Yllättävä käänne

Anonyymi

Demokratian ja uusfasismin välistä suhdetta käsittelevä aloitus on poistettu.
Miksi?

24

75

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Huomasin tapahtuman.
      Esillä oli aloitus uusfasismin tendenssin ilmenemisestä Jukka Hankamäen kirjan perusteella. Kirjan keskeinen pääteema on rajoittamattoman sananvapauden ja demokratian sekä vastuun keskinäinen suhde.
      Aihetta on käsitelty mediassa julkisesti puolesta ja vastaan. Somessa on lausuttu paljon jyrkempiä kannanottoja kuin poistetussa aloituksessa.
      Hankamäen persoonasta ei ollut kysymys. Kysymys oli hänen "filosofisista!" näkemyksistä.
      Kaikilla puoluepalstoilla käsitellään muiden puolueiden näkemyksiä suhteessa "oman" puolueen näkemyksiin. Miksi? Siksi koska politiikkaa eli yhteiskunnallisten asioiden käsittelyä ei voi käydä suljetuin ovin.

      Fasismin käsittely ei voine olla esteenä. Media on käsitellyt aihetta useita vuosia peräkkäin hyvin laajasti. On julkaistu kymmeniä sanomalehtien erikoisnumeroita aiheesta. Julkisia tutkimuksia on tehty kymmenittäin aiheeseen liittyen.
      Aihetta on käsitelty siitä näkökohdasta ettei se toistuisi enää koskaan missään.

    • Anonyymi

      Ylläpidolle.
      Palstalla sallitaan jatkuva seksuaalisesti toisenlaisten parjaaminen. Parjaamiseen liittyy kuvata homot, lesbot ja muut epäihmisiksi, laiskoiksi luusereiksi. Tehosanoina käytetään jopa ihmisulosteita. Ammattiliittojen jäseniä nimitellään loisiksi.
      Rehtiä viestintää tukevat pyrkivät Silakkaliikkeen mukaisesti asioiden arvosteluun. Asioita arvioidaan ihmisten kautta mutta ohi ihmisen persoonan.

      • Ei sentään tehdä ihmisistä ruumisröykkiöitä, joka on aina ollut muotia kun kommunistit saavat vallan, yleensä vielä väkivalloin koska en muista koskaan sitä tapahtuneen vapailla demokraattisilla vaaleilla.

        Toisaalta miksi tuota ihmisjoukkoa, jonka tuot esiin pitäisi kohdella eriarvoisina kuin meitä vanhan ajan taviksia? Miksi heille pitäisi erilaisuutensa vuoksi antaa jotain etuoikeuksia? Miksi he eivät voi olla kuin muutkin?

        Aika lähellä ainakin monet ay mafian orjat ovat mainitsemaasi lajia, eihän heidän työsopimuksissaan lue sitä ainoaa todellista määrettä palkanmaksulle eli ANSAITSE PALKKASI! Moni siellä syö kaverin tuottoa ja se on loisimista!


    • Anonyymi

      https://silakkaliike.fi/download/toimintasuunnitelma_7-2020_-_12-2020.pdf
      Yksi Silakkaliikkeen tavoitteista on aktivoida vähintään 3,5% eli noin 193 000 ihmistä puolustamaan yhteiskuntaa ja toisiaan rasismilta, fasismilta, syrjinnältä, ilmastodenialismilta ja disinformaatiolta rauhanomaisilla demokratiaa ja kaikkia eläviä olentoja kunnioittavilla tavoilla.
      Alustavat tutkimukset vihjaavat, että tuo määrä kansasta saattaa riittää saamaan aikaan pysyvän muutoksen.

      Suunnitelma vihapuheen marginalisoimisesta ja asiallisen keskustelun voittamisesta on kunnianhimoinen hanke.
      Tämän eteen tulee toimia.

      • Jos halutaan demokratian mukaista toimintaa niin asiaan ei pidä sotkea ainakaan kommunisteja koska aina valtaan päästyään nuo komuloiset kaatavat demokratian sen parhaassa vapaassa olomuodossaan! He kun eivät kestä ajattelemista vaan vaativat uskomista omiin oppeihinsa ajattelematta!


    • Anonyymi

      Millä tavalla siinä tuotiin esiin SKP:n harjoittama fasismi?

      • Kommunismi on punafasismia, samat ideat mutta lipun värissä on eroa tai oli ainakin!


    • Anonyymi

      Jälleen jatkuu yhdessä aloituksessa puhdas parjaaminen. Perussuomalaisia tukeva kirjoittaja kiertää asian pelkällä parjaamisella.

    • Raiskaus
      Tällaisen teeman käsittely on aiheellista.
      Hankamäen "Totuus kiihottaa" kirjassa esitetään ettei suostumuksen puute ole vielä raiskauksen tunnus.
      Jatkossa Hankamäki kuitenkin selittää oikein maahanmuuttajien jäätyä kiinni alaikäisten naisten hyväksikäytöstä että se on raiskaus vaikka lapsi-ikäiset eivät olisi kieltäytyneet.

      Täten synnytetään kahden kerroksen väkeä rikoksen suhteen. Kanta-asukkaille erilaiset säädökset kuin ulkomaalaistaustaiselle. Suomen rikoslaki lähtee rikoksen analyysistä unohtaen kansallisuusajattelun.

      Kun virheellistä tietoa yritetään syöttää kansalaisille valtion tukirahoilla, siitä tulisi voida vaihtaa mielipidettä mediassa.

    • Anonyymi

      https://yle.fi/uutiset/3-11429235
      Puolet suomalaisista ovat huolestuneita lisääntyneestä rasismi- ja vihapuheesta.
      Järkyttävän suuri osa ei kiinnitä asiaan huomiota.

    • Anonyymi

      Uusfasistin aloituksista ei pidetä. Ne on niin rasistisia.

    • Anonyymi

      Suomen kommunistisen puolueen keskuskomitea tuomitsee Perussuomalaisten ajatuspajan Suomen Perustan julkaiseman Jukka Hankamäen pamfletin, joka on naisvihamielinen ja rasistinen.
      https://www.skp.fi/PerustanPropaganda

      SKP:n arvio on oikea. Suomi ei tarvitse yhtään enempää rasismia kuin jo on.
      Rakastakaa mieluummin lähimmäisiänne kuin vihaatte.

    • Anonyymi

      Hankamäki kirjoittaa rakkaudesta ensi alkuun nätisti:
      "Homomiehenä rohkaisen heteroseksuaalisia miehiä ja poikia tuntemaan ylpeyttä seksuaalisuudestaan ja käyttäytymään aloitteellisesti ......"

      Rakkauden yhteyteen liittyy normaali kuhertelu, jossa puolin ja toisin, lähestytään, tunnustellaan jne.. Sama pätee miesten ja naisten keskinäiseen rakkauteen.
      Hankamäki ei toivota heille tuntemaan ylpeyttään.!!
      Teksti jatkuukin sillä, että hän esittää "MeToo" hankkeelle kilpailevaa "NotMe" vastahanketta eli suvaitsevuudelle vastahanketta pelkkänä heteroseksualismin hyväksymisenä. Kehän päätepiste on seksuaalisesti toisenlaisten kieltäminen.

    • Anonyymi
    • Annetaan Hankamäelle puolustuspuheenvuoro. Kahdesta hänen artikkelistaan, jotka on julkaistu "Oikeassa Mediassa".

      Hankamäki:
      "5. Koska kirjan kirjoittaja on keski-ikäinen homomies, valtamediassa huomataan, että hänessä on sellaista salamanterin väriä, jonka vuoksi hänestä ei voida lavastaa rasistia, mutta naisvihaajaksi maalittaminen voisi toimia!"

      - Hankamäki tunnustaa olevansa homomies. Reilusta tunnustuksesta aplodit.
      Kommunisteja ei kiinosta seksuaalinen suuntautuneisuus vaan kirja sisältö.
      Kirjassa on selvästi näkösällä naisviha kuten avoin media on havainnut.


      "Kirjani pääväite oli aivan muuta kuin minkä valtamedia ja sosiaalisen median vihervasemmistolaiset kätyrit siitä nostivat esille."

      - Niinpä niin. Vihervasemmisto käsitetään slangissa kommunisteiksi. Valtamedia olisi täten kommunistien hallinnassa!!!!!
      Valtamedia on käsitellyt nähdäkseni hyvin höllästi teoksen muuta sisältöä kuin naisten asemaa.


      "Puolueemme johto ajettiin vihervasemmistolaisten tviittaajien virittämään miinaan, kun puheenjohtajistolta tivattiin kannanotto, jossa kyseenalaistettiin työni laatu tai sen varmistus. Ja kaikki tämä muutaman tviitin perusteella ilman, että sen enempää arvostamani Jussi Halla-aho kuin Riikka Purrakaan olisivat teostani lukeneet"

      - Kirjan julkistamistilaisuudessa puoluejohtoa ja siihen kuuluva PS-ajatuspajan henkilöstö kehui teosta mainioksi eli olivat lukeneet sen ennakolta!?

      "Ministerin (Kosonen) erottava, tavoittelen tiedonjulkistamisen valtionpalkintoa."

      - Keskustalainen ministeri tutkituttaa, onko PS-ajatuspajalle annettu valtion apuraha käytetty väärin.
      Ja rohkea veto: Tekijä vaatii ennakolta itselleen valtionpalkintoa teoksestaan!!!!!
      Kaksi pitkää artikkelia selasin. Muuta arvokasta tekstistä ei löytynyt.

    • Anonyymi

      Venäjä ei ole millään muoto demokratia.
      Se on fasistinen valtio.


      Partacuksella on näissä keskusteluketjuissa ollut sentään yksi kannanotto, johon on totta.

      > Politiikka / Puolueet / Suomen Kommunistinen puolue

      "Mitä fasismi tarkoittaa nykyajassa"

      -

      "Partacus
      18.12.2019 17:32

      "Tämän päivän Venäjä on kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio"

      Suomalaisella kommunismidiktatuurin puuhastelijalle ei tosin näytä olevan tuon lausuttuaankaan mitään vaikeuksia tukea tämän kiistatta fasistisen valtion militaristista imperialismia Ukrainassa.
      Partacus on puolustellut Venäjän kansainvälisoikeudellisesti laitonta Krimin valtausta ja suositellut rikoksen tekijänä olevan Venäjän päästämistä kuin koiran veräjästä ja rangaistuksen suuntaamista rikoksen uhrina olevalle Ukrainalle.
      Niin ikään suomalaisten kommunismidiktatuurin puuhasteiljoiden omassa julkaisussa matkaillaan Venäjän valtaamalla Krimillä ja propagoidaan miehityksen myönteisyyttä neuvostoaikojen nostalgialla.

      Että semmosia fasismin tukijoita ne nämä perinteensä velvoittamana Kremlin edessä konttaavat suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat.

    • Anonyymi

      Hankamäen teos esittää kaikkea muuta kuin Venäjää.
      Sen keskeinen sisältö on yritys tieteellisesti laillistaa kaikki perussuomalaisuuden ns. vihaohjelmat.

      Paradoksi.
      Perussuomalainen puoluejohto sanoutui irti kirjan sisällöstä. Kuitenkin yhtäkään ns. vihaohjelmaa ei ole peruttu tai muutettu. Puoluejohtajat toistavat niitä edelleen.
      Johtopäätös. Mediakohun odotetaan laimenevan ja unohtuvan. Entiset poliittiset linjaukset säilyvät. Vihervasemmiston "kauheus" kommunisteista Kokoomukseen saakka näyttää kovenevan laantumisen sijaan. Keskustapuolue on PS:n toimesta julistettu kommunistiseksi puolueeksi.
      Perussuomalaiset käyvät poliittista debaattia kommunisteja vastaan. Kommunistit näyttävät olevan Suomessa jäsenpienuudesta riippumatta vahva voima.
      Totuus kiihottaa tarkoittaa perussuomalaisessa slangissa pelkoa marxilaisuuden nousun suhteen. Marxilaisuus on todellakin vahvassa nousussa kansan keskuudessa.

    • Anonyymi

      Perussuomalaisuuden kriisi. Erilaisten vastustusten politiikka ei enää pure. Ei varsinkaan sellaiset, joissa poljetaan ihmisoikeuksia. Esillä on ollut vuosia oikeusvaltion jaa yhdevertaisuuden vastustaminen.
      Raja natsismiin on muuttunut häilyväksi. Siitä Perussuomalaiset eivät ole huolissaan.
      Kansalaiset kuitenkin muistavat natsismin ideologian eivätkä sitä hevin niele.
      Hankamäen teos ei luultavasti ole kirjattu natsismi silmällä pitäen mutta sen sisältö edistää taantumuksen arvojen leviämistä. Tai ainakin yritys siihen on kova.

      "Totuus kiihottaa" teos on täydellinen vastakohta humaanille marxilaiselle sosiologialle.

    • Anonyymi

      Perussuomalaisuus ei ole muuttunut. Tätä päivää seuraava us-blogin (Lasse Kärkkäinen) teksti:
      "Kulttuurimarxismilla ja lukuisilla muilla nimillä tunnettu nykyinen liikehdintä on tietynlainen aivovirus, meemi, jolla suuria väkijoukkoja saadaan mobilisoitua tuhoamaan yhteiskuntaa. Keskeinen osa sitä on saada mahdollisimman monet identifioitumaan uhreina. Rasismin uhri, sukupuolisyrjinnän uhri, köyhä, sorrettu jne, sen sijaan, että näkisivät itsensä arvokkaina tekojensa kautta. Ei ole väliä mihin uhriryhmään kuuluu, vaan kaikista näin ajattelemaan päätyneistä saadaan hyödyllisiä tukijoita liikkeelle, joka lupaa kääntää hierarkiat ja nostaa ”uhrin” parempaan asemaan."

      Suomalainen demokraattinen porvaristo olisi tuhoamassa rasismin vastaisella toiminnalla yhteiskunnan perustan!!
      Kun väite naamioidaan Marxi-siteerauksella, sitä persutrollit kertaavat kautta somen ymmärtämättä itse mitä teksti tarkoittaa.
      Yksilöllinen individualismi muunnetaan oikeudeksi rasismille.

    • Anonyymi

      Tällaistakin perussuomalaisuutta:
      "Tähän on sellainen lääke, ettei kansalaisen pidä alistua tämän fasistisen vihervasemmiston määräyksiin vaan pitää elää oman tahtonsa mukaan."

      Yhdellä kertaa vihervasemmisto on marxilaisuutta (kulttuurimarxilaisuus).
      Toisella kertaa vihervasemmisto onkin fasistinen liike.
      Käsitteiden sotkeminen on tahallista. Oikeistolainen porvarismi hyötyy eniten ihmisten päiden sekoittamisesta.

    • Anonyymi

      Suomen Sisu niminen järjestö esiintyy hyvin lähellä fasismin tunnuksia.Suhde mm. maahamuuttajiin on perussuomalaisiakin jyrkempi.
      Viisi kansanedustajaa on Suomen Sisun jäseniä. Kaikki ovat perussuomalaisia.
      Sisulaisten Kulttuuriohjelmasta: Yliopistot ja koulujärjestelmät on puhdistettava epäkansallisesta vaikutuksesta, media on laitettava palvelemaan kansallisia tarkoitusperiä ja valtiollisten instituutioiden toimintatavat päivitettävä.
      Perussuomalaisilla on samankaltainen ohjelma - Koulutusjärjestelmä puhdistettava tieteellisyydestä ja sen mukana moska tilalle.

    • Anonyymi

      Hankamäen satukirjasta "Totuus kiihottaa":
      "5.2. Vastalauseita
      Helsingin Sanomien toimitus muistuttaa anarkistista vallankumousjärjestöä, sillä se on hiipinyt kumousliikkeiden tueksi tavalla, joka tuo mieleen 1970-ja 1980-luvun kommunistien tavan vihata Amerikan konservatiiveja, republikaaneja ja Ronald Reagania. Esimerkkinä voimainita toimittaja Laura Saarikosken ihastelevan jutun ”Trumpin vastainen vasemmistoliike on kasvanut dramaattisesti –HS vieraili aktivistien toimistossa Kaliforniassa, jossa suunnitellaan vallankumousta ja ollaan valmiita suoraan toimintaan”. Syy kansan kapinointiin on kirjoittajan mukaan oikeiston, sillä ”Trump ajaa vasemmistoa yhteen”. Tosiasiassa Hillary Clintonin tappiosta katkeroituneet kaunaiset demokraatit eivät vain olleet vieläkään kyenneet nielemään vaalitappiotaan, ja yhteen vasemmistolaiset ovat kerääntyneet pimeiden motiiviensa vuoksi ihan itse. Helsingin Sanominen vasemmistolainen puoluepolitisoituminen näkyy nykyään läheskaikissa sen jutuissa, esimerkiksi toimittaja Marko Junkkarin juuri ennen vuoden 2019 eduskuntavaaleja kirjoittamassa kolumnissa ”SDP:n vaaliohjelma on ihailtavan radikaali, ja puolueessa pelätään, että äänestäjät tajuavat sen”. Puoluetta imartelevan kirjoituksen tarkoituksena oli ilmeisestikin toimia vaalimainoksena SDP:lle."

      Kahden tohtorihatun mies osaa yhteiskunta-analyysissä puhua vain puhdasta palturia.
      Korkein Perussuomalainen johto kirjan esittelytilaisuudessa kehui lukeneensa kirjan ja kehui sitä arvokkaaksi yhteiskuntateokseksi. Käytännössä yllä mainitut teesit tulevat esiin jatkuvasti heidän puheissaan.

      Sanoma sisältää yhden väittämän: Kaikki muut kuin äärioikeistolaiset ovat kommunisteja tai heidän kätyreitään. Helsingin Sanomat lehti olisi salakommunistien tiedotuslehti.
      Yhdysvalloissa vallassa ovat todellisuudessa vuoroin 2 porvaripuoluetta. Hankamäen mukaan Demokraatit olisivat salakommunistipuolue ja trumpilainen republikaanipuolue ainoa oikea porvaripuolue.

      Analyysi edustaa suoraan Hitlerin natsilaista puolueteoriaa. Vain kansallissosialistinen natsipuolue olisi oikeita porvareita mutta muut kommunisteja.

      Toistaiseksi täytyy kiittää suomalaisia demokraattisia porvareita etteivät mene PS-puolueen valhepropagandaan mukaan. Suomi ei tarvitse uuudelleen fasismihenkistä komentoa.

    • Anonyymi

      Suomen Uutiset, nettilehti (ps):
      " Harva ihminen lukee Ano Turtiaisen tai
      Jukka Hankamäen selityksiä siitä, mitä he oikeasti tarkoittivat.
      Median välittämä kuva ja tulkinta voi olla epäreilu ja vääristynyt, mutta se on kuva, joka useimmille ihmisille – myös omille – tapahtuneesta jää. "

      Perussuomalaisten johtoryhmä seisoo tohtori Hankamäen satujen takana mutta joiden seassa tuodaan kaikki Perussuomalaisten ohjelmat ja kannanmäärittelyt ikäänkuin tieteellisesti todistettuina.

      Samassa lehdessä PS-puheenjohtaja Jussi Halla-aho liputtaa henkilökohtaisesti Hankamäen teesejä ja kirjoitustapaa. Valtamedia teki karkean virheen pidättäytyä vain naisvihakohtaan. Sekin on tärkeä mutta sivuseikka muiden karmeiden yhteiskunnallisten ohjelmien vuoksi, jotka Hankamäki pyrki tieteellisesti oikeaksi todistamaan.

    • Anonyymi

      Hankamäki perehtyy näkemään kommunisteja kaikkialla ja vastaa siihen perussuomalaisilla negatiivisilla tunnuksilla.

      Yhdysvalloissa on nähtävissä yhteiskunnan rapautuminen todellisten ongelmien syistä.
      Maassa rehottaa väkivalta ja rikollisuus. Joukkoampumiset ovat jokaviikkoista. Huumeiden käyttö on yleistä ja lisääntyy. Yhdysvaltain huumevälitysliigojen vaikutus tuntuu jo Suomessa.
      Maassa on kymmenien miljoonien ryysyköyhälistö ja jotka ovat vailla terveydenhuoltoa.
      Poliisiväkivalta paljasti räikeät epäkohdat. Suuret kansanjoukot eivät halua elää enää entiseen tapaan. Hollyvoodin aivopesufilmikoneisto on avuton motivoimaan ns. amerikkalaista unelmaa. Päinvastoin. Se on tekemässä väkivallasta elokuvissa tuottoisaa bisnestä.
      Suomessa toimii merkittäviä liikkeitä sosiaalisen yhteiskunnan rakenteiden murtamiseksi. Huudetaan yksilönvapauden ja -oikeuksien nimissä yhteisöllisten rakenteiden alasajoa eli amerikanisoitumista. Hankamäen teos edistää negatiivista yhteiskuntakehitystä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1796
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1417
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      6
      1376
    4. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1299
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      144
      1293
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1260
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1227
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      647
      1192
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1058
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      13
      1018
    Aihe