Suihkussa käynti klo 22.00 jälkeen kielletty

Anonyymi

Onko tämä enää normaalia vai pitäisikö mun vain sopeutua. Asutaan mieheni ja mun teini-ikäisen tyttären kanssa kaksiossa. Tyttärellä oma huone. Mies herää jokainen päivä vähän jälkeen kuuden töihin. Mä taas pääsen töistä välillä klo iltakymmenen ja aamuyön välillä ja teen myös aamuvuorolaista, tosin en aikaisia. Tytär taas normipäivärytmissä tulee treeneistänsä kotiin välillä yhdeksän aikaan.

Meillä talossa miehen päättämään on hiljaisuus klo 22.00 ja sen jälkeen ei saa käydä enää suihkussa, ei liikkua eikä edes kuiskata keittiössä. Ei saa syödä jne... kaikkien, myös teinin pitäisi olla sängyssä klo 22.00. Pienikin rasahdus minun tai tyttäreni aiheuttamana aiheuttaa kiukun Ja kamalat moitteet kuinka häntä ei kunnioiteta eikä hänen untaan arvosteta. Pelkäämme tyttären kanssa miehen reaktioita milloin ja millä tavalla saamme huutoa ja kiukkua joka yltyy aivan mahdottomaksi kiukunpuuskaksi ja tälläisessä tilassa ei tietenkään saa unta ja siitä kiukustuu lisää ja tiuskii.

Me eletään pelossa kotona tytön kanssa että milloin taas suuttuu ja alkaa huuto. Tyttäreni sa yleensä pahimmat huudot ja kiukut koska teinit nyt valvovat myöhempään . Mä ymmärtäisin, että jos oikeasti meluttaisi, mutta me hiivitään villasukat jalassa keittiössä tai tytön huoneessa Niin hiljaa kuin vain mahdollista, mutta hän vain ärsyyntyy. Suihkussa käyminen on yksi asioista joka saa hänet raivon partaalle klo 22 jälkeen. Yleensä puoli yhdeksän alkaa jo muistuttelu ja huomauttelu tyttärelleni että menetkö suihkuun, mene nyt ja tytär on joutunut välillä kesken syömisen menemään suihkuun, jotta mies on tyytyväinen suihkussakäyntiaikaan tai että se sopii hänelle kun hän on menossa kohta suihkuun niin muiden on käytä.vä suihkussa häntä ennen vaikka kesken ruokailun.

Sängyssä mies kuitenkin valvoo aina tunnin tai puolitoista ja katselee kännykkäänsä tai netflixia, mutta siltikään kukaan ei saa kotona liikkua kun se häiritsee häntä kun hän on jo sängyssä rauhoittumassa.

Me asutaan keskustassa. Ikkunan alla menee jatkuvasti liikennettä, busseja , ratikoita ja baarittelijoita ja läheisessä puistossa möykätään välillä pitkäänkin tai soitetaan musiikkia ja näin kesällä se kuuluu sisälle aivan selvästi, mutta tämä ei häiritse tai ärsytä, mutta kylpyhuoneessa suihkun ääni saa hänet raivon partaalle.

Seksiä ei mieheltä heru, tai heruu jos se tapahtuu ennen kymmentä, mutta koska teini on kotona niin ei hän sen takia halua kun teini saattaa sen kuulla. Jos sattuisi että teini on poissa niin sänkyyn yleensä kerkeää vasta juuri siihen kymmeneksi ja seksiä ei heru kun hän haluaa rauhoittua kännykkänsä ääressä ja käydä nukkumaan. Mä koitan ehdotella seksiä, mutta vastaus on kieltävä kieltä 9 kertaa kymmenestä. Seksiä heruu korkeintaan kerran kuukaudessa mutta kaksi kuukauttakin siihen menee helposti. Ei kuulema kerkeä eikä jaksa. Joskus lupaa, että huomenna siihen ja siihen aikaan voi nopeasti ennenkuin lähtee treenaamaan ja sitten seksiä joko on tai ei ole ja yleensä ei. Paras tilanne oli kun oltiin sängyssä ja olin hommannut uuden ja kalliin klitorisvibraattorimn ja ehdotteli seksiä ja että kokeiltaisiin sitä nyt yhdessä niin katsoi mua, että ei kai nyt että hän haluaa rauhoittua ja katsoa tätä ohjelmaa, että kokeile sä vaan. Siinä mä sitten mielin pettymyksen jälleen kerran. Äijä makaa kännykkä kädessä mun vieressä ja mulla ihkauusi vibraattori. Kyllä mä sitten sitä kokeilin toiveikkaana, että josko siitä innostuisi, mutta käänsi vain kylkeä ja jatkoi ohjelmansa katsomista kännykällään.

Muutenkin mies on ihan mahdoton ja kiukkuaa mulle ja varsinkin tyttärelle ihan kaikesta mahdollisesta. Komentaa ja käskee ja tiuskii. Hällä on vain hänen jutut mutta mitään yhteistä ei tehdä jos ei lasketa telkkarin ja netflixin tuijottelua. Hän käy vain töissä ja salilla ja treeneissä ja kotiin syömään ja katsomaan telkkaria. Jos touhuaa keittiössä niin silloin on kuulokkeet korvilla ja kuuntelee jotain urheilupodcastejä.

Mä... no oon mä lihonut siitä paljon kun tavattiin useita vuosia sitten , mutta en mä mikään susiruma ole ja ylipainoa on, mutta ei nyt kuitenkaan ihan kamalasti.

Mä alan vaan olemaan aika toivoton ja mietin, että mikä mussa vikana ja onko multa ja tyttäreltä liikaa se, että käytäisiin suihkussa tai ollaan hereillä muualla kuin sängyssä klo 22 jälkeen. Kyllä mä kunnioitan unta ja toisen unta kuten omanikin, se on tärkeää, todellakin, mutta mietin, että onko tämä kiukuttelu ja raivoaminen kuitenkaan ihan kiinni vain siitä nukkumisesta vaan jostain muusta.

Onko kelloaan tälläisiä ei suihkuun klo 22 jälkeen tai ei liikkumista kotona enää klo 22 jälkeen?

27

111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hmm kestät mielummin keskusta asunnon takia tuollaista käytöstä. En ymmärrä miten voi epäkunnioittat omaa lastasi noin paljon. Lapsi ensin, mies sitten. Tuo kuulostaa siltä että mies haluaa olla kontrollissa. Tuo käytös tulee jostain, suuremmalla todennäköisyydellä suhteessanne on jotain pilalla tai miehen päässä.

      Miksi ihmeessä sopeudut johonkin tuollaiseen etkö halua elää onnellista elämää? Ihminen ei ymmärrä kuinka suuri lahja elämä on kunnes on kuolemassa.

    • Anonyymi

      Itse olin etenkin viikolla erittäin tarkkana, että hiljaisuus klo 22 (lapset huoneissaan tuolloin, ellei huvittanut nukkua) , koska heräsin töihin klo 6 ja olen erittäin herkkäuninen. En nähnyt enkä näe vieläkään mitään järkeä siinä, että keskiyöllä aletaan käydä suihkussa ja syömässä. Lapset ymmärsivät tämän onneksi hyvin. Vielä täysi-ikäistyttäänkin hiipivät yöllä kotiin. Silloin oli vessanvetäminenkin kiellettyä, sillä siihen heräsin varmasti ja unenpäästä saaminen uudestaan oli kiven alla.

      Miehesi käytös "Komentaa ja käskee ja tiuskii." raivoaminen ja kiukuttelu on silti huonoa ja epätervettä. Netflix ja kännykkä eivät sovi rauhoittumiseen. Häntä hiertää jokin. Haluaisiko erota?

    • Anonyymi

      Ei toi nyt niin erikoista, mekin hoidettiin pesujutut ja muut ennen klo 22 et ehtii jokainen rauhoittua ja saa nukkua kun eri rytmit.

    • Anonyymi

      Meillä piti olla suihkut käyty, iltapalat sun muut hoidettu jo ennen klo 21. Sen jälkeen nukkumaan tai sänkyyn lukemaan.
      Yleisesti lukee myös talojen järjestyssäännöissä, että kaikenlaisia kolinoita, ääntä ja myös suihkussa käyntiä pitää välttää yörauhan aikana klo 22-7.
      Meillä yörauha viikonloppuina jatkui klo 9 asti. Jos lapset heräsivät aiemmin, he leikkivät hiljaa alakerrassa (makuuhuoneet yläkerrassa) tai katsoivat piirrettyjä hiljaa telkkarista (samoin lasten isä, jos heräsi ennen minua). Lapsia oli kolme, syntyneet 2v välein ja he pystyivät olemaan hiljaa pienestä pitäen. Tämä on sellainen taito, joka etenkin nykyaikana olisi kovin tarpeellinen ihan kaikille.

    • Anonyymi

      Sinä tässä olet tarinan roisto kun pakotat tyttäresi asumaan tuollaisen diktaattorin komennossa. Hommaa tyttärellesi oma asunto, niin jatketaan sen jälkeen keskustelua suihkuajoista.

      • Anonyymi

        Mitä vittua sä huora sekoilet!!!!!tyttöä ei määrää kukaan!!!!!! eikä sen kotiin tuoda mitään jätkiä!!!!!!!!


    • Anonyymi

      Haluat seksiä sekopään kanssa? Muuta tyttären kanssa pois. Pelottava mies sulla.

    • Anonyymi

      Lopeta väkivaltaisen miehen kanssa seurustelu heti.l

    • Anonyymi

      Ihan tervejärkisenä miehenä sanon ettei kenenkään tarvitse tuollaista käytöstä sietää. Parempi olisi että puhut asiasta muille, vaikka sukulaisille, ettei ole siinä yksin ja sitten nostaa kissan pöydeälle ukon kanssa, Jollei opi tavoille niin parempi katsella eri polkuja.

    • Anonyymi

      On perusteltua olettaa miehen version, varsin erilaiseksi.
      Toi uhriutuminen ja epatianpuute on loppuun kaluttu. Näköjään jotkut menevät vieläkin ns. helppoon

    • Anonyymi

      "Asutaan mieheni ja mun teini-ikäisen tyttären kanssa kaksiossa."

      Siis te asutte olkkarissa ja tyttö makkarissa, vai? Aika ahdasta.

      Kerrohan miksi suihkuun pitäisi mennä vartavasten klo 22 jälkeen? Pelkästään järjestyssäännöt kieltävät veden kanssa pläträämisen. Minullekin on naapuri valittanut kun pesukone linkosi klo 22.02. 2 min. liian myöhään...

      • Anonyymi

        Ei mitkään säännöt kiellä suihkun käyttämistä, se kuuluu aivan normaaliin elämään. Kylvyn laskeminen ja pesukoneen pyörittäminen on eri juttu.


    • Anonyymi

      Ei ole normaalia, koska kukaan tervepäinen ei muuta lapsen kanssa asumaan vieraan miehen luokse pieneen asuntoon jossa ei ole kaikille aikuisille omaa nukkumisrauhaa!

      Jos kyseessä olisi lapsesi isä, niin silloin sanoisin, hommatkaa isompi asunto.
      Kun kyseessä on tyttärellesi täysin vieras mies, niin haloo!! muuttakaa vähän äkkiä muualle.

      Mitä suihkussa käymiseen tulee, kerrostalossa pesulla käydään ennen klo 22. Se nyt vain on niin, kunnioitetaan muita talon asukkaiden yörauhaa.
      Jos haluaa kulkea yökaudet, kannattaa muuttaa suoraan omakotitaloon.

      • Anonyymi

        Kyllä tervepäiset ihmiset tulevat toimeen tilassa kuin tilassa, kilahtelijat eivät.

        Eikä kerrostalossakaan kukaan kiellä suihkussa käymista mihin aikaan tahansa, jos sellainen on ongelma niin sitten ei ole tervepäinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä tervepäiset ihmiset tulevat toimeen tilassa kuin tilassa, kilahtelijat eivät.

        Eikä kerrostalossakaan kukaan kiellä suihkussa käymista mihin aikaan tahansa, jos sellainen on ongelma niin sitten ei ole tervepäinen.

        Kyllä tervepäisetkin alkavat kilahdella ahtaissa tiloissa, se on itsestäänselvää. Ihme kun näin korona-aikana sitä ei ymmärretä. Etätyöt ja lasten etäkoulu ovat kiristäneet perheiden hermot äärimmilleen.

        Kerrostalossa kunnioitetaan perheen naapureidenkin rauhaa ja käydään suihkussa ennen hiljaisuutta klo 22.

        Omakotitalossakin kunnioitetaan perheen rauhaa ja käydään suihkussa ennen kuin joku menee nukkumaan. Omat vanhempani menivät nukkumaan klo 20-21, koska heräsivät töihin klo 4-5. Ei olisi tullut mieleenkään mennä suihkuun heidän nukkumaanmenoajan jälkeen. Eikä myöskään syömään. Äitini hyvin herkkäuninen. Kyllä hänkin muutaman kerran kilahti äänistä aikoinaan. Vaikkei todella asuttu kaksiossa. En pysty kuvittelemaan miten kolme ihmistä asuu kaksiossa. Hermothan siinä menee väkisin.


    • Anonyymi

      Vaikuttaa provolle, ei kukaan täysjärkinen eläisi näin.

    • Anonyymi

      Erillään asuminen parempi, ei ole oikein että vältellään suihkun ääntä klo 22 jälkeen jne. Mies voisi käyttää myös korvatulppia joskus?

    • Anonyymi

      Jotenkin pitäisi selvittää se mistä kiukuttelu johtuu. Ettekö pysty keskustelemaan asiasta. Tuntuu siltä ettei teillä ole mitään yhteistä enää. Mieti kannattaako jatkaa tuollaisessa suhteessa.

    • Anonyymi

      Persoonallisuushäiriöiseltä kuulostaa tuollainen kontrolli. Sellaiselta otetaan luulot pois vastustamalla! Älä luovuta valtaa omassa elämässäsi kenellekään!

    • Anonyymi

      Eikö ihmiset teillä ole mitään käytöstapoja enää? Miksi suihkussa pitäisi käydä klo 22 jälkeen? Eikö ole empatiaa miestä kohtaan? Et ymmärrä hänen rauhoittumista ja herätystä klo 6?

    • Anonyymi

      Rauhallinen, riittävä uni on ihmiselle elintärkeää. Tämän luulisi jokaisen ymmärtävän....

      Itsestäni, vanhemmistani, sisaruksistani, ja omista lapsistani tiedän, että ihminen muuttuu kärttyisäksi, vihaiseksi, ärtyisäksi, jos unta/nukkumista häiritään millään tavalla. On itsestäänselvää, ettei käydä suihkussa klo 22 jälkeen tai aiemminkaan jos tarve. Meillä iltarauha alkoi klo 21. Siihen mennessä kolmen lapsen oli syötävä iltapala ja käytävä suihkussa, vetäydyttävä yöpuulle. Ei ollut hankalaa edes.

      Sinussa ja miehessä ei varmasti ole sinänsä mitään vikana. Te vain asutte aivan liian ahtaasti ja teillä on ihan eri vuorokausirytmit. Ongelmanne johtuvat siitä. Vertailun vuoksi sanon, etten miehenäsi pystyisi asumaan sinun ja tyttäresi kanssa ollenkaan, etenkään kaksiossa. Tuskin isommassakaan asunnossa, jossa kylpytilat/wc/keittiö ovat makuuhuoneen lähellä ja asunnon makuuhuoneet vierekkäin. Yllättävän typeriä pohjia on tehty isoihinkin asuntoihin. Niissä ei huomioida mitenkään asukkaiden keskinäistä omaa rauhaa. Kävin asuntomessuilla joku vuosi sitten. Siellä oli älyttömyyden huippu - omakotitalo, jossa yhdessäkään makuuhuoneessa ei ollut ovia. Asunnossa ei ollut ovia. Mikä hirvitys! Maksoi kyllä mukavasti. Jos olisi ostanut niin aluksi olisi ollut rakenneva muutamia ovia - ja koko asunnon "hieno" suunnitteluidea olisi tuhottu.

    • Anonyymi

      Oma tupa, oma lupa.

    • Anonyymi

      Ei suihkussa käyntiä voi kieltää, hiljaisuus talonyhtiössä 22:00 jälkeen, ei tarkoita, etteikö asunnosta saa kuulua elämisen ääniä. Eri asia, jos luukutetaan musiikkia täysillä.

      • Anonyymi

        Hiljaisuus tarkoittaa juuri sitä, ettei kuulu edes elämisen ääniä. Päivällä niitä saa kuulua, muttei hiljaisuuden aikana. Toisten ihmisten rauhaa pitää kunnioittaa.


    • Anonyymi

      Joillekin saatta muodostua hyvinkin pinttyneet tavat. Vaimoni on hyvä esimerkki harmillisella tavalla, seksihetki pitää olla aina tietyinä kelonaikoina, ei aamulla ei illalla vaan iltapäivällä. Ja sextailun jälkeen on kahvihetki, kun vaimo sieltä pasulta tulee sanoo et keitäs kahvit.

    • Anonyymi

      Jos kertsissä asuu, niin suihkutukset tulisi toteuttaa ennen klo 22. Ehdotan, että muutatte väljempiin tiloihin. Nykyinen asumisenne on kuin rottakoe. Testataan kuka ensin pimahtaa ja listii muut.

    • Anonyymi

      Selvästi parempi vaihtoehto on, että teini muuttaa olkkariin. Erotelkaa tila tilanjakajalla, kirjahyllyllä tms. Tämä varmaan voisi myös parantaa seksielämäännekin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      684
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe