Mitä mieltä KORONASTA?

Anonyymi

Otatko rokotteen? Uskotko, että THL ajaa meidän parasta, vai onko se vain WHO:n alainen toimija?, jota johtaa "tietty taho". Oletko perillä mitä maailmassa tapahtuu ja mikä on kehityksen päämäärä, suunta, suunnitelma, agenda. Kuka meitä todellisuudessa määrää, valvoo eli mikä taho on tunnettujen organisaatioiden ja valtamedioiden taustalla, takana? Onkohan kaikki ihan OK?, vai pitäisköhän ajatella itsekin asioita? Ketä ovat ns. asiantuntijat, jotka kertovat asioita koronasta ja WHO antaa määräyksiä, ohjeita julistaa pandemian ja THL , valtamedia seuraa ja pyörittää tätä "mandraa". koska heidän asemansa, työ, virka, on tähän sidottu.
Uskotko kaikkeen mitä virallisesti uutisoidaan? Ovatko ns. auktoriteetit aina oikeassa ja julistavat totuutta?

25

591

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Yhä suurempi osa keuhkosyöpään sairastuneista on tupakoimattomia naisia – moni pitää oireita muuna sairautena ja syöpä ehtii levitä

    • Anonyymi

      Kummallista: Hallitus ei uskalla antaa rajuja koronarajoituksia, vaan menee eteenpäin kiltisti perustuslakia noudattaen. Eu elvytyspaketti kysymyksessä kuitenkin annetaan päätäntävalta komissiolle, ja oma perustuslaki ja Eu:n sopimukset ollaan valmiita tallaamaan maan tasalle. Eurooppalaisen integraation syventäminen menee taas kerran suomalaisten hyvinvoinnin edelle.

      • Anonyymi

        Ja jiesiössä hyvinvointi on pahoinvointia. Käykäähän riipisä kattomassa kuinka mukavasti pyyhkii.


    • Anonyymi

      Riipissä ei pyyhitä, vaikka THL on käskenyt pyyhkiä!

    • Anonyymi

      Qanon johtaa meidät Luvattuun maahan. Liity sinäkin!

    • Anonyymi

      Yksilö on voinut olla jo aikaisemmin ns. Qanon eli ei ole liittymis kysymys varsinaisesti, mutta ehkä tämä mainittu "Kuu" kokoaa yhteen ns. heränneitä, jotka ovat älynneet, huomanneet, mistä on maailmassa kysymys.
      Aniharva täällä tietää tai käsittää mitään siitä, mitä on asioiden takana piilossa, piilossa tavallaan, mutta kuitenkin esillä, löydettävissä, jos on kyky tähän.

    • Anonyymi

      Perussuomalaisessa puolueessa, asenne tuulivoimaan oli tällainen

      Esimerkiksi tasan neljä vuotta sitten julkisuudessa käytiin ­outoa keskustelua siitä, räjähtävätkö lepakot tuulivoimaloiden lähettyvillä. Viestintävastaava Matti Putkonen oli saanut tiedon ilmiöstä Nakkilan torilla elokuussa 2016.

      • Anonyymi

        Enpä ole tullut tuotakaan ajatelleeksi, kiitos kun kerroit. Onko sinulla muita lepakko juttuja?


    • Anonyymi

      Siis hä! Ettekö tajuu pahvit? Tuulivoimala lepakko = korona

    • Anonyymi

      Kylläpäs oli jälleen miellyttävä kuunnella sisäministeri MariaOhisalo:n selkeitä vastauksia yleastudio:ssa. Hän on fiksu ja asiakeskeinen poliitikko.

    • Anonyymi

      Sanavapautta ei ole, jos ilmaisee negatiivista informaatiota valta organisaatioista tai mediasta, niin poistetaan eli tätäkin foorumia valvoo ne tiettyjen tahojen käsikassarat, tietämättään tai tiedostaen.

    • Anonyymi

      Rouvan ahteri senku laajenee

      jortikkaa vaan niin se ehkä laantuu, siis se laajntuminen

      • Anonyymi

        Huomaa kyllä, että on vanhanpojan kommentti eli täysin ulkona arjesta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huomaa kyllä, että on vanhanpojan kommentti eli täysin ulkona arjesta

        RVA kotirouvab analysointiooo...
        rouva ttietää. munaskua mekkoonn vuan.


    • Anonyymi

      Korman on yks maan älyköistä.Tänään lausui painavan sanan.
      Suomelle kertyy #EU:n sisämarkkinoiden olemassaolosta hyötyä yli viisi prosenttia bruttokansantuotteesta, laskee Sixten Korkman. EU-jäsenmaksu taas on prosentin luokkaa.

    • Anonyymi

      Havaintojeni mukaan tätä Suomi-24 keskustelufoorumia valvoo "rappari loosi tyylinen taho". Jos kirjoitus, mielipide on tämän tahon, heidän asettamiensa valvojien mielen vastainen, niin poistetaan. Sananvapaus ei toteudu ja nyt jo yritetään puuttua ihmisen mielenvapauteen. Tämä korona on yksi työkalu, jolla päästään seuraaviin vaiheisiin, rokotukset ja niitä seuraa taasen muut toimet.
      Rahalla saa kaiken mikä on myytävänä, ostaa ei kuitenkaan voida rahalla ihmisen mielenvapautta, tätä vapautta ja siitä saatavaa valtaa ollaan nyt varastamassa.

    • Anonyymi

      Uskotko ufoihin ja salaliitto teorioihin. Yli miljoona on jo kuollut maailmalla. Ja täällä Sodankylän poppamies kyseenalaistaa terveysjärjestöjen toimet pandemian ehkäisyyn.

      • Anonyymi

        Omia UFO kokemuksia ei toistaiseksi ole, mutta avaruus ja siellä olevien tähtien, planeettojen, muiden galaksien määrä huomioiden on mielestäni järjetöntä ajatella, että ei olisi myös elämää, kuin vain maassa ja vieläpä maan elämää kehittyneempää tai aivan muunlaista, mitä voimme kuvitella. Ymmärrän erittäin hyvin miksi tämä elämä ei ole ottanut yleistä yhteyttä meihin, kun esim. lukee tätä Sodankylä palstaa.
        Salaliittoteoria käsite taisi saada alkunsa presidentti Kennedyn ampumisesta ja nyt jos on toisenlainen käsitys mitä meille virallisesti syötetään, niin on kaikkien salaliitto teorioiden kannalla "uskotko salaliitto teorioihin".
        Aika näyttää, mitä tapahtuu, jokainen voi itse tutkia asioita ja rakentaa oman mielipiteen maailmasta, mutta tietenkin se helpoin tapa on niellä sitä mitä "viisaat" "ylhäiset" meille tiedottaa, ei tarvitse kuin mennä massan mukana maski naamalla ja odottaa pelastavaa rokotetta. Palataan asialle viellä.


    • Anonyymi

      Totuus ei pala tulessakaan! Sen tulette vielä näkemään.

    • Anonyymi

      Havaintojeni mukaan tätä Suomi-24 keskustelufoorumia valvoo "rappari loosi tyylinen taho". Jos kirjoitus, mielipide on tämän tahon, heidän asettamiensa valvojien mielen vastainen, niin poistetaan.
      jeer

    • Anonyymi

      Rokotteiden kuljetus ja jakelu on varmaankin iso operaatio, uutisia ei ole näkynyt vielä asiasta. Korona viruksen alkuperästä ei näe enää uutisia, asia on kai niin selvä. Nyt luodaan luottamusta rokotuksiin yleisessä mediassa, jospa ensivuoden alussa jo päästäisiin immuuni puolustus järjestelmää muuttamaan. Olen ymmärtänyt, että samat tahot, jotka valmistavat rokotteita, niin myös testaa ne itse, näin saadaan varmasti paras testitulos, joka on hyvä levittää virallisen median kautta ja sitten pääsevät asiantuntijat mainostamaan, luomaan pohjaa turvallisuudelle, yleisesti, vähän niiku Supokin ja agenda 2030 etenee.

    • Anonyymi

      Persut pelkää piikkiä ja saa samalla sirun nahkansa alle.
      Kauanko sen rokotteen mukana tulevan mikrosirun paristo kestää?
      Kuulemma helppo ladata vaikka auton tai mobutu-traktorin akusta.
      Joku kyllä sanoi, että se 5G-verkko lataa sen automaattisesti langattomasti tietysti.
      5G lataa, ja ku 5G:stä loppuu teho, ni sit 6G ja sitä rataa.

      Tartteeko enää kaukosäädintä eri laitteisiin kun saa sirullisen rokotteen?
      Paljon on avoimia kysymyksiä. Kai näihin kaikkiin saamme lähikuukausina vastauksia.

      • Anonyymi

        Mie riipiläisenä kerron ilosanoman eli
        Ei ole paristoa vaan toimii ikuisesti suolikaasun metaanilla.
        Harmi vain että jiesiöläisillä pitää olla alumiinihattu aina turvallisesti päässä.
        Ei vainhan. Se toimii induktiolla RF taajuuksista.


    • Anonyymi

      Näkemykseni on, että ns. rokotelulttuuri on muuttunut alkuperäisestä olemuksestaan erilaiseksi, on tullut voimakkaasti raha ja siihen kytkeytyvä valta mukaan ja tämä nyt oleva tilanne täsmää monelta osin siihen havaintoon, että ei ole asiat niin, mitä yleisesti kerrotaan.
      Ennen monia silloin yleisiä tauteja voitettiin rokottamalla kansaa ja ne oikeasti vielä silloin oli tarkoitettu jonkin taudin nujertamiseen, nyt ei ole enää samanlainen tilanne. Lääketieteestä, rokotteista on tullut hallitsemisen väline. Ennen tämä ei ollut mahdollista, mutta nyt kun glopalisaatio on voimissaan voidaan kansoja hallita helpommin ja myös virus, rokote ja muitakin hallinta työkaluja ottaa tehokkaaseen käyttöön.
      Eilen merkittävä uutinen: WHO kaavailee rokotepassia otettavaksi käyttöön. Tällä voitaisiin estää rokottamattomia matkustamasta ja samalla tietenkin rokotettujen liikkeitä voitaisiin valvoa. Tästä ei sitten enää olisi pitkää matkaa siihen, että ilman rokotusta ja tätä passia ei pääsisi ruokakauppaan.
      Tänään alkaa Englannissa rokotukset ja kohta Suomessa. 5 päivää kuulemma kestää tavallisessa pakastimessa rokote hyvänä, Englannissakin jo logistiikka pulmia, miten mahtanee Suomessa onnistua? eli vanhaa mätöäkö sitä sitten laumoihin ruiskutetaan?
      Kannattaa kuitenkin ottaa rokotus, jos siltä tuntuu ja uskoo, että kaikki on ns. OK.

    • Anonyymi

      Mikrosirun saa ihan helposti pois juomalla litran Trumpin kusta ja syömällä kilon Putinin paskaa.

    Ketjusta on poistettu 30 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5225
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3267
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1847
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1820
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1675
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1395
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1287
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe