Avioliitto naiselle nerokas liiketoimi

Kaikki jutun naiset voittivat:

https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000006545322.html?ref=rss

13 sentin mies ihmetyttää, eikä se avio-oikeus pitäisi olla toisinpäinkin? ilmeisesti ei silloin kun mies olisi saamapuolella.

19

88

  Vastaukset

  • Onneksi sinä ätmähtävä persuvaari olet turvassa kaikilta naisten lähentelemisiltä :)

   • Ei ole, lähentelen aina kun pystyn :)


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei ole, lähentelen aina kun pystyn :)

    Oletkin persuätmi :)


  • Avioliitto lienee miehen keksimä idea, kuten suurin osa uskonnoista. Kaikissa tarve rajoittaa naisen elämää. Mitä konservatiivisempiin lajeihin näissä ihmisten keksimissä säännöissä mennään, sitä enemmän nsista halutaan rajoittaa.

   Mutta missä on mieheys? Usko siihen, että on niin hyvä, ettei tarvitse rajoittaa? Voi olla se mitä on ja i siinä vierellä on hyvä olla? Eipä tarvitse rimpuilla ja kytätä. 😀

   Etsips sitä, koliseva palstakamu. 😬

  • Niin hän se aina on ollut.
   Läheisyydestä maksat koko ajan.
   Taksamittari raksuttaa.
   Mielestäni parisuhde on sitä laillista ryöstämistä.
   Ikävää teille osallisille joille tämä maksaa ihan rutosti..🤥🥺🤬

  • Jos käsistään kätevällä miehellä on 13 senttiä taskun pohjalla, niin kyllä hän pääsee seuraavan naisihmisen rattopojaksi helpostikin.

   • Kyllä se 20 senttiä vaatii..


   • Wwuwuw kirjoitti:

    Kyllä se 20 senttiä vaatii..

    No joo https://youtu.be/xaDagLMFd2k kakskytä senttiä tietenkin on enemmän, mutta painotinkin käsien kätevyttä. Kielitaitokin on aina plussaa, mutta sitä ei juttu paljastanut.


   • Anonyymi kirjoitti:

    No joo https://youtu.be/xaDagLMFd2k kakskytä senttiä tietenkin on enemmän, mutta painotinkin käsien kätevyttä. Kielitaitokin on aina plussaa, mutta sitä ei juttu paljastanut.

    Tuo oli penniaikaan tehty...😊


  • Omaisuuden osituksen sovittelu tarkoittaa sitä, että yksittäistapauksessa voidaan kohtuusharkinnan perusteella poiketa niistä säännöistä, joita omaisuuden osituksessa olisi muutoin noudatettava.

   Omaisuuden ositusta voidaan sovitella, jos se johtaisi:

   kohtuuttomaan lopputulokseen tai
   siihen, että toinen puoliso saisi perusteettomasti taloudellista etua.
   Kun osituksen sovittelua harkitaan, on erityisesti otettava huomioon:

   avioliiton kestoaika
   puolisoiden toiminta yhteisen talouden hyväksi ja omaisuuden säilyttämiseksi ja kartuttamiseksi
   muut näihin verrattavat, puolisoiden taloutta koskevat seikat.
   Osituksen sovittelu tapahtuu siis ottamalla huomioon kohtuus- ja oikeudenmukaisuusnäkökohdat kussakin yksittäistapauksessa erikseen. Tämän vuoksi ei voida ennalta asettaa yleisiä sääntöjä siitä, milloin osituksen sovittelu tulee kysymykseen, miten sovittelu toimitetaan tai kuinka useissa tapauksissa ositusta sovitellaan.

  • Ihan nerokkaiksi liiketoimiksi kutsut näitä tapauksia. Kertoo vain ja ainoastaan sinun ajattelukykysi tasosta. Ja selvennän vielä, että ilmiselvästi sinulla ei ajattelukykyä ole. ja sen taso on siis hyvin alhainen.

  • Onhan se selvä juttu jos naimisiin menee ,ettei kannata erota enää.

  • Jouduin jättämään naisen joka ei suostunut avioehtoon. En olisi halunnut erota mutta haluan pitää ansaitsemani rahat omina ja asuntoni omana eikä ne kuulu naisten lompakkoon joten avioehto on tehtävä. Naisella oli velkaakin aika tavalla mutta ihmiset on hölmöjä ja uskovat että avioliitot kestää ikuisesti ja siksi ne ei tee avioehtoja. 99% naisista haluaa miehen kanssa naimisiin rahan takia.

   • Miksi mennä naimisiin ylipäätään?


   • Hahhah, sinähän tässä haluat naimisiin vain rahan takia. Omien rahojesi takia. Et uskalla sitoutua.


  • Kuulutukset vois siirtää kauppalehteen, eikö.

  • Tai miehelle. Osaa miehetkin hyödyntää avioliittoa rahallisesti. Tuokin äijä salaili asioita ja huijasi lapsiaankin. Rahanahne paska.

  • Jo varhaiskaudella nainen ja sitä ennen aiemmatkin sukupuun naaraat ovat hakeutuneet miehen kanssa yhteen sekä nauttiakseen suojelusta että miehen resursseista.

   Ihmisnaisella on kehittynyt vielä piilo-ovulaatio miehen kiinni pitämiseksi. Koska miehen on vartioitava, ettei nainen tule raskaaksi toisen miehen spermasta, hänellä on lisääntynyt tarve vahtia naistansa ja olla hänen kanssaan. Nainen tekee tämän vielä todennäköisemmäksi tarjotessaan jatkuvaa seksiä, eikä vain kiima-aikoina.

   Samalla nainen vähentää miehen mahdollisuutta jakaa resurssejaan myös muille naisille.

   Nämä varhaiset käyttäytymiset ovat aikoja sitten vakiintuneet perintögeeneihimme. Laki on vielä lisännyt niiden toteutumisen mahdollistumista jakamalla miehen resursseja naiselle vielä aikana, jolloin mies ei enää pääsekään siittämään yhteistä lasta.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onnea Sofia! Stefan jätti Eiran asunnon vuokrat maksamatta!

   Stefanilta karhuttiin yli 33 000 e vuokrasaatavia Helsingin käräjäoikeudessa, kertovat mediat. Tämä on julkista tietoa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   392
   11515
  2. MARTINA,anna jo Sofian olla rauhassa!

   Martina jätä jo Sofia rauhaan.Stefan ja Sofia ovat yhdessä ja koita jo hyväksyä se!On lapsellista olla mustasukkainen Sofialle.Stefan ei tule jättämä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   264
   5117
  3. Pääministeri Sanna Marinin menehtyneen Lauri-isän

   rankka elämä - avautui ongelmistaan viimeiseksi jääneessä haastattelussaan: "Olin minä ihan hyväkin isä, kun Sanna oli pikkuinen" https://www.seiska.f
   Maailman menoa
   119
   5011
  4. Arvokas pylly-haaste??!!

   Sano ei slutshamingille! Somessa kampanjoidaan pyllykuvilla kehorauhan puolesta Jokaisen tulisi voida nauttia kesästä juuri sellaisissa uima-asuissa
   Maailman menoa
   154
   3458