Treffeille pyytäminen ahdistelua

Anonyymi

Jos ruma ätmi pyytää naista treffeille tai pyytää numeroa naiselta, se voidaan katsoa ahditeluksi jolloin nainen voi haastaa ruman ätmin käräjille. Sellainen kulttuuri vallitsee suomessa ettei rumien miesten yrityksiä saada kumppania katsota hyvällä vaan oikein pahalla. Sitten taas jos komea jännämies vetää naista turpaan niin nainen ottaa housut pois ja antaa pillua jännämiehelle. Komea mies saa tehdä mitä vaan naiselle eikä käräjiä tule.

18

84

  Vastaukset

  • <<Jos ruma ätmi pyytää naista treffeille tai pyytää numeroa naiselta, se voidaan katsoa ahditeluksi jolloin nainen voi haastaa ruman ätmin käräjille.>>

   Poliisia ja yleistä syyttäjää on turha pyytää. Liekö pyyntöä koskaan edes tapahtunut. Aina voi nostaa yksityiskanteen, mutta en ole koskaan kuullut, että mainituilla syillä. Sen sijaan, jos yhteyttä pyytää mies, jota nainen ei varmasti halua, hän yrittää jo käytöksellään osoittaa, ettei ole halukas.

   Ei se kivaa ole, mutta taatusti kaikki, jotka ovat yrittäneet, ovat saaneet useammatkin rukkaset, näytti sitten prinssiltä uljaalla ratsullaan tai petolinnun istumapuolelta.

  • Komeat miehet saa pettää ja hakata naisia ja komea mies saa helposti uusia naisia.

   • Ei pidä paikkaansa ne KTM/ATM miehiä 😅


  • Kaikilla jännämiehillä on naisia

   • Mutta ei läheskään kaikilla naisilla jännämiehiä⁉️⁉️⁉️


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mutta ei läheskään kaikilla naisilla jännämiehiä⁉️⁉️⁉️

    Ei ole ahdistelua, jollei käpälöi!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mutta ei läheskään kaikilla naisilla jännämiehiä⁉️⁉️⁉️

    Naiset kierrättävät jännämiehiä, ja jännämiehellä on useampia naisia yhtäaikaa. Osa naisista joutuu toki välillä odottamaan omaa vuoroa, mutta harvoin puolta vuolta kauemmin kukaan sinkkuna joutuu olemaan, että pääsee jännämiehen haaremiin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Naiset kierrättävät jännämiehiä, ja jännämiehellä on useampia naisia yhtäaikaa. Osa naisista joutuu toki välillä odottamaan omaa vuoroa, mutta harvoin puolta vuolta kauemmin kukaan sinkkuna joutuu olemaan, että pääsee jännämiehen haaremiin.

    Kun noin toteat, niin oletko itse nainen, joka toimit noin?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kun noin toteat, niin oletko itse nainen, joka toimit noin?

    Niin, omasta toiminnastako kerrot?


  • totta ja eikä miehen tarvitse iskeä naisia kun naiset iskee miehen eli normaali tavallinen kunnon mies eli ätmi niin naiset ei häiritse vaan saa olla yksin ja jännämies niin naiset menee itse hänen luo ja sanoo haluutko pimppii esim arabimies joka ei ole ollut koskaan suomessa niin lähettää tinderiin kuvan niin nainen ottaa yhteyttä ja odottaa kun mies saapuu suomeen ja livessä sama juttu

  • Vankilaan vaan, ei rumilla ole oikeutta naisia saada.

  • Jokaisella on oikeus pyytää naista treffeille. Ei se ole ahdistelua. Ulkonäkö ei liity asiaan mitenkään.

  • Ulkonäkö liittyy täysin siihen kuka naisia voi treffeille pyytää eikä naiset halua ruman miehen pyytävän naista treffeille. Muutenhan kaikki rumat miehet olis parisuhteessa ja perheellisiä.

  • Ei ole rumasta naisesta kivaa jos ruma mies yrittää juttusille. Joku taso pitää olla rumillakin naisilla. Rumilla miehillä ei voi olla mitään mistä nainen kiinnostuisi.

  • Kun juo viinaa ja käy yökerhossa voi tavata naisia. Yökerhossa naisten lähestyminen on sallittua eikä johda häirintäsyytteisiin.
   Arkielämässä ja harrastuksissa syyllistyy helposti seksuaaliseen häirintään jos naisiin yrittää ottaa tuttavuutta.

   t. viinamies

  • No siinä mielessä sillon on jos tämä mies yrittää pyytäessään vetää nyrkillä silmään. Sillon se on ahdistelua. Aina saa nätisti kysyä, mutta mielellään ei saisi lyödä siinä samalla, ok? Onko liikaa pyydetty? No tässä ko.tapauksessa tulin siihen tulokseen etten taida lähteä...😊

  • Olisi melkein hauskaa jos ei olisi totta. Jännämies saa pesää pikkujouluissa, kiltti mies saa mee too haasteen kouraan tunteiden tunnustamisesta ja potkujen uhka siihen päälle, jollei itse jo älyä erota kun ei kukaan enää ota vakavasti.

  • Rumuus on sellaista että naiset pelastyy ettei ruman kans voi mitään tulla eikä ruma mies osaa naista rakastaa kuten komea jännämies joka pettää.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pääministeri Sanna Marinin menehtyneen Lauri-isän

   rankka elämä - avautui ongelmistaan viimeiseksi jääneessä haastattelussaan: "Olin minä ihan hyväkin isä, kun Sanna oli pikkuinen" https://www.seiska.f
   Maailman menoa
   189
   10223
  2. Sofia muuttaa?!

   Instan mukaan Sofia Berlöff muuttaa taas. Mutta minne tällä kertaa?
   99
   1774
  3. Martina oli alle vuorokauden Vicin kanssa

   Eskon ja Martinan ig näkee, Vici tuli eilen illalla pitkästä aikaa Martinalle. Martina hyvä äiti laittoi aamulla videota, ovat ihan kaksin Vicin kanss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   74
   1322