Paasto jatkuu (10 tai 14 pvän paato)

Anonyymi

Mä kirjotin aikasemmin jotain Nutraus keskusteluun, mut mä teen nyt oman ketjun. Alotin paaston viime viikon tiistaina. Eka aattelin, et oon 5 päivää, ku en tiennyt millasta paastominen on. Eilen ois ollut eka syömispäivä sen mukaan. Mä tajusin vasta joskus 9 aikaan illalla, et mun ois pitänyt syödä, nii päätin sit jatkaan niin et aluks 7 päivää ja sit katon jatkanko. Tänään on se 7 päivä, huomisesta aamusta alkais syöminen, jos mä lopetan viikkoon.

Ei mun tee ytään mieli syödä. Ajattelin et seuraava tavoite 10 päivää ja sit ehkä viel 14 päivään asti, niinku siis yhteensä. Niin nyt jatkan sit niin, 10 pvän suunniteman mukaan enkä syö huomennakaan. Jos lopetan siihen, ni syön perjantaina, mut jos jatkan viel, et tulee kaks viikkoo täyteen, ni sit se on ens viikon tiistaina eka päivä ilman paastoo.

Ku lun paastojuttuja nii tosi monis oli, et ei suositella pitkää paastoo ekaks paastoks. Mihin se perustuu? Missään ei ollut et miks ei. Must tuntuu et vois jatkaa miten kauan vaan, mut voi ol et sit jossain vaihees tulee huono olo. Lopetan sit jos tulee.

Aion kyl paastoo myöhemminkin uudestaan. Tää on niin helppoo ja jotenki kivaa. Mä aattelin, et on vaikeeta ja ajattelis vaan ruokaa, mut en ajattele yhtää. Tähän jää ihan koukkuun. En oikee tiedä miks. Musta on helppoo paastoo.

6

140

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mä kelailen ihan outoi juttui. Niinku nyt mietin, et mite ihmiset yleensä ees jaksaa syödä. Siit on hirveesti vaivaa ja menee aikaa, jatkuvasti pitä jotain syödä. En mä jaksais pureskella jotain ruokaa, ku se tuntuu niin rasittavalta ajatukselta.

   Sit ku alan syödä, ni mäki alan varmaan syödä jotain keittoa. Niist muutenki tuolla puhutaan. Sit ei tarvi pureskella + se on varmaan tarpeeks varovainen aloitus.

   En tiedä millasta sit on, ku alkaa syömään, ku en oo ennen ollut paastol, ni en oo ennen lopettanutkaa sitä. Voihan se olla et tuleeki hirvee nälkä ja haluu syödä hirveet määrät. Nyt tuntuu vaan kaukaselta ajatukselta, et pitäs alottaa se rumba taas. Ei onneks vielä tarvii.

   Huomen aamulla oon ollut tasan 7 pvää ja alkaa 8. pvä. Laitan sit tiedot, mitä on lähtenyt ja mistä, painoo ja senttejä.

  • Anonyymi

   Vedessä ei ole vitamiinejä kuten on esim. kasviksissa.Jos keksit jonkun vitamiinin jota saat hanavedestä niin kerro ihmeessä.Vitamiinejä tarvitaan elimistön toimintaan.

   • Anonyymi

    Luulenpa että hanavedessä on ainakin eh, kuitua, ja saattaapa olla jotain vitamiineja, kivennäisaineita ja hivenaineita. Siis, siinä on sitä samaa tummaa mönjää jota kertyy WC pöntön vesisäiliöön ja huuhtelu"reunuksen" alle.

    Meillä on kaikissa vesihanoisssa josta otetaan suuhun menevää vettä (siis köksä sekä kylppärin käsienpesualtaan hanassa josta vettä ei juoda vaan sillä pestään hampaat) hanasuodatin jossa raakafiltteri + aktiivihiilisuodatin + ontelokuitu seulakoolla 0,1µm. Juuri äsken vaihdoin ensimmäisen suodattimen uuteen ja tietenkin purin käytetyn nähdäkseni miten se on rakennettu. Ei olisi pitänyt, en nukkunut kolmeen yhhön nähtyäni sen tumman mönjän mitä se oli kerännyt.


  • Anonyymi

   Jos luulet, et joku länsimaalainen sairastuu keripukkiin tai osteoporoosiin, ku ei oo saanut jotain tiettyy vitamiinia suositusmäärää kahteen viikkoon, niin oot aika pihalla. Ihmiset ois kuolleet sukupuuttoon, jos ois niin herkkiä.

   • Anonyymi

    Mä oon ite ollut pussikuurilla ja pusseissa pitäis olla reilusti päivän vitamiinit ja hivenaineet.Mutta ei olekaan koska mun labra-arvot oli pielessä koska mä en saanut kaikkia vitamiineja tarpeeksi.Eli kyllä se pari viikkoa ilman vitamiineja näkyy verikokeissa.


  • Anonyymi

   Tänään 7 pvää paastoo takana. Painoo on lähtenyt 5 kiloa. Sama oli kyl lähtenyt jo 6:n pvän kohdal, jostain syystä eilen ei laskenut paino yhtään. Eka päivinä lähti painoo kilon verran, sit puol kiloa ja vika tiputus oli 300g ja eilen ei tippunut lainkaan. Mut niin se kai menee muttenki, jos vähentää energiaa? Et eka lähtee pajon nesteitä ja sit ku siirtyy rasvan polttoon, niin ei sitä enää niin nopeeta voi lähtee.

   Senttejä on lähtenyt vyötäröltä 6 cm, perseestä 3 cm ja reiden ympäriltä 2cm. Vaik ihmiset väittää, et jos paastoo niin se lähtee lihaksesta niin en oikee usko. Isoimmat lihakset on persees ja reisissä, ei mahassa. Ja ketoosissa lähtee rasvasta ketoruuallakin, ni miks ei lähtis paastossa. Mulla ei oo kyl oikeen ylimäärästä rasvaa, ni voi olla et lopetan 10 pvän jälkeen enkä jatka sitä 14. Voinhan mä paastoo sit myöhemmin uudestaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Olet liian komea!

   Ei tuollaisia uskalla lähestyä 🤔
   Ikävä
   138
   1742
  2. Mitä haluaisit ?

   Mitä tahtoisit sanoa hänelle, muttet uskalla ?
   Ikävä
   96
   1572
  3. Martina uinnin jälkeen sijalla 436! Tästä tuli riemun päivä!

   Martina painaa menemään sitkeästi kuin sissi! Rambolla ja Martinalla on molemmilla hidas aamu 🤣
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   1288
  4. Haha, nyt vähän naurattaa:)

   Kun täällä on kovasti ollut aloituksia niistä M syömistä, niin nyt on M ja Mimmin stooreissa hirveä valkopyykkipäivä terveellisestä ruoasta.. 😂 Miksi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   1272
  5. Mitä kaipaat.......

   Mitä kaipaat hänessä eniten ? ♥️
   Ikävä
   57
   1256
  6. luomua olla pitää

   sitä sinä olet :) ei "tahroja" ihossa ei turhaa meikkiä eikä feikkiä. just siitä tykkään, olet se kaunis oma itsesi :) äläkä nyt sano että et ole kaun
   Ikävä
   127
   1141
  7. Parasta mitä hän ....

   Mikä on parasta mitä ikävöimäsi henkilö on sanonut sinulle?
   Ikävä
   38
   906
  8. Sofian dj-deitti

   No nyt on päässy hyvään seuraan, joko päästään romanssin makuun? :)
   Kotimaiset julkkisjuorut
   39
   881
  9. Tuleeko mielipiteestä rikos?

   Sananvapaus kyseenalaistetaan? Tuleeko sodan toisen osapuolen puolustusmielipide rikolliseksi toiminnaksi? Tai vastaavasti sodan osapuolen tekojen syy
   Maailman menoa
   462
   873
  10. Hauskaa iltaa

   mun hehkulampulle :) Jos et ois antan anteeks mulle, ni oisit saanu postissa sellasen nallekarhun, minkä paidassa lukee I'm sorry :) Kohta saunaan
   Ikävä
   149
   858
  Aihe