Eduskunnan NAISVIHA konkretisoituu sairaus-kansaneläkeläisten köyhyyden jatkamisena

Anonyymi

Viha kouluttamattomia, yksinasuvia, lapsettomia perhe- ja lähisuhdeväkivallan kohteita kohtaan, on juurikin NAISVIHAA tyypillisimmillään ja sitä nykyinen hallitus ja oppositio, eli koko syvästi korruptoitunut, eduskunnan yksipuoluejärjestelmä vain jatkaa ja pahentaa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16400727/800-ekk-ei-ole-sairaus-kansanelake-vaan-ihmiskauppaa-eduskunnan-yksipuoluejarjestelmassa#comment-102872553

Yritys-maataloustukien jakaminen "business finland"-äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten käsiin, jaettavaksi pienemmille isoille talousrikollisille, on iso rikos Suomen perustuslakia, oikeusvaltio-periaatetta, kansalaisten oikeusturvaa ja yhdenvertaisuutta vastaan. Mikään taho ei tutki BF-talousrikollisuutta, koska kyseisten yritystukien saajissa, on entisiä ja nykyisiä poliiseja.

Lupaukset "eläkeläisköyhyyden siirtämisestä historiaan" "useita satasia ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen" - kaikuvat tyhjyyttään eduskunnan tyhjissä saleissa, vale-eläkekorotus nolo 50-lappunen, ei riitä kompensoimaan, edes murto-osaa kohonneista elinkustannuksista ja mm. 400€ vuodessa kalliimmista, bussien matkakortti-maksuista Tampereella, joita Marin itse, oli Tre:en kaupunginhallituksessa säätämässä.

NAISVIHA on siis koko eduskunnan yksipuoluejärjestelmän iso ongelma, ei ainoastaan PetosPersKokoomuksen äärioikeisto-ekstremistisiiven.

75

420

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Äsken syytit persuja. Etkö huomaa, sinulla on miesvihaa. Mistä se johtuu, olen 100% varma, että olet katkera, ilman miestä jäänyt vanhapiika.

   • Anonyymi

    Äläppä vähättele, yli 40-vuotiaat neitsyet vanhatpiiat olisivat haluttua vaimomateriaalia joissain piireissä nykyisenä jakorasioiden ja -gigoloiden aikakautena. Epäilen kuitenkin, ettei aloittaja ole neitsyt.


  • Anonyymi

   BF-veroparatiisirikollisille yritys-maataloustukia jakava hallitus ja eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, ei ole aito tasa-arvomainoksissaan, koska jatkaa yksinasuvien sairaus-kansaneläkeläisten naisten, syvällä köyhyysrajan alla pitämistä.

   Tasa-arvoa ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, on BF-medioitten päivän "tasa-arvo"-valheen todellinen tarkoitus.

  • Anonyymi

   Maailman menossa lankeemus noudattaa omia lainalaisuuksiaan.

  • Anonyymi

   Naiset ovat tutkitusti pienempi aivoisia ja täten sopivia palvelemaan miehiä. T:hiihtäjä 47 härmästä

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Miten ihmeessä saat perussuomalaiset ja naisvihan liitettyä samaan lauseeseen?

   Minua perussuomalainen puolueohjelma miellyttää ja perussuomalainen puolue - jäsenineen, kannattajineen ja äänestäjineen, on kohdellut hyvin kauniisti ja arvostavasti.

   • Anonyymi

    Persut ovat sovinisteja ja Putinin vallan ihailijoita, minkä takia he vastustavat EU:ta.
    He haluavat palata Venäjän sekä Moskovan patriarkan vallan alle, jossa naisella ei ole ihmisoikeuksia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Persut ovat sovinisteja ja Putinin vallan ihailijoita, minkä takia he vastustavat EU:ta.
    He haluavat palata Venäjän sekä Moskovan patriarkan vallan alle, jossa naisella ei ole ihmisoikeuksia.

    Mielisairas suvakki sinä olet. Näytä päätohtorille avautumiasi niin osaa määrät lääkeet.

    "kouluttamattomia, yksinasuvia, lapsettomia perhe- ja lähisuhdeväkivallan kohteita"

    Kuka sinua muka estänyt kouluttautumasta, oma laiskuutesi.
    Kuka estänyt hankkimasta kumppania tai käskenyt eroamaan, suurin osa sinkkuja omasta halustaan ja akat ottaa eron kun rahaa työnnetään joka puolelta.
    Pelkästään hyvä asia jos geenisi eivät ole jatkuneet, eikä lapset ja mies joudu kärsimään takiasi.
    Suomifemakot ovat tutkitusti paljon väkivbaltaisempia kuin miehet, myös lapsiaan kohtaan.

    Oma vikasi jos et ole laiskuuttasi tehnyt töitä ja hankkinut työeläkettä, leskeneläkkeet poistettava välittömästi ja naiset töihin loisimasta. Ei miehen kuolemasta kuulu palkita.


  • Anonyymi

   Femakkojen miesvihalle täytyy tulla loppu. Femakot erottaa isät lapsistaan ja yh-femakoille maksetaan järjettömiä summia, elatusmaksut, yh-tuet, asumistuet, sossutuet... Femakot elää pitempään ja miehet maksavat femakkojen eläkkeet, lisäksi vielä täysin turhat leskeneläkkeet. Henkivakuutukset pitäisi kieltää, koska femakot murhaa miehiä saadakseen vakuutusrahat, leskeneläkkeet ja tietysti omaisuuden.

   Suomifemakot ovat tutkitusti paljon väkivaltaisempia kuin suomalaiset miehet. Hallituksen ja EU:n tulisi puuttua suomifemakkojen väkivaltaisuuteen, tappavat lapsiakin paljon isiä enemmän, lisäksi vammauttavat jopa 3000 lasta vuosittain alkoholilla. Sille on tultava loppu!

  • Anonyymi

   Modernia orjuutta sekin, kun vanhuksilla, vammaisilla ja pitkäaikaissairailla, ei enää kymmeniin vuosiin, ole ollut sellaista aitoa oikeusturvaa, että olisi voinut käydä, edes julkisella terveysasemalla, hammashoidossa ym.

   https://www.bbc.com/news/world-europe-53017188

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Totta, koko tyttöhallitus äärioikeistolaisia, lahjoittivat miljardeja rikkaille, mutta vanhusten ja köyhien olot vain kurjostuu.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Totta, koko tyttöhallitus äärioikeistolaisia, lahjoittivat miljardeja rikkaille, mutta vanhusten ja köyhien olot vain kurjostuu.

    Hei ne on kommunisteja, joka toki äärimuodossaan on lähes sama asia kuin kommunismi.


  • Anonyymi

   BF-Yle kerjää sääliä Kulmunille, joka petti kaikki vaalilupauksensa, sairaus-kansaneläkeläisille:

   "Useita satasia ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen"

   "Eläkeläisköyhyys tullaan siirtämään historiaan".

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16355975/itkea-ja-aanestaa---suomi-ei-ole-enaa-oikeusvaltio-sairaus--ja-kansanelakelaisille

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16400727/800-ekk-ei-ole-sairaus-kansanelake-vaan-ihmiskauppaa-eduskunnan-yksipuoluejarjestelmassa#comment-102448912

   Äärimmäinen köyhyys vanhuksilla, vammaisilla ja pitkäaikaissairailla Suomessa vain pahenee ja jatkuu.

   Eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, jakaa miljardeja "business finland"-äärioikeiston järjestäytyneille veroparatiisirikollisille - entiset ja nykyiset poliisit mukaan lukien, eli lahjonta, voitelu, ostaminen - siinä keinovalikoimaa, jolla diktatuuri tuli Suomeen.

  • Anonyymi

   Olet varmaan niitä samoja idiootteja jotka näkevät rasismiakin kaikkialla? Kauheaa kun tässä naisvihan kehdossa melkein kaikki ministeritkin on naisia...

  • Anonyymi

   Nykyinen Sipilän kakkoshallitus ja viisi Imelda Marcosia, tekivät käytännössä eläkeleikkauksia, eli jatkoivat sairaus-kansaneläkeläisten äärimmäistä köyhyyttä ja pahensivat sitä.

   https://www.dw.com/en/trump-says-us-cutting-troops-in-germany-over-nato-spending/a-53822850

   400€ vuodessa kalliimmat bussien matkakortit Tampereella, Marinin junailemina, 50€ pääsymaksu reseptilääkkeisiin, ym perustuslain vastaiset eriarvoisuusmaksut ja kohonneet elinkustannukset, tekevät sen nolon 50-lappusen miinusmerkkikseksi, eli eläkeleikkaus tuli "eläkeläisköyhyyden siirtämisen historiaaan" sijasta, ellei sitten kansanmurhaaminen, ollutkin tuon siirron tarkoitus.

   Joka toinen päivä yli 65-vuotias suomalainen, tekee itsemurhan Suomessa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Eläkkeet ansaitaan työllä. Sosiaaliavustukset ovat eri asia.


  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Epäluottamus mediaan kertoo suomalaisten mielenterveysongelmista ja kyvyttömyydestä hakea tietoa. Yhteiskunnallinen yleissivistys on vastalääke vainoharhaan.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   BF-Yleisradiossa, toisista bf-medioista Suomessa puhumattakaan, jatkuvaa "piilo"rasismia, jos ei muuten, niin musiikkivalinnoissa tänään uusnatsistisia jääkiekko-renkutuksia.

   https://www.lemonde.fr/societe/article/2020/07/29/policiers-accuses-de-racisme-au-tribunal-de-paris-darmanin-se-demande-pourquoi-les-sanctions-n-ont-pas-ete-prises_6047543_3224.html

   Eduskunnan yksipuoluejärjestelmä jakanut "koronatukia", äärioikeiston ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille.

   Suomessa ei tutkita isoimpia talousikoksia, korruptiota, veroparatiisirikollisuutta ja äärioikeiston väkivaltaa, koska entisiä ja nykyisiä poliiseja ja supoa, on mukana äärioikeiston natsitoiminnassa, ja vastikkeettomien yritys-maatataloustukien saajina.

  • Anonyymi

   800€/kk orjuuseläkeläisissä on osa uhriutujia ja masokisteja, jotka eivät halua / osaa vaatia parempaa. Se on tullut huomattua ja sitä korruptio-päättäjät, osaavat käyttää hyväkseen, kun jatkavat äärimmäistä köyhyyttä Suomessa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://www.france24.com/en/live-news/20201129-wounded-photographer-says-paris-protest-brought-back-syria-memories

   Pariisissa ym Ranskassa, suurmielenosoitukset meneillään, poliisiväkivaltaa, äärioikealle radikalisoitumista ja kuvaamiskieltoa vastaan.

   Suomessa mikään taho ei tutki poliisien korruptoimista, vastikkeettomilla yritys-maatalous-koronatuilla, eduskunnan yksipuoluejärjestelmän toimesta, saati poliisin, supon, ns. tietoturva-asiantuntijoiden äärioikealle radikalisoitumista

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16452103/ohisalo-entisia-ja-nykyisia-poliiseja-ostettu-lahjottu-korruptoitu-yritys-maataloustuilla#comment-102998223

  • Anonyymi

   Tasa-arvo rikkaille keskenään, ei ole tasa-arvoa.

   https://www.cbc.ca/parents/learning/view/metoo-fathers-opinion-about-advocacy-for-women

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

   Hallituksella on kiire, jos aikoo pitää äänestäjänsä, jo kuntavaaleissa, muuten jätämme kokonaan äänestämättä. Eduskunnan korruptoidussa yksipuoluejärjestelmässä, joka ajaa vain rikkaiden veropakolaisten etuja, ei kannata äänestää.

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    "Äänestämättä jättäminen jo kuntavaaleissa, on ainoa keino, herätellä korruptiopäättäjiä hallituksessa ja oppositiossa, eli eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä."

    Sumeaa logiikkaa. Äänestämättä jättäminen on keino varmistaa, että kaltaistesi ääni ei tule sitäkään vähää kuuluviin. Tietoisku: puolueilla on tavoitteita, ei lupauksia. Suomessa hallituksissa on useampi puolue. Eikä yksi puolue ei pysty toteuttamaan tavoitteitaan ilman muiden kannatusta. Lainsäädäntöä ei synny ilman eduskunnan kannatusta. Sen lisäksi Suomen tilanteeseen vaikuttavat monet muutkin asiat. Maailmantalouden kriisi romuttaa nopeasti hyvätkin suunnitelmat. Korona on esim. saanut aikaan maailmanlaajuisen laman, joka vaikuttaa myös Suomeen. Sen seurauksena vienti hiipuu, työpaikkoja menee ja verotulot laskevat. Yrityksiä kadehtivat eivät vieläkään tajua, että Suomen talous on vientivetoinen.


  • Anonyymi

   Nykyinenkin korruptiohallitus, aliarvioi "mummoja ja pappoja", joita on suuri määrä ja koko ajan suurenee, 500 000:tta äänestäjää, kun jättävät äänestämättä, se kyllä näkyy ja tuntuu 5,5 miljoonaisessa väestössä.

   https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000004879316.html

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16213507/pm-sanna-marin-tiesi-etta-elakekorotukset-otetaan-taka-oven-kautta-pois

   Siihen työttömät ja syrjäytetyt, tuleva eläkeläisköyhät päälle, niin yli miljoona äänestäjää boikotoimaan kaikki vaaleja Suomessa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16528601/bf-porssikeinottelijat-johtavat-suomea-ei-mikaan-hallitus-tai-eduskunta#comment-103829334

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

   • Anonyymi

    Äänet jakautuisivat suurin piirtein samoin, vaikka mummot ja papat jättäisivät äänestämättä. Persut siitä enemmän kärsisivät kuin demarit tai kokoomus.


  • Anonyymi

   https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/nathat-mot-kvinnliga-journalister-vanligt

   EK-medioissa on kovin hiljaista, mitä tulee isoon köyhyysongelmaan, eriarvoisuuteen, demokratian murtumiseen ja oikeusvaltio-periaatteen romuttumiseen, kansalaisten oikeusturvan puuttumiseen Suomessa.

   Naispoliitikot- ja toimittajat, tyytyvät olemaan sieviä sipsuttelijoita, säilyttääkseen asemansa. Suut supussa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16694097/quothyvantekevaisyysquotvaltio-on-demokratian-ja-oikeusvaltion-vastakohta-

   • Anonyymi

    Totta, heti vaadittava asepalvelus tai sivari pakolliseksi myös naisille.
    Lasten vammauttaminen alkoholilla jo sikiönä tehtävä rangaistavaksi, peräti 3000 lasta, 6,5% kaikista syntyy vammaisina femakkojen takia. Pakkohoitoon raskausajaksi tai vankilaan synnytettyään.
    Abortti ehkäisykeinona maksettava itse.
    Naisten maksettava omat eläkkeensä, töitä tehtävä 8 vuotta pitempään, vaihtoehtoisesti naisten eläkemaksut suuremmiksi tai eläkkeet pienemmiksi. Leskeneläkkeet pois, ei niitä ole muuallakaan.


  • Anonyymi

   Uskokaa jo hyvällä vain persuja äänestämällä voitte enää vaikuttaa kaikki muut puolueet ovat liian korruptoituneita?

   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000004879316.html

    Siinä muistutusta aktiivileikkureista ym kipeistä leikkauksista, köyhyyteen pakotetuilta, PetosPersKokKe:n toimesta.

    Hyvä kun muitutit että marinadi tuo aktiivimallinkin eläkeputken poiston lisäksi, nuohan ovat kepuleiden kanssa jopa pahempia äärikapitalisteja kuin kokkareet.


   • Anonyymi

    Sivistynyt ei vasarapuoluetta äänestä.:)


   • Anonyymi

    Ei uskota.


  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Turhaan linkittelet avautumisiasi. Horot myyneet itseään ja nyt haluavat rahastaa uudelleen. Horoilusta pitäisi tehdä jälleen rangaistavaa.


  • Anonyymi

   On hallituksen / eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, erittäin suuri alennustila, kun sisäministerin naamalla, kehotetaan äärioikeiston taloudellisen, fyysisen, seksuaalisen ja henkisen väkivallan kohteita, köyhyyteen pakotettuja ja pahoinpideltyjä Suomen kansalaisia "häpeämään" köyhyyteen pakotetuksi tulemistaan, äärioikeiston korruptiopäättäjien sijasta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699088/keita-ekn--quotbusiness-finlandinquot-jasenia-peter-nygardin-lahipiireissa-vieraillut-karibialla

  • Anonyymi

   Ns. virallinen Suomi, valehtelee jopa YK:lle, eli kansainväliselle yhteisölle, Suomen koronaluvuista, joista veroparatiisi-THL-soteministeriöt-eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, eivät tiedä yhtään mitään, koska:

   Köyhyyteen jätetyillä Suomen kansalaisilla, joita on toista miljoonaa, ei ole rahaa käydä missään, julkisellakaan lääkärissä, se ei ole ensisijainen tarve, kun on nälkä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699215/petosperskokke-antoivat-kelan-14a-tuista-ulkomaiselle-halpatyovoimalle

   Veroparatiisi"asiantuntijat THL-HUS-soteministeriössä, valehtelevat naamat punaisina, Suomen koronaluvuista, joista eivät tiedä yhtään mitään, jopa YK:lle.

   Köyhyyteen jätetyillä on Suomessa NÄLKÄ, "jouluna" 2020.

   Äänestäminen olisi nukkumista - eduskuntavaalit olivat viimeiset vaalit, joihin osallistuimme niukin naukin - nyt on tullut selväksi, kuinka veroparatiisi-äärioikeiston "business finland"-rikollisjärjestö, on korruptoinut kaikki kansanedustajat ja johtaa maatamme.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Varsinkin nyt, kun koronarokotetut ovat alkaneet LEVITTÄMÄÄN koronavirusta, ne aidot, luvatut sairaus-kansaneläkkeiden 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, eli aito oikeusturva, olisivat riskiryhmille vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, äärimmäisen tärkeitä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16216235/kulmuni--kepu-valehtelevat-elakekorotuksista---niita-ei-ole-#comment-100667599

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699215/petosperskokke-antoivat-kelan-14a-tuista-ulkomaiselle-halpatyovoimalle

   Äänestämättä jättäminen jo kuntavaaleissa, tulee olemaan 800€/kk orjuuseläkeläisille, se ainut keino tulla huomatuksi. Kun puoli miljoonaa, äärimmäiseen köyhyyteen pakotettua ja jätettyä, vanhusta, vammaista ja pitkäaikaissairasta, jättää äänestämättä, kyllä se 5,5 miljoonaisessa väestössä, alkaa näkymään ja viimeistään YK ja EU ottavat kantaa, Suomen köyhyyseläkeläisten ilman aitoa, demokraattista oikeusturvaa jättämisen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16683328/ekn-hallitus-kuten-petosperskokke--quotpunavihreysquot-on-ekn-valhe-sita-ei-eduskunnassa-ole-

   Kaikki eduskunnan korruptiopuolueet ja sen liepeillä roikkuvat äärioikeistolaiset, edustavat "suurta rahaa", eli veroparatiisirikollisuutta.

   Äänestämättä jättäminen on ainut keino, herätellä korruptiopäättäjiä, jo kuntavaaleissa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Hienoa suvakkifemakko että yllytät kaltaisiasi jättämään äänestämättä, persut saa sitäkin suuremman %-osuuden!


  • Anonyymi

   Kuinka monen köyhyyseläkeläisen, ennenaikainen kuolema, aidon oikeusturvan puuttumisen takia, köyhyyteen pakotettuna Suomessa, naamioidaan "itsemurhaksi" . Enemmistö köyhyyteen, ilman aitoa oikeusturvaa jätetyistä, Suomen kansalaisista, joita on se puoli miljoonaa ihmistä, on naisia.

   https://www.dw.com/en/how-many-femicides-in-turkey-are-covered-up-as-suicides/a-56752194

   https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

   Ennen eduskuntavaaleja sairaus-kansaneläkeläisten, köyhyyden korjaamisen, piti olla se tärkein kansalaisten hoidettavista asioista, uudelle hallitukselle. Sen jälkeen kun vaaliäänet oli otettu, tulikin käytännössä eläkeleikkaus, nololla viiskymppis-almulla, jolla ei kompensoida edes murto-osaa kohonneista elinkustannuksista, saati ole lähelläkään korotuksia, ja sairaus-kansaneläkkeiden 2021-luvulle päivittämisiä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

   Äänestämättä jättäminen jo kuntavaaleissa, on haavoittuvien osana, kun syvä korruptio ja jäätävä välinpitämättömyys, läpäisee koko eduskunnan yksipuoluejärjestelmän.

  • Anonyymi

   Suomen ongelma eivät ole ulkorajat, vaan sisäinen turvattomuus, köyhyyteen pakotettujen vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden, joista enemmistö on yksinasuvia naisia, äärimmäiseen köyhyyteen Suomen oloissa, ilman aitoa oikeusturvaa 800€/kk jättäminen.

   https://www.svt.se/nyheter/utrikes/har-vackt-en-flodvag-av-ilska-och-sorg

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16452103/ohisalo-entisia-ja-nykyisia-poliiseja-ostettu-lahjottu-korruptoitu-yritys-maataloustuilla#comment-102998223

   Köyhyyteen pakottaminen ALTISTAA niin korona- ym pandemioille, kuin kaikelle taloudelliselle, fyysiselle, seksuaaliselle ja henkiselle väkivallalle.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16400727/800-ekk-ei-ole-sairaus-kansanelake-vaan-ihmiskauppaa-eduskunnan-yksipuoluejarjestelmassa#comment-102448912

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16678893/aanestamatta-jattaminen-jo-kuntavaaleissa-on-ainut-keino-heratella-korruptiopaattajia

   Haavoittuvimpaan asemaan jätetyille valehteleminen, on eduskunnan korruptoituneen yksipuoluejärjestelmän, perustuslain vastainen tietoinen, demokratian vastainen teko ja valinta.

  • Anonyymi

   Nykyisen hallituksen olisi pitänyt jo toteuttaa 1 250€/kk minimieläkkeet, jotka ovat käytössä kaikissa Pohjoismaissa ja EU-demokratioissa. Esim. pahoinvoivien lasten ja nuorten vanhemmista, iso osa on 800€/kk köyhyyseläkeläisiä.

   https://www.theguardian.com/uk-news/2021/mar/15/arrests-made-at-protest-against-policing-bill-and-violence-against-women

   Sairaus-kansaneläkeläisten erittäin huono asema Suomessa, on tyypillistä naisvihaa, alkaen perhe- ja lähisuhdeväkivallasta, jatkuen yhteiskunnalliseen syrjäyttämiseen ja osattomiksi tekemiseen.

   https://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/11/03/puoli-miljoonaa-elakelaista-kituuttaa-koyhyysrajan-alapuolella

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

  • Anonyymi

   Korruptiopoliitikkojen vaalipuheet alkaneet, vaikka edellisetkään vaalilupaukset, ovat vielä toteuttamatta.

   https://www.dw.com/en/opinion-why-have-we-failed-women-so-badly-during-covid/a-57116761

   "Sairaus-kansaneläkeläisten köyhyys, tullaan siirtämään historiaan" .

   Sivistys- ja oikeusvaltioissa ovat 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden turvana. Suomessa puoli miljoonaa 800€/kk orjuuseläkeläistä, on jätetty ilman aitoa oikeusturvaa, vakavan pandemian keskellä.

   Sairaus-kansaneläkeläiset tekevät viisaasti, kun jättävät jo kuntavaaleissa äänestämättä.

  • Anonyymi

   Hallituksen ´rampa ankka´ Lautakasa-Vanhanen, on käyttänyt koko uransa, sairaus-kansaneläkeläisten vihaamiseen ja köyhyydessä, ilman aitoa oikeusturvaa jättämiseen. Kehuskelee sillä jopa, EK-medioitten haastatteluissa, kuinka "eläkeläisille ei mitään", vaikka Keskustan eduskuntavaalilupaukset, olivat: "useita satasia ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen". Keskustaa äänestäneet eläkeläisköyhät, tekevät viisaasti, kun jo kuntavaaleissa, jättävät äärioikeistoradikalistiseksi muutetun veroparatiisipuolueen.

   https://www.france24.com/en/health/20210407-governments-are-gender-blind-to-impact-of-covid-19-on-women-global-studies-say

  • Anonyymi

   Koulutuksen puute, yksinasuminen ja lähisuhdeväkivallan sietäminen ovat valintoja, joista ei voi sentään yhteiskuntaa syyttää. Valinnoilla on aina seurauksia, jotka jokaisen on pääosin kannettava itse. Eikä se ole aina kivaa.

   Sosiaaliturva muodostaa Suomessa turvaverkon, jonka kaltainen löytyy harvasta maasta. Tätä jotkut suomalaiset eivät ole vieläkään oikein ymmärtäneet. Mutta valtion kassa ei ole pohjaton, eikä raha putoa Suomessakaan taivaasta.

   Riehut Business Finlandista. BF:n tehtävä ei ole tehdä psykologisia tutkimuksia yrittäjien ajatusmaailmasta. Sen rahoituksen tehtävä on pelastaa bisneksiä ja luoda työpaikkoja, jotka tuovat verotuloja Suomeen. Verotuloilla sinunkin sosiaaliturvasi kustannetaan. Yrityksiä kadehtiessassi kaivat maata omien jalkojesi alta.

  • Anonyymi

   Marin / hallituksen naisministerit- ja kansanedustajat, eivät saa myötätuntoamme, kun äärioikeiston PetosPersliikeKok-Eilisen populistiporvarit, kehittivät kuntavaalien ajaksi, hyökkäyksiä aamupuuroon ja meikkipusseille, vaikka ne isoimmat,todelliset talousrikokset, jatkuvat veroparatiisivuodot pörssiyrityksille, joita on VVM:stä jatkettu jo vuosikymmenet, eli tuhansien ja tuhansien miljardien eurojen edestä - ovat edelleen täysin tutkimatta, koska poliisi, supo, Krp, ne joiden pitäisi niitä isoimpia talousrikoksia, korruptiota ja äärioikeiston järjestäytynyttä veroparatiisirikollisuutta tutkia, ovat mukana kyseisessä isossa veroparatiisirikollisuudessa tekijöinä ja hyötyjinä, mm. palkintoviroissa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889153/vttvn-ja-krpn-olisi-pitanyt-tutkia-vvmn-hetemaen-varojenkaytot-bf-yhteyksineen

  • Anonyymi

   VeroparatiisiNiinistöä ei olisi koskaan pitänyt päästää, niin valtiovarainministeriksi, kuin nykyiseen virkaan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16964416/kok-veroparatiisi-niiniston-feikki-demokratia-kasitys-aiheutti-ison-koyhyysongelman-suomessa#comment-108252761

   Suomesta ei ehtinyt tulla, aitoa demokratiaa ja oikeusvaltiota, kun se raakileena luovutettiin, äärioikeiston järjetäytyneiden veroparatiisirikollisten ja vieraitten valtojen hyökkäysliiton käyttöön.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16891009/sivistysvaltioissa-ovat-1-250ekk-minimielakkeet-kansalaisten-oikeusturvana

  • Anonyymi

   Parasta, todennäköisesti se tärkein, naisvihan torjuntaa, ovat oikeus-sivistysvaltioissa voimassa jo olevat,
   1 250€/kk minimieläkkeet, eli aidon oikeusturvan minimi 2021.

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/14bdb178-33aa-4714-a3b5-f6a68a186ab3

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16929004/terveydenhoidon-resurssit-kohdistettava-1-250ekk-minimielakkeiden-aidon-oikeusturvan-toteutukseen

   Nykyisen hallituksen syytä kiirehtiä, jos mielii saada äänestäjiä eduskuntavaaleissa.
   1 250€/kk minimieläkkeet, ovat sellainen Pandoran lipas, ettei sen jälkeen tarvitse tehdä vaalimainontaa ja ilman tuota oikeusturvan minimiä, tulee historian alhaisin äänestysprosentti eduskuntavaaleihin.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889452/aarioikeisto-keskustan-saarikon-sairaus-kansanelakelaisten-raaka-hyvaksikaytto#comment-107531413

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16919087/aarioikeisto-vihreiden--ohisalon-koyhyyselakelaisten-kylma-pahoinpitely-jatkuu

   Marinille tiedoksi, etteivät äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpidellyt, ilman oikeusturvaa jätetyt 800€/kk orjuuseläkeläiset, veroparatiisi-sotepanttivangit, tarvitse "hoitoon pääsyä", vaan aidon oikeusturvan 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET. Aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet puuttuvat, viideltäsadaltatuhannelta Suomen kansalaiselta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17015810/teekutsu-korruptiopaattajat-quothyvinvointiquot-kapitalismin-etujenajajat-eivat-ansaitse-aanestajia

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ministeri Kiuru on itse se "paha ihminen", joiksi hän vakavista terveyssyistä, koronarokotteista pidättäytyviä syyttää.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17041748/kiuru-ei-alya-ettei-quotpahuusquot-vaan-hengenvaara-on-syyna-kieltaytya-koronarokotteista

   Ensin riskiryhmät jätettiin heitteille, ilman aitoa oikeusturvaa, ilman luvattuja aitoja korotuksia, täysin riittämättömiin 800€/kk orjuuseläkkeisiin, ilman euronkaan tukea, vaativampaan koronan torjuntaan, kuin terveillä ihmisillä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17034998/suomen-hallitus--eduskunta-ei-hoitanut-koronapandemiaa-vaan-jatti-riskiryhmat-heitteille#comment-108998837

   Sen jälkeen alkoi viha-väkivaltaan yllyttäminen, eli sanallinen solvaaminen, hengenvaaran takia, koronarokotteista kieltäytyviä kohtaan. Mitä muuta se on kuin laskelmoitua äärioikeistoradikalismia, ja fasismia.

  • Anonyymi

   Suomen kansalaisten on syytä olla, erittäin huolissaan. Se mitä tapahtuu haavoittuvimmille ihmisille, tulee tapahtumaan lopulta, myös hyväosaisemmille, kun eduskunnan annetaan liukua, koko ajan äärioikeistoradikalistisempaan suuntaan.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Eihän kukaan tähän rikkaaseen valtioon syntyneenä, osaa kuvitellakaan, kuinka todellisuus onkin kuin keskitysleireillä, heille joille ei sitä kultalusikkaa, annettu syntymälahjana käteen ja vastikkeettomia yritys-maatalous-korona-ym tukia, verohelpotuksia ja vielä kotitalousvähennyskin, tumpeloille osake-vakuutuskuoririkollisille lahjaksi, aivan kuin ei olisi riittänyt jo muutenkin, eriarvoistaminen ja kansan kahtiajako.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17073887/moni-varakas-sanoo-ettei-olisi-tarvinnut-eika-halunnut-kotitalousvahennysta

   Melkein lohdullista, kuinka moni hyväosainen on sanonut, että olisi mieluummin antanut, tuonkin tulojensiirron hyväosaisille, itseltään pois eläkeköyhille, mutta eduskunta antaa niille, joilla jo on ja ottaa niiltä, joilla ei mitään ole.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16963977/emme-tarvitse-quothoitoon-paasyaquot-vaan-1-250ekk-minimielakkeet-oikeusturvan

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   "Siis todellisuudessa miesviha"!!!

  • Anonyymi

   Läntisissä naapureissamme , ns . sivistysvaltioissa joihin emme mielestäni kuulu ei ihmisiä ajeta tietoisesti köyhyysloukkuun esim. sairastuessa vakavammin , siellä lähtökohdat ovat aivan päinvastaiset kuin meillä , tätä ei tunnuta haluavan meillä sanoa ääneen ollenkaan kun meitä noihin verrataan , ihmiset ovat näistä asioista tietämättömiä kunnes kolahtaa omalle kohdalle . Täällä pidetään kulissia pystyssä hinnalla millä hyvänsä , mikä on nähty aiemmin asioissa joita on jouduttu puimaan eu:ssa viimekädessä , valtio ei myönnä näitä vääryyksiä koskaan , että semmonen sivistys- ja oikeusvaltio meillä , turha luulla että meillä olisi kaikilla asiat hyvin.

  • Anonyymi

   Nämä äärioikeistojulkaisuksi muuttuneen Tamperelaisen, korruptiopoliitikkojen mainosjutut, ovat jo banaaleja:

   https://www.tamperelainen.fi/paikalliset/4352271

   Varsinkin kun ottaa lukuun, kuinka IKÄRASISTINEN, vanhus-vammais-pitkäaikaissairaus-vihamielinen, eduskunnan korruptoitunut yksipuoluejärjestelmä Suomessa on.

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ylimielinen-paaministeri-joka-on-myos-ikarasisti-marinin-boomer-kohulle-murska-arvio-politiikassa-oleellista-on-milta-asiat-nayttavat/8273040#gs.dzusit

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ei vaalilupausten pitämistä 1 250€/kk MINIMIELÄKKEISTÄ - Ei vaaliääniä korruptiovaaleissa.

   Kaikesta äänestämisestä kieltäytyminen korruptiovaaleissa - ESTÄÄ myös natoon pakottamisen.

  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Työttömän työnhakijan pääasiallinen tehtävä on työnhaku

   Ja uusi työnhaun malli korostaa sitä. ”Tavoitteena on nopea työllistyminen”, sanoo TE-toimiston johtaja. Ja tässä hän aivan oikeassa, koska työttömyys
   Maailman menoa
   530
   5515
  2. Stefan Thermanin käräjät on 16/6. On jännät ajat miehellä edessään.

   Neljä syytettä on nyt edessä, laittomasta uhkailusta liikenneturvallisuuden vaarantamisesta törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja ampuma-aserikoksesta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   125
   2506
  3. Mitä kummaa tapahtui, että Suomalaiset yhtäkkiä Natoon haluaisivat?

   Ulkomailla ihmetellään, "mikä teihin rauhanomaisiin suomalaisiin oikein meni kun, yht'äkkiä sotahulluiksi muutuitte"? Erittäin hyvä kysymys joka pitäi
   Maailman menoa
   745
   2208
  4. No niin.. nyt ihan vakavasti..

   Haluisitko mies nähdä ja jutella ihan oikeasti? Kun mä haluisin.. voisitko antaa jonkun vihjeen. Tiedän että oot täällä, mut en tiedä että miksi sä tä
   Ikävä
   85
   1363
  5. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

   Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   136
   1334
  6. Olet kylmä mies

   Vähän pelottava.
   Ikävä
   68
   1232
  7. Pääsikö Martti

   Esittelemään velaka mersua ja hyyryä hienostoalueella lippisjonnelle🤗😜😎
   Kotimaiset julkkisjuorut
   172
   1151
  8. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

   Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
   Suomalaiset julkkikset
   2
   960
  9. Ajatus on nähdessä

   Jutella ja sopia ajankanssa keskustelu edes kerran, selkiyttäisi asioita. Vain kasvotusten, vain sinulle. Katoamalla päätät toisin, oletko ihan varma
   Tunteet
   52
   943
  10. Etkö voisi

   Mies: Etkö millään voisi, tahtoisi tai haluaisi tavata? Edes hetken, kuten silloin joskus. Etkö voisi pyytää? Itse en voi. Tekisin mitä vain, jos näki
   Rakkaus ja rakastaminen
   73
   912
  Aihe