Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Työkaverit kiusaa matalaa koulutustani

Anonyymi

Olen tiiminvetäjänä rakennusfirmassa ja olen päässyt peruskoulun todella huonoilla arvosanoilla läpi eikä se ammattikoulunkaan todistus silmiä hivele.
Tiimiini kuuluu nuorempia kavereita joista osa on käynyt lukion. Osa ei jatka opiskelua mutta osalle se on vain välietappi.

He eivät pidä siitä että heidän "yläpuolella" on matalasti koulutettu henkilö. Kun asia tuli ilmi heille että olen amis niin he kaikki alkoivat puhua pahaa selkäni takana.
He menevät syrjään ja vilkuilevat minuun ja nauravat.
Vanhempi työkaverini sanoi että he ovat puhuneet minusta että olen turhake ja ihmisp**ka.
Jos sanon että jokin asia on tehty hieman huonosti ja annan korjausehdotuksen (en koskaan suutu, ole ivallinen tai muutakaan), niin he saattavat alkaa kysellä että mites sulla se lukio meni, montako ällää.

Olen sanonut kerran esimiehelleni mutta kaikki kiistää syytökset niin ei voi mitään.
Ainoa vaihtoehto on kai vaihtaa työpaikkaa.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lähde ajattelemaan niin, että sinulla on ammattitutkinto, mutta nämä ammattitaidottomat lukion käyneet on ihan luusereita, kun joutuvat henkensä pitimiksi tekemään töitä, johon heillä ei ole koulutusta.

    • Anonyymi

      Ei ne vittuile sinun koulutustaustan takia vaan siksi, että olet epävarman oloinen henkilö.

      Jos vaihdat työpaikkaa niin voi olla että sama meininki koska sisäiset asenteesi ovat jotakuinkin samat. Projektoit epävarmuutta ja vainoharhaisuutta ympärillesi niin että sisäinen epävarmuutesi muuttuu todellisuudeksi.

      Hanki tasapainoisuutta & itsevarmuutta jostain, vaikka meditoinnista tai painojen nostelusta

      • Anonyymi

        Juuri näin. Ketään kiinnosta sun koulutus tai arvosanat. Tosin jos koko ajan projektoit epävarmuutta, niin ei ihme ettei porukka halua että johdat niitä. Ihmiset haluavat pomon joka tietää mitä tekee ja projisoi varmuutta ympärilleen.


    • Anonyymi

      Onhan sulla sentään alan ammattitutkinto jota noilla ilveilijöillä ei kait ole. Ole ylpeä tutkinnostasi ja jos rahkeet riittää niin lue eteenpäin, mutta älä työteknikoksi, niitä ei ainakaan täälläpäin pidetä missään arvossa, joku kirvesmiesmestari tai jotain.

    • Anonyymi

      onkohan aloitus totta vai tarkoitushakuinen vinoilu.

    • Anonyymi

      Omakokemus kansainvälinen firma ja työnjohtajina jopa diplomi-insinöörejä joista jotkut ihan poikasia johtamiskokemus pakollinen kokelas armeijassa kun sinne vielä tänäkin päivävä laitetaan lukiossa oppineet eikä mitään muuta vaatimusta , esimies ei kouluttamalla vaan tule parhaat tyypit ja osaavat ja alaisiaan kuulevt ovat ammattikoululainena hervannasta ja lattiamattomies,,,, siihen ei nuoret inssi t pääse märkäkorvineen ja läppäriin tukeutuneena , kunnioitus ja esimiesyys ansaitaan teoilla, paikalla olemisella alaisen tukemisella mutta ei opeilla.

    • Anonyymi

      Työkokemus on se, joka painaa koulupaperia enemmän vaakakupissa.
      Kuulostaa siltä, että ivailevat juniorit ovat omassa epävarmuudessaan tulkinneet jotain tiiminvetäjässään heikkoudeksi ja ivailulla yrittävät sitten haalia valtaa.

      Maailmaan mahtuu melua. Ole vain reagoimatta ylimääräiseen häröilyyn, mitä esiintyy kasvotusten, kyllästyvät aikanaan kun eivät saa vastakaikua. Asiattomaan solvaavaan kielenkäyttöön voisi yleisellä tasolla puuttua, kun todistajakin sille on, että se on työilmapiiriä syövä ei-toivottu musta aukko. Jos työpaikaltanne puuttuu arvot, siinä olisi kehitysehdotusta työpaikkanne työsuojelutoiminkunnalle. Kun pelisäännöt työpaikalla ovat selvät, mitenkään syyttävällä sormella osoittamalla junnujen suuntaan, olettaisi heidän käyttäytymisen oikenevan myös itsestään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2207
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2033
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1470
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1456
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1334
    8. 52
      1228
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe