Vankilaan seksistä täysi-ikäisen kanssa

41

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Puolustelematta noita "vanhempia" niin joku vastuu pitäs olla itselläkin.

      Monesti puhutaan vaikkapa 13 vuotiaiden hyväksikäyttötapauksissa että uhri oli "lapsi". Siis kyllä minä ainakin 13-vuotiaana tajusin mikä on normaalia ja mikä ei.

      Jos joku vanhempi olisi tullu selittämään ollessani 13-vuotias että on ihan normaalia harrastaa seksiä vaikka 10-v vanhemman henkilön kanssa niin aivot toimi kyllä jo silloin ja olisin sanonut että ei ole.

      Naurettavaa kun näköjään edes 18v täyttäneet ei osaa ottaa vastuuta omasta typeryydestään.

      Juridisesti alle 18v on lapsi mutta jos ei osaa vaikkapa 14 vuotiaana erottaa oikeaa väärästä kääntäisin katseet kasvattajiin.

      • Anonyymi

        Jotkut ihmiset ovat koko ikänsä toisia avuttomampia. Sinulla on ollut hyvät kasvattajat, kun jo 13-vuotiaana kykenit vastustamaan itseesi kohdistuvaa hyväksikäyttöä. Kaikkien muiden kohdalla näin ei ole. Muutenkin kuka tahansa normaaliälyinen pystyy houkuttelemaan hieman yksinkertaisen kanssaihmisen typeriin tekoihin.


    • Anonyymi

      Eiköhän se tuosta tekstistäkin läpi paista, miksi.
      Itse tiedän vastaavanlaisen tapauksen missä miehet houkutteli yli 18-vuotiaan naisen seksiin, Kyseessä nainen joka oli henkiseltä kehitykseltään vuosia ikävuosiaan alemmalla tasolla, ei kuitenkaan kehitysvammainen. Hyvi hyväuskoinen ja lapsellinen.
      Miehet tuomittiin mutta en tiedä minkälaiseen rangaistukseen.
      Totta kai täysjärkisen miehen täytyy tajuta että haavoittuvassa asemassa olevan hyväksikäyttö on erittäin törkeää ja rangaistava teko.
      On uskomatonta miten törkeitä miehet voivat olla kun housuissa polttaa! Kuvottavaa.

      • Aloituksessa se olikin nainen joka joutui vankilaan. Osaa ne naisetkin olla kieroja, kun housussa kihelmöi.


      • Partakaweri kirjoitti:

        Aloituksessa se olikin nainen joka joutui vankilaan. Osaa ne naisetkin olla kieroja, kun housussa kihelmöi.

        Heh. 😆


    • Anonyymi

      Kun luin taustat, ymmärsin hyvin syyn miksi näin? Verrattavissa esimies alainen suhteisiin, koska 18-vuotias on vielä aika osaamaton käsittelemään asioita niinkuin toikin tilanne olisi vaatinut. Yksin alisteisena kahden tärkeässä roolissa olevan vanhemman ihmisen vaikutus piirissä? Nainen oli avainhenkilö tapahtuneeseen, siksi kovin tuomio.

      Tämä hyvä esimerkki siitä, kun toiset puhuvat, että kaikilla meillä on yhtäläiset mahdollisuudet menestyä elämässä, kun osaa vain pelata kortit oikein? Tällaisen kokemuksen myötä mennään monta porrasta alaspäin, tulevaa suunnitellessa, koska luottamus ulkopuoliseen hlöön muuttuu todella huonoksi.

      • No eikö esimies saisi täysikäisen alaisen kanssa seksiä harrastaa?


      • Anonyymi
        Wwuwuw kirjoitti:

        No eikö esimies saisi täysikäisen alaisen kanssa seksiä harrastaa?

        Se ei ole missään nimessä suositeltavaa. Esimies olisi siirrettävä muihin tehtäviin. Näin meidänkin firmassa tehtiin. Ja telkkarin poliisisarjoissa esimies alainen suhde on ehdottomasti kielletty...


      • Anonyymi kirjoitti:

        Se ei ole missään nimessä suositeltavaa. Esimies olisi siirrettävä muihin tehtäviin. Näin meidänkin firmassa tehtiin. Ja telkkarin poliisisarjoissa esimies alainen suhde on ehdottomasti kielletty...

        "Suositeltava" on pikkuisen eri asia kuin vankilaan joutuminen..


    • Anonyymi

      Mikähän siinä on että monille tuntuu olevan vaikeata käsittää se että vaikka uhri olisikin ollut "halukas" niin silti kyseessä voi olla hyväksikäyttö.

      Kyllä tollaset vanhat pervot ansaitsevat kaiken paskan mitä saavat.

      • Anonyymi

        Samaa mieltä!


    • Anonyymi

      Aivan täysin oikein 👆

    • Hämärän tuosta tekee se, että nainen on tytön entinen lastenhoitaja ja äidin ystävä. Hän siis on käyttänyt asemaansa hyväksi ja kieroillut tytön puolelleen sen varjolla, että on nauttinut luottamusta jo tytön ollessa alaikäinen.

      Aika selvää, että tyttöä on aivopesty mukaan kolmenkimppaan jo jonkun aikaa. Luotu tytölle luottamuksen tunne mitä ilmeisemmin juuri naidakseen tyttöä.

      Ansa.

      • Korjaan entinen lapsenvahti.


    • Anonyymi

      Tuo tuomittu nainen käytti luottamusasemaa hyväkseen, täytti tyttörukan pään kaikenlaisella hötöllä ja houkutteli vielä jännäukkonsa pantavaksi, ihan oikein että sai tuomion. Siihen varmaan oli syynsä että tytön ollessa vielä alaikäinen huoltaja ei halunnut hänen olevan tekemisissä tuon tuomion saaneen kanssa.

      -harmiseikirj-

    • Anonyymi

      Suomen oikeuslaitos päästää vapaaksi mamut jotka panee 13 vuotiaita mutta sitten aikuiset harrastsaa seksiä aikuisen kanssa niin vankilaan vaan. Tuossakin tyttö anto luvan panna niin mitä tekee oikeuslaitos. Sama kun saisi tyttöystävän panemisesta linnaa koska sen kanssa on luottamussuhde.

      • Anonyymi

        Ei täysi-ikäistäkään saa hyväksikäyttää. Tuomio oli oikea. Mainitsemiesi mamujen kohdalla tuomioistuin taas teki täysin väärän päätöksen. Häkki olisi pitänyt heilahtaa.


    • Siis hetkinen.. Eikö näissä luottamussuhteissakin se ikäraja ole 18 vuotta? Siis esim valmentaja ja tämän oppilas..

      Aika erikoista, kun sitten taas on tapauksia, jossa alle suojaikärajan on päästetty ehdonalaisella. Ymmärtäisin jos kyseessä olisi joku kehitysvammainen.. tai muuten rajoittunut, mutta täysikänen ja täyspäinen? Moraalisesti kylläkin kyseenalaista, sukupuolesta riippumatta, muttamutta..

      • Anonyymi

        Oletko varma, että on täyspäinen? Minä en ole.


      • Anonyymi

        Ei ole, senkin persu.

        Ei ihmistä saa käyttää sexuaalisesti hyväksi käyttäen. Sellainen on ihmiskauppaa. Yrität persupestä sexuaalisen ahdistelun. Seuraavaksi puolustanet kenties Harvey Weinsteinia tai Aku Hirviniemeä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Oletko varma, että on täyspäinen? Minä en ole.

        En tiedä, siksi laitoin kysymysmerkin. Tänään just oli juttu Hesarissa, että 29v mies harrasti seksiä usein 14v lapsen kanssa, tuomio: ehdonalaista.


    • Anonyymi

      Ainoa mahdollisuus on, että kysymyksessä on kehitysvammainen 18-vuotias. Mutta jos hän kykenee käymään koulua, niin on kyllä vähintäänkin kysymyksiä herättävä keissi. Vähän kyseenalainen tuomio mielestäni ja menee nyt tämä hyväksikäyttöhössötys vähän liian pitkälle!

    • Anonyymi

      Siis 18 vuotias, joka on ilmoittanut terveydenhoitajalle olleensa suojaamattomassa seksissä. Eikä minkään muunlaisia huolia ole tolloin ollut...
      8 vuotta myöhemmin havahtuu, "Hei, tämä kimppa kivahan vois olla vaikka rikollista, ja siitä vois hyötyä jonkinlaisin pienin korvauksin!"

      Tuskin "uhrikaan " uskoi; ett häkki heilahtaisi, koska hän oli silloin jo täysi-ikäinen.
      Kolme kertaa sängyssä saman pariskunnan kassa, ja aina väli päivinä käynyt kouluakin.
      Joten mistään pakottamisesta ei kyllä ole ollut kysymys, itse on hakeutunut uuden harrastuksen pariin ja täysi-ikäisenä.

      Korvaus summista kertyy mukava pikku potti; korkoa korolle ainakin 7 vuoden ajalta!
      Mulla ei ole minkäänlaista myötätuntoa tälle "naikkoselle", joka saa rahastaa vapaa ehtoisesta seksistä; oikeuden päätöksen mukaisesti!
      Kotikaupunkini oikeuslaitos on tehnyt niin paljon ihmeellisiä ratkaisuja ... ett mua ne ainakin hävettää! Karkki vai kepponen...

      Joku kertoi alle 10 vuotiaan pojan anaali raiskauksesta taannoin; josta tekijä sai suunnilleen saman verran ja valituksella se kenties putoaa vielä alle puoleen vuoteen.
      Mutt tässä lapenraiskauksessa on mukana ulkomaalaisuus alennus.

      Tähän juttuun palatakseni, eihän pariskunnan teko mikään hurraa huutojen kohde ole, mutt kyllä ovat saaneet aika kovat boonukset taas kerran kantasuomalaisina.
      Eiköhän se olis riittänyt pelkät merkinnät rikosrekisteriin; vastaavaisuuden varalle.
      trollikka

    • Anonyymi

      Lapsenvahti on synonyymi vanginvartijalle. Piste.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Hyvä, ihan oikein. Todella törkeää hyväksikäyttöä. Ja vielä tytön 18v juhlissa. Haistakoot paskat.

    • Anonyymi

      Minkä nuorena oppii , sen vanhana taitaa :-*

    • Anonyymi

      Tuosta mopo-onnettomuudesta: itse olen tehnyt tempun: kuperkeikan kovassa vauhdissa motskarilla, kokonaan tuli voltti ja ojan pohjalle, mutta nostin kulkuneuvon pystyyn ja jatkoin matkaani, itseasiassa veli oli katsomassa: tiessä oli yllättävä kuoppa ja vauhti oli liian kova siihen reagoida _D

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      HYI HELVETTI!!!!

    • Anonyymi

      Oli varmaan paskaa seksiä.

    • Anonyymi

      Tuossa laulussa Bat ja Ryyd, lentävä puliukko lentokapteeni: esko kusi tuomarin jalkaan kun oikeudenkäynti alkaa... siihen loppui se seikkailu..

      Vankilaan pääsee lepäämään vähäksi aikaa.

    • Anonyymi

      Ilmeisesti toisilla täällä ei ole vain kykyä asettua 18-vuotiaan asemaan, miltä itsestä tuntuisi siinä tilanteessa, kun ei uskalla tuoda omaa tahtoa julki tai kieltäytyä kiusallista tilanteesta? Siitähän tässäkin on kyse, ihmisestä, jolla turvaton olo, eikä uskallus riitä tekemään niin kuin hyvän oman arvon tunteva ihminen tekisi? Taustatekijöillä suuri merkitys.

      • Anonyymi

        Yllätytkö TODELLA siitä että tämän palstan asukit eivät ole kykeneväisiä asettumaan kenenkään muun kenkiin :D


    • Anonyymi

      Ei hitsi, voi hitaustasasuuntaaja viekään, uudet naisten hajusteetkin Adolfin aamiainen ja....

    • Anonyymi

      Liian suuret saappaat, ei mahdu kenkiinsä... mutta jooh tytöt voivat huvittua uusista trendikkäistä hajusteista kuten: Adolfin Aamiainen, ja Ruudolf Hess -itsemurhan tuoksu=

    • Anonyymi

      ¨Muuten joo tuli osteltua aika hyvät college-housut tosi pehmoisetkin ja mukavat, kun ostin vaatteita ja muita joulujuttuja.

    • Anonyymi

      Niin tyttö olikin lesbo mut en ymmärrä vanhempaakaan naista antoi miehensä naida toista naista mutta en ymmärräkkään lesbojen aivoituksia ja ajattelumaailmaa

      • Anonyymi

        Mutta sitä en ymmärrä että seksiä yhteisymmärryksessä ja joku muu teki ilmoituksen ja tyttö sanoi hän halusi seksiä niin vankilatuomio tuli mutta kun raiskataan ja pedofiliaa niin ei saa mitään niin ei vaan ymmärrä


    • Anonyymi

      Jos pissaa tuomarin jalkaan niin voi tulla tuomarilta päätös: lepäämään vankilaan vähäksi aikaa, pariksi päiväksi ainakin, kuin lentävä puliukko eli lentokapteeni: bat ja ryyd: lentävä puliukko.

    • Anonyymi

      Vankilassa on varmaankin paljon lesbo seksiä eli vanhempi nainen pääsi paratiisiin niin taisi itse tehdä ilmoituksen ja vaati päästä vankilaan

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1595
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      172
      1263
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1090
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      1037
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      86
      930
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      861
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      44
      858
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      61
      779
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      753
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      748
    Aihe