Rumat rintani

Anonyymi

Näin ajattelen. Kuppikoko 90 E ja vihaan miten ne roikkuvat. Näen mediassa ja jokapuolella rintoja, jotka haluaisin. Jopa jotkut silikonirinnat (tehty mahtavasti) saavat minut näyttämään rumalta. Minä en ole synnyttänyt/imettänyt mutta niin vain näyttää, että roikkuvat...vihaan rintojani yli kaiken. Joillakin rintaliiveillä näyttää hyvältä mutta kun ne pois ottaa, niin...häpeän yli kaiken.

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Älä häpeä. Noin tapahtuu isolle osalle isorintaisia naisia. Silikoni on myrkkyä ihmiselle, ei sellaisia rintoja kannata hankkia.

    • Anonyymi

      Minulla on pienemmät rinnat ja silti roikkuvat ja ovat arpia täynnä. Eikä ole lapsia. En uskalla ikinä näyttää miehille rintojani, varsinkaanseisoessani. Kaikki nauraisivat vaan, kun näkevät paljon parempia netissä, elokuvissa ja muualla... Olen epämuodostunut.

    • Anonyymi

      Älä tuhlaa aikaasi asian murehtimiseen vaan mieti, keinoja jotka voivat muuttaa koko tilanteen paremmaksi. Aina apu ei maksa paljon:
      www.shytobuy.fi < Eco Masters Rintojen Kiinteytys voide, voiteen säännöllinen käyttö pitkäaikaisesti voi auttaa tilanteessasi.
      Kallein parannuskeino on: Rintojen kohotusleikkauksella, parannetaan rintojen muotoa, kokoa, kimmoisuutta ja ym. Hinta arvio on: 4090 euroa. Virossa.
      Konsultaatio , Helsingissä.
      Myös osamaksu mahdollisuus.
      Hyvät voinnit, parempi mieli toivottavasti.

    • Anonyymi

      Mulla on myös 90c kupin, roikkuvat rinnat, aina olleet sellaset, enkä ole synnyttänyt/imettänyt. Hyvillä liiveillä ne näyttää paremmilta, mutt ilman liivejä ovat melko rumat. Urheiluliiveillä saanut tuettua ne niin etteivät hölsky liikkuessa. Yrittänyt jumppaamalla saada kiinteytettyä, ei auta taistella maan vetovoimaa vasten. Mieluummin olisin ollut pienempi rintainen kuin roikkutissinen☹️

    • Anonyymi

      Jos kovin häpeät, vaikkakin turhaan, voit jättää liivit päälle seksissä. Mies voi sitten päättää, mikä on hyvä. Rintaliivit seksin aikana ovat seksikkäät yleisestikin.

    • Anonyymi

      Unohda media! Lakkaa häpeämästä rintojasi, älä mene mukaan tähän yhteiskunnan ja median hömpötykseen... Kun PITÄISI olla sellainen tai tälläinen. Ällöttävää sanon minä! Olet sellainen kuin olet ja ole ylpeä siitä! Ja aina löytyy miehiäkin jotka rakastavat suuria rintoja. Älä luovuta!!!

    • Anonyymi

      Mulla on kans isot noin D-E kokoiset roikkurinnat. Häpeen näitä ihan kauheesti! Rumat ja kamalat :( Kunnon "saunatissit", ne voi heittää kätevästi olan yli saippuoinnin ajaksi pois tieltä.

    • Anonyymi

      Kyllä meillä kaikilla on itsessämme hävettävää! Se on pahinta jos joku tulee puhumaan siitä mitä näkee tai alkaa vähättelemään. Itse ainakin annan toisten olla rauhassa mutten hyväksy sitäkään kuinka sanotaan että olet sitä ja tätä mutta et kuitenkaan sellainen, tai sellainen että tullaan halimaan ja hieromaan päätä olkaa vasten tarkoittamatta yhtään mitään.

      On myös asioita joita en ala tässä kertomaan. Eikä ole fiksua alkaa likaa neuvomaan toisia.

      Terveisin mies

    • Anonyymi

      Isotissinen hähähä

    • Anonyymi

      Oletko harkinnut pudottaa vähän painoa sekä tehdä ylävartalo- ja käsitreeniä?

      Rinnanympäryksenä 90cm on aika paljon ja viittaisi ylipainoon. Naisen luuston ympärysmitta rinnan alta on n.50-60cm, siihen (selkä)lihakset päälle niin 60-75cm. Jos tuosta on kovasti suurempi mitta liiveissä, niin varsin todennäköisesti rasvakerrosta.

      Ylävartalon treenissä ja käsiä treenatessa saa vahvistettua niitä lihaksia, jotka rintakudostakin kannattelevat. Painonpudotus ja oikeanlainen treeni on muokannut monen isorintaisen vartaloa halutunpaan suuntaan.

      • Anonyymi

        90cm on naisen vyötärö ottaa. Rinnanympärys on aivan eri asia. Se kait on myös sukujuttu. Ja myös muut mittasuhteet pitää ottaa huomioon. Jos on lyhyt, niin isot kannut on eri asia kuin pidemmällä.

        Terveisin mies


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        90cm on naisen vyötärö ottaa. Rinnanympärys on aivan eri asia. Se kait on myös sukujuttu. Ja myös muut mittasuhteet pitää ottaa huomioon. Jos on lyhyt, niin isot kannut on eri asia kuin pidemmällä.

        Terveisin mies

        Ja höpsistä nyt.
        90cm vyötärö naisella kuin naisella on yhtä kuin vakava ylipaino, oli kehon mittasuhteet mitkä hyvänsä.

        "Täydellisen naisen mitat" ovat klassisesti 90-60-90, ja tuossa rinnanympärys mitataan ns. nänninnypykästä eli rinnan korkeimmalta kohdalta - eikä rinnan alta, kuten rintaliivien koko mitataan.

        Rintaliivimaailmassa tuota rinnan alta mitattavaa mittaa kutsutaan "rinnanympärysmitaksi", ja rintaliiveissä numero kertoo kuinka monta cm kehon ympärysmitta rintojen alta mitattuna on.

        Rinnan alta ei naisen kylkiluut ole 90cm ympärykseltään. Luuston päälle kertyvä lihas ja läski lisäävät ympärysmittaa.


    • Anonyymi

      Seksikästä kun rinnat liikkuu.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      92
      1713
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      175
      1340
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1138
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      105
      1128
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      956
    6. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      52
      949
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      71
      907
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      65
      860
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      783
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      758
    Aihe