Mikä on aamuparlamenti paras teko?

Anonyymi

Olemme päättäneet lopettaa ulkona istunnot tältä vuodelta kun penkit jäätyy ja eturauhas vaivoja tulee kylmästä.Olemme miettineet mitä hyvää olemme saaneet aikaan tämän 15vuotisen kokoustamisen aikana.Kertokaa mikä teistä on paras ollut mitä tehneet sinun hyväksi.Palkintona kausi kortti ritikseen,tietysti voittaja maksaa itse korttinsa jos voittaa,tämähän on meidän yleinen tapa palkita,ei kukaan häviä mitään kun itse maksaa voittonsa.Kommentteja voi käydä lukemassa parlamentin kokous huoneella jos kiinnostaa parlamentin toiminta!!!!

18

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Muuten hyä mutta parlamentin pittää alkaa julkasseen seinälehteä niinku Kiinassa. Solis kaikkien luettavissa. Mikhään olis sopeva seinä mihin sen vois laittaa.

      • Anonyymi

        Uuden koulun suunnittelu ja toteutus ja valvonta,siinä on merkittävä joka näkyy pitkään.Oisko mitään muuta mitä muna päät olis tehneet


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uuden koulun suunnittelu ja toteutus ja valvonta,siinä on merkittävä joka näkyy pitkään.Oisko mitään muuta mitä muna päät olis tehneet

        Parlamentti tiesi ettei vanhassa koulussa ollu mithään sisäilmaongelmaa. Vissiin tehtiin kymmenen miljoonan uusi koulu turhaan.


    • Anonyymi

      Heittääkää höpöttämästä,joku luulee teitä viisaaksi!!!!

    • Anonyymi

      Ei mitään hyvää eikä hyödyllistä ihmisten asioita juoruatte ja keksitte lisää jos ei aihetta muuten löydy. Tehkää veikkosten jotaki järkevää ja hyödyllistä. Ikä-ihmisillä on töitä jota eivät itse kykene tekemään.

      • Anonyymi

        Parlamentin jäsenistä on 80%työssä käyviä ihmisiä,melkein joka ammatti ryhmistä joten tiedämme mistä puhumme.Osa on sellaisia huru ukkoja jotka päivät pitkät seurailee kylän tapahtumia..


    • Anonyymi

      Minusta paras teko oli päätien ja kevyenliikenteen asfaltoiti..Siinä näkee että ammattilaisia on parlamentissa päättämässä,pohjatyöt teetit ammattilaiselle kunnan teillä ettei asfaltti halkeile muutaman vuoden päästä.

      • Anonyymi

        Valtion tie valtio korjasi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valtion tie valtio korjasi.

        Kyllä se on parlamentin päätöksiä tie hommat.Ei ollu tämän vuoden päällystys kohteena vaan keskustelimme että eikö isosta korjaus summasta muutama asfaltti neliö tännekin tule,niin löytyvän se siksi hitaasti valmistu kun piti sovittuja urakoita tehä välistä.


    • Anonyymi

      Solis vielä jotaki jos teillä perseet jäätyisi päiden lisäksi!

    • Anonyymi

      Sehän on jo sinänsä hienoa, et olette saaneet parlamentin istunnot piettyä, eiku poron-nahkahousut välhousut,niin voi jatkaa istuntoja .Hyvä.

    • Anonyymi

      Tämäkö on se viisas parlamentti joka suunnitteli että puretaan kunnantalo ennemmin kun myydään Etelä-Suomalaiselle ostajalle? Vastatkaa oi viisaat ja vielä selitys miksi ennemmin maksaa ja purkaa kun ostaja oli valmiina. Vai oliko syy siinä kun ostaja olikin Etelä-Suomesta. Mikä mahtaa olla tilanne tällä hetkellä? Vai onko niin homeessa että kaupat peruuntui?

    • Anonyymi

      Voi että on asiaa tämä kirjoitus! Pellossa pärjää just niin kauan kun kunnan ei tartte maksaa mistään. Paras on kunnan rivitalot Nivanpäässä jossa kämpät on niin vetoisia ja kylmiä että pois pitää muuttaa. Serviisi ei tee mitään. Eikä kukaan muukaan.

      • Anonyymi

        Eikä varsinkaan juoru-ukko kerho jotka jauhaa tyhjää toisten asioista


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikä varsinkaan juoru-ukko kerho jotka jauhaa tyhjää toisten asioista

        Kadehtijat voitte tulla kysyyn neuvoja parlamenttiin joka päivä,velka neuvoja tiistaisin opastaa miten laskut maksetaan yrityksessä joka tekee vain samalla kunnan työntekijänä,yritysneuvoja ehkä tulee kertoo miksi hänestä tuli harhaajohtaja


      • Anonyymi

        Ei serviisissä ole osaavia kirvesmiehiä,olekko talonmiehiä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei serviisissä ole osaavia kirvesmiehiä,olekko talonmiehiä

        Muistan yhden talonmiehen se istu viisi tuntia ja päivysti parlamentissa päivisin ja ajeli kolme tuntia kilometrejä,Taitaa olla eläkkeellä,Taisi olla serviisin miehiä jos muistan.Nämä on sellaisia muistoja kun sukulaiset pääsi suhteella töihin,virkaanko virkaan,taitaa sama päteä vieläkin ,vissiin.Tässä aamuparlamentin aamukokouksen aihe tänään tiistaina.!


    • Anonyymi

      Tuo on ihan tuttua joka paikkakunnalla,ainakin pienimmissä ,suhteet on aina vaikuttanut,jos se on mahollista vaan,niin työpaikkojen saantiin tietyissä määrin .Ainakin mm. tääl Keskisessä Suomessa . Ja samanlaiset " parlamentit" toimii Shellin abc.n huoltoasemalla täälkin,ja asiat puidaan ainakin muiden ja yleiset, vaan eipä eloa haittaa mitenkään. Heil ei enää ole muutakaan sosiaalista elämää oikeestaan,eikä pätemistä. Saattavat olla jopa kotona emännän ns. tossun alla ! Itsekin olen eläkkeellä,mut on vähän toisenlaiset kuviot.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6143
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3906
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      253
      2274
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1890
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1343
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1286
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1020
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      976
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      37
      915
    Aihe