Aihe

Business Finlandin TAKANAOLEVA TOTUUS=?

Anonyymi

Pienyritykset joille rahat myönnettiin, eivät olleet oikeutettuja maksamaan mitään yrityksen laskua noilla rahoilla.

Ei puhelinlaskua, ei palkkoja, ei vuokria, EI MITÄÄN.

Pienyrittäjää käytetään "VÄLIMIEHENÄ", joka on velvollinen luovuttamaan rahat (takaisinperinnän uhalla) hyvävelikerhojen omistamille "konsulttiyrityksille" joilla puolestaan on vapaa oikeus ryypätä ja rällätä kyseiset rahat.

Asioista ymmärtämättömille kansalaisille asia näyttää ulospäin siltä kuin pieyritykset olisivat jotakin rahaa saaneet, vaikka eivät ole!

Rahat on käytännössä maksettava tyhjänpäiväisille huuhaa "KONSULTEILLE" joita "konsulttiyhtiöitä"on kuullun mukaan Sipilän, Marinin miehen, ja muiden hyvävelipiirien omistuksessa, ja nimenomaisesti perustettuna tätä kusetusta varten.

On jo muutaman kerran todettu että ainoat hyötyjät koko kusetuksessa on mutkien (=pienyrittäjien) kautta poliittiset "rötösherra HYVÄVELIPIIRIT"!

Pienyrittäjät joille MUKAMAS on myönnetty jotain rahaa, ne eivät saa käytännössä tässä kusetuksessa yhtään mitään.

Pienyrittäjät saavat vain jotain paskapuheita muodon vuoksi näiltä hölynpöly "KONSULTEILTA". Pelkkää tyhjää paskaa ja valtavat syytökset ja vihat niskoilleen asiaa ymmärtämättömältä kansalta.

Tajutkaa jo ettei pienyrittäjät itse hyödy rahoista mitään. Siksi niin moni on rahat palauttanutkin.

Asia on pelkkää rötösherratoimintaa.

Tosiasiallisesti sitä SUURSELVITYSTÄ olisi tehtävä sen asian suhteen, kuinka paljon tyhjänpäiväiset "konsultit" ovat saaneet laskusaatavinaan juuri NÄITÄ RAHOJA!

Turha niitä pienyrittäjiä on etsiä ja niiden nimiä. Rahat eivät jääneet heille!

30

69

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Valtion hommat ovat aina osoittautuneet epäluotettaviksi ja sellaisiksi joista tosiasiallisesti niinsanottu "tuensaaja" ei tosiasiallisesti hyödy mitään.

   Samaa asiaa on energiatehokkuuden lisääminen asuntoihin.

   Käytännössä "tukea" voi saada 4000€ remonttiin, mutta kyseinen tuki on käytettävä erilaisten "asiantuntijoiden" laatimiin raportteihin ja selvityksiin kunka sitä remonttia sitten tehdään.

   Yhtä tyhjän kanssa kaikki mitä valtio tarjoaa.

   https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000006289510.html

  • Anonyymi

   Perinteisesti tällaisten konsulttien arvostus on pyöreä nolla. Aikoinaan kun SOK tarvitsi saneerausta, sinne palkattiin saneerausta varten toimitusjohtajaksi Juhani Pesonen, joka muistaakseni sanoi jo silloin lehtihaastattelussa, että saneeraustarpeessa oleva yritys ei onnistu minkään konsulttien kautta, koska konsultteja ei kuuntele kukaan.
   Kun saneerataan pitää yritykseen mennä TOIMITUSJOHTAJAKSI, hoitaa saneeraus ja sen jälkeen tulee uusi toimitusjohtaja joka jatkaa saneeratussa yrityksessä.
   Henkilökunta naureskelee partaansa tällaisten konsulttien löpinöille.
   Konsultit ovat itseään täynnä ja luulevat oppikirjaoppiensa kautta olevan suuriakin asiantuntijoita. Totuus on aivan toinen, ja konsulttien arvostus kokonaan omassa sarjassaan.

  • Anonyymi

   MTV Uutisten tietojen mukaan Lounais-Suomen poliisilaitoksen tiedusteluyksikkö on ryhtynyt selvittämään Business Finlandiin liittyvää asiaa. Selvitys on aloitettu parin viime viikon aikana.
   – Voin vahvistaa, että Lounais-Suomen poliisi on oma-aloitteisesti ennalta-estävässä mielessä päättänyt käynnistää asian, mikä liittyy Business Finlandiin. Asiaa hoitaa tiedusteluyksikkö, rikostiedustelusta vastaava rikosylikomisario Toni Sjöblom sanoo MTV:lle.

   Linkki johtaa näköjään poistoon.

   • Anonyymi

    Linkit johtavat aina poistoon suoli24 yhteisössä


  • Anonyymi

   Kalliiksi tulee Kansalaisille tämäkin Pelleily nyt kun vielä aletaan tutkia menikö rahat edes murto-osassa oikeisiin kohteisiin siihen palaa muutama kymmenen miljoonaa .

   • Anonyymi

    Oikeat kohteet olisivat olleet nuo pienyrittäjät joille rahat alunperin myönnettiin, mutta kun oli se ehto, että rahat on maksettava konsulttiyrityksille, jotka ilmeisesti olivat veronmaksajien rahoihin käsiksi päässeitä rahanjakajia, joiden omille pöytälaatikkofirmoille oli pienyrittäjän edelleenlahjoitettava rahat.
    Moni kai luuli saavansa apua nollille meneelle liikevaihtotilanteelleen, mutta toisin näyttää käyneen, kun aloituksen esilletuomassa valossa pienyrittäjä ei ollut oikeutettu maksamaan mitään toiminnallisten edellytysten ylläpitämistä tukevia laskuja.


  • Anonyymi

   Eikös se marinerin poikaystävä tehnyt noita hakemuksia?

   • Anonyymi

    Hakemusten täyttämisellä tahat veronmaksajoien kassasta omiin taskuihin. Pelkällä hakemusten täyttämisellä?
    Kenelle rahat loppujen lopuksi päätyi? Ei siis ainakaan Jetroille ym.


  • Anonyymi

   Nostetaanpa tämä aloitus kun asiassa vaikuttaa olevan edelleen huomattavaa tietämättömyyttä kuinka kokoomus itseasiassa toimi. Pienyritykset eivät olleet hyötyjinä, vaan ainoastaan kusetettuina hakemaan rahaa toisten puolesta.

  • Anonyymi

   uLLATUSTA!!

  • Anonyymi

   Kyllä teille on vuosikaudet, yritetty kertoa, mikä kyseinen, äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden, käytännössä isojen talousrikollisten rikollisjärjestö "business finland" on.

   http://yle.fi/uutiset/3-9385580

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

   Valtioneuvostoa on vaadittu, poistamaan "BF"-pörssirikollis-veroparatiisijärjestön rahoittaminen ja valtion nimistön käyttäminen, isoissa talousrikoksissaan ja Suomen kansan varojen ryöstämisessä, mutta eduskunta on korruptoitu yksipuoluejärjestelmäksi, jossa eivät enää Suomen perustuslaki, aito demokratia, kansalaisten oikeudet, paina mitään.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16452103/ohisalo-entisia-ja-nykyisia-poliiseja-ostettu-lahjottu-korruptoitu-yritys-maataloustuilla#comment-102998223

   Mitään isoimpien talousrikosten, korruption, äärioikeiston järjestäytyneen veroparatiisirikollisuuden tutkintoja, ei Suomessa ole, koska entiset ja nykyiset poliisit, supot ja ns. tietoturva-asiantuntijat, on lahjottu, ostettu, eli korruptoitu, vastikkeettomilla yritys-maataloustuilla, suojelemaan kyseistä "business finland"-ym pörssirikollisten järjestöjä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16528601/bf-porssikeinottelijat-johtavat-suomea-ei-mikaan-hallitus-tai-eduskunta#comment-103829334

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16657944/kansanedustajat-eivat-edusta-enaa-demokratiaa--sananvapauksien-estaminen-on-iso-rikos-#comment-105133340

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Jos Halla-Ahosta tulisi pääministeri, olisiko se eduksi pienyritysten vetäjille, vai olisiko parempi kuitenkin äänestää kokoomusta, kuten aina ennenkin on tullut äänestettyä.
   Kokoomus ei ole oikein osoittautunut viime aikoina luottamuksen arvoiseksi.
   Keskusta täydeksi katastrofiksi, ja demareille pienyrittäjät ovat kautta aikojen olleet vihan kohde, koska demariajatusmaailman mukaan pienyrittäjät ovat aina ja automaattisesti rikollisia (veronkiertäjiä ja kavaltajia). Tosiasialliset kavaltajat ja maanpetturit ovat näissä matutuksissa kuitenkin keskusta, ja vihervassarit.

   • Anonyymi
    UUSI

    Kokoomus menee heti kepulin kanssa, ja riski että Sipilä tulee takaisin ja kavaltaa tälläkertaa SOTEn kautta lisää suomalaisten kansallisomaisuutta.
    Rautaruukki ja energiansiirtomaksutkin jo v*tuttavat tarpeeksi, ja vielä tulisi terveydenhuollon täydellinen alasajo.
    Vihervassareita ei ikinä. Niillä vain matutus ja rahat muille kuin suomalaisille.
    Jäljelle jää RKP ja PERSUT. Ehkä jos Harkimon puolue esittäisi jotain realistista.
    Kaipailisin Ehnrootjien Liberaalista oikeistopuoluetta.
    Nykyvaihtoehdoissa on luultavasti ainoastaan persut, joita äänestämällä saa äänestettyä muita surkeita vaihtoehtoja vastaan.
    Hyviä ja kannatettavia ei edes ole.


  • Anonyymi

   Nostetaanpa taas kun näitä asioista ymmärtämättömiä muita avauksia tästä asiasta pyörii taas aiheettomina esillä.

  • Anonyymi

   uLLATUSTA. Yritykset takovat ennätystuloksia ja saavat veronmaksajilta vielä ilmaista osinkorahaakin.

  • Anonyymi

   Maanpetoksellinen toiminta, ja kansallisomaisuuden kavaltaminen menee kaikissa instansseissa "läpi sormien" -katsomisella. Väittäisin, että poliisin pöydälle näissä asioissa tullut tutkintapyyntö haudataan "pinon alimmaiseksi", ja jos joku älyää kysellä muutaman vuoden kuluttua, todetaan hämmästystä näytellen "AI JAA, siis TÄMÄ juttu.... mutta tämähän on jo VANHENTUNUT!"
   Hyvävelipiireissä poliisikaan ei tutki kansan kavaltajia, jotka toimivat politiikan kautta tai entisinä poliitikkoina.

   Joku ärtynyt vähän "tönäisee suojatiellä", mutta muuta rangaistusta kansallisomaisuuden ja kansan kavaltaneet maanpetostelijat eivät joudu kärsimään.

   VALITETTAVASTI, kuten sanoi aikoinaan Ahtisaari.

  • Anonyymi

   Vitun sipilä ja orpo! Vaaleissa nähdään!

  • Anonyymi

   Tämähän on sitä laillistettua rahanpesua ja siirtoa kavereille.

   Oikeusvaltio?

  • Anonyymi

   Kummallista kapitalismia kun yritysten voittoja tuetaan verorahoilla ja köyhä ei saa rahaa kenkiin sosiaalitoimistosta.

   • Anonyymi

    Sinulla on ehkä väärä ihonväri, kansalaisuus tms.
    Mene sinne ahmedina, ilman papereita, niin jo alkaa rahaa tippumaan ties millaisiin villityksiin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sinulla on ehkä väärä ihonväri, kansalaisuus tms.
    Mene sinne ahmedina, ilman papereita, niin jo alkaa rahaa tippumaan ties millaisiin villityksiin.

    Löytyykö varteenotettavia teorioita selitykseksi? Pimeää työtä ravintoloissa? Suvun kansainväliset hämäräbisnekset? Useat eri identiteetit ja tuet yhtäaikaisesti eri maista samanaikaisesti? Sugardaddyt? Mitä?

    "Mielenkiintoista kyllä, Helsingin Sanomat (HS) päätti ruokkia pinnallisuuden trendiä entisestään julkaisemalla hiljattain artikkelin ”Nuoret tavoittelevat nyt hyperluksusta ja jopa tuhansia euroja maksavia vaatteita – ’Jos sä et tiedä, mikä on LV, sä et tiedä mitään’ ”. Artikkelissa pääkaupunkiseudulla asuvat mustat nuoret ylpeilivät äärimmäisen hintavilla vaatteillansa ja antoivat vähintäänkin epäilyttäviä selityksiä rahojensa alkuperästä.

    Nyrkin kokoisia timanttisormuksia
    Samalla kun esimerkiksi lääkäreiksi ja juristeiksi opiskelevat, iltaisin palkkatyötä tekevät ahkerat suomalaisnuoret valittelevat usein Helsingissä asumisen huikeita kuluja, kaupungilla norkoilevilla maahanmuuttajilla on HS:n mukaan varaa ostaa esimerkiksi ”nyrkin kokoisia timanttisormuksia” täydentämään luksustason asukokonaisuuttaan. Edistääkseen väestönvaihtoa HS kutsui esimerkiksi 1 700 euron takkiin pukeutunutta haastattelemaansa 19-vuotiasta Abra Bakkalia ”suomalaisnuoreksi”.

    ”Samaa mieltä ovat helsinkiläiset Abra Bakkali, Kieran Richardson, Wendy Kasongo ja Shafi Ahmed. Heille kelpaavien talvitakkien merkkilista on lyhyt: Canada Goose ja Moncler. Nuoret ovatkin valmiita maksamaan talvitakista jopa 1 000–2 000 euroa. Mitä jos takkiin ei yksinkertaisesti ole varaa? Vastaus on ryhmän mukaan yksinkertainen. ’Mene töihin!’ ”, HS kirjoitti yrittäessään hälventää lukijoiden epäilyksiä maahanmuuttajien rehellisyydestä.

    Kaupunginvaltuutettu Junes Lokka päätti kuitenkin tehdä sen, mikä HS:n toimitukselta oli unohtunut – faktojen tarkastamisen. Lokka julkaisi tällä viikolla artikkelissa haastateltujen siirtolaisten julkiset verotiedot vuodelta 2019, jotka kuka tahansa voi saada haltuunsa paikallisesta verovirastosta.

    Nollatuloilla jetset-luokkaan
    Louis Vuitton‑, Canada Goose- ja Moncler-brändien vannoutunut kannattaja Kieran Richardson ansaitsi ansio- ja pääomatuloja koko vuonna yhteensä 0 euroa. Tuhansien eurojen asukokonaisuuksia suosivan Bakkalin tulot olivat niin ikään 0 euroa. ”Kuukaudessa vaatteisiin jopa 2 000 euroa käyttävä” Wendy Kasongo (joka kuvaa itseään sanoin ”the hardest working teenager out here”) tienasi ansiotuloja 140 euroa ja pääomatuloja 0 euroa.

    Samaan jengiin kuuluva, HS:n toimittajalle kiireisen näköisenä puhelin kourassa poseerannut Shafi Ahmed puolestaan ansaitsi koko vuonna alle 2 000 euroa ansiotuloja. Muista ”nuorista” poiketen hän on jo lähes 30-vuotias.

    Partisaani ei väitä, että artikkelissa mainitut maahanmuuttajat olisivat ansainneet rahojansa rikollisesti. On kuitenkin paikallaan selvittää, miten Suomen kalleimmassa kaupungissa elävät maahanmuuttajat kustantavat pröystäilevän elämäntapansa verotettavilla nollatuloilla."

    - Partisaani/Junes Lokka


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Löytyykö varteenotettavia teorioita selitykseksi? Pimeää työtä ravintoloissa? Suvun kansainväliset hämäräbisnekset? Useat eri identiteetit ja tuet yhtäaikaisesti eri maista samanaikaisesti? Sugardaddyt? Mitä?

    "Mielenkiintoista kyllä, Helsingin Sanomat (HS) päätti ruokkia pinnallisuuden trendiä entisestään julkaisemalla hiljattain artikkelin ”Nuoret tavoittelevat nyt hyperluksusta ja jopa tuhansia euroja maksavia vaatteita – ’Jos sä et tiedä, mikä on LV, sä et tiedä mitään’ ”. Artikkelissa pääkaupunkiseudulla asuvat mustat nuoret ylpeilivät äärimmäisen hintavilla vaatteillansa ja antoivat vähintäänkin epäilyttäviä selityksiä rahojensa alkuperästä.

    Nyrkin kokoisia timanttisormuksia
    Samalla kun esimerkiksi lääkäreiksi ja juristeiksi opiskelevat, iltaisin palkkatyötä tekevät ahkerat suomalaisnuoret valittelevat usein Helsingissä asumisen huikeita kuluja, kaupungilla norkoilevilla maahanmuuttajilla on HS:n mukaan varaa ostaa esimerkiksi ”nyrkin kokoisia timanttisormuksia” täydentämään luksustason asukokonaisuuttaan. Edistääkseen väestönvaihtoa HS kutsui esimerkiksi 1 700 euron takkiin pukeutunutta haastattelemaansa 19-vuotiasta Abra Bakkalia ”suomalaisnuoreksi”.

    ”Samaa mieltä ovat helsinkiläiset Abra Bakkali, Kieran Richardson, Wendy Kasongo ja Shafi Ahmed. Heille kelpaavien talvitakkien merkkilista on lyhyt: Canada Goose ja Moncler. Nuoret ovatkin valmiita maksamaan talvitakista jopa 1 000–2 000 euroa. Mitä jos takkiin ei yksinkertaisesti ole varaa? Vastaus on ryhmän mukaan yksinkertainen. ’Mene töihin!’ ”, HS kirjoitti yrittäessään hälventää lukijoiden epäilyksiä maahanmuuttajien rehellisyydestä.

    Kaupunginvaltuutettu Junes Lokka päätti kuitenkin tehdä sen, mikä HS:n toimitukselta oli unohtunut – faktojen tarkastamisen. Lokka julkaisi tällä viikolla artikkelissa haastateltujen siirtolaisten julkiset verotiedot vuodelta 2019, jotka kuka tahansa voi saada haltuunsa paikallisesta verovirastosta.

    Nollatuloilla jetset-luokkaan
    Louis Vuitton‑, Canada Goose- ja Moncler-brändien vannoutunut kannattaja Kieran Richardson ansaitsi ansio- ja pääomatuloja koko vuonna yhteensä 0 euroa. Tuhansien eurojen asukokonaisuuksia suosivan Bakkalin tulot olivat niin ikään 0 euroa. ”Kuukaudessa vaatteisiin jopa 2 000 euroa käyttävä” Wendy Kasongo (joka kuvaa itseään sanoin ”the hardest working teenager out here”) tienasi ansiotuloja 140 euroa ja pääomatuloja 0 euroa.

    Samaan jengiin kuuluva, HS:n toimittajalle kiireisen näköisenä puhelin kourassa poseerannut Shafi Ahmed puolestaan ansaitsi koko vuonna alle 2 000 euroa ansiotuloja. Muista ”nuorista” poiketen hän on jo lähes 30-vuotias.

    Partisaani ei väitä, että artikkelissa mainitut maahanmuuttajat olisivat ansainneet rahojansa rikollisesti. On kuitenkin paikallaan selvittää, miten Suomen kalleimmassa kaupungissa elävät maahanmuuttajat kustantavat pröystäilevän elämäntapansa verotettavilla nollatuloilla."

    - Partisaani/Junes Lokka

    Junes Lokka tutki verotiedot: Hesarin ’parin tonnin takkeja ostelevalla teinillä’ ei tuloja

    Junes Lokka teki sen, mitä Hesarin faktantarkistaja ei jostain syystä halunnut tehdä, ja tarkisti verotoimistosta, paljonko "Helsingin ahkerin teini tienaa". Arvauksia? Kirjoittaa Tiina Wiik kommentoidessaan tutkivan journalismin tuloksia.

    https://mvlehti.net/2021/01/08/junes-lokka-tutki-verotiedot-hesarin-parin-tonnin-takkeja-ostelevalla-teinilla-ei-tuloja/


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Junes Lokka tutki verotiedot: Hesarin ’parin tonnin takkeja ostelevalla teinillä’ ei tuloja

    Junes Lokka teki sen, mitä Hesarin faktantarkistaja ei jostain syystä halunnut tehdä, ja tarkisti verotoimistosta, paljonko "Helsingin ahkerin teini tienaa". Arvauksia? Kirjoittaa Tiina Wiik kommentoidessaan tutkivan journalismin tuloksia.

    https://mvlehti.net/2021/01/08/junes-lokka-tutki-verotiedot-hesarin-parin-tonnin-takkeja-ostelevalla-teinilla-ei-tuloja/

    2000 euron takit ilman mitään tuloja=?

    Ihmettelin kovasti kun luin hesarista artikkelin kalliita merkkivaatteita suosivista maahanmuuttajanuorista.

    Eihän siinä muuten mitään ihmeteltävää olisi, mutta verovirastosta saatavien julkisten verotietojen mukaan "Louis Vuitton‑, Canada Goose- ja Moncler-brändien vannoutunut kannattaja Kieran Richardson ansaitsi ansio- ja pääomatuloja koko vuonna yhteensä 0 euroa. Tuhansien eurojen asukokonaisuuksia suosivan Bakkalin tulot olivat niin ikään 0 euroa.

    Kuukaudessa vaatteisiin jopa 2 000 euroa käyttävä” Wendy Kasongo (joka kuvaa itseään sanoin ”the hardest working teenager out here”) tienasi ansiotuloja 140 euroa ja pääomatuloja 0 euroa.

    Samaan jengiin kuuluva, HS:n toimittajalle kiireisen näköisenä puhelin kourassa poseerannut Shafi Ahmed puolestaan ansaitsi koko vuonna alle 2 000 euroa ansiotuloja. Muista ”nuorista” poiketen hän on jo lähes 30-vuotias."

    Herää vain kysymys, että liittyykö tämä jotenkin viime aikoina kovasti huomiota herättäneeseen kalliiden merkkivaatteiden ryöstelyyn, jonka uhreiksi monet suomalaisnuoret ovat joutuneet?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    2000 euron takit ilman mitään tuloja=?

    Ihmettelin kovasti kun luin hesarista artikkelin kalliita merkkivaatteita suosivista maahanmuuttajanuorista.

    Eihän siinä muuten mitään ihmeteltävää olisi, mutta verovirastosta saatavien julkisten verotietojen mukaan "Louis Vuitton‑, Canada Goose- ja Moncler-brändien vannoutunut kannattaja Kieran Richardson ansaitsi ansio- ja pääomatuloja koko vuonna yhteensä 0 euroa. Tuhansien eurojen asukokonaisuuksia suosivan Bakkalin tulot olivat niin ikään 0 euroa.

    Kuukaudessa vaatteisiin jopa 2 000 euroa käyttävä” Wendy Kasongo (joka kuvaa itseään sanoin ”the hardest working teenager out here”) tienasi ansiotuloja 140 euroa ja pääomatuloja 0 euroa.

    Samaan jengiin kuuluva, HS:n toimittajalle kiireisen näköisenä puhelin kourassa poseerannut Shafi Ahmed puolestaan ansaitsi koko vuonna alle 2 000 euroa ansiotuloja. Muista ”nuorista” poiketen hän on jo lähes 30-vuotias."

    Herää vain kysymys, että liittyykö tämä jotenkin viime aikoina kovasti huomiota herättäneeseen kalliiden merkkivaatteiden ryöstelyyn, jonka uhreiksi monet suomalaisnuoret ovat joutuneet?

    Erittäin järkyttävää tuo hyväveli verkosto toiminta. Ja tuli vain Lintilä SDP.N tiedonanto yht.äkkiä. Melkoinen Demarien järjestämä puhallus Kokkareiden,rkp.n kera !


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Erittäin järkyttävää tuo hyväveli verkosto toiminta. Ja tuli vain Lintilä SDP.N tiedonanto yht.äkkiä. Melkoinen Demarien järjestämä puhallus Kokkareiden,rkp.n kera !

    Saa mitä tilaa tämä hullu suomi. Eläkeläiset vähänkin ällisä olevat muuttaa esim. Espanjaan. Js testamenttaa mitä jää esim unkarin Orbanin tyttärille ! Kauniita ovat .


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Saa mitä tilaa tämä hullu suomi. Eläkeläiset vähänkin ällisä olevat muuttaa esim. Espanjaan. Js testamenttaa mitä jää esim unkarin Orbanin tyttärille ! Kauniita ovat .

    Johtuen vapaamuurareista suomalaiset saa eläke seinärahaa Espanjaan 800 euroa. Kun muut pohjoismaalaiset saavat sen 1250 euroa. .. Hiukka noloa suomelle.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Johtuen vapaamuurareista suomalaiset saa eläke seinärahaa Espanjaan 800 euroa. Kun muut pohjoismaalaiset saavat sen 1250 euroa. .. Hiukka noloa suomelle.

    Tarkoitatko, että jos eläkeläinen ei ole läsnä Suomessa, sille annetaan alennettua eläkettä?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tarkoitatko, että jos eläkeläinen ei ole läsnä Suomessa, sille annetaan alennettua eläkettä?

    Työttömällä ja eläkeläisellä sama läsnäolovelvollisuus. Ei koske MATUja.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   166
   13688
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   132
   11558
  3. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   555
   8343
  4. Huomio ! Huomio !

   HUOMIO HUOMIO HUOMIO Niina Syrjäläinen ja Taksi auto rek SNS-438 on kadoksissa. Nina ja hänen taksiautonsa katosivat Ristiinassa: ”Huoli on suuri” –
   Mikkeli
   124
   5481
  5. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   273
   4688