Betoninen kymysys on valettu retoriikkaan

Anonyymi

Retorisen kysymyksen esittäjän pitää kuitenkin monesti viestiä vielä erikseen eleillä, ilmeillä tai äänenpainollaan, ettei hän odotakaan kuulijoilta vastausta. Väitteeksi tai kysymykseksi tulkittuna retorinen kysymys voi silti saada kuulijat miettimisen sijasta puuttumaan asiaan: Oletko itse vähän tyhmä? Yksi retoristen kysymysten käytön pääperiaatteista on, ettei niitä pidä esittää liikaa, jotta ne eivät menetä tehoaan. KATSOKAA ILMEITÄ !!!

Esimerkkinä dilemmasta on muna vai kana -kysymys. Retoriikassa dilemmaa hyödynnetään kysymyksissä, joihin ei välttämättä voi antaa totuuden-mukaista vastausta.

Esimerkiksi seuraavaan kysymykseen on olemassa kaksi vaihtoehtoa, jotka tuottavat molemmat saman lopputuloksen: ”Oletko lakannut pahoinpitelemästä aviopuolisoasi?” Oli vastaus mikä tahansa, kysymys vihjaa, että vastaaja on joka tapauksessa aiemmin hakannut aviopuolisoaan. Vaihtoehdoksi ei anneta sitä, ettei ole alun perinkään hakannut aviopuolisoa.

Dilemma Palmen tapauksessa on tämä. Saadaanko murhaajaa koskaan kiinni, jos ei ole mitään johtolankoja. Oli vastaus muikä tahansa niin sitä ei kyseenalaisteta tapettiinko häntä lainkaan. Missä on johtolanka?

MUTTA MISSÄ ON SE retorinen KYMYSYS? Onko se se, että olenko hulu?

https://palmemordet.story.aftonbladet.se/files/2016/01/fantombilder.jpg

Näistä kuvista vasemman puoleinen ja keskellä oleva on Sanna Törnemanin kotonaan tekemiä tuherruksia tai hahmotelmia, kun kuuli aamulla radiosta, että Palme oli murhattu ja hän näki samoihin aikoihin suunnilleen oletetun pakoreitin varrella oudosti käyttäytyvän miehen, joka ohimennessään kääntyi katsomaan Sannaa ja oli pelokkaan tai hermostuneen oloinen. Täytyy olla ns. valokuvamuisti, mutta olihan hän taideopiskelija.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Valokuvamuisti
https://fi.wikipedia.org/wiki/Eideettinen_muisti

Sannalle jäi miehen piirteet mieliin, vaikka nuo kaksi hänen tekemää kuvaansa ovat aivan eri näköiset toisiinsa verrattuna. Sen sijaan se vasemmanpuoleinen kuva mustuttaa tuota oikeammanpuoleista kuvaa, joka on tehty Grandmiehestä, jonka Birgitta Wetterling teki muistikuvansa pohjalta Sannan kuvasta tietämättömänä elokuvateatterin ulkopuolella oudosti käyttäytyvästä miehestä.

Hänkin on taiteilija niin kuin Sannakin. Mikä yhteensattuma! Samoin kuin se, että tuo vasemmanpuoleinen ja oikeanpuoleinen kuva muistuttavat toisiaan ainakin enemmän kuin tuo keskimmäinen kuva. Vihjattaisiko sillä että ne olisivat sama mies. Eli Grandmies on sama kuin Haamumies. Mitä sitten?

Noista Sannan kuvista sitten Saksasta tulleet rikosalan ekspertit tekivät sen tietokonekuvan, joka ei ainakaan minun mielestä muistuta mitään noista piirroksista. Sitä kuvaa levitettiin ympäri maailmaa murhaajan kuvana, joka nyt on julistettu, ellei nyt bluffiksi, niin ei ainakaan murhaajaa esittäväksi kuvaksi. Laitetaan sekin nyt vielä kerran tähän alle niin näette mitä sekoilua tämä on ollut ja on edelleen kun julistivat Skandiamiehen murhaajaksi. Sitten on vielä ainakin yksi haamukuva varjostajasta josta taisinkin jo puhua. Vai puhuinko? Yhtä kaikki niin sen tekijä on ainakin myöntänyt sen olleen bluffi. Kaikki muut kuvan tekijät eivät myönnä huijanneensa kansaa tai teitä.

https://vignette2.wikia.nocookie.net/palmemordet/images/8/8f/Fantomen.jpg/revision/latest?cb=20110731144435

Skandiamiehestä eikä Dekorimamiehestä olla tehty piirros kuvia vaikka rouva näki murhaajan ja ne kaksi suomalaista naista jotka kysyivät paikalla olleelta mieheltä kelloa, jos se pitää paikkaansa. Mies kuuli radiopuhelimesta äänen suomeksi että nyt ne tulee tarkoittaen kai Palmeita sillä naiset olivat näkevinään miehen kainalossa myös aseen. Mutta sehän on kai tätä mediahömppää, mutta mistä muuten mies olisi tiennyt olla paikalla. Aikamoinen sialemma.

Eipä taida nuo kuvat paljoakaan auttaa miehen löytymisessä kun aikaakin on jo kulunut yli 34 vuotta ja mies eivarmaan ole ihan yhtä nuoren näköinen ja kaunis.
Oletko lakannut hakkaamasta ha kiusaamasta ylläpitoa? Retoriikkaa ! Tämä on retoriikkaa ja hoti houtos ekeinos on kreikkaa.

18

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jatketaan hieman ongelamavyyhtin purkaamista. Siis jos Palme oikeasti murhattiin niin murhaajan täytyy olla tuo ns. Dekorimamies, sillä hänen on oltava ollut paikalla kun laukaukset on laukaistu. Kukaan ei ole väittänyt että laukaukset olisivat tulleet jostain kaukaa vaikka Tunnelgatan kadulla tuohon aikaan olleesta työmaabarakista. Siellä oli ikkuna näyttäen suoraan murhapaikalle, josta tarkka-ampuja olisi voinut ampua laukaukset, mutta Palmea ammuttiin selkään (tai mahaan) lähietäisyydeltä ainakin virallisen tiedon mukaan. Ei siis muistuta tapus John F Kennedyä tässä tapauksessa. Sanoin mahaan, mikä ei kai ole virallinen selitys.

      Mutta kun pyysin katselemaan ilmeitä niin mitä noissa tänne antamissani kuvissa näette ja miksei Dekorimamiehestä oltu edes yritetty tehdä mitään "haamukuvaa" tai piirrosta, on hieman omituista. Rouva Palme puhui miehen pitkästä nenästä ja vaaleasta yläjuulesta ja sitten tuijottavasta katseesta ja ehkä muistaakseni myös tiukasta mutrusta kapeilla huulilla. Mutru on sama kuin ilme. Katsokaa mutruja.

      Skandiamiehestä eikä Dekorimamiehestä olla tehty piirroskuvia, vaikka rouva Palme näki murhaajan ja ne kaksi suomalaista naista. jotka kysyivät paikalla olleelta mieheltä kelloa, näkivät murhaajan, jos se pitää paikkaansa. Hän kuuli Talkie-Walkie radiopuhelimesta äänen suomeksi. että "nyt ne tulee" tarkoittaen kai Palmeita. sillä naiset olivat näkevinään miehen kainalossa myös aseen. Mutta sehän on kai tätä mediahömppää, mutta mistä muuten mies olisi tiennyt olla paikalla. Aikamoinen sialemma. (tämä tässä alla lainattu toisesta ketjusta)

      Tarkoitit kai dialemma tai dilemma? Cia-lemmakin sopis paremmin mutta dilemmaa tässä on ja katsotaan mitä sanoo Google.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Dilemma

      Dilemma (m.kreik. δί-λημμα, "kaksois-olettamus") eli pulma on ongelma, johon on olemassa vähintään kaksi mahdollista vastausta.

      Retoriikassa vastaukset ovat usein epätyydyttäviä, mutta vastausten ei välttämättä pidä olla epätyydyttäviä, jotta ongelma voitaisiin luokitella dilemmaksi. Tyydyttävätkin vastaukset tekevät siis ongelmasta dilemman.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Retoriikka

      Puhetaito ei ole pelkkää kaunopuheisuutta, vaan sisältää myös yleisemmin kyvyn ilmaista itsensä ja viestiä toisille tarkoituksensa.

      On paljon asioita joita on vaikea pukea sanoiksi. Sitä minä olen yrittänyt ja yritän.

      • Anonyymi

        Yritin katsoa netistä mitä se mutru oikeasti tarkoittaa. minulle tulee mieleen että painetaan huulet yhteen ja ollaan tiukkana. Tämä ei ole kysymys mutta voitte vastata.

        Katso naavaan puun taa
        Tutki tuulen suuntaa
        Se on pohjoinen

        Tiukka mutru huuleen

        Selkä vastatuuleen
        Kestät kyllä sen
        Kulkija ne tietää
        Kulkija ne sietää
        Luonnon oikut nuo
        Tuuli toista haastaa

        Tuuli totta haastaa vai haastaako. Anna se tuulen selvittää kuka rinnalles jää. Kukaan ei ole minun rinnallani selvittämässä tätä historian neljänneksi suurinta mysteeriä. Palmen murha mysteeriä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yritin katsoa netistä mitä se mutru oikeasti tarkoittaa. minulle tulee mieleen että painetaan huulet yhteen ja ollaan tiukkana. Tämä ei ole kysymys mutta voitte vastata.

        Katso naavaan puun taa
        Tutki tuulen suuntaa
        Se on pohjoinen

        Tiukka mutru huuleen

        Selkä vastatuuleen
        Kestät kyllä sen
        Kulkija ne tietää
        Kulkija ne sietää
        Luonnon oikut nuo
        Tuuli toista haastaa

        Tuuli totta haastaa vai haastaako. Anna se tuulen selvittää kuka rinnalles jää. Kukaan ei ole minun rinnallani selvittämässä tätä historian neljänneksi suurinta mysteeriä. Palmen murha mysteeriä.

        https://palmemordet.story.aftonbladet.se/files/2016/01/fantombilder.jpg

        Tuo vasemman laitapuolenkulkijan katse on harhaileva ja se katsoo sivuun. Oikeamman laitapuolenkulkijan katse on kuin se sekoisi siihen paikkaan ja on hieman poissa tolaltaan. Ei mikään murhanhimoinen katse. Keskustapuolueen mies taas on aivan normaali, hieman vakavahkon näköinen mies, jolla on ihmeellisen pitkä nenä ja hänestä ei tiedä mitään mitä hän ajattelee. Sitten saksalaiset tekivät Sannan piirroksien perusteella kuvan miehestä jonka katseessa on nähtävissä kylmyyttä ja vakavan olisella ilmeellään voisi viestittää että voisi tehdä jopa murhan eikä olisi siitä moksistkaan. Ammattitappajan ilme.

        https://vignette2.wikia.nocookie.net/palmemordet/images/8/8f/Fantomen.jpg/revision/latest?cb=20110731144435

        Mutta kun kukaan näistä ei ole se Dekorimamies jota etsitään Palmen murhaajaksi. He vierittivät nyt syyn Stig Engströmin niskoille kun tuo on jo kuollut eikä voi puolustaa itseään. Hän ei näytä murhaajalta lainkaan, jos murhaajat nyt ovat kaikki samannäköisiä murhanhimoisine katseineen ja mutruineen.

        https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/kJ20xA/skandiamannens-exfru-om-mordnatten-han-var-euforisk

        Eiköhön nuo toisetkin "linssiluteet" koe ja kokeneet jotain euforiaa kun pääsivät todistajiksi maailman neljänneksi suurimpaan mysteeriin. Rouva Palme ja poika olivat sen sijaan vaivautuneita. Sehän on selvää. Heiltähän meni aviopuoliso ja toiselta isä.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voisimme alkaa puhumaan mutru mysteeristä. Mitä on mutru tai mutruilu. Älkää mutruilko vaan vastatkaa; te jotka tiedätte vaikka Palme mutrusta kaiken.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/4927355/mutrusuu-miehet

        https://www.youtube.com/watch?v=1fgIe_rv-ps

        Ikä se alkaa painamaan toisia tutkijoitakin, mutta Lars Borgnäs ei pääse koskaan selville mitä todellisuudessa tapahtui murhapaikalla jollei katso asioita niin ettei siellä ainakaan Olof Palmea tapettu jos tapettiin ketään. Tuskin kukaan sijaisnäyttelijä oikeasti suostuu ammuttavaksi. Muuten katsoin noita "tuuli kuljettaa" sanoja niin kyllä siellä titaa lukea että tuuli totta haastaa- Katri Helenahan siitä teki hitin mutta Ragni sen laulaa myös hyvin. Kuunnelkaa.
        https://www.youtube.com/watch?v=E9X6Aj7uXWY


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://www.youtube.com/watch?v=1fgIe_rv-ps

        Ikä se alkaa painamaan toisia tutkijoitakin, mutta Lars Borgnäs ei pääse koskaan selville mitä todellisuudessa tapahtui murhapaikalla jollei katso asioita niin ettei siellä ainakaan Olof Palmea tapettu jos tapettiin ketään. Tuskin kukaan sijaisnäyttelijä oikeasti suostuu ammuttavaksi. Muuten katsoin noita "tuuli kuljettaa" sanoja niin kyllä siellä titaa lukea että tuuli totta haastaa- Katri Helenahan siitä teki hitin mutta Ragni sen laulaa myös hyvin. Kuunnelkaa.
        https://www.youtube.com/watch?v=E9X6Aj7uXWY

        Aihetodiste, indiisi, lyhyesti indisio on lakikielessä todiste tai tosiasia, jonka perusteella tiettyä seikkaa voidaan pitää ilmeisenä tai todennäköisenä, mutta joka ei kuitenkaan välittömästi osoita asiaa. Ne eivät suorastaan koske todistettavana olevaa asiaa, mutta niiden nojalla voidaan tehdä johtopäätöksiä.

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Aihetodiste

        Palmen murhalle ei ole oikeastaan muita kuin auhetodisteita periaatteessa niin myös sillekään että se olisi ollut pelkkää teatteria ei ole oikeastaan edes aihetodisteita ellei niitä hotka sen lavasti saada puhumaan. Mutta voimme esittää todisteita, ettei murhaa ole voinut tapahtua sillä se on niin absurdi ettei siihen usko Erkkikään.

        Verilammikko paksua kuin puuro ja luotien lentoradat ja se ettei kukaan nähnyt mitään yhtenäistä asiaa tapahtuneesta sillä kaikki puhuvat erilailla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://palmemordet.story.aftonbladet.se/files/2016/01/fantombilder.jpg

        Tuo vasemman laitapuolenkulkijan katse on harhaileva ja se katsoo sivuun. Oikeamman laitapuolenkulkijan katse on kuin se sekoisi siihen paikkaan ja on hieman poissa tolaltaan. Ei mikään murhanhimoinen katse. Keskustapuolueen mies taas on aivan normaali, hieman vakavahkon näköinen mies, jolla on ihmeellisen pitkä nenä ja hänestä ei tiedä mitään mitä hän ajattelee. Sitten saksalaiset tekivät Sannan piirroksien perusteella kuvan miehestä jonka katseessa on nähtävissä kylmyyttä ja vakavan olisella ilmeellään voisi viestittää että voisi tehdä jopa murhan eikä olisi siitä moksistkaan. Ammattitappajan ilme.

        https://vignette2.wikia.nocookie.net/palmemordet/images/8/8f/Fantomen.jpg/revision/latest?cb=20110731144435

        Mutta kun kukaan näistä ei ole se Dekorimamies jota etsitään Palmen murhaajaksi. He vierittivät nyt syyn Stig Engströmin niskoille kun tuo on jo kuollut eikä voi puolustaa itseään. Hän ei näytä murhaajalta lainkaan, jos murhaajat nyt ovat kaikki samannäköisiä murhanhimoisine katseineen ja mutruineen.

        https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/kJ20xA/skandiamannens-exfru-om-mordnatten-han-var-euforisk

        Eiköhön nuo toisetkin "linssiluteet" koe ja kokeneet jotain euforiaa kun pääsivät todistajiksi maailman neljänneksi suurimpaan mysteeriin. Rouva Palme ja poika olivat sen sijaan vaivautuneita. Sehän on selvää. Heiltähän meni aviopuoliso ja toiselta isä.

        Kulkija se tietää
        Kulkija se sietää
        Luonnon oikut nuo
        Tuuli toista haastaa

        Lukihäiriö voi joskus antaa aihetta jatkaa juttua siitä mihin jäi. Minä luin että tuuli totta haastaa vaikka siinä lukee että tuuli toista haastaa.

        Mihin se ketäkin haastaa. Oikeuteenko vaiko tappeluun. Vai onko tuuli karjalasta ja muuten vuan huastelloo niikö savoks. Savolaiset huastaa ja karjalaiset haastaa eli tuuli on karjalasta ja se kajahtaa. Tuuli kajahtaa kaaliin vai läpi pään niikö Juice vainaalla. Käy tuuli läpi pään pohjoisesta lounaaseen vai mihin se meni, sanois Jope vainaakin vai mitä se sanois. Noo on kohta kaikki vainaita noo silimäätekevät artistit. Katsoin netistä. Se tuuli menee etelästä pohjoiseen tähän maahan sohjoiseen. Tervetuloa!

        Käy tuuli läpi pääni, etelästä pohjoiseen
        Oon yksin ajatusten raunioilla
        Ikuisesti kolisevat sanat tyhjyyteen
        On jälleen tuskan viitta hartioilla.

        Tuuli totta haastaa vai haastaako. Anna se tuulen selvittää kuka rinnalles jää. Kukaan ei ole minun rinnallani selvittämässä tätä historian neljänneksi suurinta mysteeriä. Palmen murha mysteeriä. Tuskan viitta hartioilla saa Lauri Viitta kiinni kenet vaan haluaa, paitsi teidät joille Palme oli yksi jaskan kailee. Kohta kaikki vasemman laitapuolen kulkijat ovat yksiä Jaskan haileita ja elintaso laskee. Mutta miksi Palme meni mukaan juoneen lavastaa oma kuolemansa vai uskotteko että se oikeasti tapettiin ja Haamumies on syyllinen eikä Dekorimamies koska Haamumiehellä on sellainen mutru huulessä. Herppes mikä lie.

        https://vignette2.wikia.nocookie.net/palmemordet/images/8/8f/Fantomen.jpg/revision/latest?cb=20110731144435

        Kulkija se tietää luonnon oikut nuo. Tämä on luonnoton oikku. Ei kukaan selväjärkinen lavasta omaa kuolemaansa saadakseen aikaan toisille kärsimystä. Siksi tuomitsen koko homman sairaana yrityksenä saada aikaan jotain hyväksyntää kansan taholta tuollaisille yrityksille tehdä salakuuntelusta uusnormaalia ja Iso Veli valvoo systeemin hyväksymistä koko kansaa kattavaksi.


      • Anonyymi

        https://fi.pinterest.com/pin/759982505843225627/ (tässä pipo on tärkeässä roolissa)

        Tätäkö tässä haetaan että murhaaja olisi paennut jostain käen pesästä. Vielä koskettavampi elokuva on toi titicut follies.

        https://www.youtube.com/watch?v=2t3XAbrnG1o
        https://www.youtube.com/watch?v=ew0B65Fub60

        Tämä tuli Suomessa televisiosta joskus 1995 ja Pasilan pommi-iskun tekijöille ilmestyi siihen piirroskuviin siilitukat. Sattumaa vai synkronisiteteettiä. Dokumentti tosin on tehty jo 1967, mutta ei Suomi ollut silloin vielä valmis esittämään tällaista. Ne pasilan piirroshahmot on vieläkin vapaalla jalalla. Kuka muistaa miltä ne näytti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://fi.pinterest.com/pin/759982505843225627/ (tässä pipo on tärkeässä roolissa)

        Tätäkö tässä haetaan että murhaaja olisi paennut jostain käen pesästä. Vielä koskettavampi elokuva on toi titicut follies.

        https://www.youtube.com/watch?v=2t3XAbrnG1o
        https://www.youtube.com/watch?v=ew0B65Fub60

        Tämä tuli Suomessa televisiosta joskus 1995 ja Pasilan pommi-iskun tekijöille ilmestyi siihen piirroskuviin siilitukat. Sattumaa vai synkronisiteteettiä. Dokumentti tosin on tehty jo 1967, mutta ei Suomi ollut silloin vielä valmis esittämään tällaista. Ne pasilan piirroshahmot on vieläkin vapaalla jalalla. Kuka muistaa miltä ne näytti.

        Tuossa linkissä missä esiteltiin Mårten Paömen tekemää kuvaa murhaajasta niin siellä on teksti:
        "Jos vertaamme "Grabdmiehen " kuvausta Olof Palmen tappajan kuvaukseen, niin yhtäläisyyksiä löytyy:
        Noin 40 vuotta.
        Noin 180 cm pitkä.
        Tumma neulottu myssy "Jack Nicholson" tyyppinen (elokuvassa Gökboet) / tummahko ja tasainen päältä" (elokuva on 'yksi lensi yli käen pesän' > Gögboet) tässä alla på svenska

        Om vi jämför ”Grandmannens” signalement med signalementet på Olof Palmes mördare så finns det likheter:
        Cirka 40 år.
        Cirka 180 cm lång.
        Mörk stickad mössa av ”Jack Nicholson”-typ”( i filmen Gökboet) /något mörkt och platt på huvudet.

        https://fi.pinterest.com/pin/759982505843225627/

        Eipä se kuvassa oleva myssy ole yhtään Jack Nicholson tyyppinen mutta murhapaikalla yhdellä todistajalla on sellainen ja tuo sama todistaja kertoi että murhaajallakin oli sellainen. Tuo todistaja oli Anders Björkman ja hän piirsi siitä jopa kuvan. Naamaa hän ei nähnyt ja pituudeksi ja iäksi sanoi jotain, en muista mitö; voitte tarkistaa, sillä niillä ei ole mitään merkitystä, kun ne ovat aivan erit mitä muut sanoo.
        Eli on tyhmää sanoa että Grandmiehellä ja murhaajalla olisi jotain yhteistä kun myssyäkään tai pipoa ei ole kuin kai pari ihmistä nähnyt ja kukaan ei kai muistaakseni sano, että miehellä tai murhaajalla olisi ollut lippalakki.
        Grandmiejellä kylläkin on sanottu olleen lippalakki. tai sitten pipo tai ei päähinettä ollenkaan. Ja kun kukaan ei ole nähnyt hänen seuranneen pariskubtaa niin eikö se ole yks paskan hialee mikä hattu Grandmiehellä on ollut päässään.


    • Anonyymi

      No ei sulla sitten muuta?????

    • Anonyymi

      Aikoinaan varmaan Felix Wankelin verstaalla on kuulunut rotaryretoriikkaa...

      Ärsyttää itseasiassa koko retoriikka sana, kuin hieman huonomaineinen Riikka -niminen henkilö...

      • Anonyymi

        panettas, onko sitä retoriikkaa näkyny viime aikona?


      • Anonyymi

        Tää on hotain sisäpiiti huumoria joka ei aukrnr mulle, mutta Felix Wankelia arvostan, vaikka tuo nuoruuden heikkouksissaan liittyikin natsipuolueeseen, mutta niitä oli paljon muitakin. Kyllä Wankel on kehittänyt moottoreita ha autoja tai autoihin ja moottoreihin liittyviä parannuksia enemmän kuin moni muu. No mutta jokaisella saa olla oma sisäpiiri huumorinsa ja minökin viljelin jonkinlaista huumoria tuolla. Lähinnä Milanko vitsejä ja se että vieläkin puhutaan että pakokaasut saa aikaan jäätikön sulamisia on vitseistä parhaita.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16538441/jatko-osa-toiseen-viestiin#comment-103944755


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tää on hotain sisäpiiti huumoria joka ei aukrnr mulle, mutta Felix Wankelia arvostan, vaikka tuo nuoruuden heikkouksissaan liittyikin natsipuolueeseen, mutta niitä oli paljon muitakin. Kyllä Wankel on kehittänyt moottoreita ha autoja tai autoihin ja moottoreihin liittyviä parannuksia enemmän kuin moni muu. No mutta jokaisella saa olla oma sisäpiiri huumorinsa ja minökin viljelin jonkinlaista huumoria tuolla. Lähinnä Milanko vitsejä ja se että vieläkin puhutaan että pakokaasut saa aikaan jäätikön sulamisia on vitseistä parhaita.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16538441/jatko-osa-toiseen-viestiin#comment-103944755

        Huumori on vaikea laji, mutta rotaryretoriikalla sanailin lähinnä sitä, kun kiertomäntämoottoria nimitetään myös Rotary engine nimellä esim. Australiassa, ja varmaan Wankelin firmassa on keskusteltu paljon kiertomäntämoottorista...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huumori on vaikea laji, mutta rotaryretoriikalla sanailin lähinnä sitä, kun kiertomäntämoottoria nimitetään myös Rotary engine nimellä esim. Australiassa, ja varmaan Wankelin firmassa on keskusteltu paljon kiertomäntämoottorista...

        Ei Palme tällaista Ruotsia olisi halunnut. Kyllä mellakoiden takana on organisoitu media joka yhdessä tiedustelujärjestöjen kanssa tekee kepposiaan ympäri maailmaa niin kuin Beirutin pommi. Vieläkö siitä joku puhuu? He ovat lanseeranneet uuden lääkkeen markkinoille. Koskenkorona ja Koskenkorani. Kumpi on pahemman makuista Korona vai Korani? Pullo Koskenkoronaa maksaa saman kuin pullo Koskenkorvaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei Palme tällaista Ruotsia olisi halunnut. Kyllä mellakoiden takana on organisoitu media joka yhdessä tiedustelujärjestöjen kanssa tekee kepposiaan ympäri maailmaa niin kuin Beirutin pommi. Vieläkö siitä joku puhuu? He ovat lanseeranneet uuden lääkkeen markkinoille. Koskenkorona ja Koskenkorani. Kumpi on pahemman makuista Korona vai Korani? Pullo Koskenkoronaa maksaa saman kuin pullo Koskenkorvaa.

        No niin ja siihen seis, piitkä puhallus tähän... joo, arvasimmekin jo tämän, ole hyvä ja sulje tietokoneesi, pidätämme teidät epäiltynä näppäimistöjuopumuksesta.


    • Anonyymi

      Betonijalka, onkin uusi trendi lenkkeilijöillä, betonikengät jaloissa he huitelevat katuja yli 200km/h vauhtia.

    • Anonyymi

      JA valvontajärjestelmä rosvoille sekä poliiseille, kuin korona-virus asenna virus älypuheliimeesi.

      Jalkapallo, pallojalka, rautainen painava kuula jalassa ketjun päässä nilkassa, ei pääse pakoon, koska pikajuoksijankin olisi vaikeaa juosta uusia 110 metrin aitajuoksuennätyksiäkin Olympialaisissa jos pitäisi vetää 24-kiloista rautakuulaan nilkkaan kytkettynä mukanaan pomppiessaan.

      Kuulajalka.

    Ketjusta on poistettu 33 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      58
      2382
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      73
      1990
    3. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      208
      1870
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1747
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1661
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1629
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1534
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1367
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1321
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1228
    Aihe