Aihe

Pahat pojat olivat kuin huumetta Eevalle

Anonyymi

27

93

  Vastaukset

  • Jännämies-trolli jyrää taas.
   Boooooring.......

   • Tästä tulee vielä vähintään kymmenisen aloitusta..🙄


   • Wwuwuw kirjoitti:

    Tästä tulee vielä vähintään kymmenisen aloitusta..🙄

    Älä väistä kysymystä vaan vastaa. Miksi Eeva toimii 100% sillå tavalla kuin olen tällä palstalla kertonutkin naisten toimivan? Onko nainen kaavamainen? Olenko oikessa?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Älä väistä kysymystä vaan vastaa. Miksi Eeva toimii 100% sillå tavalla kuin olen tällä palstalla kertonutkin naisten toimivan? Onko nainen kaavamainen? Olenko oikessa?

    Vastasin siihen aiempaan aloitukseen. Mene sieltä lukemaan.


  • Paha poika on naiselle huume, joka yleensä tappaa käyttäjänsä.

  • Minusta hyvä juttu IL:ssä, avaa silmiä ja synnyttää ajatuksia. Turvattomuuden tunne ajaa ihmisiä tunteidensa pauloihin. Kelpaamattomuus ja hyväksynnän kerjääminen toiselta, kun toinen keskittyy vain omaan eloon, on syntynyt epäonnistumaan ajatuksenakin, ainakin itse koen näin? Vastoinkäymiset opettaa, mut voi tehdä myös aremmaksi?

   Miehenä tällainen tilanne voi ajaa enemmän erakoksi, varsinkin epäonnistumiset ja pettymykset ihmissuhteissa. Näin ainakin itse kokenut. Yksin elossa on aikaa pohtia menneitä ja tapahtumia ympärillä. Itsestä tuntunut siltä, että maalaisjärki ja ajatusmaailma muuttunut paremmaksi kuin mitä se oli kun pyöri isommissa porukoissa.

   Tyhmyys vähentyy yksin ollessa, onko sitten vain vastuun ottoa itsestä? Porukassa monesti tyhmyys tiivistyy, jollain on voimakkaita mielipiteitä, joista voi tulla yhteisiä? Syntyy kuppi kuntia samoin ajattelevien kesken, asioita ei ajatella aina loppuun asti? Mielletään mielikuvia totuutena ja siten mennään sumussa harhoineen?

  • Naiwet haluaa aina jännämiehiä. Kyllä eevan lapisikin vielä haluaa jännämiehen.

  • Kauanko liberaaleilla ihmisillä kestää tajuta, että nainen itsenäisenä on kuin kana kettujen häkissä? Niin kauan kuin kielletään konservatiivisten arvojen ylivertaisuus naiset ja miehet vajoavat alaspäin. Moraalittomia ja itsekurittomia pelkureita ovat lopulta kaikki. Jokainen vanhempi saa syyttää itseään kasvatuksensa hedelmistä ja jokainen aikuinen ja nuori itseään omista typeristä arvovalinnoista. Hyvä uutinen on se, ettei kenenkään ole pakko mädäntyä liberalismiin. Aikuiseksi voi kasvaa koska tahansa.

   • Äänestäkkäämme kaikki PS:ää niin ennemmin tai myöhemmin perinteinen järjestys palautetaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Äänestäkkäämme kaikki PS:ää niin ennemmin tai myöhemmin perinteinen järjestys palautetaan.

    Mikään yhteiskuntamalli tai perinteiset arvot, ei saa vanhempia rakastamaan lapsiaan. Rakkadettomaksi jäänyt lapsuus aiheuttaa näitä ihmissuhdeongelmia, kuten tuossa linkissä selitettiin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mikään yhteiskuntamalli tai perinteiset arvot, ei saa vanhempia rakastamaan lapsiaan. Rakkadettomaksi jäänyt lapsuus aiheuttaa näitä ihmissuhdeongelmia, kuten tuossa linkissä selitettiin.

    Ei lapsia tarvitse rakastaa vaan pitää kuria. Joka kuritta kasvaa, se kunniatta kuolee!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei lapsia tarvitse rakastaa vaan pitää kuria. Joka kuritta kasvaa, se kunniatta kuolee!

    Raamattukin sen jo sanoo: joka vitsaa säästää, se lastansa vihaa


  • Ihan samoin toimii hyvän perheenkin kersat, ei johdu kasvatuksesta.

  • Eeva on tyypillinen nainen

   • Kaikki naiset haluaa jännämunaa


   • Tällainen yleistäminen/ syyttely voi ruokkia naisia myös toimimaan näin, kun kritiikki vaatii kosto toimenpiteitä loukatuksi tulemisen vuoksi? Harvemmin ajatellaan silloin asiaa pitkässä juoksussa asioita, eletään hetkessä ja ruokkii silloin asioita, joista kärsii myöhemmin?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kaikki naiset haluaa jännämunaa

    Isälläs oli jännämuna kun sua teki


  • Tästä syystä naisia ei pitäisi laittaa mies vankiloihin vartijoiksi, tai mihinkään muuhunkaan tehtävään. Onhan näistä ollut juttuakin kun nainen vartijana on ihastunut mies vankiin.

  • Eikai tuo ole salaisuus että naiset tuntevat vetoa jännämiehiin ja naisten fantasioista yleisin on Raiskatuksi tuleminen.

   • Ja tämä on nimenomaan fantasia, jonka naiset haluavat myös käytännössä toteuttaa.

    -j.k.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja tämä on nimenomaan fantasia, jonka naiset haluavat myös käytännössä toteuttaa.

    -j.k.

    Totta mutta se on niin ihanan kiihottavaa :(

    ps. Olen itse nainen


  • Tuollakin naisella olisi voinut olla hyvä ja täydellinen elämä mikäli olisi valinnut kunnollisen ja kiltin miehen. Mutta ei, piti taas sortua niihin väkivaltaisiin jännäpaskoihin. Sitten kun on tultu tarpeeksi monen jänniksen käyttämäksi, otetaan kiltti ja kunnollinen tavallinen mies elättämään jännämiehen oksentamaa seksijätettä. Kilteillä ja kunnollisilla miehillä ei ole yhteiskunnassamme sitten niin minkäänlaista arvoa, pelkkää hyljeksintää ja halveksuntaa.

   On lopulta tajuttava se, että kaikki naiset ovat vahvojen ja äkkipikaisten jännämiesten perään. Kilteille ja kunnollisille miehille tulisi tarjota jotain tunteen turruttavaa lääkettä valtion toimesta, sillä on ihan silkkaa sadismia antaa näille paremmille miehille toiveita siitä että kuka tahansa voi löytää rakkauden. Kyllä kuka muu voikin, mutta kiltti ja kunnollinen kilttimies ei.

   Kiltillä miehellä ei tee mitään!

  • Naisilla on kemiaa vain jännämiesten kanssa ja naiset tekee lapsiakin jännämiesten kanssa. Kiltti kunnollinen mies ei naisille kelpaa.

  • Mikä siinä on että nainen haluaa pahan miehen joka lyö naista en sitä ymmärrä.

   • Koska nainen on järjetön luontokappale


  • Eeva ei oppinut mitään eikä naiset opi mitään kun jännämies kohtelee huonosti.

  • Huono äitisuhde voi olla miehilläkin.

   https://mielenihmeet.fi/kontrolloivien-aitien-aikuiset-pojat/

   ”Lapsella, joka on kasvanut narsistisen äidin vaikutuksen alaisena, ei ole ollut aikaa rakentaa omaa autenttista ja vahvaa identiteettiään. Tällaisten miesten todella usein toistuva selviytymismekanismi on valheet. Aluksi hän sepittää valheita jotta hän ei pettäisi äitiään ja välttääkseen syyllisyyden tunnetta.

   Valheet suojelevat häntä, piilottavat hänen tunteensa, miellyttävät hänen äitiään ja ne auttavat häntä selviytymään mistä tahansa tilanteesta.”

   Mistähän nämä ”jännämiehet”, ”kiltit ja kunnolliset” hyppii tännekin palstan sivuille?.. sepostuksia ja selityksiä, kun ei voi ottaa tunteita oikeasti esiin...

   Näitä siis löytyy miehistä ja naisista.... näkyy vaan erilaisin tavoin..

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   400
   26084
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   16438
  3. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   400
   15211
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   116
   13149
  5. Joskus naista ei vaan tajua

   Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
   Parisuhde
   52
   2932