Aihe

Ludem olet ainoa jota minä olen ikinä rakastanut ja ainut jonka kanssa haluaisin koko loppu

Anonyymi

Elämäni viettää. Kohdata sun kanssa yhdessä kaikki elämän vaiheet. Rakastaa sinua ja kunnioittaa sinua. Haluan herätä aamulla sun vierestä ja nukahtaa illalla sun viereen. Toivottaa sulle hyvää yötä halauksen ja suukon kanssa ja aamulla toivottaa hyvää huomenta rakas ja tuoda kahvin sinulle suoraan sänkyyn. Haluun että saat herätä aamulla iloisin mielin ja tietäen että joka kerta töiden jälkeen tulen suoraan sinun luokse. Haluan elää sinun kanssasi perhe elämää. Kasvattaa meidän lapsia yhdessä sun kanssa. Saat ohjata ja määrätä ihan kaikessa meidän kotona meidän suhteessa. Olet ainut jolle haluan alistua ihan kokonaan. Haluan että tunnet kuinka paljon sinua rakastan ja kuinka paljon sinua haluan. Olen ikuisesti sinun omaisuutta ludem. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘

11

90

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   En halua koskaan että koet mitään turvattomuutta minun kanssani. En koskaan halua sinua loukata tai satuttaa millään tavalla. Olen kuitenki erittäin temperamenttinen persoona ja olen elämässä tehnyt paljon asioita joista en todellakaan ole ylpeä tai pidä itseäni jotenki voittamattomana tai vahvana. Olen oikeasti todella herkkä ja tunteellinen nykyjään. Sinä olet herättänyt minussa kaikki mahdolliset tunteet. Ja siitä syystä en pysty sinua satuttaa fyysisesti. Olen sinun seurassa täysin voimaton mutta johtunee siitä että rakastan sua liikaa. Olet kirjaimellisesti minun koko sydän. Jos sinulla ei ole kaikki hyvin nii se vaikuttaa ja sattuu myös minuunkin. Toisin sanoen kaikki sinuun kohdistuva kipu tuntuu myös minussa. Sen takia en sinua voi koskaan satuttaa. Haluun nähdä sinut onnelliseksi ja tietää että olet onnellinen minun kanssani. Minulle ei tarvitse antaa jatkuvasti huomiota sillä minulle riittää että olen saanut sinut onnelliseksi. Haluan tyydyttää sinut täydellisesti niin henkisesti kuin fyysisesti. Olet minulle koko elämä. Maailman rakkain ihminen. Siitä syystä olen tuntenut suurta vihaa sinua kohtaan kun olet tahallisesti kiusannut minua ja ainut joka minua ärsyttää on ollut se muiden kanssa kirjoittelu ja se että kun olet nussinu muiden kanssa nii mä olen sillon erittäin vihainen ja silloin haluisin tappaa kaikki jotka ovat meidän tiellä. Mä en oikeesti halua mitään muuta kuin olla vain sinun kanssasi.

   • Anonyymi

    Sun tunteet taitaa ailahdella aika paljon. Välillä oot täydellisesti omistautunut ja sitten taas vihastunut.. miten pitkälle vihastumisesi voi mennä? Pidän sinusta silti.


   • Anonyymi

    Tuo sun mustasukkaisuus on huolestuttavaa. Onko sulla muita? Onko sulla taipumus pettää? Vai rauhoitutko, jos saat riittävästi huomiota ja hellyyttä? Räjähteletkö lopulta, jos yrität kovin paljon miellyttää ja työnnät omia tarpeitasi sivuun. Minkä verran oikeasti oot kotona ja teet yhdessä? Vai haluatko minut vaan lapsiasi hoitamaan? Tiedätkö, että minua pitää kohdella hyvin ja tarvitsen paljon hellyyttä ja syliä..


   • Anonyymi

    En tunnista sinua täältä?siksi vastaan muihin. Enhän kenenkään muun kanssa halua viestiä. En ole ollut kenenkään kanssa, enkä sua petä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    En tunnista sinua täältä?siksi vastaan muihin. Enhän kenenkään muun kanssa halua viestiä. En ole ollut kenenkään kanssa, enkä sua petä.

    Tämä on mun ketju ja ei varmaan ole jäänyt kenellekään epäselväksi että jos haluaa kirjoittaa hertan pöydän väelle niin jokaisessa viestissä meille suunnattuihin on merkittävä hertan sydämet jolloin viestit eivät mene muiden pöytien kanssa sekaisin ja näin ollen vältymme turhilta riidoilta jotka ovat aiheutuneet juurikin näiden viestien väärinkäsityksistä. Jos haluat kirjoittaa minulle tulee jokaisen viestin yhteydessä olla hertan tunnukset muuten en voi vastata viestiin sillä silloin kun viestissä ei ole hertan sydämet niin ei ole minulle suunnattuja viestejä silloin.

    💕


  • Anonyymi

   Haluan tähän sinun aloittamaan ketjuun ludemin kaipaaja kun jäi häiritsemään yksi asia.
   Kirjoitit silloin että minä olisin tiennyt kokoajan kuka olet mutta sitä en tiedä vieläkään että kuka olet. Sinä ehkä itsesi tunnistit koska niin tunnisteellisesti kirjoitin. Mutta sinä et kirjoittanut minusta oikeastaan mitään. Että turhaan minua syytit.
   Eikä minun kuulu tietää kuka olet.

   • Anonyymi

    Lääkkeet ja äkkiä!😂😂😂😂😂😂😂😂😂


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Lääkkeet ja äkkiä!😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    Sekavaa sepustusta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Lääkkeet ja äkkiä!😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    Sun pitäisi tosiaan ruveta käyttämään lääkkeitä kun lukee nuita sun sepustuksia ei niissä ole mitään järjeä enimmäkseen höttöä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sun pitäisi tosiaan ruveta käyttämään lääkkeitä kun lukee nuita sun sepustuksia ei niissä ole mitään järjeä enimmäkseen höttöä.

    Ohhoh. Älä nyt liikoja lupaile. . ...

    Mutta kyllä se mulle käy


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ohhoh. Älä nyt liikoja lupaile. . ...

    Mutta kyllä se mulle käy

    Mene samalla terapiaan.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kapakat auki 18.4. ei hyvää päivää !

   Kepu taas kiristänyt kapakat auki. Viime keväänä kapakat oli kiinni 1. kesäkuuta asti ja nyt ne avataan puolitoista kuukautta aiemmin vaikka maassa 50
   Maailman menoa
   398
   12816
  2. Seiska: Sofia Belorf sai ehdollista vankeutta! Rahanpesua ja huumausainerikos...

   Sofia Belórf tuomittiin tänään käräjillä rahanpesusta ja huumausainerikoksesta. Napsahti ehdollista ja joutuu korvaamaankin ison tukun rahaa: https://
   Kotimaiset julkkisjuorut
   335
   9459
  3. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   294
   8553
  4. Hallituksen salainen muistio: Paluu normaaliin lykkääntyy

   heinäkuun loppuun – syynä rokotusten viivästyminen https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ce988c84-9b0c-4e6d-86cc-40bd35d51bb5 Miten käy kuntavaalien?
   Maailman menoa
   186
   5529
  5. Ex-missi Sabina Särkkä heivattiin tylysti ulos Selviytyjistä: "Se oli kyllä pahin juoruilupaikka!"

   Olipa tyly tiputus. Ex-missi, somevaikuttaja Sabinalla on pari sanaa sanottavana Selviytyjät-kisasta, eikä ihme. Voimia! https://www.suomi24.fi/viihd
   Kotimaiset julkkisjuorut
   27
   2953