Laihan miehen itsetunto

Anonyymi

Sanotaan se tähän alkuun suoraan. Olen laiha. Todella laiha. Tällä hetkellä n. 183cm ja painoa hitusta vajaa 60kg. Vaikka söisi mitä ja miten paljon, painoa ei vain kerry. Häpeän omaa laihuuttani niin paljon että en uskalla lähestyä naisia ja jos joku lähestyy minua, menen paniikkiin ja työnnän hänet heti pois elämästäni. Seurauksena 23 vuoden iässä 0 intiimiä kokemusta ja 0 suhdetta, mutta sitä vastoin äärettömiin omassa epävarmuudessa ja ahdistuksessa vellomista. Kertokaa, mitä minun pitäisi tehdä? Onko olemassakaan naista, jolle ulkonäköni ei ole ongelma? Muuten olen ihan tavallisen näköinen, vähän hiljainen ja paljon ajatteleva nuori mies.

23

1734

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Voi sinua. Todella monet naiset tykkäävät pitkistä ja hoikista miehistä.

      Kaikki naiset eivät tykkää kehonrakentajista ym. lihaksikkaista miehistä.

      Kyllä sinä saat painoa lisää vuosien myötä, älä ole siitä huolissasi, jos syöt terveellistä ruokaa.

      • Anonyymi

        Niin tykkää! Ymmärrän täysin että itsetunto on lujilla, mutta yritä silti pitää siitä kiinni, itsetunnosta ja - arvostuksesta. Ajatteleva mies on kovaa valuuttaa! Äläkä nyt hyvä mies niitä kiinnostuneita pois häädä:)


      • Anonyymi

        Niin... On vaikea nähdä sitä että onko joku kiinnostunut ja viimeistään sitten tulee mieleen että mitä tapahtuu kun ottaa paidan pois. Ei kai kukaan tykkää miehestä joka näyttää keskitysleirivangilta...

        AP


      • Minun kokemuksen mukaan naisille hintelä mies on kauhu. Naiset mielummin ottavat vaikka ylipainoisen miehen, kunhan mies ei ole hintelä. Hintelyys yhdistettynä epävarmuuteen... kyllä on vaikea löytää naista, vaikka tekisikin mieli lohduttaa, että kaikki hyvin.

        Jos raamit eivät kerry syömällä, niin ota mukaan lihaskuntoharjoittelu. Sitten punttisalin ohella pitämään ruokapäiväkirjaa, jolla varmistat, että saat vähintään tarpeeksi oikeaa ravintoa raskasta treeniä varten. Muista proteiini ja hyvät rasvat.


      • Anonyymi
        Yogamies kirjoitti:

        Minun kokemuksen mukaan naisille hintelä mies on kauhu. Naiset mielummin ottavat vaikka ylipainoisen miehen, kunhan mies ei ole hintelä. Hintelyys yhdistettynä epävarmuuteen... kyllä on vaikea löytää naista, vaikka tekisikin mieli lohduttaa, että kaikki hyvin.

        Jos raamit eivät kerry syömällä, niin ota mukaan lihaskuntoharjoittelu. Sitten punttisalin ohella pitämään ruokapäiväkirjaa, jolla varmistat, että saat vähintään tarpeeksi oikeaa ravintoa raskasta treeniä varten. Muista proteiini ja hyvät rasvat.

        Pöh!
        Ole vain itsesi..älä yritä olla mitään mitä et ole.
        Joogaa tai pumppaa, mutta vain jos susta tuntuu siltä.
        Ei sen vuoksi että sulle sanotaan että sun pitää olla jonkin "mallinen" jotta tulee naisia ovista ja ikkunoista.


    • Anonyymi

      Sinä olet vielä niin nuori, että ehdit kyllä löytämään montakin sinusta kiinnostunutta naista vielä tässä aivan takuulla. 👍

      Joitakin naisia miellyttää nimenomaan hoikanvarren omaavat miehet niin älä suotta dissaa itseäsi ja hauku vaan nauti elämäsi parhaista vuosista kaikessa rauhassa. Se oikea löytyy kyllä vielä kun aika on oikea. 😊

    • Anonyymi

      Kokonaisuus ratkaisee, ei se onko laiha. Mutta jos nyt pelkkää laihuutta ajatellaan, niin kyllä niitä naisia löytyy jotka syttyvät laihuudesta. Mikä on oma naismakusi, pidätkö itse enemmän laihoista vai muodokkaammista?

    • Anonyymi

      Heh, sun ikäisenä tapailin lähes pelkästään hinteliä miehiä. En erikseen sellaisen rakenteen omaavia etsinyt, mutta nuoret miehet monesti tapaavat olla varsin solakoita. Yksi sen aikainen suuri rakkaus näytti alasti aivan luurangolta jota piti kasassa vain pinkeä nahka, mutta silmissäni hän oli maailman komein mies, koska olin aivan lääpälläni häneen.

      Ei se vartalon malli ole mikään este tutustumiselle. Olet tainnut kasvattaa aiheesta itsellesi niin suuren mörön niskaan, että ongelmasi on ennemmin huono itsetunto kuin kroppa. Helppo toki sanoa että älä keskity siihen vaan reippaasti tutustumaan uusiin ihmisiin. Vaikeaahan se on muuttaa ajatusmalli täysin, mutta se lienee ainoa keino. Ellet nyt vallan ala lihottamaan ja/ tai treenaamaan raivoisasti.

      • Anonyymi

        Näytät olevan kaikki ruokainen niin naiset kuin miehetkin käyvät. Olet oksettava nainen.
        Miehen jalkoinesi.


    • Anonyymi

      😨😨

    • Anonyymi

      Rupeat syömään rasvaista ruokaa ja herkkuja etkä liiku painoa alkaa tulemaan. Olet liian laiha paino indeksin mukaan.

    • Anonyymi

      Sun pitää ap etsiä laiha nainen, niin ootte tasapainoisia. Monet naiset tykkää, että miehissä on ainakin vähän painoo ja lihasta, mutta eihän ulkonäkö tärkein juttu oo.

    • Anonyymi

      Ei tilanteesi ole toivoton, AP!

      Selvitä päivittäinen ravinnontarpeesi ja ala tankkaamaan ruokaa riittävästi heti aamusta. Se on pötypuhetta että iän myötä tulisi kaikille painoa. Sitä paitsi akuutti laihuudesta johtuva itsetunto-ongelma on käsillä nyt. Syöt vaikka viikon 2x mitä nyt niin varmasti paino alkaa nousta. Aina pitää olla vähintään pähkinöitä syötävänä. Illallakin voi hyvin syödä ihan kunnon ruokaa. Ja lisäproteiinijauhetta laitat kaikkeen mihin se sekoittuu. 3000 kcal on paljon jos on tottunut syömään 1500.... Valtaosalle kertyy sitä ylimääräistä, älä kuuntele heitä :)
      Kyllä se siitä!

    • Anonyymi

      Hoikka mies on ehdottomasti paras. Mielummin vaikka sitten oikeasti laiha, kuin turpea lihaskimppu. Tämä siis naisen mielipiteenä.

      Sitä vaan tuossa ihmettelin, että sanoit työntäväsi pois sinua lähestyvät. Sinua siis lähestytään, joten ei kai sinulla nyt hirveän pahaa ongelmaa ole. Ymmärrän kyllä, että voi toki yllättää ja ujostuttaa ja jopa ehkä hirvittääkin.

    • Anonyymi

      Mikä on nyt tilanteesi AP? Onko löytynyt ketään? On varmasti olemassa naisia joille laihuus ei ole ongelma.

    • Anonyymi

      Mene bodaamaan sähkösuojaan,. Olet siellä yksitoista päivää yhdeksän tuntia, tulet lihaksikkaana painavempana pois.

      Katso: suomi24/yleistä maanpuolustuksesta, sähkösuoja 1.

    • Anonyymi

      En ole koskaan kuullut yksikään nainen sanovan että mies on liian laiha, ainoastaan miehet haukkuu toisia miehiä semmoisesta.

      Luurankomaisen laihat miehet voivat olla tosi seksikkäitä.

      Omakin mies oli hädin tuskin 70kg ja 186cm, komea oli.

      • Anonyymi

        Minä en pidä laihoista miehistä, enkä itseäni todella paljon pidemmistä miehistä. Pituusero suunilleen pään verran pidempi.


    • Anonyymi

      Sanoisin että älä nosta asiaa jalustalle. Se tulee kun on tullakseen vastaan. Liian iso numero tekee vain paineita ja lisää epävarmuutta. Everything happens for a reason

    • Anonyymi

      Ajattelisin näin, että vastakkainen sukupuoli ajattelee myös näin itsestään. Eli lopeta ulkonäön ajattelu, koska se on turhaa ja etsi seuraa aktiviteettien ja todellisen luonteesi perusteella.

    • Anonyymi

      Itse olen ollut koko elämäni laiha mies ja suurimman osan alipainon paikkeilla. Joskus kokoajan ähkyssä elämällä sain painoa ihan vähän nousemaan, mutta sitten oli vaan vatsassa vähän enemmän rasvaa. Ei se varmasti kauhean terveellistäkään ollut.

      Kuntosali on ollut ainakin itselleni se toimiva juttu. Toki minusta ei tule varmaan koskaan isokokoista, mutta se ei ole tavoitteenakaan. Pikkuhiljaa alkaa ulkonäkö olla sporttinen, mikä on kyllä antanut itsetunnolle hyvin boostia. Parantunut kunto auttaa muutenkin muutoissa jne normielämän jutuissa. Toki kaikki eivät saliseikkailuista innostu, eikä varmasti tarvitsekaan.

    • Anonyymi

      Pitkä ja hoikka mies on komea näky! Ei ole mitään hävettävää. Rohkeasti vain naisia lähestymään.

    • Anonyymi

      Minä olen 50 v mies pituus 181cm paino 63kg mutta kannan ylpeänä vartaloni. Ikä ei tuo välttämättä painoa. Mutta en anna sen häiritä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1488
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1022
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      755
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      654
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      71
      634
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe