisihävittäjiä.

    • Anonyymi

      Tampereen seudulla koko kevään jatkunut, raskas ja stressaava, veroparatiisihävittäjien metelöinti, tulee siirtymään koko Suomen alueella, jos ihmiset eivät nyt tosissaan päätä, että "business finland"-äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, tarpeettomat kymmenen miljardin euron, Suomelle vahingolliset hävittäjä-hankkeet, perutaan, kansalaisaloite on käynnissä.

      https://www.dw.com/en/trump-says-us-cutting-troops-in-germany-over-nato-spending/a-53822850

      Jenkkien hyökkäysliitto ei voisi vähempää olla kiinnostunut, muusta kuin rahastuksesta, Euroopan ja Suomen kansoja köyhyyteen alistamalla.

      • Anonyymi

        Hyväksyisitkö jos ne hävittäjät otettaisiin Venäjältä?


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Avaaja:

      "5000 allekirjoitusta lähenee jo, eli hyvä alku on veroparatiisihävittäjä-hankkeen perumisen kansalaisaloitteella."

      Uskotko että hävittäjät hävittävät veroparatiiseja, vai mitä outoa oikein kuvittelet? :D

      Joskin itse addressikin on yhtä sekava. Esim. seuraava väite:
      "- "Monitoimihävittäjillä ei ole juuri muuta käyttöä kuin rynnäköinti maakohteita vastaan. Ne eivät pysty ohjusten tai rakettien torjuntaan, ja siksi koneita käytetään pääasiassa hyökkäyksiin maakohteita vastaan." "

      Monitoimihävittäjähän tarkoittaa juuri sitä mitä nimi kertoo, eli että kyseessä on monikäyttöhävittäjä ettei tarvitse yhtä konetta maavoimia vastaan, toista konetta ilmavoimia vastaan ja kolmatta konetta ohjuksia tai raketteja torjumaan.

      Sen vuoksi pienellä maalla kuten Suomella ei juuri ole järkevää vaihtoehtoa muuta kuin hommata monitoimihävittäjä, ellei budjetin määrää moninkertaistetaan niin että saadaan yhtä paljon jokaista eri konetyyppiä.

      "- Kalusto, jonka hankintaa harkitaan, on nopeasti kehittyvän teknologian rinnalla valmiiksi vanhanaikainen valinta."

      Venäjän ja Ruotsin tarjoamat vaihtoehdot ovat n. sukupolven vanhentuneita, siinä missä esim. jenkkien mahdollisuus on muita sukupolven edellä ja tulee kestämään huipulla todennäköisesti n. 30-40 vuotta.

      Eli kukaan ei viitsinyt edes tarkistaa onko itse kansalaisaloitteeseen laitetut väitteet ja perustelut totuudellisia :)

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vahva LIITTOUTUMATTOMUUS ja PUOLUEETTOMUUS, ovat Suomen parasta maanpuolustusta. Millään veroparatiisihävittäjillä, ei tee yhtään mitään yli-ääniohjuksin varustautuneita suurvaltoja vastaan.

      Viisainta on pysyä niistä erossa ja toimia rauhan valtiona maailmassa. Sopu on turvaa Suomelle.

      • Pienen maan armeijan tarkoitus on, kuten talvi- ja jatkosodassa, pitää huoli siitä että valtausyritys tulee ihan liian kalliiksi isommalle valtiolle.

        Tähän tarkoitukseen häive-hävittäjät sopivat erityisen hyvin koska pystyvät estämään vihollisen ilmaherruuden ja käyttää asemaansa maavoimia vastaan.

        Tietenkin rauhallisuus auttaa, mutta esim. liittoutumattomuuskaan ei tuonut mitään turvaa vaikka Ukrainalle. Pitää ottaa huomioon maan naapurit harkitessa puolustusstrategiaa.


    • Anonyymi

      Turha vaiva. Tällainen kansalaialoite ei mene eteenpäin tai ei ainakaan saa ääniä eduskunnassa.

    • Anonyymi

      Kansanedustajat jäävät ilman vaaliääniä, jos eivät vastusta veroparatiisirikollisten hävittäjä-hankkeita, että kyllä menee.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Parasta mitä tänään voi tehdä, on osallistua veroparatiisihävittäjien perumisen kansalaisaloitteeseen.

      Ottakaahan iisisti tänään, rauhallinen nätti päivä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten hävittäjä-suunnitelmat on peruttava. Suomen sisäinen turvallisuus ensin kuntoon, eli ihmisille aito perusturva, aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet.

      Äärioikeistopoliisin ylimilitarisointi, on samaa BF-veroparatiisirikollisuutta, kuin hävittäjä-hankkeet. Käykää osallistumassa ja viekää tietoa kansalaisaloitteesta, kaikkien ihmisten ulottuville.

    • Anonyymi

      Perutaan enemminkin somaleiden ja Lähi-Idän loisijoiden elättäminen. Lopetetaan heidän elättäminen niin voidaan ostaa vaikka joka vuosi uusia koneita ja rahaa jää oikeaa apua tarvitseville.

    • Anonyymi

      Hehe suomen 64 hävittäjää vastaan Neuvostoliiton (ei venäjän) tuhannet ydinaseet venäjän ydinaseet ja hävittäjät
      Ihan sama kuolema varma jos joku uskaltaa edes yrittää käyttää niitä muuhun kuin Tivolitomintaan (pidetään lentonäytöksiä tai sillai)

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tarvittaisiin vasta-aloite hävittäjien määrän nostamiseksi.
      96 kpl olisi hyvä pistämään hanttiin Putinin 26.7.2015 Kaliningradissa lupaamaa Suomen (ja Gotlannin ja Bornholmin) miehitystä vastaan:

      https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2015120920799966

      Onneksi vain alle viisituhatta tärähtänyttä mieluummin näkee punatähtiset Suhoit rupla-Suomen taivaalla.

    • Anonyymi

      Taasko tuo sama äärioikeisto-trolli vihakirjoituksineen, sekoilee. Käyvät Venäjällä natsileireillä "harjoittelemassa" ja tulevat sitten Suomeen uhoamaan. Eikö moderaattori voisi jo poistaa veroparatiisitrollien vihakirjoituksia ja pitää sananvapaudet asiakirjoittajille täällä kunnossa.

      https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/ilmavoimat-tuplasi-arvionsa-hornetien-elinkaaren-jatkamisen-kustannuksista-sk-sai-laskelman-kuluista/

      Nyt on mahdollisuus vaikuttaa ja kannattaa kansalaisaloitteeseen osallistua.

      Tuo artikkeli väittää, ettei kansanedustajia ja ministereitä muka kiinnosta, minkälaisia kustannuksia veroparatiisi-sijoittajat / ilmavoimat suunnittelevat, kansalaisten maksettaviksi, pitäisi kiinnostaa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomi todellakin tarvitsee minimissään 64 seuraavan sukupolven hävittäjää....mieluummin roimasti vieläkin enemmän! Otettakoon nuo rahat vaikka vastikkeetta elämäntavakseen eläviltä siipiveikoilta, alati kasvavien narkkarimäärien ylöspidosta , jne. Kahtiajako tulee toteuttaa: - Kyydistä omaehtoisesti pudottautuvat tulee unohtaa ja tarvittaessa haudata kunniakkaasti, mutta lyhyen kaavan mukaan.

    • Anonyymi

      Suomi saa olla tyytyväinen asevelvollisuusarmeijastaan ja puolustuksen ajantasaistamiseen sitoutuneista hallituksistaan. Si vis pacem, para bellum.

    • Anonyymi

      Tämä ketju taitaa olla niitä kuuluisia Venäjän vaikutus yrityksiä. Eli propagandaa koko tuuba. Ei jatkoon.

      • Harvinaisen selvää.

        Tilattakoon parhaat koneet. Onhan meillä puolustamisen arvoinen maa.


      • Anonyymi
        jjeeves kirjoitti:

        Harvinaisen selvää.

        Tilattakoon parhaat koneet. Onhan meillä puolustamisen arvoinen maa.

        Tähän ei voi muuta sanoa kun kyllä. Puolustusvoimat ansaitsevat hyvät välineet


    • Anonyymi

      Tuskin teitä homoja kommari sivarinretkuja 5:ttä tuhatta enempää löytyy!

    • Anonyymi

      Yllättävän vähän on löytynyt venäjämielisiä suomalaisia.

    • Anonyymi

      Venälaisethän nimenomaan haluaa nähdä suomalaisia hävittäjiä, jotka kiitää paikalle moottori(t) punaisina kun Suhoi kuskit koukkaa pari minuuttia suomen puolella.

    • Anonyymi

      ALOITTAJATROLLI VOI IMEÄ PIENTÄ JA NIIN SURKEAA ITSEÄNSÄ. 64 HÄVITTÄJÄÄ ON IHAN MINIMI ja jos oikein valitaan, niin nykyiset 62 tulee hinnalla millä hyvänsä päivittää vaikka "koulukoneiksi". Suomen taivas tarvitsee rautaa!

    • Anonyymi

      Veroparatiisi-hävittäjähanke joudutaan ottamaan uudelleen käsittelyyn ja peruttavaksi joka tapauksessa, ilman kansalaisaloitettakin.

      Suomella ei ole mitään tarvetta, 10 miljardin "business finland"-äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten hävittäjähankkeille.

    • Anonyymi

      Nyt on jo kiire, mutta vielä ehtii osallistumaan. 10 miljardia tarvitaan eläkeläisköyhyyden korjaamiseen ja eriarvoisuuden vähentämiseen Suomessa. Sivulta kaksi löytyy tämä tärkeä aloite.

    • Anonyymi

      Aamulla maikkarilla mainittiin, että hävittäjiä ei vastusta muut kuin kommunistit ja Anderssonin arveltiin saavan rivinsä suoraksi eikä sillä ole mitään merkitystä, jos 10 prosenttia eduskunnasta vastustaa maanpuolustusta.

    • Anonyymi

      Se on tärkeä viesti päättäjille, että osallistuu hävittäjähankkeen perumisen kansalaisaloitteeseen, sellaista mahdollisuutta, ei ole kenelläkään pieni- ja keskituloisella Suomen kansalaisella, varaa jättää käyttämättä. Vielä ehtii.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16205905/veroparatiisihavittajat-estettava-ja-peruttava-koyhyysongelma-hoitoon-miljardeilla

      Ruotsi toteuttaa 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET.

      Eläkerahastoista otettava nyt ne varat, vastaavan oikeusturvan päivittämiseen Suomessa. Kun kerran Ruotsi pystyy siihen, pystyy Suomikin.

    • Anonyymi

      Hieno ajatus, samalla puolustuskulut supistuisi nollaan, kun kaikesta vastaisi venäjä.
      Olipa maksimi tollo avaus💩

    • Anonyymi

      https://www.lemonde.fr/economie/article/2020/09/26/en-suisse-une-votation-a-6-milliards-de-francs-pour-de-nouveaux-avions-de-combat_6053743_3234.html

      Ranskassa kansalaiset saavat äänestämällä päättää, hankitaanko 7 miljardin hävittäjiä vai ei.

      Suomessa äärioikeiston järjestäytyneet veroparatiisirikolliset "business finlandeineen" jyräävät kansalaisten, oikeusvaltio-periaatteen, demokratian ja kansalaisten oikeuksien ylitse, vastoin Suomen perustuslakia.

      Kansalaisaloite on vielä hetken voimassa, uudelleen käsittely tulee joka tapauksessa.

    • Anonyymi

      Tänään on viimeinen mahdollisuus, allekirjoittaa kansalaisaloite, veroparatiisi-hävittäjähankkeen perumisen vaatimiseksi. Joka tapauksessa, jo koronan takia, se tullaan uudelleen käsittelemään ja perumaan, mutta nimillä on vaikutusta, että missä määrin.

      https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/foretag-tvingas-aterbetala-coronastod

      Ruotsi perii jo takaisin, "koronatukia" joita yritykset ovat käyttäneet verosuunnitteluun ja osinkojen jakoon. Suomenkin tulee toimia samoin heti.

    • Anonyymi

      Kannatan aloitetta, jossa hävittäjiä hankitaan kaksi - kolmesataa ja että minimieläkke ja minimipalkka nostetaan vähintään 3000 €:oon/ kk (netto). Lisäksi kannatan oman sukellusvenelaivaston hankkimista ja kolmen päivän työviikkoa. Lisäksi kannatan, että juhlapyhinä kansalaisille jaetaan juhlasatanen (100 € netto). Kannatan myös aloitetta äänestää sitä puoluetta, joka lupaa suurimmat ”vappusataset”.

    • Anonyymi

      Äärikommunistit haluavat tehdä Suomesta aseettoman.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      138
      1955
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1650
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1158
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe