Zip- Zip- Zippo!

Avaan täten erittäin pitkän keskusteluketjun. Meillä huuhaan puolella ei juurikaan sellaisia ole ollut.

Säännöt: Kunkin vastauskokonaisuuden tulee olla ketjun muista viesteistä, todellisuudesta ja aikalaiskokemuksesta riippumaton, siten että rajapintaa muihin viesteihin ei lähestytä. Toisin sanoen täysin irrallisia viestejä, jotka kunnioittavat huuhaan perinteitä, eivätkä korreloi millään tavalla ketjun muihin viesteihin.

Enimmäismerkkimääräksi on sovittu 87 ja välilyöntejä ei lasketa, mutta rivinvaihto vastaa kahta merkkiä.

Muita sääntöjä ei ole, paitsi ne, jotka alustantarjoaja on kaikille keskustelijoille määrännyt.

Otsikoksi valitsin Jaques Brelin alkusanat teoksestaan "Seasons In The Sun", jotka on suomentanut Aale Tynni. Teos päättyy myös yhtä vakuuttavasti: "Ja sitten mä haluan esittää nämä varoituksen sanat hyvälle ystävälleni, eräälle Sepille, että näpit irti meidän äitelistä!"

48

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nyt, kun pohjois- ja etelänapa sulavat ja vapautuvat jääpeitteestä, niin sinnehän mahtuisi iso joukko ihmisiä asumaan!

      • Anonyymi

        Etuoikeutettuna skriivaan tämän 1001 kommenttisen ketjun eka@sivarisen alkumetreille.
        Sitä kiinalaisten Tik Tok linkkii en saanunna siirtymää paljasjalakalaisena tatilaisenakaan tänne näytille.
        Kova juttu kun mr Trumppikii ylimäärästä kättä pitempää pitää knallissaan. On sen oltava k o v a.


    • Liiaan usein näkee TV:ssä, että huudahdus "Jesus Christ! " tai perinteinen "Tsiisus!" on suomennettu "Jösses!"

      Itse laittaisin tuohon edes "Jösses joo!" Tai sitten sen kuuluisan Aake Kallialan toteamuksen, kun selvisi, että piisamit olivat syöneet hänen laiturinsa, niin Aake siihen: "että tämmöinen tapaus tällä kertaa."

    • Ennen kaupoissa tavarat laitettiin hyllyihin ennen avaamista ja sen jälkeen. Nykyään ei edes Prisman laajoilla käytävillä mahdu asiakas liikkumaan, kun hyllyttäjien lavat, punppukärryt ja 10 hyllyttäjää sijaitsevat joka käytävällä!

      Sama on tilanne Lidlissä ja K- Cityssä! Ja KKK- Supermarketeissa ristit palaa joka käytävällä!

      • Anonyymi

        Näin tänään kun kaksi tyttöä suutelivat keskenään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näin tänään kun kaksi tyttöä suutelivat keskenään.

        Kävelin tänään Suomen sisälölissodan aikaisella taistelukentällä ITÄ-Hämheessä. Sorapintainen nykyään.
        Sii alku-iltapuolen kantturoissa paikalle tallusteli hiukan maistissa oleva maamyyrä eli kontiainen.
        Mitä lie Yrjöjuuren yrttiä rohdoskaupasta ostanut.
        Sanoin hänelle, että kun olet rauhoitettu nelijalka ihminen, suositan puoliäreästi sitä siirtymään yli meetterin korkuiseen korsikkoon. Kontsa kun ei oikein tykkä olla aurinkon paisteessa. Silmänsä sarvikalvot siinä vaan tuhoot, mainitsin kontsall.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Näin tänään kun kaksi tyttöä suutelivat keskenään.

        Normaalia lespolisuutta.


    • Anonyymi

      Turkin ja Espanjan välissä on vain yksi muurahaispesä! Tammisaaressa on 1300 pesää! Niillä on siellä etelässä tämän vuoksi neulaspuhaltimet, joita meillä ei tarvita. Ramsholmenissa taitaa olla valtaosa noista Tammisaaren pesistä.
      https://www.hs.fi/kaupunki/helsinki/art-2000006606740.html

    • Anonyymi
    • Oli erittäin huojentava tieto, kun venäläinen ylilääkäri kertoi, että oppositiojohtajaa ei myrkytettykään, vaan kyse oli hivenainebalanssin muutoksista! Nyt voisi suomalainenkin lehdistö esittää anteeksipyynnön!

    • En koskaan oppinut ajamaan polkupyörällä, vaikka 15 vuotta aina kesäisin opettelin! Luulen, että tämä johtuu pituudestani. Olin poikkeuksellisen pitkä jo 16 vuotiaana pituuteni oli 180cm. Siihen on sen jälkeen tullut vielä muutama sentti lisää. Silti haaveenani on kerran osallistua Ranskan Ympäripyöräilyyn.

    • Juon teeni lähes kylmänä, ehkä sen alkukuumudessa ovat vaarallisemmat myrkyt haihtuneet. Väitetäänhän että alkoholikin haihtuu glögistä, jos se laitetaan yli 65 asteen kuumennettuun mehuun. Siksi hankin itselleni juomalämpömittarin. Oli kyllä turha ostos, noin kuumaa kun en pysty juomaan muutenkaan.

      Olikohan tässä nyt aihetta mitenkään kenenkään aiempaan kirjoitukseen? Etten vain vastannut kenellekään, vaan harrastan yksinpuhelua, kuten avaajan ohjeessa neuvottiin.

      • Alkoholiakaan ei pidä päästää harakoille kun ne puhelinlangoilla laulelevat. ihan kivajo böördeja ovat nekin muutkin tipuset. Kuumaan glögoogiin viinaa. ja juo nopeasti pois.


    • Anonyymi

      oli ennen huuhaakauppa.
      huuhaakaupasta maitopurkki
      maitopurkista juomalasi
      juomalasista janojuoma
      janojuomasta vatsakipu
      vatsakivusta ripulitauti
      ripulitaudista sairausloma
      sairauslomasta lopputili
      lopputilistä häätö
      häädöstä kadunvarsi
      kadunvarresta mustamaija
      mustamaijasta vankiselli
      vankisellistä ruokatunti
      ruokatunnista maitopurkki
      maitopurkista juomalasi
      jne. nonstop oravanpyörää

    • Yhdysvalloissa on 7 kaupunkia, joiden nimi on Bowling Green. Suurin niistä on Kentuckyssä ja siellä on 60 000 asukastakin. Se on enemmän, kun Suomessa on Pyhäjärviä ja Kivijärviä yhteensä.

      Bowling Green ei viittaa keilailuun, vaan peribrittiläiseen peliin, jonka nimi on "Bowls". Pelin idea on voittaa vastustajat. Näissä kaupungissa uudisasukkaina esiintyneet britit pelasivat tuota peliä, jota pelataan isolla vihreällä nurmikolla.

      Intiaanit pelasivat lacrossea ja sitä pelattiin myös isolla vihreällä nurmikolla, joten yhteydenotot olivat näiden ryhmien välillä hyvin tavallisia, kun sovittiin kenttävarauksista ja pukukoppien siisteydestä.

    • Murtomaahiihdon alkuperä on hämärän peitossa. Kun katsotaan WP:sta, niin murtomaa määritetään näin: ", suomaastosta kohoava harju". Myllylä ja Mietohan harjoitteli suolla, joten lähellä alkuperäistä ideaa oltiin siinä, tiedostaen tai alitajuisesti. Ikiaikainen sananlasku sanoo, että "suksi suolle". Tällöin ollaan oltu tuolla suosta kohoavalla harjulla sukset jalassa ja on laskettu mäki alas suolle. Mutta sehän ei ole murtomaahiihtoa, vaan laskettelua!

      Omasta mielestäni olen sitä mieltä, että tuo termi "murtomaa" tarkoittaa yksinkertaisesti vesijättömaata. Kun kävelee Turussa Tähtitorninmäellä ja Ullanlinnassa, niin siellä on niitä paaseja, jossa lukee, että vesi oli tässä 2000, 3000 ja 4000 vuotta sitten eli ollaaan kaupungin korkeimmalla kohdalla. Kaikki muu on murtomaata ja siellä hiihdetään ja ei- murtomaalla lasketellaan keppien välistä.

      • Anonyymi

        Muistan Mietaan hiihtäjäksi valmentautumisen. Kurikan Ryhti valmisteli karvalakkilähetystön matkaa UKK:n keskellä vuosisadan helteitä nii hyväst, että Kekkoin määräsi kaikki surkeet suo-ojat tukhon 100 kilsaa Kurikasta ympäriinsä.
        Kurikka-lehti kirjoittikin: Soon kiesusvarmaa, että tehtiin vuosituhannen teko.


    • Anonyymi

      "Voikukka lähtee Bio Luvililla", näin hoettiin Spede-Shown mainostauoilla, kun olin nuori.

      t. Havuja, Perkele!

    • Anonyymi

      Kattelin tosa juur apinarokumenttia telkasta. Tais olla nuori korilla. Se istui kivellä hetelmän syönnissä.
      Estottomasti siinä etelän mies istui kuvaajasta välittämättä. Ehkä kuitenkin sinpasseja kun kerran naiselta aurinkolasit nappasi. Vaihtoi ne johki hetelmään. Vaati vielä 5$ välirahaa siltä turistilta.

      • Anonyymi

        Etelän hetelmät.

        Eikö semmoinen elokuvakin ole?


    • "Tikulla silmään sitä, joka vanhoja muistelee"! Suomesta loppuisivat tikut kesken, jos tämä vietäisiin laajamittaisesti läpi! Alotettais vaikka oikeuslaitoksesta, kun ne siellä aina vanhoja kaivelee. Ja papit muistelee vielä vanhempia asioita.

      Vanha kansa oli tuossa sanonnassaan kyllä oikeassa - tosin tiedostamattaan. Menneisyyttä ja tulevaisuutta ei ole olemassa - on vain iäti jatkuva nykyhetki! Ainut asia menneisyydestä, mikä on olemassa on se, joka on meissä. Vanhat kivijalatkin risukon peitossa eivät ole menneisyyttä, vaan nykyhetkeä. Menneisyys on sähkö- kemiana aivoissamme ja tulevaisuus samoin - kummatkin pelkkää illuusiota!

      Aikamatkailu ei ole mahdollista, koska aikaa ei ole olemassa. Alpertti Einstein ja Stephen Hawking toivat asian esille vain myydäkseen kirjojaan tällä ihmismieltä kiehtovalla aiheella.

    • Pohjois- Makedonia! "Maa", josta kukaan ei ollut ikinä kuullutkaan, ennenkuin sieltä alkoi lappaamaan turisteja Suomeen kasapäin. Maan ainoa vientituote on korona. Kaikki sairaat Pohjois- Makedonialaiset haluavat lentää ehdottomasti Turkuun ja lomallahan ei haluta ikäviä testejä, vaan niiden ohi kävellään muina miehinä.

    • Sinä vanha luuska Oripään Autogrillillä 12.8. noin kello 17:30 - 17:45. Miksi minua vahtasit? En ole todellakaan kiinnostunut! Älä tee sitä ikinä uudestaan!

      • Anonyymi

        Aika tylyä, mutta tylyt ovat ajatkin. Uskomattoman hyvän makuisia hapanhaukipurkkeja sain kottikärryllisen.
        Ne olivat tulleet talon mukana kun vanha pariskunta joutui myymään talonsa.
        Uudet omistajat antoivat ilmaiseksi muutakin heille turhaa kamaa. Eikä tässä vielä kaikki; tarjosivat patiollaan hyvät kahvitkin.
        @ kukkohovintaus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aika tylyä, mutta tylyt ovat ajatkin. Uskomattoman hyvän makuisia hapanhaukipurkkeja sain kottikärryllisen.
        Ne olivat tulleet talon mukana kun vanha pariskunta joutui myymään talonsa.
        Uudet omistajat antoivat ilmaiseksi muutakin heille turhaa kamaa. Eikä tässä vielä kaikki; tarjosivat patiollaan hyvät kahvitkin.
        @ kukkohovintaus.

        Pötkötin kumollani jo hyvän goisipätkän kun muistin, että Zipp-Zappiin jäi eilen vastaamatta.
        Ei pitäs lähtä matka-ajoon jos tuntoo ittensä torkkuseks. Takana ajavat eivät uskaltanu ohittaa etten heittiin törmä. Onneks kuiva tie ja zilestonit pitivät tiellä.


    • HS:n raadin testissä E18- tie. Juttu vain ( tilaajille).

      Kake, 37 Helsinki: "Miksi arkkitehdit istuttavat aina puita teiden varsille - houkuttelee hirviä! Stadissa rakennetaan kerrostaloja, eikä hirviä ole klesaksi asti!"

      Phyllis 23, Espoo: "Ihanan pehmeä ja kuohkea!"

      Nalle 63, Helsinki: "Törkeän hyvä, superpehmeä koostumus!"

      Teija 18 ja Sanna 17, Kerava: "Hyvä rouskuva rakenne. Perustorttu, tavallinen maku."

      Pirkko 52, Porvoo: "Kuivakakkumainen, tuli mieleen joulu."

      Christopher 27, Kirkkonummi: "Hyvä kosteus. Suutuntuma jää liian sosemaiseksi."

      Veikko 72, Kaustinen: "Hyvän kostea rakenne, mutta hyökkäävä alkoholin maku. Ei lasten mieleen."

      Lippe 64, Vantaa: "Mitäänsanomaton, tunkkainen jälkimaku."

    • Urheiluruudussa tänään: karvasta kalkkia ja tervanjuontia.

      Kalkkihan ei voi olla karvasta, sillä se on vahvasti emäksinen. Hapan vain voi olla karvasta. Paitsi, jos tarkoitetaan tällä karvasta valmistettua kalkkia, mutta sekään ei voi olla karvasta, sillä kalkki on aina emäksinen.

      Itse pidän eläinrakkaana tervaleijonasta ja tervasnapsishta, joten tervan juominen on tuttua - suosittelen.

      Sitten sanotaan aiheeseen liittyen, että joku on valkoinen kuin kalkkilaivan kapteeni. Itse tunnen monia afrikkalais- amerikkalaisia, suomalais- ruotsalaisia kalkkilaivan kapteeneita, Paraisten suunnalta. Mitäs jos sanottaisiin, että on musta kuin tervalaivan kapteeni - olisiko rasismia?

    • Sir Henry Pitkin kuoli tänään 95:n vuoden iässä. Oli hyvä aika varmaan! Luultavasti brexit- prosessi ilahdutti hänen viimeisiä elinvuosiaan. Nyt sitten Hannibal Hamilton- Jones ja Richard Lamm saavat uuden pomon.

    • Mitä uutta meidän jätepaperikasoista keksitään tehdä, kun Kaipolakin lopettaa? Jospa joku keksii embojen ja lambien tilalle covid-19 -tuotteen, kertakäyttöinen suu- ja nenäsuoja, jos niitä tällä menolla alkaa kulua jo puolen tunnin välein per nenä.

    • Anonyymi

      Hieman ihmetyttää kun Suurmestari-ohjelmassa juontaja Jaska sanoi, että tehtävä voi olla _aivan_ mitä vain. Tuskin kuitenkaan esimerkiksi "raiskaa niin monta lasta kuin tunnissa ehdit". Vai onko sen todennäköisyys vain häviävän pieni, niinkuin jos tehtävän teksti arvottaisiin merkki kerrallaan, niin eihän kukaan pelkäisi että tuo saati joku vielä kamalampi oikeasti tulisi, kun ei siitä tulisi mitään järjellistä tekstiä kuitenkaan.

    • Joudun lopettamaan tämän ketjun nyt ennenaikaisesti, perhesyihin vedoten! Nimittäin navetassani, AY- hiehollani on laskettu aika syyskuun ensimmäisenä sunnuntaina. Sen pari edellistä synnytystä tapahtuivat ennen aikojaan, joten ehkäpä nyttenkin.

      Jätän teille kuitenkin pohdittavaksi kyssärin!

      Suomessahan oli erittäin harvinaista törmätä ulkomaankieltä mölöttävään ihmiseen vielä 60- luvulla. 70_luvulla tulivat sitten lappiin matkaavat saksalaisturistit autoineen. Noihan perkeleet veivät huoltamoilta vessoista vessapaperirullat mukanaan, kuppiloista kupit ja salaattipöydässä kaatoivat kaikki salaatit käsilaukkuunsa evääksi. Ei ollut heidän jäljiltään vitriinissä, kuin muutama Vita Nova- pullo.

      Kysymys: Kuka ulkomaalainen henkilö sai maalausurakan Inarintieltä, Helsingin Vallilasta ja maalasi erästä taloa punaiseksi 5.- 6.6.1960? Hän yöpyi viereisessä talossa 33- vuotiaan naisystävänsä kanssa. Viereisessä huoneessa ollut naisystävän sisarenmies heräsi 6.6 jo kello 6, mutta tämä kysytty maalari nukkui yhdeksään saakka. Naisystävän sisarenmies nukkui siis koko yön naisystävän sisaren kanssa viereisessä huoneessa, mutta ovi oli koko yön auki.

    • Anonyymi

      Niih! Oli synkkä ja syksyinen yö. Ressu-koira kävi aamulla ulko ovella. Hän murahti lyhyesti; jaha sadepäivä huomennakin.
      Ressu vaati palkallisen vapaapäivän, potan, pisuaarin sekä valurautapadassa hyvin muhineet koppelon luut.
      Kohensi ryhtiään. Otti kylpytakkinsa taskusta Klubi 77 savukkeen ja sytytti sen huolellisesti.

      - Joitakin rotia ja erioikeuksia sitä pitää olla talon ykkösvahdillakin hän mainitsi. Sano.

    • Olen tehnyt rikollisilmoituksen Petteri Orvosta! Tämän päivän lehdissä tämä huijari uhosi kaatavansa demokraattisesti kasatun hallituksen.
      https://www.is.fi/politiikka/art-2000006626295.html

      Kyseessä on selvästikin vihapuhe, koska siinä yritetään estää ihmisten laillinen
      elinkeinoharjoittaminen (hallistelu), vain heidän mielipiteidensä tai rotunsa perusteella.

      Lisäksi tämä Petteri ei ole oikeasti Orpo, vaikka molemmat hänen äitinsä olivat köyhiä. Toinen oli Sirkus Sariolalla rekkakuskina ja toinen oli piiritason kuulantyöntäjä.

      Suomi- Ruotsi otteluun idea näin korona- aikana: Järjestetään napostelumaaottelu. Lajeina esim. sipsit, etikkakurkut, dallaspullat, lakritsi, koronavinkku ja tietysti salmiakki ja tietysti makkarat ja tietysti Ruotsin laji eli surströmming, joten mämmikin täytyy olla sitten eli ruotsiksi memmo.

      Kolme osallistujaa kustakin mukaan ja tämä käytäisiin turvallisuussyistä kilpailijan kotona ja suoraan kypäräkameralla riimattaisiin telkkuun.

    • Anonyymi

      Kiva kun palasit takaisin. AY-hiehosi synnytti siis onnistuneesti taas hiukka etuajassa.

    • Vietin eilisen päivän Satumaanpolulla, jättimäisen sienen varjossa. Ensi kesänä sinne tulevat kaikki parhaat taas pitkästä aikaa. Paikallista kombuchaa oli tarjolla.

      Helsingissä on vain neljä toimivaa vesitornia. Ne on suunniteltu 60- ja 70- lukujen huumehöyryissä ja muistuttavat jättimäistä sientä. Mitkään muut julkiset rakennukset eivät muistuta sientä ja vesitorniarkkitehdit ovat arkkitehtuuripiireissä huonossa maineessa.

      Periaatehan on se, että vesitankin pitää sijaita asiakkaan hanan yläpuolella. Juttelin eilen Kalasataman nosturikuskin kanssa ja se sanoi, että rakenteilla olevissa taloissa 20 ylintä kerrosta joutuvat hakemaan käyttövetensä pihan kaivosta, koska arkkitehdit eivät hoksaa, että hookaksoo ei kipua niin korkealle. Nosturikuski itsekin joutuu tuomaan omat nesteensä pulloissaylös ja alas.

      Linnanmäellä oli ennen kaksi vesisäiliötä, mutta ne on poistettu käytöstä. Siellä ne ovat edelleenkin tyhjän panttina. Lauttasaaren vesitorni kaadettiin... Kohta loppuu stadista hanoista vesi.

    • Anonyymi

      Muistatteko Tampereen Särkänniemen huvipuistosta sen kummallisen, vinossa olevan huoneen, jossa oli isot peilit ja seinillä kelta-mustaraitoja? Kun siihen huoneeseen astui, tuntui tosi kummalliselta. Aivan, kuin painovoimakin olisi alkanut vaihtelemaan, joka on täysin mahdotonta toteuttaa edes nykytekniikalla.

      • Anonyymi

        Helsinki tais Ilaskiven aikana tehdä tarpeeksi kauskantoisen ja kalliin päätöksen louhia 120 kilometriä pitkä käyttövesitunneli Päijänteeltä asti.

        Huoltotöitä joudutaan tosin tekemään muutaman vuoden välein. Niinä aikoina vesi otetaan vaikka Ilmolan tekojärvestä. Onnistunut ratkaisu Päijänneprojekti oli.


    • Argeologit ovat löytäneet 4000 vuotta vanhoja popcorneja eräästä luolasta USA:sta. Intiaanit keksivät popcornin jo ennen elokuvateattereita. Nämä löydetyt popcornit olivat argeologien mukaan todennäköisesti lentäneet luolan likaiselle lattialle, kun oli ruoan kanssa pelleilty ja yritetty ottaa suulla kiinni suoraan ylöspäin heitetty poppari.

      Suomessahan maissinjtähkiä pelätään ja ne eivät ole suosittuja, koska pelätään, että lämmittäessä ne alkavat paukkua ja muuttuvat popcorniksi. Todellisuudessa maissinjyvät täytyy eka kuivata, tosi kuiviksi, jotta niiden kuori kovettuu. Kuoren kovettumisen jälkeen lämmitettäessä, niiden sisällä oleva tärkkelys kuumenee kuorta enemmän ja alkaa laajentua. Tätä ei kuori kestä ja se jyvä räjähtää. Räjähdyksen jälkeen se tärkkelys jäähtyy salamannopeasti, päästyään ulos kuorestaan ja muodostuu tuo tyypillinen popcornimainen, epäsäännöllinen muoto.

      Tämä edelläkuvattu prosessi on täsmälleen sama, kuin alkuräjähdyksessä tapahtui ja tämä toistuu myös kananmunaa mikrossa kuumennettaessa; se räjähtää samasta syystä. Suomalaiset ovat aina tienneet, että maailmankaikkeus syntyi sotkan munasta ja ovat aina olleet oikeassa. Myöhemmin ovat Lähi- Itäläiset kaupitelleet tänne omaa näkemystään maailman synnystä ja siitä on tullut suosittu hipstereiden keskuudessa.

      Popcorn on myös maamme suosituin lusikalla esitettävä kappale. Tässä kuitenkin alkuperäinen versio inztrumentein:
      https://www.youtube.com/watch?v=NjxNnqTcHhg

    • Anonyymi

      Kymmenen päivän päästä on Kiven Alekan syntymäpäiväliputus. Palatah siit palstalle.

    • Uhkean Hollywood- kaunottaren, Demi Rosen ja kiuruvetisen räplääjän, Hannes Suvikosken myrskyisä, lähes kaksi kuukautta kestänyt liitto päättyi eroon. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ylä- Savo- lehti. Lehden mukaan Hannes saa eron myötä lähes 200 miljoonaa dollaria, koska Demin omaisuus puolitettiin eron myötä. "Onhan tämä mukavempaa, kun se aikaisempi, KELA:n tuilla eläminen", totesi lehden LA:n lentokentältä tavoittama Hannes.

      Mitä tapahtui Nalle Luppakorva- sarjan näyttelijöille? Sarjaa esitettiin Suomessa vuosien 1975 ja 1987 välisenä aikana ja parhaimmillaan se keräsi sohvien ääriin lähes puolitoista miljoonaa suomalaista.

      Pyllerö kuoli esiintymiskiertueensa päätyttyä 29. heinäkuuta 1974 hotellihuoneessaan Lontoon Mayfairissa. Kuolinsyyksi todettiin ylipainosta johtunut sydänkohtaus. Yöpöydältä löytyi puoliksi syöty porsaankyljys.

      Iso Jussi löydettiin menehtyneenä vancouverilaisesta hotellihuoneesta Kanadasta lauantaina 13. heinäkuuta. 31-vuotias Iso Jussi kuoli heroiinin ja alkoholin yliannostukseen. Poliisi ei epäile tapauksessa rikosta tai itsemurhaa

      Nöf Nöf -täti peri sporttisuutensa isältään Keith R. Wegemanilta, joka oli olympiatason mäkihyppääjä. Toisaalta hän sai verenperintönä myös vetoa kameroiden eteen, sillä hänen äitinsä Judith Lang on näyttelijä. Nöf Nöf- täti ei ole kuitenkaan hylännyt lapsuutensa intohimoa, urheilua. Liikunnassa mitä ilmeisimmin piilee hänen nuorekkuutensa salaisuus.
      Täti on ollut kahdesti naimisissa ja hänellä on kolme lasta.

      Musti löydettiin puolestaan hirttäytyneenä kotinsa läheltä tammikuussa 2018. Musti oli kuollessaan 35-vuotias.

      Putkisen setä kuoli asunnossaan Lontoossa nautittuaan alkoholia ja barbituraatteihin kuuluvia Vesparax-unilääkkeitä. Toisin kuin usein väitetään, huumausaineilla ei ollut suoranaista osuutta kuolemaan. Kyseessä oli ilmeisesti tapaturma. Kuolinsyy oli todennäköisimmin oksennukseen tukehtuminen, sillä sydänkohtauksesta ei ilmeisesti ollut kyse

      Nalle Luppakorva: Parhaillaan Belgiassa kiertueella oleva Nalle näyttää löytäneen jonkin sortin nuoruudenlähteen, sillä tuoreissa kuvissa keväällä 65 vuotta täyttänyt näyttelijä näyttää suorastaan hämmentävän samalta kuin näytellessään suosikkisarjassa. Pelkästään hyvistä geeneistä ei liene veteraaninäyttelijän kohdalla kyse, sillä hän ehti esiintyä aikaisemmin julkisuudessa charmikkaasti harmaantuneena.
      Tuoreissa kuvissa kameraan katsoo kuitenkin tuttu tummahiuksinen Nalle.

    • Anonyymi

      VeitoMarilan ohjelmassa ToisaMarppa taas itkee ex-miljonäärinsä perään kun joutui tyytymään RimpiMikkoseen, joka ei suostu olemaan julkku. Toisa taas ei tule toimeen ilman instaa, saahan hän siitä rahaa, muuten ei Järvinurmen asunto-osuuttaan saa maksettua.

    • Anonyymi

      Mua ahdistaa rankasti, kun kalja ei mene enää päähän kunnolla. Siis sillain, että riittäisi koko 24h. Hakeudun hoitoon ja tämä on fakta.

      Offtopic: Popcornista on muuten mahtavia remixejä, esimerkiksi:
      https://www.youtube.com/watch?v=cXMhKdAwLbs

    • Tulin heittämään leijan tänne teille kullannuppusille.

      *pyllistää*

      Pfffffffft

      Ah, helpotti. Lärveisiä kaikille tässä ketjussa.

    • Itse Usko Valtameri oli pääuutisissa kertomassa, että Venuksen pilvistä on löydetty joitain eläimiä. Ne on alunperin eläneet Venuksen pinnalla, mutta kun happosateet alkoivat, ne pakenivat pilviin. Tässä on englanninkielinen opetusvideo, kuinka omasta kusesta saa eristettyä ureaa, jota voi sitten käyttää makeutusaineena, vaikkapa joulutorttuja leipoessa:
      https://www.youtube.com/watch?v=sfldS5hqWYA&t=401s

      Nyt sitten vain jonkinlainen sukkula Venukseen ja tapaamaan näitä eläimiä! Sääli, että ainoa ihminen, joka hallitsee tämän aihealueen eli Kikka on kuollut! Löytyykö Kikka kakkosta? Katri Kulmuni kertoi, että Suomi aikoo laukaista sukkulan Venukseen mahdollisimman pian.Eläkeputkesta poistettavat työttömät alkavat heti rakentamaan sellaista ja heidät myös velvoitetaan hakemaan vapaaehtoisiksi avaruuslentäjiksi.

      Finnair saa syyttää vaikeuksistaan vain itseään. Mannertenvälisillä lennoilla ei näytöistä tule kuin "lentoturmantutkintaa". Onhan se mielenkiintoinen sarja, mutta nuo kaikki jaksot on jo melkein tullut nähtyä.

    • Anonyymi

      Komeroita siivotessani löytyi yllättäen kasetti paperikuorilla. Kaetti on Samantha Foxin "Touch me" albumi ja paperissa leidin jo hieman haalistunut nimmari. Kasetti on pöllitty Susi Laamasen radionauhurin kasettipesästä joskus 1987 tienoilla. Alkuperäinen kasetin kotelo lienee edelleen Laamasen kokoelmissa, tai sitten ei.

      Nimmarin vohki opiskelutoverini Korppisen Tappi joka vonkasi nimikirjoitusta tähdeltä itseltään 90-luvun alkupuolella Helsingin rautatieasemalla pientä pusua vastaan. No pusua ei Sammy ymmärrettävistä syistä antanut, mutta nimmarin yllättäen antoi. Tappi on tämän legendan itse joskus kertonut ja todisteeksi toi nimmarin ja lahjoitti sen minulle. Tarinasta en tiedä, sehän voi olla jopa totta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      287
      6701
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      2092
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      33
      1541
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      25
      1351
    5. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      71
      1107
    6. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      105
      1053
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      307
      928
    8. Miksei persut järjesteä koskaan miekkareita tai kulkueita?

      Pelkäävätkö saavansa pataansa, ja sen vuoksi vain öyhöttävät netissä? Ei öyhöttämisellä muuteta maailmaa. Pitää olla ak
      Maailman menoa
      274
      767
    9. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      15
      763
    10. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      44
      745
    Aihe