Eduskunnan yksipuoluejärjestelmä ja BF talousrikosjärjestö aivopesun mestareita

Anonyymi

Medioissa ja keskustelualustoilla, näyttää olevan nyt paljon aivopesua ja mainontaa, jossa eduskunnan / BF:n ammattitrollit, syöttävät kansalaisten välille eripuraa ja uskottelevat, että olisi muka eroa puolueiden välillä eduskunnassa, vaikkei ole.

Annetaan ymmärtää, että ristiriidat ja ongelmat yhteiskunnassa, ratkeaisivat sillä, kun vaihtelee äänestämistä puolueiden, hallituksen ja opposition välillä, vaikka todellisuudessa, mitään aitoa demokratiaa, eli eroa puolueiden välillä, ei ole ollut enää vuosikymmeniin.

https://finnwatch.org/fi/blogi/726-koronatuet-ovat-vain-kirsikka-kakussa

On erittäin vaarallista, lähteä poliitikkojen ja isojen talousrikollisten, pörssikeinottelijoiden peleihin mukaan pelinappulaksi.
On ilmiselvää, että ns. "business finland"-niminen, äärioikeiston isojen talousrikollisten järjestö ja eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, toimivat täydessä yhteisymmärryksessä, Suomen kansalaisten oikeusturvaa, oikeusvaltio-periaatetta, aitoa demokratiaa ja oikeusvaltiota vastaan.

Kansalaisia pidetään raudanlujassa otteessa, valvomalla jokaista liikettä ja syyllistämällä pienistäkin horjahduksista, jos esim. köyhyyteen pakottamisen takia, menee nälissään syömään, vaikkei saisi tms. Mummoja ja pappoja syynätään Kela:ssa, työttömiä ja syrjäytettyjä kytätään suurennuslasin kanssa, keskiluokkaa pudotetaan yhtä systemaattisesti, erilaisilla rahastuskeinoilla, kuin ansanlangoilla lintuja.

Eduskunnan korruptiopäättäjät ja BF-talousrikollisjärjestö, käyttävät kansalta varastettuja miljardeja, "oikeusvaltio-maailman onnellisin maa-demokratia"-mainontaan niin ns. kotimaisissa, kuin ulkomaisissa medioissa ja keskustelualustoilla. Aivopesu on käynnissä, siihen mukaan menijät, pitävät yksipuoluejärjestelmän korruption toiminnassa.

42

112

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onko täällä tietoa, mihin pitää tehdä valitukset, kun oikeusturva kansalaisille ei Suomessa toteudu, esim. aidon perusturvan, ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien näkökulmasta, kun valtioneuvosto, ministeriöt, eduskunta, eivät lukuisista valituksista huolimatta, niitä valituksia korruption takia käsittele, tee muutoksia systeemiin, joka ei enää palvele Suomen kansalaisia, oikeusvaltio-periaatetta, kuten pitäisi ?

      https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4879034/Poliisi tutkii turkulaista yksityista saattohoidon kotisairaalaa yli sata potilasta todettu kuolleeksi vastoin saantoja

      • Anonyymi

        Valitukset eivät edistä kansalaisten oikeusturva-asioita. Ne ylläpitävät nykyistä korruptioeliitin toimeentuloa. Al Taee...


    • Anonyymi

      Sipilän, Lintilän, Vihriälän ym on erottava välittömästi.

      Veroparatiisimafian rahoittaminen, valtion, eli kansalaisten varoilla, oikeusvaltion, demokratian, kansalaisten oikeusturvan ja yhdenvertaisuuden kustannuksella, on iso rikos Suomen perustuslakia vastaan.

      http://yle.fi/uutiset/3-9385580

      "Talousnero" Karppisen olisi aika tulla valokeilaan, sieltä varjoista lymyilemästä. Hänhän on koko yksipuoluejärjestelmän kehittäjä, ja toimii johtotehtävissä kaikissa FB- yhteyksissä, hävittäjähankkeiden, ym eduskunnan yksipuoluejärjestelmän hankkeiden taustalla.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16328140/diktatuureja-ei-enaa-tarvitse-etsia-italiasta-ja-unkarista---kansanmurha-meneillaan-suomessa

      https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4879034/Poliisi tutkii turkulaista yksityista saattohoidon kotisairaalaa yli sata potilasta todettu kuolleeksi vastoin saantoja

      Poliisin ja supon kuuluisi olla jo eduskunnassa, tutkimassa eduskunnan yksipuoluejärjestelmän korruptiota ja osallisuutta veroparatiisiterrorismiin "BF"-isojen talousrikollisten äärioikeistolaisen veroparatiisiterroristi-järjestön kanssa.

      VAADIMME SIPILÄN EROTTAMISTA, samoin Lintilä, Vihriälä ym erotettava ja koko eduskunta tutkintaan.

      Oikeusvaltio-periaatetta rikotaan, kansalaisten oikeusturva puuttuu, ei ole enää aitoa demokratiaa Suomessa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Pörriäiset pääsivät surisemaan tänne väliin.
        Niinistön liito - oraviin kohdistunut suojelupuhe on vielä koijärveläisten mielissä.


    • Anonyymi

      "business finland"-veroparatiisi-talousrikollisjärjestön mediaksi muutettu, Yleisradio Suomessa, ei voi ainakaan piiloutua, journalisteihin kohdistuvan arvostelun taakse, sen verran ilmiselvää ja räikeää, veropakolaisyrityksien mainonta ja äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, etujenajaminen kansalaisten oikeusturvan ja puolueettoman tiedonvälityksen kustannuksella, nykyisessä "BF"-Yleisradiossa on.

      https://www.dw.com/en/coronavirus-anger-foments-violence-against-journalists/a-53383927

    • Anonyymi

      Suomessahan sitävastoin on vihervasemmiston valta .Perussuomalaiset heitettiin sivuun heti hallitus neuvottelussa vaikka oli toiseksi suurin puolue .Vihervasmmisto hallitsee mediaa .Koska valtio tukee sitä. Matujen rikoksista vaietaan heille syydetään rahaa jota kansalle ei kerrota .Hallitus toivottelee hyvää ramadania Suomalaisuuden päivänä .Ja syytää velkarahaa Koronan varjolla kaiken maailman puliveivareille PISTE !!

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ihan tavallisista lehtien keskustelupalstoista, käy kovan sensuurinkin ja mielipiteiden estämistenkin läpi selväksi, ettei enemmistöllä Suomen kansalaisista, ole enää rahaa käydä edes julkisella terveysasemalla ja hammashoidossa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16446696/havittajahankkeen-perumisen-kansalaisaloite-tarkea-vaikutusmahdollisuus-kaytettavissanne

      THL on yksityistetty, ajamaan veroparatiisi-sote-pörssikeinottelijoiden etuja, joten se ei tutki eikä raportoi, pitkään jatketun sairaus-kansaneläkeläisten 800€/kk äärimmäisessä köyhyydessä Suomen oloissa pitämisen vaikutuksista, vanhuksiin, vammaisiin ja pitkäaikaissairaisiin.

      Suomi on Venäjä, Unkari, Romania - ei yhtään kummempi. Suomea johtavat "business finland"-diktaattorit, joiden valtikkaa käyttävät, myös nykyisen Sipilän kakkoshallituksen Imelda Marcosit. Oppositio ei voisi olla tyytyväisempi, veroparatiisirikollisille miljardien jakamiseen.

      Suomen kansalaisten oikeusturva on Suomessa 2020 nolla.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16448620/quotsuomensisuquot-uusnatsi-rikollisjarjestoon-kuuluva-rydman-erotettava-kansanedustajan-tehtavista#comment-102964056

      On järkyttävää ja kertoo paljon eduskunnan korruptiosta, BF-äärioikeisto-ekstremisti-veroparatiisirikollisjärjestön toiminnasta, valtion päätöksenteossa, kun kansainvälisestikin kiellettyihin natsirikollisjärjestöihin kuuluva henkilö, saa olla tekemässä päätöksiä perustuslaki-valiokunnassa, vastoin Suomen perustuslakia ja kansalaisten oikeusturvaa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tuosta Japanin jenkkien sotabisneksien hylkäämisestä ja mereen syöksyneestä jenkkien hävittäjästä, joita BF-veroparatiisirikolliset yrittävät maksattaa Suomen kansalla, eivät mediat Suomessa, uutisoi mitään.

      https://www.rauhanpuolustajat.org/rauhanpuolustajat-havittajahanke-peruttava-pandemian-vuoksi/

      Kansalaisaloite yritetään vaientaa BF-medioissa, keskusteluissa estetään sananvapauksia rajusti, vaikka medioitten luvat itse asiassa, edellyttävät aitoja sanan- ja mielipiteidenvapauksia Suomen kansalaisille.

    • Anonyymi

      Suomessa "business finland"-äärioikeiston järjestäytyneet veroparatiisirikolliset, ovat vuosikymmenen jo korruptoineet eduskuntaa, mieleiseksi yksipuoluejärjestelmäkseen ja rakennelleet Suomesta kovaa, ylimilitarisoitua poliisivaltiota panssariautoineen.

      https://www.dw.com/en/greece-protests/a-54119094

      Poliisivaltioissa ihaillaan rosvoja ja poliiseja, fitnessmalleja ym pintaliito-elämää. Suomi muistuttaa jo pitkälti Unkaria ja Filippiinejä. Tärkeä oikeusvaltio-periaate, aito demokratia, kansalaisten oikeusturva ja yhdenvertaisuus, ihmisoikeudet jopa, ovat vakavasti vaarantuneet. "business finland"-veroparatiisi-ekstremistijärjestö, on jo toteutunut uhka demokratialle Suomessa.

      Jopa jenkeissä näistä demokratian ja oikeusvaltion asioista, keskustellaan laajalti jo ja tiedotetaan, muttei Suomessa.

      • Anonyymi

        Ottaako polpo kantaa tällaisiin ilmiöihin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ottaako polpo kantaa tällaisiin ilmiöihin?

        Kauhun tasapainossa hiljenee yks ja toinen polpon kirjoittelija.


    • Anonyymi

      Ei tätä hujausta ole jatkunut kuin 20 vuotta, nyt se vain tuli ilmi.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Veroparatiisi-"business finland"-äärioikeisto-oppositio, on nyt medioissa taas niin turhautunutta ja räyhää ja raivoaa, mutta tärkeästä kansalaisaloitteesta, veroparatiisihävittäjä-hankkeen perumiseksi ovat hipihiljaa.

      https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/ilmavoimat-tuplasi-arvionsa-hornetien-elinkaaren-jatkamisen-kustannuksista-sk-sai-laskelman-kuluista/

      Kansalaisaloite on nyt käytössänne, joten jos aiotte osallistua, se on tehtävä tänään, myöhemmin ei katumalla voi vaikuttaa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16400727/800-ekk-ei-ole-sairaus-kansanelake-vaan-ihmiskauppaa-eduskunnan-yksipuoluejarjestelmassa#comment-102448912

      BF-Yle:ssä ym äärioikeistomedioissa Suomessa, jälleen pelkkää äärioikeistolaista uhoa ja propagandaa, valeuutisia "hyväntekeväisyysvaltioista", ym sontaa.

      Suomessa tiedonvälityksenkin hoitaminen, on jätetty 800€/kk orjuuseläkeläisten itsensä tehtäväksi, sitä ei ole.

      BF-iltapäivälehdissä kovaa äärioikeistouhoa ja propagandaa - heebo keskinkertaisten "kolumneja". Verovaroin koulutetut toimittajat, pelkkiä veroparatiisisijoittajien k-vän jatkeita.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16175219/elakeleikkauksien-nimi-yksipuoluejarjestelmassa-on-quotkorotusquot

    • Anonyymi

      BF-medioissa jälleen kovaa äärioikeistopropagandaa ja suoraa valeuutisointia, köyhyyteen pakotettujen vihaignorointia. Surullista luettavaa, on ns. tiedonvälitys Suomessa, joka on politisoitua äärioikeisto-radikalismia.

      https://www.dw.com/en/the-right-wing-hatred-of-women-in-germany/a-54357050

      Suomessa täysin vastaava tilanne, täällä maatalous-yritystuilla lahjottu, ostettu, korruptoitu, äärioikealle radikalisoitunut poliisi, ei tutki, saati käsitä, mitä äärioikeistoviha todellisuudessa on. Se on yksinasuvien naisten pitämistä äärimmäisessä köyhyydessä, 800€/kk orjuuseläkkeillä.

      Nyt on kansalaisaloite, veroparatiisihävittäjä-hankkeen perumiseksi meneillään. Ellette halua leikkauksia itsellenne, kannattaa osallistua.

    • Anonyymi

      Vain n. 5000 ääntä, 10 miljardin euron, perintölasten veroparatiisi-hävittäjien estämisen kansalaisaloitteella. Medioissa kansalaisaloitteesta, ei ole näkynyt uutisia ja sananvapauksia on estetty, kun siitä kertoo.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vielä ehtii osallistumaan, veroparatiisi-hävittäjähankkeen uudelleen käsittelyn ja perumisen kansalaisaloitteeseen. Itsepuolustusta pieni- ja keskituloisille Suomen kansalaisille, on vaatia 10 miljardin perumista veroparatiisirikollisten turhuuksiin.

    • Anonyymi

      Veroparatiisihävittäjä-hankkeen uudelleen käsittely ja peruminen, on välttämätöntä ilman kansalaisaloitettakin. Osallistukaa nyt, ellette halua aktiivileikkureita.

    • Anonyymi

      Vielä, ehtii kun on nopea, osallistukaa nyt kun on mahdollista. Löytyy selaa kansalaisaloitteita, sivulta kaksi hävittäjä-hankkeen uudelleen käsittelyn ja perumisen vaatimus.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16678893/aanestamatta-jattaminen-jo-kuntavaaleissa-on-ainut-keino-heratella-korruptiopaattajia

      Kymmeniä kertoja, turhaan, äänestäneiden 800€/kk orjuuseläkeläisten, kannattaa olla valitsematta koleran ja ruton välillä, eli parempi on boikotoida jo kuntavaaleja.

      Äänestäjien pettämiselle, ovat rajat tulleet vastaan.

      https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

      Noin rempseästi Sdp kalasteli eläkeläisten ääniä, ei tullut "eläkeläisköyhyys tullaan siirtämään historiaan", tuli kipeitä eläkeleikkauksia, joita nimittivät korotuksiksi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16440463/eduskunnan-naisviha-konkretisoituu-sairaus-kansanelakelaisten-koyhyyden-jatkamisena#comment-102872918

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16416544/vale-elakekorotukset-aiheuttaneet-itsemurhien-aallon-suomessa-#comment-102626594

    • Anonyymi

      EK-Yleisradiosta tulee kovaa, äärioikeistolaista henkistä väkivaltaa, "jouluun" verhottuna, köyhyyteen pahoinpideltyjä, maassa jo makaavia potkitaan ja lujaa, kun isoa, korjaamatonta köyhyysongelmaa, nimitetään "yksinäisyys"-ongelmaksi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16683328/ekn-hallitus-kuten-petosperskokke--quotpunavihreysquot-on-ekn-valhe-sita-ei-eduskunnassa-ole-

      Mieluummin yksin, kuin EK-veroparatiisi-äärioikeiston missään.

      Äänestämättä jättäminen, jo kuntavaaleissa, on Suomen köyhyyteen pakotettujen, ainut keino herätellä korruptiopoliitikkoja.

      Erityisesti Keskustan lupaukset, 800€/kk köyhyyseläkeläisille:

      "useita satasia ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen", kannattaa muistaa, että ne ovat edelleen, täysin lunastamatta.

      https://sd.purot.net/naennnais-demokratia

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1806
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      44
      1387
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe