Parisuhde vai panosuhde?

Mitä kävi perinteiselle parisuhteelle deittipalveluissa? Etsitäänkö nykyään vain peuhausseuraa eikä kukaan ole enää kiinnostunut vakavasta parisuhteesta? Kysyimme Treffit24-deittailijoilta mistä aiheista he haluaisivat blogistamme lukea ja yhdeksi aihealueeksi muodostui ihmettely siitä mitä palveluista ollaan hakemassa. Lue artikkelin ensimmäinen osa täältä https://deittailu.treffit24.fi/2020/09/30/onko-perinteinen-parisuhde-inflaation-kourissa/ ja osallistu keskusteluun!

15

1391

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Minusta on aika suhtautua uudella tavalla parisuhteisiin. Kannatan tutustumista uteliaana uusiin ihmisiin eikä niin innokkaasti jahdata sitä ainoaa oikeaa. Ei kannata etukäteen määritellä millainen toisen pitäisi olla iloita yhteydestä jos se syntyy. Ja kaiken kaikkiaan pitäisi kunnioittaa ja arvostaa kohtaamiaan ihmisiä eikä arvostella heti virheistä ja vajavuuksista. Ei kukaan ole täydellinen. En itse enää halua sitoutua yhteen ainoaan parisuhteeseen vaan ajattelen että haluan että on monenlaisia suhteita. Toiset tiiviimpiä ja toiset kevyempiä.

    • Anonyymi

      Naiset ei ole kiinnostunut parisuhteesta. Monta kertaa tänä vuonnakin nainen sanonut että haluaa vain pitää hauskaa vähän aikaa kun itse haluaisin katsoa tulisiko parisuhde. Tinderissä kuudet treffit, 5 kanssa seksiä niin ei naiset muuta halua kun itse ehdotan vaikka retkeä jonnekkin niin nainen sanoo pidetään juttu yksinkertaisena.

    • Anonyymi

      On ollut todella surullista huomata, että miehet etsivät vain seksiseuraa eivätkä ole kiinnostuneita parisuhteesta. En tarkoita, että pitäisi heti muuttaa yhteen asumaan, mutta itse kaipaan läheisyyttä ja toisen ihmisen läsnäoloa eivätkä tapaamiset kerran tai pari kuukaudessa riitä.

    • Anonyymi

      Höpön höpön. On niitä miehiäkin jotka rakastuu ja uskaltaa lähteä suhteeseen. Monesti vaan vaatimukset naisilla (ja miehilläkin) on liian suuria. Ite oon omasta mielestäni ihan kivan näkönen, mutta miehekseni en ikinä ottais miestä, joka suhtautuis negatiivisesti esimerkiksi omasta mielestään vähemmän nätteihin naisiin, hyvä esimerkki tuo maajussiohjelmassa vieraillut viisikymppinen mies, oliko joku Heikki. Yök.

    • Anonyymi

      Olisihan se ihanaa löytää hyvä parisuhde, mutta nykyään se on tosi vaikeaa.
      Itse en kyllä kovin kesken haluaisi muuttaa kenenkään kanssa yhteen, mutta silti haaveissa toimiva parisuhde, jossa molemmilla riittävästi omaa tilaa ja aikaa. Silti kuitenkin niin, ettei säätöä ole muiden kanssa.
      Helpompaa silti jättäytyä suosista yksin, ei tarvi kuluttaa energiaa ja aikaa kumppanin etsintään.
      Eikä tarvi joutua pettymään.

    • Anonyymi

      Kyllä kävi. Digiloikka takaa sen.

    • Anonyymi

      Parisuhde jossa jossa on rakkautta molempiin suuntiin olis parasta mitä vois tapahtua. No mutta voi sen korvata päihteilläkin.

    • Anonyymi

      Rakastettua ja parisuhdetta ei voi korvata päihteillä. Älä hyvä ihminen mene sellaiseen ansaan. Luota, että tulevaisuus tuo onnen, jos itsekin olet aloitteellinen ja toimit.

    • Anonyymi

      Sekä että. Nyt on menossa viimeinen yritys suomi24:ssä. Jos ei, niin sitten luovutan. Molemmista olen kiinnostunut.

    • Anonyymi

      Oma kokemukseni jo vuosien ajalta useasta nettideittipalvelusta on se, että naiset kyllä etsii parisuhdetta ja niin minäkin etsin miehenä mutta oma kelpaaminen on sitten täysin eri juttu. Tuntuu, että kelpaan kyllä kaveriksi, mutta siinä vaiheessa kun pitäisi siirtyä romanttisempaan suuntaan niin naisilta tulee pakit.
      Monta kertaa käynyt jo niin, että saan naisen luokseni syömään ja katsomaan elokuvaa 2., 3. tai 4.treffeillä, mutta nainen ei innostu läheisyydestä/suutelemisesta ja seuraavana päivänä tulee pakit.
      Ymmärtäisin vastahakoisuuden paremmin jos olisin jokin epäsiisti lihava mies, mutta olen 4-7 krt viikossa treenaava atleettinen mies joka huolehtii terveydestään ja ulkonäöstään jne.
      Ihmettelen usein sitä miten vaikeaa voi olla saada naisella aikaan sitä ihastumista tai edes jonkinlaisia romanttisia tunteita vaikka kuitenkin kelpaa useille treffeille.
      Pitäisi varmaan opetella flirttailemaan ja kehumaan enemmän kun oma tutustumistyyli on ehkä turhankin asiallinen.

      • Anonyymi

        Onkohan syy pelkästään itsessäsi, olet kenties treenannut liikaa ja olet nyt täynnä itseäsi. Kenties naisia kiinnostaa luonnollinen aito mies.


    • Anonyymi

      40v miehenä mennyt usko koko pariutumiseen. Sen takia koitan vain tositarkoituksen alla tapailla naisia enkä enään edes niin tosissani yritä pariutua kun aina tuntuu joku juttu tökkivän omalta tai vastapuolelta. Helpompaa vain ikiheilastella ja nauttia siitä kuinka kauan se kestää. Sydänmeni on nykyään Fort Knox tasoisessa kassakaapissa kun liian usein myös naiset laittavat yhteydet kokonaan poikki kun saavat päähänsä ettei tästä mitään tule ja hyvin usein ei malteta alkua pidemmälle aidosti tutustua vaan tehdään suuria johtopäätöksiä vähäisillä tiedoilla. En luota naisiin.... mutta toivon silti sisimmässäni että lottovoitto osuu viimeinkin kohdalleni. Kiinni siis deittailun järjestelmässä edelleen vaikka järki sanoo että pitäisi vain elää yksin.

    • Anonyymi

      "Ymmärtäisin vastahakoisuuden paremmin jos olisin jokin epäsiisti lihava mies, mutta olen 4-7 krt viikossa treenaava atleettinen mies joka huolehtii terveydestään ja ulkonäöstään jne."

      Mitä muuta olet kuin "treenaava atleettinen mies joka huolehtii terveydestään ja ulkonäöstään"?
      Mitä sinulta löytty sellaista johon voisi jopa rakastua? Minkälainen ihminen olet?
      Mitä muuta sinulla on antaa parisuhteeseen kuin treenattu kroppa? Pelkkä kuori?
      Kuinka kauan luulet puunatun ulkokuoren riittävän, jos sisällä on pelkkää tyhjää?
      Olen tämän pannut merkille että miehet ovat hyvin pinnallisia. Kuvitellaan että kiiltävä karkkipaperi riittää, ei mitään väliä mitä sen sisällä on. Toinen asia on raha. Rahalla leveillään tai sittten syytellään että nainen on rahan perässä. Pelkkää pintaa kaikki!
      Millä hinnalla arvelisit ostavasi oikeaa aitoa rakkautta? Mikä on sen kilohinta? Entä se ulkonäkö; mummoni sanoo että ei komeankaan p-ska syötäväksi kelpaa. Niinhän se on. Voipa hyvinkin käydä niin että lopulta huomaat seurustelevasi peilin kanssa. Tuijottaen peilstä sitä omaa komeaa ulkonäköäsi.
      Menepä itseesi ja tutki itseäsi täysin rehellisesti. Mitä löytyy? Ja onko parantamisen varaa siinä, mihin priorisoit?

    • Anonyymi

      Kyllä kossu on paras parisuhdejuttu, ei tarvii miettiä turhia. Vispaa sit selvitäpäin mitä tahansa. Huuhtelu on hyvä kakkonen.

    • Anonyymi

      "Mitä muuta olet kuin "treenaava atleettinen mies joka huolehtii terveydestään ja ulkonäöstään?"

      Naiset haluaa atleettisen ja komean miehen mutta ei siinä vielä kaikki: sen lisäksi he haluavat komean miehen olevan kiltti ja mukava heille, mutta ei sen komean miehen tarvitse olla kiltti ja mukava yhdelle naiselle kun sillä on satoja tai tuhansia naisia.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1347
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe