VesiPaasto 40vrk alkoi tiistaina 6.10.2020 alkoi klo 4.49

Anonyymi

Tavoite on äkkiseltään päätetty otsikkoa kirjoittaessa. Ennätykseni on 12vrk ja kyseessä on ainoastaan pelkän H2O:n juonti. Jotkut puhuvat vesipaastoavansa ja sitten ilmenee että teetä juokin tämä henkilö, jonka tulisi olla verrokkikannustin.Minimissään haluan 14vrk täyteen.

Olen YouTubesta etsinyt vesipaastotarinoita ja huomannut ihmisten reagoivan eri tavoin vesipaastoihin. Itselläni vesipaastot vaihtelevat. Voi olla pää kipeä tai sitten ei. Mulla oli kahdessa ekassa vesipaastossa pääkipua. Sen jälkeen ne loppuneet eli pääkivutonta vesipaastoa odotan.

Aloituspaino 115,3kg. Nyt ei muuta kuin odottelemaan mihin tässä paino tippuu. 12vrk vesipaastossa paino tippui 1kg per päivä.Aloituspäivänä enemmän, taisi olla n.2kg. Kunhan ei periksi anna syöntihaluille niin aika pyörii eteenpäin aina vaan.Pistän joku päivä välitietoa miten menee vai loppuiko alkuunsa.Mulla vesipaasto joko onnistuu tai epäonnistuu. Yleensä epäonnistuu mutta toivotaan että nyt onnistuu.

Mika115,3kg

9

328

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Aika kova homma. Luuletko että on terveellistä?

   • Voi mennä henkikin.


  • Anonyymi

   Päätä särkee koska aivoit turpoavat dehydraation takia. Vettä pitää juoda paaston aikana paljon, minulla kulunki on ollut jossain 5 … 10 litraa/vrk, olen kaksi kertaa paastonnut. Veden lisäksi monikivennäisaine-monivitamiini-nappi. Ja sen lisäksi suolaa yli 5 g/vrk, jos napissa ei ole jodia niin tulee valita jodiotu suola: https://ods.od.nih.gov/factsheets/Iodine-HealthProfessional/#h5 ja siellä "Iodine Deficiency".

  • Anonyymi

   20h olin paastolla. Nyt kävi näin. Alussa voitonvarma ja sitten sitä vaan söin jotain. Joskus toiste. Ennen tätä paastoa meni 24.04min.

   Mutta tuota paino oli 113.3kg 20h paaston jälkeen ja en juonut vettä tai mitään sinä 20h aikana.En vaan ehtinyt kun en ole perso vedelle.Nyt en tiedä painoani.

   Mikajokinkiloinennyt

   • Anonyymi

    Tuo oli ihan hyvä alku. Jatkat sitten ensi kerralla. Eikös ramadan-paastokin ole sellainen että paastotaan vaan päivät ja illalla syödään, siis auringonlaskun jälkeen. Napapiirin pohjois-puolella tuo on vuodenajan valintakysymys.

    Hyvä suoritus!


  • Anonyymi

   Eihän tommosessa mitään tolkkua. Miks tehdä tuommosta kun on ihann toimiviakin keinoja pudottaa painoa niinkuin tämä Naomin painonpudotusohjelma, jolla itsellä menossa nyt toista vuotta ylläpitovaihe, eli ekan vuoden aikana tavoitepainoon ja kilot pysynyt poissa.
   Tuommoset veipaastot ei mitään tuloksia tuo, koitin itsekin jos vaikka mitä paastoja ennen tätä.

  • Anonyymi

   Kuulostaa enemmän itseinhon ilmentymältä kuin rakastavalta teolta omaa kehoaan kohtaan. Jos ei hallitse syömistään, ja on siksi ylipainoinen, niin paasto ei ole ratkaisu.

   Itse olen harkinnut 5 pv:n paastoa jossain vaiheessa sen terveyshyötyjen vuoksi. En pidempään. Tarkoitus ei ole tuhota omaa terveyttä, vaan parantaa sitä.

   Paasto tuskin on laihdutuskeino ilman lääkärin valvontaa. Ihmisen keho ja mieli ei vaan toimi niin, että paasto toimisi pysyvänä laihduttajana.

   • Anonyymi

    "Kuulostaa enemmän itseinhon ilmentymältä kuin rakastavalta teolta omaa kehoaan kohtaan."

    Semmoinen tölväisy.

    "Jos ei hallitse syömistään, ja on siksi ylipainoinen, niin paasto ei ole ratkaisu."

    Ja sitten semmoinen nälväisy.

    Aniharva kärsii ahmimis/ahmintahäiriöstä, lihoamiseen johtavia seikkoja/syitä on paljon ja monet niistä toisinaan vahvistaa toisiaan. Minä aikoinaan lihoin reilut 20 kg "aivan huomaamatta" eli tietenkin huomasin koska vaatekoko kasvoi, mutta en välittänyt, tulotaso oli noussut reippaasti, vakaa parisuhde hyvällä tolalla, oli kaikki "hyvät syyt" napostella, herkutella leipomotuotteilla ja nameilla, kokkailla viikonloppuisin herkkuja ja käydä gourmet ravintoloissa.

    Vesipaasto ei tietenkään ole terveellinen keino laihtua. Minulle vesipaastolla on ollut vain yksi postiivinen vaikutus, tilanteissa joissa laihtuminen pysähtyi vesipaasto vakuutti minut vahvasti siitä että sen hetkinen diettini oli liian energiapitoinen.


   • Anonyymi

    Hyvin kommentoitu.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Roope Salminen , Superpettäjä !!

   Uskomatonta touhua sen eveliinan kanssa !! useamman vuoden salasuhde vaikka mies on naimisissa !! roope on kyllä täys pa### !
   Kotimaiset julkkisjuorut
   141
   4605
  2. Miksi Martina lähettää sydämiä Sofian Lukelle?

   Onko Martinalla pahat kostoaikeet mielessä kun Luke on saanut Martinalta sydämiä instagramiin??? Nähdäänkö nyt oikeasti viimein Martinan kosto ja napp
   Kotimaiset julkkisjuorut
   93
   3173
  3. Mitä haluaisit ?

   Mitä tahtoisit sanoa hänelle, muttet uskalla ?
   Ikävä
   95
   1417
  4. Olet liian komea!

   Ei tuollaisia uskalla lähestyä 🤔
   Ikävä
   130
   1377
  5. Haha, nyt vähän naurattaa:)

   Kun täällä on kovasti ollut aloituksia niistä M syömistä, niin nyt on M ja Mimmin stooreissa hirveä valkopyykkipäivä terveellisestä ruoasta.. 😂 Miksi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   1194
  6. Laitan sulle tähän tiedoksi

   nallukkani, että rakastan sua enempi kuin mitään koskaan. Vaikka sen jo tiedätkin. Laitoin sinne eiliseenkin jotain, mutta sen on muut vähän sotkeneet
   Ikävä
   157
   1187
  7. Mitä kaipaat.......

   Mitä kaipaat hänessä eniten ? ♥️
   Ikävä
   56
   1145
  8. luomua olla pitää

   sitä sinä olet :) ei "tahroja" ihossa ei turhaa meikkiä eikä feikkiä. just siitä tykkään, olet se kaunis oma itsesi :) äläkä nyt sano että et ole kaun
   Ikävä
   127
   1086
  9. Tasapainotilanne.

   Ja nyt en tarkoita sitten mitään palstalla pyöriviä tasoteorioita...sanonpahan heti kättelyssä. 😁 Mutta jos ajattelee optimaalista mahdollisen suhte
   Sinkut
   242
   1031
  Aihe