Envaantajua

Anonyymi

Kuulen todella usein ja näen kuinka nätit naiset ottavat itselleen ihme säätäjä miehiä.
On ulosottoa, on jtn rikostaustaa, työttömyyttä, on mustasukkaisuutta/draamaa jne.
Jotkut vielä tekevät lapsen tälläisille ongelma tyypeille.

Katson itseäni ja mietin missä meni vikaan :D
Joskus mulle sanotaan: No sunlaisella varmaan mimmejä riittää. Mutta kun ei ole. ja lihavista en kiihotu!

193pitkä 36v näytän kuulemma alle30v, kroppa kunnos, syön hyvin. En polta, juon harvoin. Osaan olla empaattinen ja välittävä. Välillä vaikutan etäiseltä ehkä viileältä mutta sydämeni sulaa jos koen että joku aidosti välittää minusta.
Talous ihan ok, velat 0e,
Rakastan matkustella, huumori löytyy.

En todellakaan ole täydellinen mutta kamoon kun katson välillä millaisia miehiä moni kiva mimmi ottaa niin suorastaan pahaa tekee sitten kun nää valittaa ja itkee ku paska suhde :D

Pitääkö siis palata rikollispiireihin ja olla kunnon kylmä paskapää:D Ok ei sentään.
Mutta olen alkanut miettimään että jos löytäisi vaimon ulkomailta. Kunhan sopeutuu helposti tänne ja sellainen joka haluaa itsenäistyä, työllistyä joka haluaa perus normaalin miehen ja perustaa perheen ja pitää mielen ja kehon kauniina AAMEN!

Aion elää 90v mutta silti kello käy.

19

72

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Takaako naisen "nätteys", että hänellä itsellään ei ole mitään elämänhallintaan liittyviä ongelmia? Eikö olis edes pikkiriikkisen todennäkösempää, että naisella itselläänkin vois olla edes jotain pienenpientä ongelman poikasta?

      Jännä, että tällä palstalla naisia pidetään yhtä aikaa sekä hirveinä hirviöinä ja täysin ongelmattomina tapauksina. Tavallinen nainen, joka etsii hyvää miestä on hirviö ja nainen, joka on valinnut arveluttavan miehen on täysin tavallinen ja ongelmaton tapaus.

    • Anonyymi

      Naiset just kelpuuttaa niitä rikollisia ja jotkut huumeiden käyttäjiä ja alkoholisteja. Oma eksänii kelpuutti sellaisen, olin liian kiva enkä ollut kiinnostunut juopottelusta nuorena niin eksäni kelpuutti huumeita käyttävän miehen joka puultti eksäni hautaan. Niin se vaan menee jos olet kunnollinen niin et kelpaa. juoppo kelpaa naisille aina.

      • Anonyymi

        Tämä johtuu siitä että suurella osalla naisista on itselläkin ongelmia. Pitää ottaa mies jonka kanssa on yhteistä. Naisista ei vaan aina tätä päällepäin huomaa


    • Anonyymi

      Ongelma on se että elämme hyvinvointi valtiossa, jossa ei ole paskan merkitystäkään onko ihmisellä luottotiedot mennyt, löytyykö rikosrekisteriä, ja sun muuta paskaa.

      Me hakeudumme sellaisten ihmisten piiriin joiden kanssa viihdymme... Nuorilla ei ole samanlaiset elämänarvot kuin vanhemilla ihmisillä, kyllä hekin iän myötä oppii.

      1. Jos olet ruma kuin faani, niin hae nainen thaimaasta kuten kaikki muutkin rumat suomalaiset miehet tekevät... Thaimaalainen nainen osaa arvostaa miestä jolla on rahaa (Suomalainen eläke on thaimaalaiselle kuin miljonääri).

      2. Oletko miettinyt jos olet helvetin tylsä ihminen, sussa ei ole mitään mielenkiintoista. Kuka haluaa sellaisen kanssa seurustella?

      3. Olet jo 36! Et sä enää löydä kun yksinhuoltaja äitejä... Jotka levinnyt leveys suuntaan.

      • Anonyymi

        Höpöhöpö! Ei se mistään iästä kiinni ole, missä tahansa iässä voi löytää rakkauden! Tuolla asenteella ei ainakaan löydy. Että elämä muka ohi jo ja vasta 36-vuotiaana, HAHHAH!


    • Anonyymi

      Palata rikollispiireihin?

    • Anonyymi

      Liity johonki seurakuntaan, sieltä voit löytää kiltin nuoren tytön.

      • Anonyymi

        Älä nyt tuollaista ehdota. Ap vaan pilaisi sen kiltin nuoren tytön, tekisi hänestä katkeran ja vihaisen naisen. Ap:n tapaisten on parempi jättää kiltit rauhaan. Vaikka hän olisi irti niistä kuvioistaan, ei luonne muutu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä nyt tuollaista ehdota. Ap vaan pilaisi sen kiltin nuoren tytön, tekisi hänestä katkeran ja vihaisen naisen. Ap:n tapaisten on parempi jättää kiltit rauhaan. Vaikka hän olisi irti niistä kuvioistaan, ei luonne muutu.

        Ylimielisyys on luotaantyöntävää.


    • Anonyymi

      Itselleni kävi niin, ettei kukaan koskaan kertonut pitävänsä minua nättinä tai viehättävänä. Kouluajat sen sijaan haukuttiin jatkuvasti rumaksi, kunnes lukiossa kiusaaminen vihdoin loppui. Käsitys omasta ulkonäöstä oli kuitenkin jo vääristynyt.

      Aikuistuessa kävikin niin, että yksi "kunnollisen" kaveriporukan pojista raiskasi kun olin humalassa. En edes tiennyt että sellaista voisi tapahtua, kun luulin olevani ruma kuin petolinnun peräsin. Illanvietossa join liikaa kun yritin olla itkemättä edessä häämöttävää yksinäisen kissanaisen elämää ja siitähän se sitten kivasti lähti. Haaveilin kyllä siitä, että joku minustakin voisi tykätä, mutta toivoin kyllä ehkä vähän jotain kauniimpaa kuin sitä että joku käyttää spermarättinä ja sen jälkeen yrittää vielä savustaa porukasta ulos.

      Siinä se henkinen tasapaino ja itsekunnioitus mureni entisestään. Oli ihmettelemistä kun aikuisena yhtäkkiä kaikkialla aggressiivismmat miehet tunkivatkin iholle vaikka väkisin. Ajattelin, että kolo se on rotallakin, eikä minulla ole mitään ihmisarvoa joten siksi vedän puoleeni ihmisiä, jotka haluavat päästä tyhjentämään kassinsa. Kun sellaista optiota tarjottiin, lyöttäydyin vuodeksi yhteen yhden kassintyhjentäjän kanssa, että oma kassintyhjentäjä latistaa muiden kassintyhjentäjien kiinnostuksen minuun.

      Elämässäni tähän noin 30 vuoden ikään mennessä olen kaksi kertaa kuullut kenenkään miehen kohteliaasta kertovan että he pitävät minusta ja haluaisivat olla kanssani ja nämä tulivat vastaan vasta pitkälle aikuisiässä. Onneksi tulivat, nyt asiat ovat jo paremmin. Siitäkin huolimatta, että ensimmäinen herrasmies oli kontrolloiva ja mustasukkainen. Parempi oli olla mustasukkaisen raivopään avopuoliso kuin yksin haavoittuvaisena.

      Yksinäisen kissanaisen elämäänkin olisin kyllä tyytynyt, mutta se ei valitettavasti onnistunut, kun miehet eivät antaneet työpaikallakaan olla rauhassa jos saivat tietää, että olin sinkku. Se oli pelottavaa menoa.

      Kieltämättä nykyään vähän ottaa päähän, kun muut ihmiset ajattelevat että kerjään kehuja ja ylistystä jos kerron olleeni nuorempana siinä käsityksessä, että olen hyvin ruma nainen. Nykyään huomaan itsekin, ettei asia ollut koskaan niin, mutta minkäs teit jos elämän 18 ensimmäistä vuotta opetettiin että minun piirteeni olivat rumuuden määritelmä. Ei sitä yhdessä yössä koko uskomusjärjestelmä mullistu, vaan tulkitsin muiden ihmisten käytöstä sen käsityksen pohjalta, että olen epäviehättävä eikä minuun voisi kukaan rakastua.

    • Anonyymi

      Jos ei suomesta tunnu löytyvän naista. Suuntaat baltian maihin tai itään.
      Toki maalaisjärkeä käyttäen. Ilman hoppua!

      Suurista kaupungeista moni nainen on jo mätä mutta järjellä löydät varmasti helmen, ahkeran rakastavan kauniin naisellisen hyvin koulutetun perhettä rakastavan huumoritajuisen naisen.

      Venäjällä moni nainen haluaa perus normaalin turvallisen miehen lähelle joka rakastaa vaimoaan. Miehiä siellä ei hirveästi ole.

      Minulla on 3 mieskaveria ja kaikilla näillä venäläinen vaimo. Ovat menneet naimisiin iässä 35-43v.
      HUOM. miehet ovat ihan perus komeita miehiä, perus duunit ja ok tulot että riittää perus normaaliin elämään. Myös jättäneet vanhan elämän taakse ja ovat huippu perheen isejä kaikki.

      Kaikki ovat olleet pitkään naimisissa nyt. 1naisella oli 2 omaa lasta edellisestä suhteesta ja sitten täällä tekivät vielä 2 lisää omaa.
      Toisella on 1lapsi ja kolmannella 3lasta nyt.

      Mitä nyt heitä tunnen niin kaikki ovat olleet enemmän kuin tyytyväisiä.

      36v ja jos oot rehellinen aito hyvä tyyppi käyt töissä ja talous ok jne.
      Ei ole mitään hätää!

      T. ex rikollinen ja täysin muuttunut mies , vaimo ja 2lasta :) On duunit auto mökki ja elämä mallillaan ja täydet 0e velkaa.
      Olen itse 35v.

      Ihmiset muuttuvat ja sen näkee kuka haluaa muuttua kuka ei.

      Ei ole tylsää ihmistä.
      On vain vaativia ihmisiä jotka eivät ole mihinkään tyytyväisiä ja joka hetki on tylsä kunnes menettää läheisiä jolloin ehkä ymmärtää että "kahvi kupin juominen oman mökin terassilla ja katsellen kun lapset leikkivät ovat elämän suola" Se perus tylsä elämä, kun ajat lapset kouluun ja menet töihin se on upeeta!!

      God bless you, bro!!

    • Anonyymi

      Tottakai miehet automaattisesti ajattelevat että nainen juuri haluaa tällaisen miehen. Ei pidä paikkaansa. Mutta he ovat usein juuri mitä ovat. Eivät esitä mitään. Mitään ärsyttävämpää en tiedä kuin mies joka luulee olevansa jotain. Oli sitten pelimies tai maailman komein mies. Ylpeys joka paistaa läpi.

      • Anonyymi

        Pahinta mitä tiedän on suurin osa naisista ja vielä näitä lihavia joilla ei ole tyyliä tai mitään ovat niin olevinaan jtn kassaneitejä perus duunissa.
        Kun joku sellainen kysyy mitä teen työkseni ja sit ne rupee suoraan pokkana haukkumaan mun duunin että riittääkö rahaa jne. Voivoi etkö opiskellut ootsä vähä tollanen joo..
        Vaikka jää käteen 2000-2500k netto.
        Tiiäks mitä mun tekee mieli tehä sellaisille välillä .. en sano etten joudu käräjille!!
        Mut hermo on kyl melkosen kiree. Vika ei ole mun vaan teidän kiusaajat!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pahinta mitä tiedän on suurin osa naisista ja vielä näitä lihavia joilla ei ole tyyliä tai mitään ovat niin olevinaan jtn kassaneitejä perus duunissa.
        Kun joku sellainen kysyy mitä teen työkseni ja sit ne rupee suoraan pokkana haukkumaan mun duunin että riittääkö rahaa jne. Voivoi etkö opiskellut ootsä vähä tollanen joo..
        Vaikka jää käteen 2000-2500k netto.
        Tiiäks mitä mun tekee mieli tehä sellaisille välillä .. en sano etten joudu käräjille!!
        Mut hermo on kyl melkosen kiree. Vika ei ole mun vaan teidän kiusaajat!

        Vedä henkeä ja rauhoitu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vedä henkeä ja rauhoitu.

        Pitääkö mun miellyttää sua?
        Pitääkö mun niellä mun kaikki tunteet? Olla ilopilleri ja hymyillä noille kiusaajille?
        Sori en todellakaan enää niele yhtään vaan annan kunnolla takas sellasille naisille.
        Ei mun pidä kestää sellasii todellakaan. Heidän oma vika jos ajaavat mut hulluuden partaalle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pahinta mitä tiedän on suurin osa naisista ja vielä näitä lihavia joilla ei ole tyyliä tai mitään ovat niin olevinaan jtn kassaneitejä perus duunissa.
        Kun joku sellainen kysyy mitä teen työkseni ja sit ne rupee suoraan pokkana haukkumaan mun duunin että riittääkö rahaa jne. Voivoi etkö opiskellut ootsä vähä tollanen joo..
        Vaikka jää käteen 2000-2500k netto.
        Tiiäks mitä mun tekee mieli tehä sellaisille välillä .. en sano etten joudu käräjille!!
        Mut hermo on kyl melkosen kiree. Vika ei ole mun vaan teidän kiusaajat!

        Naiset ovat olevinaan jotain kassaneitejä? No jopas on :D


    • Jos asenne on alusta asti sellainen, että työtön on kauhistus ja työttömyys aina oma vika ja että tietyssä iässä ei enää ketään löydä ja että pienikin ylipaino on kauhistus tai joku muu tietty asia ulkonäössä, sellainenkin asia jolle ei voi mitään (laihuttaa aina voi enemmän tai vähemmän, jos tarvetta ja haluaa ja jos haluaa elämäntapamuutosta, mutta kaikille ulkoisille asioille ei aina voi mitään, esim. silmien väri, pituus, jalkojen ja käsien koko yms) tai että on vaatimus, että pitää olla tietynlaisessa ammatissa ja että pitää pukeutua tietyllä tavalla, niin sitten on varsinkin hankala löytää ketään. Ihmiset ovat liian vaativia. Kyllä minäkin voin sanoa, että minua kiinnostaa esim. sen tyylinen mies kuin esim. Robert Plant nuorena, mutta sellaista vaatimusta ulkonäöllisesti (yhtä hyvännäköinen) monen on vaikea täyttää. Ei ihmisen tarvitse olla sen kummempi. Kunhan on ihan siisti (hiukset puhtaat, siistit ja puhtaat vaatteet, ei tartte mitkään merkkivaatteet olla, ihan tavalliset käy), on kohtelias ja ystävällinen eikä asetu toisten yläpuolelle (ei ainakaan liikaa) ja osaa ajatella edes jotenkin omaa itseäänkin pidemmälle eli että osaa arvostaa myös muunkinlaisia ihmisiä kuin itsensä tyylisiä ja että osaa edes ihan jees käyttäytyä yhteiskunnassa ja tietää miten laskut maksetaan ja kaupassa asioidaan.

    • Anonyymi

      niin tai sit vaan vetää käteen ja on hiljaa

    • Anonyymi

      Mua ei kiihota vähänki lihava mies joka ei tienaa normaalisti rahaa.
      Saan jatkuvasti katseita ja tinder huutaa hoosiannaa.
      On valinnanvaraa.
      Suurin osa miehistä on täysin idiootteja jotka eivät osaa olla nätin naisen seurassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1766
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1669
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      14
      1468
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1153
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1141
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1106
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1101
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1089
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1074
    Aihe