Älkää Kittilän luottamushenkilöt jatkako enää sutkuttamista

Anonyymi

Jatkuvat oikeudenkäynnit ja poliisikuulustelut lisäävät riskiä että Kittilän viruslingot levittävät Koronaa.

Sutkuttaminen on tullut, ja yhä tulee, kalliiksi meille veronmaksajille. Tämän johdosta toivon syyttäjille menestystä työssään. Kiitän myös poliisia hyvin tehdystä tutkinnasta. Ilman huolellista tutkintaa sutkit mellastaisivat vieläkin mielin määrin. Nyt heidät on tulevissa vaaleissa mahdollisuus siirtää "takavasemalle".

Toki tunnustus myös "Kittilä laki" kirjan kirjoittajille. Tästä dokumentista voi tarvittaessa tarkistaa miten "sutkutus eteni".

44

1432

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Saihan muutama taho 0.5milj. tukirahoja että jaksaa porskuttaa...

      • Anonyymi

        Kova valitus PP llä IS lehdessä. Voi, voi. Saipahan naamansa näytille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kova valitus PP llä IS lehdessä. Voi, voi. Saipahan naamansa näytille.

        No se... Mut miksi matkailu ei tuonut ongelmia esille. Kotimaan matkailu oli mahdollista vain omalla autolla.
        Lentoja ei ollut, Rovaniemen lennot/junat eivät natsanneet bussivuoroon.
        Mitä YT teki asian eteen? Hmm jos hallitus piti tilannetta hyvänä, tukea tulee niin pääsee vähemmällä???


    • Anonyymi

      Olen kovasti huolissani alkavasta hovioikeuden käsittelystä. Onhan nyt varmasti niin että Kittilän sutkit osallistuvat istuntoihin etänä? Etteivät Kittilän viruslingot uudelleen pääse levitämään koronaa ja muita viruksia kantasuomalaisiin.

    • Anonyymi

      Sutkit, laitakaa roskapussi päähän jos teidän tarvitsee osallistua oikeudenkäynteihin täällä etelämpänä. Ettei korona ja muutkaan sairaudet Teistä vain leviä etelämmäksi.

    • Anonyymi

      Ootehan te sutkit pysytelleet kotona. Ettette vaan tartuta koronaa tai muita, vielä pahempia viruksia, syytömiin etelän turisteihin. Toivon että kantaisitte vastuune edes tässä vaikkei sitä vastuunkantokykyä olekkaan.

    • Anonyymi

      Aika monet syytetyt ovat taas eholla Kuntavaalissa, tuntuu etteivät
      ole mitään oppineet.

    • Anonyymi

      Voivoi, jos ne Rovaniemellä ropsivat valtuustolle sakot ja korvaukset

    • Anonyymi

      Olisi mukava tietää mietiikö kukaan raskaissa rikossyyteissä olevista sutkeista sitä että jos olisi poliisikuulusteluissa puhunut totta.

      Ei syyteitä. Olisi kaikki nämä vuodet saanut olla ja elää normi elämää ilman oikeuspaineita, Nythän tämä kurjuus jatkuu vielä vuosia. Ja mukkarikin voi jäädä käsiin.

      Pelinaiset ovat näistä taistoissa vapaita naureskelemaan päsiinpäille. Mitä nyt korona saataa pelinaisten hymyn hyydyttää!! Mahtaako pujotelun maailmacuppien aikaan olla hotellikapasiteettia vapaana?

      • Anonyymi

        Ei ole vapaana, mutta sutkit on. Toistaiseksi.


    • Anonyymi

      Ei pidä unohtaa, että osa näistä nyt kuntapäättäjinä istuvista on menossa syytettyinä uuteen käräjäistuntoon entisen hallintojohtajan Esa Mäkisen asiassa. Eikö se ollut niin, että yhteensä 38 kuntapoliitikkoa tältä ja viime vaalikaudelta. Eiköhän se kutakuinkin ole kaikki muut paitsi OMK:n edustajat. Ja entinen vs. kunnanjohtaja Tornberg on 39. Tornberg on jo saanut tuomion Eilavaara 1:sestä. Eikös Eilavaara 2 ole menossa myös käräjille. Jossain lehdessä oli otsikko, että 3 Kittilän vs. kunnanjohtajaa on syytettyinä tässä asiassa, ja olihan siellä poliitikkojakin. Kittilässähän on ollut 3 vs:ää ennen tätä nykyista vs. kunnanjohtajaa. Ja hovioikeuskäsittely on kesken. Ei siis hyvältä näytä kuntavaaleja ajatellen. Olisiko nyt syytä miettiä, kannattaako ehdokkaaksi ruveta. Kyllä Kittilän kurjuus pitäisi jo riittää.

      • Anonyymi

        Eilavaaran case on tulossa, ehdotonta löytyy asteikosta.
        Mäkinen, tulossa.
        L Kurulan kurmuutus, tulossa.
        Alku case, tuomiot tammikuussa. Jatkuu KO?

        Näihin joutuvien äänestäminen vaikuttaa äänen tiputtamiselta jäteämpäriin, sama hyöty?


    • Anonyymi

      Lauantaina 28. marraskuuta 2020 klo 13.30 – 15.30
      Eduskuntatalo
      Julkinen · Järjestäjänä FIXIT - Suomi eroon EUsta
      Suomi eroon EUsta ja eroa hallitus- mielenosoituksessa me Suomen kansalaiset vaadimme edelleen hallituksen eroa sekä Suomen eroa EUsta ja vastustamme EU:n elpymispakettia. On selvästi nähtävissä, että EU menee vääjäämättä kohti liittovaltiota ja Suomen hallitus pääministerin johdolla tekee maastamme ikuisen velkavangin unioniin. Jos jo nyt korkeaa verotustamme nostetaan entisestään, ajetaan kansalaiset ahdinkoon vain sen vuoksi, että vastuuttomalla taloudenpidolla eläneet Etelä-Euroopan maat saisivat talouttaan tasapainoon. Tätä me emme voi hyväksyä. Suomi on itsenäinen maa ja sellaisena sen tulee pysyäkin. Päätösvalta meidän oman kansamme asioista ja hyvinvoinnista tulee saada takaisin Suomeen, se ei kuulu EU:lle. Me suomalaiset pidämme itsenäisyydestämme kiinni ja siten kunnioitamme myös sen meille taistelleita esi-isiämme. Siksi vaadimme Suomen hallituksen eroa ja Suomen eroa EU:sta.
      Tapahtuman järjestävät tavalliset Suomen kansalaiset. Se on suunnattu Suomen kansalle, eikä se liity minkään poliittisen puolueen, ryhmän järjestön tai minkään muunkaan yhteisön toimintaan eikä näin ollen mielenosoituksessa sallita muita tunnuksia tai lippuja kuin Suomenlippu sekä tapahtuman luonteeseen sopivia banderolleja. Tapahtuma on rauhanomainen ja päihteetön. Ei rasismia. Tapahtumasta on tehty asianmukaiset ilmoitukset viranomaisille. Lisäksi korostamme jokaisen kansalaisen omaa vastuuta koronaviruksen suhteen eli tulemaan paikalle vain terveenä, huomioimaan turvavälit sekä noudattamaan hygieniasuosituksia.

      • Anonyymi

        Voihan sitä näinkin yrittää kääntää puheenaihetta kiusallisesta asiasta viihteelliselle puolelle.
        Kannattaisko peruskittilänmiehen pysyä kuitenkin ko. Asiassa eikä löperrellä ja mainostaa aivan jotain muuta.


    • Anonyymi

      EUn ongelmat ovat kaukana Kittilän sutkutuksista ja ongelmista. Ettekä juurikaan niihin voi vaikuttaa. Kannataa keskittyä kevään vaalien jälkeen laittamaan Kittilän asiat oikealle tolalle.

      Tässä hivenen työlistaa:
      - selvittäkää nopeutetulla aikataululla ketkä saadaan korvausvastuisiin tuottamukselisesta vahingonteoista kuntaa ja sen veronmaksajia kohtaan (teknisen lautakunnan jatkuvat toililut eivät ole ainakaan vanhentuneet, varmaan muutakin löytyy)
      - poistakaa mafioosoverkoston lonkerot kaikesta kunnan päätöksen teosta
      - pohtikaa miten koronan aiheuttamat vauriot korjataan

      Nuo kolme ranskalaista viivakohtaa niin pitkään luottojen asialistalla että voitte todeta veronmaksajille että näin asiat hoidetiin.

      • Anonyymi

        Mafioosojen kaupat ym. palvelut boikottiin.


    • Anonyymi

      Esimerkiksi mafioosojen liiketoimien boikotointi.

      Kaikkien tehokain ovat kuitenkin vaalit. Ei ääniä mafioosoille, sutkuttajille ja heidän lähipiirilleen. Kyllä alkaa puremaan!! Eivätkä hämärähemmot mahda mitäään.

      • Anonyymi

        Kinkkinen juttu jos muita vaihtoehtoja ei ole kuin nämä kurjat ketjut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kinkkinen juttu jos muita vaihtoehtoja ei ole kuin nämä kurjat ketjut.

        Taitaa olla se "tuttu tuomari"?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kinkkinen juttu jos muita vaihtoehtoja ei ole kuin nämä kurjat ketjut.

        Kurjat ketjut ovat toimineet hyvin. Rötöstely on nostettu esiin siten etteivät "tutut tuomarit" enää pysty pimittämään tehtyäjä porsasteluja.


    • Anonyymi

      Itävallan hallitusta vastaan on nostettu korvauskannevaade etteivät he toimineet ja estäneet koronan leviämistä vaikka tiesivätkin että maassa jyllää korona ongelma.

      Olisiko syytä vaatia korvauksia Kittilän hallinolta ja osalta hotellin omistajia että he antoivat viruksen osaltaan levita kantasuomeen, vaikka olivat tietoisia että Kittilä on viruslinko. Paikkojen sulkemispäätöstä vitkuteltiin useita päiviä.

      Vai oliko tässäkin kyseessä legendaariseksi noussut slougan että tapahtui "pieni muotovirhe"?

    • Anonyymi

      Ilman muuta Kittilän hallinnon, hotelliyrittäjien, Levi Ski Resortin (Vinkkari), bussi- ja lentoyhtiöiden, husky-yrittäjien ym. pitää maksaa korvauksia edesvastuuttomasta käyttäytymisestään. Kittilässähän on ollut jo 29 todennettua koronatapausta.

      Rikkaille yrittäjille pitää mätkäistä kovat korvausvaatimukset ja osoittaa nämä rahat köyhille kansalaisille.

      • Anonyymi

        Samaa mieltä. Vastuuntunnottomille sutkuttajille sakkoa. Muutenhan asia ei korjaannu jatkossakaan.


    • Anonyymi

      Robin Huud, ratsastaa jälleen. Sakkoja rikkaille, tuotto köyhille. Nyt vain papereita sisään ja valtuuston ehdolle. Raikkaita ajatuksia lisää Kittilään.

    • Anonyymi

      Olisiko kehittävämpää pysyä asiassa eli Kittilän jatkuvassa kompuroinissa milloin missäkin asiassa. Robin Hoodia voi lukea jokainen kotonaan omissa oloissaan. Eikä Hysky yrittäjät koronaa levitele. Vielä vähemmän Hysky koirat. Uskoisin perus sutkin ja mafioosonkin tämän ymmärtävän.

      Kannataa lukea tämän päivän Hesarista juttu Lapin demokratiavajeesta, sivulta A15. Jos ei juttua löydä niin pari nostoa. Nämä lienee isoimpia ongelmia Kittiläsäkin:
      - kunnalisessa päätöksen teossa suositaan sukulaisia
      - vanhakantainen äijäkultuuri, joka kairoilla elää edeleenkin
      - osaavat viranhaltijat pelottavat koska osaavat lukea ja ottaa selvää asioista
      - uudistuksia vastustetaan
      - talousasiat kunnissa retuperällä

      Toki historiallista Robin Hoodia saa lukea jos nykyaika pelottaa. Mutta kannataa keskittyä mieluumin asioiden kuntoon saatamiseen jos kykyjä siihen on. Joka asiaa ei kannataisi veronmaksajan näkökulmasta ryssiä.

      Onnea sutkioikeudenkäyntiin itse kullekkin mutta erityisesti suoraselkäiselle syyttäjälle.

      • Anonyymi

        HS toi hyvin esille mm. Rantakokon toimesta aikaan saavan kunnanjohtajan haasteita. Eteen voi tulla mm. saneerausta, virkoja joiden haltija pitäisi saada tekemään töitä palkkansa eteen.

        Menetelmät ovat antiikkisia ja työntekijät ovat jääneet vaille uusia työkaluja pc-maailmassa. Sama uudistuminen koskee myös valtuuston ja kunnanhallituksen työtapoja. Siinä sitä ollaan intranetin ja extranetin kanssa.

        Puheenjohtajiston arvostus varisee kuin lehti puusta, ja syntyy kapina, Syyllinen on selvillä ja taas mennään täysillä päin seinää. Seuraajaksi valitaan sopiva, aivan kuten Kittilässä, hieman eri syistä. Kittilässä niitä sopivia riittikin, eikä normaalia tilaa ole ollut kertaakaan vuoden 2013 marraskuun jälkeen.

        Kirjana Kittilän Laki oli armoton syytetyille, se paljasti pöytäkirjoilla ja muilla dokumenteillä juuri sen mitä HS jutussaan kertoi. Aiemmassa kommentissa jutun tärpit oli hyvin koottu yhteen, Kittilässä soppaan liittyy elinkeinoelämän vahva sotkeutuminen politiikkaan sekä virkamiesten työhön.
        Jos kaikesta tapahtuneesta pääsee livahtamaan ilman sanktioita ja korvausvastuuta on syytä kirjoittaa muutama pätkä Suomen Lakia uudestaan.


    • Anonyymi

      Sutkit ja mafioosot ovat tyystin vaienneet. Onhan se hyvä jos jossain vaiheessa itse huomaa että paremoi ola hiljaa. Kauvan se kestikin.

      Kyllä hovi on tiukka paikka, siellä ei välttämättä ole tuttuja tuomareita!!!

      • Anonyymi

        Missä on juristit, vai eikö keltane lehdistö jaksa kysyä tyhmiä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missä on juristit, vai eikö keltane lehdistö jaksa kysyä tyhmiä?

        Tyyntä myrskyn edellä. Onhan näitä käräjiä tulossa ja syytetytkin liki samoja. Kun ei kerrasta opi, pitää ottaa lisätunteja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tyyntä myrskyn edellä. Onhan näitä käräjiä tulossa ja syytetytkin liki samoja. Kun ei kerrasta opi, pitää ottaa lisätunteja.

        Taitaa olla niin että tämä porukka on sen verran heikoilla älynystyröillä siunattu etteivät lisäopetustunnit auta. Jälkiistunnosta saataisi apua olla. Olispahan aikaa mietiskellä omia typeryyksiä.

        Se että autaisiko sekään on suuri arvoitus. Kannataisi kuitenkin kokeilla.


    • Anonyymi

      Taitaa olla niin että tämä porukka on sen verran heikoilla älynystyröillä siunattu etteivät lisäopetustunnit auta. Jälkiistunnosta saataisi apua olla. Olispahan aikaa mietiskellä omia typeryyksiä. Se että autaisiko sekään on suuri arvoitus. Kannataisi kuitenkin kokeilla.

      • Anonyymi

        Kuvasta päätellen oli jo uho hiukan laantunut ja hovissa katseltiin jo kengänkärkiä....


    • Anonyymi

      Joku Holcki Hovissa tuntui lausuntoja antavan että "ei olisi uskonut että laki häntäkin rajoittaa". Aika pienellä opiskelulla asia olisi selvinnyt.

      Mäkelästä ei kannata puhua enää mitään. Hän on rahansa saanut, pikkasen vaatii vielä lisää. Varmasti on mieli hyvä, sen verran reippaan summan Kittilästä otti. Onkohan käynyt raketteja ampumassa ja skumpaa ottamassa. Kuten joku Kittilän luottopösilö aikanaan viestitteli tehneensä.

      • Anonyymi

        Eino tais olla muiden vietävänä, ja oliko niin että osallistui tutkintapyynnön perumiseen, lukematta tutkintapyyntöä.

        Siinä on oikeassa että kestää liian kauan... Samaa mieltä, korvaukset kunnalle aiheutetusta taloudellisesta menetyksestä pitäisi saada sutkeilta nopeammin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eino tais olla muiden vietävänä, ja oliko niin että osallistui tutkintapyynnön perumiseen, lukematta tutkintapyyntöä.

        Siinä on oikeassa että kestää liian kauan... Samaa mieltä, korvaukset kunnalle aiheutetusta taloudellisesta menetyksestä pitäisi saada sutkeilta nopeammin.

        Kolarissa erottivat kj, saaha nähä selviäävätkö johtajasopimuksen ehdoilla vai lähetäänkö käräjöimään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kolarissa erottivat kj, saaha nähä selviäävätkö johtajasopimuksen ehdoilla vai lähetäänkö käräjöimään.

        Lehtitietojen mukaan asia menee oikeuteen Kolarissakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lehtitietojen mukaan asia menee oikeuteen Kolarissakin.

        Se on vain hyvä asia. Kun on asialliset perusteet ei ole epäselvyyttä.
        Kolarilaiset hoitavat omat juttunsa, samaa peliä monissa Lapin kunnissa.

        Junantuoma työnsä osaama on monelle organisaatiolle kauhistus.
        Kittilässä se näkyi selvimmin valtuustossa, helmitaulu/tikkukirjain porukka ei pysynyt vauhdissa mukana.

        Lukematta asiakirjoja oltiin eri mieltä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on vain hyvä asia. Kun on asialliset perusteet ei ole epäselvyyttä.
        Kolarilaiset hoitavat omat juttunsa, samaa peliä monissa Lapin kunnissa.

        Junantuoma työnsä osaama on monelle organisaatiolle kauhistus.
        Kittilässä se näkyi selvimmin valtuustossa, helmitaulu/tikkukirjain porukka ei pysynyt vauhdissa mukana.

        Lukematta asiakirjoja oltiin eri mieltä.

        Kyllä vain ja ahdas Lkulttuuri asettaa virkanaiset käsittämättömän vainon kohteeksi....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä vain ja ahdas Lkulttuuri asettaa virkanaiset käsittämättömän vainon kohteeksi....

        Ongemat johtuvat siitä että sutkit suosivat avoomen röyhkeäsri sukulaisiaan ja tuttujaan. Jos joku suoraselkäinen yrittää kähmintää korjaya niin kosto kourii.

        Ilmeisesti sama ongelma muuallakin lapin kunnista, ei ainoastaan kittilässä.


    • Anonyymi

      Kurula on paras ja Sanna Marin kaunis nainen

    • Anonyymi

      Taas ovat hotellinomistajat houkutellet Etelän koronankantajia tunturin täyteen. Pian on taas Kittilän terveyskeskus pullollaan potilaita. Lukekaan Huovisen Lentsu, niin ymmärrätte miten vaarallisia virúkset ovat.

      Muuten olen sitä mieltä, että Ylläs on hoitanut pyöräilyasiat hyvin.

      Eipä sitten muuta. Kuulemiin!

      • Anonyymi

        Kuinka hovi etenee, tuomitaanko vai vapaus


    • Anonyymi

      Muuten olen sitä mieltä että tisitön nainen ei ole koskaan kaunis vaikka olisi miten kallis ripustus laitettu kaulaan roikkumaan. Opetajakurula on näyttönsä antanut.

      • Anonyymi

        Tissejä löytyy tarvittaessa joka lähtöön. Virossa erikoistarjouksella jo muutamilla satasilla.
        Saa kunnon pallonännit eikä polveen ulottuvia riipputissejä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2591
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe