Saako mies käyttää hametta?

30

449

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Saa siinä missä naiset miesten. :)

      • Anonyymi

        Kyseisessä tapauksessa on kyse ilmiselvästä kasvaimesta eli sairaudesta. Tuon miehen kiveksistä ei liene mitään jäljellä, vaan ovat muuttuneet kokonaan kasvaimiksi.
        Ps. Koiralleni kävi sama juttu, että alkoi laajentua, ja lääkäri totesi että pitää poistaa. Kun leikkaus oli valmis, sanoi lääkäri että mitään kiveksiä ei koiralla enää ollut jäljellä. Sama kohtalo on tuolla kuvien miehellä. Kasvaimia ja sairautta. Tarvitsee leikkaushoitoa tai saattaa kuolla.


    • Anonyymi

      Ei saa.

    • Anonyymi

      Kiltti on kuuma asu 😛

      xLiner

      • Kiltin voisi hommata ja se on sosiaalisesti hyväksyttyä 🤔


      • Anonyymi
        Perttiina kirjoitti:

        Kiltin voisi hommata ja se on sosiaalisesti hyväksyttyä 🤔

        Netistä löytyy sikamakeita 😋 Pitkät sukat ja maiharit kiltin kanssa, niin huh..

        xLiner


      • Anonyymi
        Perttiina kirjoitti:

        Kiltin voisi hommata ja se on sosiaalisesti hyväksyttyä 🤔

        Hommaa kiltti, ja kunnollinen sitten kanssa kerralla!


    • Anonyymi

      Kuule. Sinun täytyy taistella miesten hameen käytön puolesta! Olla kansalaisaktiivinen. Se tapahtuu niin, että laitat vain hameen päällesi. Näin naisetkin vapautuivat aikoinaan hameenkäytöstä - pukemalla housut - ja sepä herättikin yleistä pahennusta ja aiheutti ties mitä ongelmia.

      Tiedän miehiä, jotka pukeutuvat hameeseen. Viime kesänäkin näin - oli kaiken lisäksi vanhempi mies. Miten vilpoisaa olikaan kesähelteellä kulkea hameessa, kun kanssaveljensä läähättivät "miesten" pukimissa. "MIesten" siksi, että naisetkin käyttävät pitkiähousuja ja pikkutakkeja.

      Nyt kun pääsin vauhtiin, niin laitanpa tähän vielä faktaa Afganistanin meiningistä. Afganistan kun on maailman pahin paikka syntyä tytöksi. Naisilla ei ole mitään oikeuksia. Mutta jos perheessä on vain tyttöjä, niin ovat keksineet pukea tyttöjä pojiksi (bacha posh). Käytäntö kyllä lienee joissakin muissa maissa. Jotkut tytöt eivät ole suostuneet murrosiässä takaisin tytön elämään, vaan ovat ottaneet hatkat koko perheestä.

      Yleisesti ottaen vapaissa länsimaissa kuten meillä Suomessakin on ikivanhat asenteet voimassa. Silloin, kun miehet voivat pukeutua hameeseen eikä kukaan kiinnitä asiaan mitään huomiota, ollaan lähellä sukupuolten välistä tasa-arvoa.

    • Saa, miksei, vaikka ymmärrän että päät varmasti kääntyilevät. Toisaalta omaan pari umpiheteroa kaveria, miehiä, jotka ovat kilttiä käyttäneet jonkin aikaa protestihenkisesti, toinen työssään opettajana pk-seudulla lukiossa.

      Oletko varma, että sosiaalinen hyväksyntä on vain ulkopuolellasi, eikä ehkä osittain myös sisälläsi?

      • Kyllä se sisälläkin on. Joku ujous iskee päälle. Olen ainoastaan hametta kokeillut suljettujen ovien takana nuorempana, mutta julkisesti en uskaltaisi.


      • Perttiina kirjoitti:

        Kyllä se sisälläkin on. Joku ujous iskee päälle. Olen ainoastaan hametta kokeillut suljettujen ovien takana nuorempana, mutta julkisesti en uskaltaisi.

        Niin, niin kai se aina on, itselläkin on omat jutut jotka jarruttavat eri asioita. Niille tulee välillä naurettua itsekseen, mutta se ei olennaisesti muuta mitään, ei ainakaan lyhyellä aikavälillä.

        Ja riippuu tietysti seutukunnastakin, joissain paikoissa päät eivät kääntyisi niin paljon kuin toisissa, siinäkin mielessä Suomi on jakatunut kansakunta.

        Uskoisin, että ainakin isommilla paikkakunnilla voisit hyvin käyttää kilttiä julkisesti ilman että sitä kauheammin ihmeteltäisiin. Kokemus voisi olla avartava itsellesikin, siinä missä toki myös ympäristölle, siedätyshoitoa.

        Itse kuitenkin olet tärkein itsellesi, sinällään olisi hyvä, jos voisit vapautuneesti pukea päällesi mitä milloinkin haluat, lain kirjaimen toki täyttyessä.


    • Kiltti on vain hyväksytty mutta ei esittäytyminen vastakkaisen sukupuolena harhaan johtavasti.

    • Anonyymi

      Siinähän piet!

    • Anonyymi

      Mikään muu ei sua estä kulkemasta hameessa; kuin sun oma mielesi. Pari kesää sitten ainakin Turun Portsan kaupunginosassa n. 30 vu0tias mies kulki melkein koko kesän hameessa, tosin ne hameet oli lähes nilkkoihin asti pitkiä ja useat tumma sävyisiä. Yks oli sellainen kapeahko kietaisuhame, joka antoi periksi puoleen reiteen asti.

      Juoksi näet Mikaelinkirkon portaat ylös ja mä katselin kadulta ett koska sotkeutuu hameeseensa...olihan siinä vaarana ett sattuisi astumaan helmalle vahinkossa, kun ne portaat ei ole aivan matalemmasta päästä ja harppomalla niitä nousi.

      Joskus syksyllä myöhemmin näin hänet tummassa viininpunaisessa kapeassa hameessa, valkoisessa kauluspaidassa ja mustassa puvuntakissa. Tasan saman punainen kravatti kaulassaan. Erikoinen, mutt tyylikäs asu kuitenkin, hiukset pienellä nutturalla lähes päälaella.
      No herättihän hän huomiota, viiksineen ja hameineen ...mutt hän ei antanut sen mitenkään vaikuttaa omaan käytökseensä.

      Noin ulkopuolisena arvioiden, minusta tuntui kuin; Hän olis ajatellut ett katsokaa rauhassa, kunhan pidätte mielipiteenne ominanne! Ei häntä katseet haitanneet.
      trollikka

    • Anonyymi

      Skoteilla on ne "kiltit" mutta omasta puolestani aivan sama onko hameita tai mitä vain.
      Sen sijaan olen sitä mieltä että miehet ovat naisille velkaa paranneltua ulkonäköä meikkaamalla. Meikkava mies tosin koettaneen HOMOKSI, joka homouskaan ei nykymaailmassa ole enää tuomittavaa, mutta EI-HOMO joka meikkaa, joutunee kohdelluksi HOMONA, ja sehän ei tietenkään käy.
      Jos yhdistäisi hameen ja meikkaamisen voisi joutua vähintään putkaan. Ulkomailla vangituksi.

    • Saa käyttää ja kohta se on jopa sosiaalisesti toivottavaa, ei tarvitse arpoa poliittista suuntausta ainakaan lätäkön toisella puolella. Tuskin oli meinaan sattuma että mies hameessa julkaistiin juuri presidentin vaalien jälkeen laajassa julkaisussa jonka päätoimittaja on demokraattien lähipiiriä.

      Onhan noita hameessa olleita miesmuusikkoja ollut ennenkin, samoin meikattuja ja jos muistelen oikein taisi nuoruudessani noin kolmanneksella pojista ollut korvakorut. Ei Kuotesahokaan paljoa ujostele ja jos olisi ollut hiukan poliittista silmää niin olisi kansanedustaja.

      Jäin itse tuossa leikkimään ajatuksella että jos olisin mennyt sopimaan elatusasioista hame päällä niin olisiko.
      han lapset otettu kokonaan pois vai todettu että hame todistaa että et olekaan huono vanhempi sukupuolesi perusteella

    • Anonyymi

      Minä käytän päässä pannumyssyä.

    • Anonyymi

      Tottakai saa. Ei sitä ole missään kielletty.

    • Anonyymi

      Ei saa. Jos käyttää on homo

    • Anonyymi

      Ja vaippoja, kuten muinoin🤗

    • Anonyymi

      ALoittakaa mihet kiltin käytöstä sekä kokeilkaa suoraa pitkää hametta.
      Kotosallaolen pitänyt.

    • Anonyymi

      Saa käyttää, tietysti.
      Hyvä että olen monella miehellä jo nähnytkin hameita.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      429
      3023
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      102
      2364
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      363
      2112
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1943
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1797
    6. 164
      1238
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1227
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1156
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1082
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      947
    Aihe