En tiedä mitä teen, eroko tästä tulee?

Anonyymi

Nyt on ajauduttu miehen kanssa pahaan jamaan. Tulin n. viikko sitten sanallisesti loukatuksi hänen taholtaan. Hän mitätöi sanomisellaan kaiken tuen ja tekemiseni ja kiinnostukseni hänen asioitaan kohtaan. Ja kun halusin kuulla selvityksen siitä mihin hän väitteensä perustaa, hän tyypilliseen tapaansa lopetti puhumisen sanomalla ettei halua eikä jaksa asiasta enempää keskustella. Kun yritin jatkaa myöhemmin keskustelua hän vaan lukkiutui , ei edes katsonut minuun ja kertoi ettei ole mitään sanottavaa eikä tiedä mitä hänen pitäisi sanoa kun kerroin hänen loukanneen minua sanoillaan. Tämäkin on hänelle tyypillistä, että hän sivuuttaa asian selvittämistarpeeni, ei katso minuun eikä kommunikoi. Siitä kaikesta vähättelevästä ja loukkaavasta toiminnasta ärsyyntyneenä löin häntä käteen omalla kädelläni. Lyömistä pahoittelin livenä ja hän esitti asian suhteen pahoittelut viestin välityksellä. Nyt palasimme asiaan uudelleen hänen aloitteestaan, Kysymys kuului miksi löin häntä siinä tilanteessa. Kerroin hänen loukanneen minua syvästi ensin mitätöimällä kiinnostukseni hänen asioitaan ja hänelle antamaani tukea kohtaan ja lisäksi sillä ettei hän halunnut asiaa selittää miksi näin sanoi. Hänen mielestään koko tilanteen pahin asia olikin se, että löin häntä käteen, vaikka aiemmin kun pyysin anteeksi lyöntiäni, hän sanoi ettei edes muistanut minun lyöneen itseään. Ja tarkennukseksi, että olimme selvinpäin tilanteessa, joten hänen muistamattomuuteensa ei vaikuttanut se, että hän olisi ollut humalassa vaan mahdollisesti se ettei lyönti ollut kovinkaan voimakas.
Ymmärrän tehneeni väärin, en tietenkään olisi saanut lyödä häntä ja siitä olen ollut pahoillani ja pyytänyt anteeksi Sitä en ymmärrä, että tilanteen alku, se mitä hän minulle sanoi loukkaavasti, vaikuttaa olevan jälleen hänelle täysin merkityksetön asia suhteessa siihen mitä minä tein eli reagoin hänen sanomiseensa ja välinpitämättömyteensä lopulta lyömällä häntä käteen.
MItä ajattelette asiasta, miten toimisitte tässä tilanteessa minuna tai miehenäni?

7

92

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Voi luoja mitä jäkätystä!

      Eikö teillä todellakaan ole mitään korkeamman tason tekemistä tai ajateltavaa?!!
      Kuinka voi olla mahdollista että ei keksi mitään (aivoja) kehittävämpää tekemistä, ajattelemista ja touhuamista, varsinkin kun kaiken maailman tietoa ja oppia on Suomessa niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin helppo saada ja se on kaiken lisäksi vielä ilmaista?!!!

      Nouskaa kumpikin sieltä mitättömyyden mutakuopasta kehittämään älyllisesti itseänne!

      • Anonyymi

        Luuletko itse olevasi älykäs kun mollaat toisten tekemisiä tai tekemättömyyttä?Ethän voi tietää mitä nuo ihmiset tekevät muutakin vai tunnetko aloittajan?
        Lähinnä kommentistasi saa sen kuvan ettei itselläsi ole älykkäämpää tekemistä kuin arvostella toisia täällä palstalla. Joten keksipä sinäkin itsellesi jotain älykkäämpää tekemistä kun sen perään niin kovaa huudat 😄


    • Anonyymi

      Hyvät hyssykät,
      Toinen sanoi viikko sitten pahasti, ei osaa pyytää sanomisiaan anteeksi eikä jaksa jauhaa siitä enää, joten sinä katsot oikeudeksi motata sitä nyrkillä käteen.
      Hei haloo, jos joku asia sinua vituttaa noin kauheesti, että pitää lyödä, mieti tarkkaan omaa käytöstäsi ja sitä miten sinä kohtelet miestä normiarkitilanteissa.

      Jos/kun mies sua seuraavan kerran loukkaa selvinpäin, riittää kun sanot sille siitä, yhden (1) kerran. Toistan jos et ymmärtänyt mitä sanoin.
      Sanot suoraan miehelle mikä asia miehen puheissa loukkasi sinua, ja toteat loppuun ettet vastaavien sanojen toistuvan enää, ja huom! jätät sanomiset siihen.
      Et kysele syytä, et pyytele mieheltä selitystä, et odota anteeksi pyyntöä. Sinä sanoit mieltäsi painavan asian hänelle ja piste.
      Mies joko ottaa onkeensa, muuttaa käytöstään, näyttää teoillaan ja sanoillaan olevansa pahoillaan tai jatkaa valitsemallaan vittuillu-linjalla. Jos ei ota opikseen, lopeta sinä suhde ajoissa ennen kuin sattuu pahempaa väkivaltaa.

      Viikkokausia jatkuva "keskustellaan mangunta" ei tuota mitään muuta tulosta kuin riitaa ja paskan mielen jälleen kerran.

      Jos nää teidän riidat syntyy kännätessä ja niitä pitää jauhaa jälkikäteen, se on merkki siitä että kannattaa lopettaa juominen kokonaan.

      • Anonyymi

        "Viikkokausia jatkuva "keskustellaan mangunta"
        Just tää. En tiedä miksi jotkut haluaakaan märehtiä asioita loputtomiin.


    • Anonyymi

      Tilanteen alkuhan ei ollut se, kun mies sanoi sinulle pahasti, vaan alku oli se kun sinä sekaannuit miehen asioihin! Ymmärrätkö tämän?

      Mies sanoi sinulle pahasti koska sinä menit sähläämään ja tukemaan vaikkei mies ei halunnut sinulta mitään. Mies ei pyytänyt anteeksi sanojaan, sinä sekaannuit asiaan joka ei sinulle kuulunut ja korostit sitä miten hienosti ja hyvin hoidit jutun.

      Sinä olet nyt viikon ajan jauhanut sille siitä miten ilkeästi hän sanoi.
      Et kuitenkaan tajua vieläkään miten sinä loukkasit miehen itsemääräämisoikeutta. Hän hoitaa itse omat asiansa eikä tarvitse sinua joka käänteessä mukaan.

      Kaiken huipuksi kun mies ei jaksanut enää reagoida sun toistuviin "keskustellaan nyt tästä" vaateisiin, menit lyömään häntä.
      Sorry, sinuna katsoisin peiliin ja miettisin mitä jos antaisit miehelle tilaa tehdä asioita omassa tahdissaan, omin voimin ja omalla tavallaan.

      • Anonyymi

        Ihan omin voimin ja omalla tavallaan olenkin antanut asioita tehdä ja tukenut olen kun hän on tukea tarvinnut/pyytänyt. Siksipä loukkaavaa onkin hänen taholtaan todeta etten muka ole hänen asioistaan kiinnostunut. Tuossa vähän tarkennusta kun et itse nyt ihan tunnu tajuavan mistä on kyse.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihan omin voimin ja omalla tavallaan olenkin antanut asioita tehdä ja tukenut olen kun hän on tukea tarvinnut/pyytänyt. Siksipä loukkaavaa onkin hänen taholtaan todeta etten muka ole hänen asioistaan kiinnostunut. Tuossa vähän tarkennusta kun et itse nyt ihan tunnu tajuavan mistä on kyse.

        Jos kerran olet tukenut silloin kun hän on pyytänyt ja sitten perään saat haukut, niin tee selkeät säännöt.
        Sanot että next time en kommentoi enkä kehu sun tekemisiä ennen kuin sitä pyydät. Jos haluat jutella sun omista asioista, niin et ala haukkumaan etkä mollaamaan minua.

        Ei kannata jäädä vääntään asioista, eli tämä oli tohon sun selvittelytarpeeseen ohje. Sanot suorat sanat ja piste, et jää jauhamaan etkä ruikuttamaan, että meidän pitää jutella. Ei teidän tarttee. Sulla on sun mielipiteet, miehellä omansa. Jos ne ei kohtaa, niin ei sitten. Pitäkää molemmat sitten vaikka sitä mykkäkoulua ja olkaa erillänne. Älä tuppaa jos sua ei luokse haluta. Sano tämäkin sille suoraan.

        Jos tää ei sovi jätkälle, niin ei teillä mitään muuta yhteistä pitkässä juoksussa ole kuin riitely. Tässä tapauksessa tee bänät ja hanki itsellesi next time parempi kundikaveri.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 121
      2843
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      83
      2612
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2141
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1747
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1658
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1489
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1459
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1417
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe