Parisuhde tuo turvaa ja sinkku on vapaa. Onko näin?

Millaisen parisuhteen sinä haluat? Vai haluatko edes vakiintunutta parisuhdetta? Blogissamme jatketaan tällä viikolla parisuhteen merkityksen parissa, onko se kokenut inflaation? Toteutammeko muiden odotuksia, emme omiamme?

https://deittailu.treffit24.fi/2020/10/07/parisuhde-vai-sinkkuus-turvaa-vai-vapautta/

2

60

  Vastaukset

  • Kyllähän kunnon parisuhde olisi mukava, mutta vaikeaahan sen sopivan löytäminen on.
   Suurin osa etsii vain hetken huvia ja pelaillaan monien kanssa. Itse en sellaisesta tykkää.
   Suosista siis paras jättäytyä yksin.

  • Olen kokeillut sekä parisuhdetta että nyt pitempään jo tätä sinkkuutta. Ja kyllä se vapaus vetää pitemään tikun.
   Suhteessa ollessa mies ei ollut mitenkään sitova eikä kontrolloiva, melkein päin vastoin. Tein paljon omia juttuja, harrastin kaikenlaista (ja harrastan edelleen). Kävin yksin ja ystäväni kanssa ulkomaanmatkoilla koska mies ei halunnut. Ei koskaan valittanut että kaipa se sitten ok oli. Kuitenkin se täysi vapaus, ihan oma koti jossa päätän vain minä, saan olla yksin, se kuitenkin oli koko ajan mielessä. Niinpä sitten sen toteutin.
   Nyt kun vuosia kuluu sinkkuelämää, ei tätä kyllä enää vaihtaisi! Minulle oma tila ja yksin olo on elinehto. En voi olla onnellinen ilman. Hakeudun seuraan kun sille tuntuu, mutta ketään en kylkeeni kyhnäämään todellakaan kaipaa enkä sitä kestäisi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   280
   10434