En ole koskaan tehnyt itse pitsaa kai se halvemmaksi tulee kuin pitseriasta ostettu tai kaupastakin ostettu eli miten tehdään hyvä pitsa riittääkö hyvään pitsaan esim ketsuppia tomaattimurskan tilalle ja jauheliha sipulia niin saahan siitäkin kalliin jos kunnolla täytteitä laittaa vai tuleeko pitseriasta tilattu kuiteskin halvemmaksi ja helpommaksi
Helppo ja hyvä pitsa ohje
24
480
Vastaukset
- Anonyymi
Itse tehty on parasta. Pohjan teen myös itse., en tykkää valmiista.
Pohjan päälle yleensä laitan tomaattipyrettä ja ketsuppia. Siihen päälle vähän mustapippurijauhetta.
Täyte: Ruskistan jauhelihan, sinne sekaan yrttitomaattimurskaa, kinkkusuikaleita, paprikaa ja metvurstirouhetta. Lisäksi ananaspaloja täytteen päälle ja Paljon juustoa (normi & emmental), 🍕
Lisukkeena hyvää salaattia. 🥗
Jälkkäriksi kääretorttua. 🥧
Itse tehty on aina hyvää, jos on hyvä kokki 🤗☺️- Anonyymi
Varmasti on hyvää ja jälkkäri on hyvää maistuis kyllä
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Varmasti on hyvää ja jälkkäri on hyvää maistuis kyllä
Jälkkärin kanssa minttukaakao kermavaahdolla ja minivaahtokarkeilla. 😍
Nyt alat tekemään herkkuja, niin voit pyytää jonkun kivan naisen kylään syömään. 😂 - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Jälkkärin kanssa minttukaakao kermavaahdolla ja minivaahtokarkeilla. 😍
Nyt alat tekemään herkkuja, niin voit pyytää jonkun kivan naisen kylään syömään. 😂Luonasi kyllä viihtyisi mut kukaan ei lähde ätmin kaveriksi niin ätmin köyhän ätmin pitsa maistuu kitkerältä kuuntele topi sorsakosken ajomies laulu se kertoo ätmin kohtalon
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Luonasi kyllä viihtyisi mut kukaan ei lähde ätmin kaveriksi niin ätmin köyhän ätmin pitsa maistuu kitkerältä kuuntele topi sorsakosken ajomies laulu se kertoo ätmin kohtalon
Enpä taida kuunnella. En tykkää tuollaisesta musiikista. Minä en tykkää ihmisten luokittelusta. Kaikki hyviä omana itsenänsä. 🤗
Kivaa iltaa. 👋☺️
- Anonyymi
Jos ei itse halua taikinaa tehdä niin osta valmis Pizza Kit pizzataikina. Siinä on erittäin hyvä kastike mukana. Lisäksi osta paketti metukkaa ja pussi juustoa. Helppo, nopee ja hyvä. Ite kaulin pohjaa vähän isommaks vaikka tätä ei tarvitsekaan tehdä.
- Anonyymi
Mahdetaanko myydä valmiita pohjia halvalla ja onko juustopussissa juusto valmiiksi raastettu ja onko kallis vai tuleeko halvemmaksi ostaa 1.25kg arki juustoa
Anonyymi kirjoitti:
Mahdetaanko myydä valmiita pohjia halvalla ja onko juustopussissa juusto valmiiksi raastettu ja onko kallis vai tuleeko halvemmaksi ostaa 1.25kg arki juustoa
Pakastepohjia myydään kahta eri kokoa, mutta ne pohjat on samaa sorttia kuin kaupan pakastepizzat.
Juustoraastetta on pussissa useampaa sorttia, vähän halvempaa ja vähän kalliimpaa. Jos ei käytä muuhun juustoraastetta ja tekee vain yhden tai kaksi pientä pizzaa, kannattaa silloin ottaa pienempi, ja sellainen minkä voi uudelleen sulkea. Kun raastepussi on kunnolla suljettu, kestää raaste siihen viimeseen myyntipäivään.
Hinta-laatu-määrä -suhde, eli kumpi tulee halvemmaksi, iso vai pieni pussi, riippuu siitä mihin käyttää ja kuinka paljon tarvii. Jos ostaa yli kilon raastepussin, mutta ei käytä siitä kuin osan, ja loppu juustoraaste ehtii homehtua ennen seuraavaa käyttökertaa, ei silloin isompi pussi tule halvemmaksi.- Anonyymi
Ihan_sivusta kirjoitti:
Pakastepohjia myydään kahta eri kokoa, mutta ne pohjat on samaa sorttia kuin kaupan pakastepizzat.
Juustoraastetta on pussissa useampaa sorttia, vähän halvempaa ja vähän kalliimpaa. Jos ei käytä muuhun juustoraastetta ja tekee vain yhden tai kaksi pientä pizzaa, kannattaa silloin ottaa pienempi, ja sellainen minkä voi uudelleen sulkea. Kun raastepussi on kunnolla suljettu, kestää raaste siihen viimeseen myyntipäivään.
Hinta-laatu-määrä -suhde, eli kumpi tulee halvemmaksi, iso vai pieni pussi, riippuu siitä mihin käyttää ja kuinka paljon tarvii. Jos ostaa yli kilon raastepussin, mutta ei käytä siitä kuin osan, ja loppu juustoraaste ehtii homehtua ennen seuraavaa käyttökertaa, ei silloin isompi pussi tule halvemmaksi.Olet oikeassa välillä ostan 1,25kg arkijuustoa mut sit täytyisi syödä juustoa paljon muutamana päivänä koska pilaantuu nopeasti sais olla kaksi syöjää
- Anonyymi
Ihan_sivusta kirjoitti:
Pakastepohjia myydään kahta eri kokoa, mutta ne pohjat on samaa sorttia kuin kaupan pakastepizzat.
Juustoraastetta on pussissa useampaa sorttia, vähän halvempaa ja vähän kalliimpaa. Jos ei käytä muuhun juustoraastetta ja tekee vain yhden tai kaksi pientä pizzaa, kannattaa silloin ottaa pienempi, ja sellainen minkä voi uudelleen sulkea. Kun raastepussi on kunnolla suljettu, kestää raaste siihen viimeseen myyntipäivään.
Hinta-laatu-määrä -suhde, eli kumpi tulee halvemmaksi, iso vai pieni pussi, riippuu siitä mihin käyttää ja kuinka paljon tarvii. Jos ostaa yli kilon raastepussin, mutta ei käytä siitä kuin osan, ja loppu juustoraaste ehtii homehtua ennen seuraavaa käyttökertaa, ei silloin isompi pussi tule halvemmaksi.Minkä hintaisia on valmiit pitsapohjat ja minkä kokoisia ja montako niitä on paketissa ja missä niitä on kaupassa pakastealtaassa vai tortilla tai sipsi hyllyllä vai jauhohyllyllä tai makarooni hyllyllä
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Olet oikeassa välillä ostan 1,25kg arkijuustoa mut sit täytyisi syödä juustoa paljon muutamana päivänä koska pilaantuu nopeasti sais olla kaksi syöjää
Juusto säilyy hyvin pakkasessa. Pistä pala puoliksi ja toinen puoli pakastimeen. Jos siis on liikaa. Itsellä kuluu aika paljon juustoa, mutta aina jää se pohja, jota on hankala esim. höylätä leivän päälle. Mulla onkin tapana aina raastaa juuston loppu ja raasteena pakastimeen. Eikä haittaa jos on aina vähän erimerkkisiä ja tyylisiäkin juustoja. Raasteet vaan sekasin ja tulee uudenlaista vivahdetta pitsaan tai lämpösiin leipiin tai mitä nyt tekeekin.
Anonyymi kirjoitti:
Minkä hintaisia on valmiit pitsapohjat ja minkä kokoisia ja montako niitä on paketissa ja missä niitä on kaupassa pakastealtaassa vai tortilla tai sipsi hyllyllä vai jauhohyllyllä tai makarooni hyllyllä
Valmiita pohjia on kaupan pakastehyllyissä, missä on valmiit pizzat -grandiosa, Dr. Öetger. Ässä, koo, cittari, prisma, vaikka kahdesta jälkimmäisestä en oo varma, kun harvoin mahdollisuus päästä. Ainakin s-marketissa niitä on. Kahta kokoa, eli isoja uunipellin kokoisia paketissa on kolme, hintaa en muista, ja pienemmässä -isohko lautanen- neljä. Isot pahvilaatikossa, ja pienet muovissa. Kummankin hintaa muista.
Eli ne mitä ei käytä yhdellä kertaa, voi laittaa omaan pakastimeen, kunhan käyttämättömät eivät ole sulaneet.
- Anonyymi
Jos haluat päästä tosi helpolla pohjan kanssa, niin lado pelti täyteen hapankorppuja ja siihen täytteet normaalisti päälle. Juu, ei ole pitsaa ja juu maku on vähän erilainen, mutta ihan törkeän hyvää silti.
- Anonyymi
Hapankorppupitsa on muuten tosi hyvää. Mä en nykyään enää ikinä tee mitään muuta. Äitinikin, joka ei yleensä pitsaa syö, mussutti viimeksi yksinään puoli pellillistä. 😁
- Anonyymi
Pohjan teen itse kunnollisista pizza jauhoista.. Vettä hiivaa ja pizzajauhoja, hiukan öljyä lopuksi. Kastikkeen teen myös itse eli neitsyt oliiviöljyä, suolaa, kuorittuja tomaatteja, basilikaa. Muuta ei tarvita. tomaatit murskataan ja öljy ja basilika joukkoon siinäpä se.
- Anonyymi
Siis tomaatti soseutetaan eikä murskata
- Anonyymi
Pizzeriassa maksaa tavallinen pizza 9-15€ riippuen täytteistä, eikä ole uuninpellillisen kokoinenkaan.
Kun tekee itse uuninpellillisen kokoisen, niin pari kertaa saa siitä syödä ja täytteet ei nyt maksa paljon 5€ enempää ja maha tulee täyteen.
Eli sama maksaisi pizzeriassa 18-30€, kun täytyy kaksi pizzaa tilata, että saa uuninpellillisen vastaavan määrän pizzaa, että kalliimpaa on pizzerian pizza ja yleensä täytteitä on paljon vähemmän.
Kerran tilasin pizzan ja siinä oli ananasta suurinpiirtein yhden ananaspurkin ananas renkaan verran, kun ananaspurkissa on 4 rengasta ja laitan aina kaikki 4 rengasta paloiteltuina pizzaan. - Anonyymi
Pizza myös paistetaan 300 asteessa uunissa, siitä tulee rapea eli uuni täysille.
- Anonyymi
Pizza kotiin normaali-ohjelaulu, pissa-Enrico_: https://www.youtube.com/watch?v=0sCghw8QI0Y
- Anonyymi
Pizzaan tulee ainoastaan mozzarella juustoa. Käytiin italiassa joskus ja siellä kokki näytti miten pizza tehdään oikeesti.
- Anonyymi
Paitsi, että Italiassakin riippuu siitä missä päin maata olet, että miten "oikea" pizza tehdään.
- Anonyymi
Teen itse pizzaa ja täytteitä on kebab, kinkku, paprika yleensä. Kastikkeen joukkoon sekoitan savukinkkua , päälle kebab liha ja lopuksi juusto.
- Anonyymi
K-kaupoissa
Laktoositon, Pirkka pizzapohja 4kpl/360g pakaste 1,55 €
Heinz Tomaattiketsuppi 570G ...2,20 € pullo
Kinkkusuikaleita 250-300g 3- 4,5 € ( hinta riippuu tuottajasta)
Pirkka emmental-mozzarella juustoraaste 150g vähälaktoosinen 1,5 €
tai.. jompi kumpi
Pirkka emmental-mozzarella juustoraaste 500g vähälaktoosinen 3,85€
Tuossa perustarvikkeet... ja jos haluaa
lisäksi Tokmanilta SANTA MARIAn, Sweet Chili Original -kastike 500 ml 1,8 €
lisäät vain hiukan sen ketsupin joukkoon siihen pohjan päälle ja sekoittelet sen lusikankanssa reunasta reunaan tasaisesti. Kokeilemalla oppii oman makunsa.
Uuni 250°c, ja 12-15min. (aika riippuu uunin tehokkuudesta) Suolaa, vettä, tippa öljyä, sekä hiiva sekaan. jauhoja siihen sitten ettei käsiin tartu. Laitat pellille ja annat levittämisen/kaulimisen jälkeen levätä tai oikeastaan nousta puolisen tuntia.
Tomaattikastikkeen saa korvattua lähes millä tahansa tomaattipohjaisella kastikkeella. Mutta pari halvinta pyree tölkkiä ja siihen hieman vettä ja mausteita.
Näillä ohjeilla pitäisi onnistua.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ootko nainen noin mustis musta
Onhan se toki imartelevaa kun olet kaunis ja kaikkea muutakin, mutta ehkä vähän kummallista, kun ei varsinaisesti olla t917395- 373927
- 453490
- 2332703
Kauan säkin jaksoit
Minun perässä juosta. Kunnes pahoitit mielen. Kuinka monta anteeksipyyntöä olet vailla? 🧐402632- 402423
- 1292359
Miksi kaipaat
Ja olet elämässäni vielä kaiken tämän jälkeen? Eikö kaikki ole jo selvää välillämme?292249Askanmäessä Huippu esitys
Kävimme Ystävien kanssa Askanmäen kesäteatterissa. Kaikki tykättiin esityksestä aivan valtavasti. En varmaan koko vuonna202158- 451942