Yksityinen VEROPARATIISI-ARMEIJA on Suomessa, käytännössä jo.

Anonyymi

Rikkaiden jääkiekkoilijoiden ja muiden veroparatiisi-sota- ja asesijoittajien, ökyrikkaat nassukat, eli jälkeläiset, saavat leikkiä jännempiä tietokonepelejä hävittäjäkoneiden ohjaamoissa, kuin tavallisen rahvaan lapsoset, joilla maksatetaan laitaoikeiston ja nukkehallituksen, eli eduskunnan yksipuoluejärjestelmän suunnittelemat, maanpetokselliset hävittäjäkoneet.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

https://www.dutchnews.nl/news/2019/11/aid-group-calls-on-pension-funds-to-ditch-dubious-arms-investments/

Veroparatiisi Jet Setin upporikkaat perijäjälkeläiset, käyvät mainostamassa veroparatiisi-sota- ja asesijoituksiaan, näyttäytymällä "Suomen armeijassa", tekemällä aikuisuusriitin, leikkimällä sotakoneillaan, joita maksattavat köyhyyteen pakottamalla, Suomen tavallista kansaa.

Julkisuus, eli VALETIEDONVÄLITYS, hoitaa asesijoituksien mainostuksen ja estää tavallisten ihmisten sanan- ja mielipiteidenvapaudet, näyttämällä kina-teatteria eduskunnasta, jossa ollaan muka eri mieltä, vaikka todellisuudessa, sulassa sovussa edistävät isojen talousrikollisten sota- ja asebisneksiä.

46

215

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kansalaiset laitetaan luulemaan, veroparatiisi-sijoittajien yksityisiä sota- ja asebisneksiä "Suomen armeijan" joksikin.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Siksi armeijasta on nykyisin, niin helppo kieltäytyä, koska eivät oikeasti edes halua sinne, tavallista rahvasta häiritsemään, veroparatiisirikollisuutta, jota maksatetaan kansalaisia köyhyyteen pakottamalla, eli väkivallalla.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   EK pitää kriminalisoida ja eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, viedä Valtakunnanoikeuteen, syytteissä kansan- ja maanpetoksista.

   https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/suomen-sisun-kokoomuslainen-tiedottaja-tiedan-useita-jotka-ovat-kokoomuksessa-mukana/

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16198838/ketka-kansanedustajista-ja-toimittajista-kuuluvat-quotsuomensisuquot-natsirikollisjarjestoon-#comment-100476229

   https://www.theguardian.com/world/2019/jan/11/new-far-right-german-party-adopts-former-secret-nazi-symbol

   Peräänkuulutetaan IHMISOIKEUSJURISTEJA SUOMESSA.

   Ei ole mitään syytä, miksi kolmen miljoonan köyhyyteen pakotetun Suomen kansalaisen, tulisi rahoittaa kymmenellä miljardilla, äärioikeiston uusnatsien yksityistetyn "Suomen armeijan" veroparatiisi-hyökkäyshävittäjiä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Eduskunnassa yksipuoluejärjestelmä - unohti äänestäjänsä heti, kun vaaliäänet oli otettu ja alkoivat tekemään hämäriä yhteisbisneksiään, niin nukkehallitus, kuin laitoikeiston oppositio, veroparatiisirikollisten kanssa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Tämän tietoisuuden ja jakaa Katainen umpikahjona ja niinistö runon muodossa ,


  • Anonyymi

   Missä sananvapaudet ? Näköjään ei saisi sanoa totuutta, että Suomessa on yksityistetty veroparatiisi-armeija ja eläkerahastot varastettu veroparatiisijoittajien sota- ja asesijoituksiin.

  • Anonyymi

   Haaviston ja Kontulan arvostelemisella, veroparatiisirikolliset yrittävät peitellä, todella törkeitä ja isoja, kansallisen turvallisuuden vaarantaneita,
   Eläkerahastojen varastamisia, isojen talousrikollisten toimesta ja käyttämisiä sota- ja aseteollisuuden sijoituksiin, vieraitten valtojen kuten jenkit, Israel, Saudi-Arabia, Syyria jne yhteyksissä.

  • Anonyymi

   Kyllä se armeijan video-mainos, kertoo että osui ja upposi.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Yksityistetyssä veroparatiisi-armeiijassa, veroparatiisijoittajien jälkeläiset, pelaavat nyt eläviä live-tietokonepelejä, lentelemällä hävittäjillä ja kohta kai ampuvat niistä käsin, kapinoivaa kansaa, kun ihmiset nälissään kurkottelevat heitä kohti, että saisimmeko leipää.

   • Anonyymi

    Se kurkoittelu taitaa olla niitä kansainvälisiä käsimerkkejä, joita seuraa siitä, kun joku tulee vähänväliä tontillesi häiriköimään.


  • Anonyymi

   https://yle.fi/uutiset/3-11128131

   Tälläkin palstalla on ökyrikkaita perintö- ja verosuunnittelijoita, vakuutuskuoririkollisia veroparatiisijoituksineen, kirjoittelemassa turhan takia, kun heillä ei ole hätäpäivää. Ajattelisivat edes joskus muitakin kuin itseään ja ahtaita lähipiirejään.

   Isoimpien talousrikosten rikostutkinnat, olisi pitänyt ja aloittaa niin eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä, kuin sota- ja asesijoituksiin käytetyissä eläkerahastoissa.

  • Anonyymi

   Kyllä Putin on kaunis.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Koko läntinen Eurooppa ja Kanada ym ovat peruuttamassa kaikki "maanpuolustus", eli veroparatiisi-hävittäjähankkeet. Suomen on nyt toimittava samoin, ei voi ottaa velkaa, ökyrikkaiden veropakolaisyrityksien rahoittamiseen ja veroparatiisihävittäjiin, kun Suomen kansalaisilta puuttuu oikeusturva, aito perusturva, aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet ym tärkeät perustuslailliset oikeudet.

   https://rauhanpuolustajat.org/kansalaisaloite-havittajahankinnoista-avattu/

   Nyt on voimakas ja tärkeä kansalaisaloite, veroparatiisi-hävittäjähankkeen estämiseksi ja perumiseksi. Mitä enemmän kansalaisten ääniä, sitä varmemmin turha ja tarpeeton, järjettömän hintainen ja Suomen kansalaisten hengillä maksatettava hanke perutaan.

   • Anonyymi

    Sillä läntisellä Euroopalla ja Kanadalla ei olekaan rajanaapurina ryssää.


  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ei anneta eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, tärvätä kymmeniä miljardeja veroparatiisirikollisten hävittäjähankkeisiin.

   https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/6437

   Ne rahat tarvitaan jokaisen suomalaisen, aitoon oikeusturvaan.

  • Anonyymi

   Japani on vahvistanut hylänneensä ja romuttaneensa, jenkkien miljardien ohjushankkeet, mm. kansalaistensa turvallisuuden takia. Japanilaiset eivät halua jenkkien ohjuksia takapihoilleen ja ilmatilaansa.

   https://www.france24.com/en/20200625-japan-confirms-scrapping-us-missile-defence-system

   Suomen valtion tulee toimia vastaavasti, eli hylätä äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten "business finland"-ekstremisti-talousrikollisjärjestön veroparatiisihävittäjä-hankkeet täysin ja kokonaan.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Suomi on käytännössä, vastaava "business finland"-diktatuuri, kuin Valko-Venäjä.

   https://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/11/03/puoli-miljoonaa-elakelaista-kituuttaa-koyhyysrajan-alapuolella

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16452103/ohisalo-entisia-ja-nykyisia-poliiseja-ostettu-lahjottu-korruptoitu-yritys-maataloustuilla#comment-102998223

   Veroparatiisi-äärioikeiston hävittäjähankkeen perumisen kansalaisaloite, on käytännössänne, vielä vähän aikaa, osallistukaa.

  • Anonyymi

   Suomen demokratian ja oikeusvaltion tila, huolettaa syystäkin. Siksi osallistuin jo hävittäjä-hankkeen uudelleen arvioinnin ja perumisen kansalaisaloitteeseen, vielä ehdit sinäkin, jos itsepuolustus kiinnostaa.

  • Anonyymi

   Löytyy selaa kansalaisaloitteita, toiselta sivulta, se tärkein aloite, johon tarvitaan lisää nimiä, eli veroparatiisihävittäjä-hankkeen uudelleen arviointi ja peruminen eduskunnassa.

  • Anonyymi

   Ihan riittävästi tuli nimiä, joten uudelleen käsittelyyn menee joka tapauksessa. Ei koronan takia, eikä muutenkaan, ole mitään järkeä, tärvätä 10 miljardia BF-veroparatiisikeinottelijoiden sotabisneksiin.

   https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/foretag-tvingas-aterbetala-coronastod

   Ruotsi perii jo takaisin, vastikkeettomia "koronatukia" veroparatiisiyrityksiltä ja käyttää miljardeja 1 250€/kk minimieläkkeiden toteuttamiseen.

   https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/miljardsatsning-pa-pensionerna

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Veroparatiisi-terrorismia, eli äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten korruptoimien poliisien, oikeuksia ollaan edelleen laajentamassa ja verkkovalvontaa lisäämässä EU:ssa:

   https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/starkare-eu-polis-mot-terrorn.p1WHWQTnr

   Äänestämättä jättäminen jo kuntavaaleissa, on voimakas viesti kansalaisilta, korruptiopäättäjien diktatuureja vastaan.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Uuden uutukainen kansalaisaloite, veroparatiisi-hävittäjähankkeen uudelleen käsittelyn ja kansanäänestyksen järjestämiseksi, perumisen tavoitteella, on avattu ja käytössänne, käyttäkää kansalaisoikeuksianne mielipiteeseen.

  • Anonyymi

   Nykyisen hallituksen, äänestämiemme puolueitten, piti irtisanoa ex-äärioikeistohallituksen, siis sen jota kukaan Suomen kansalainen, ei ollut missään demokraattisissa vaaleissa äänestänyt, tekemä "isäntämaasopimus" vieraitten valtojen, eli jenkkien hyökkäysliiton kanssa, toisin kävi. Entistäkin kovempi veroparatiisi-natotus meneillää, korruptio-eduskunnan masinoimana EK-medioissa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16852499/viha-kouluttamattomia-kohtaan-on-aarioikeistoradikalismia-

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16852547/aidoissa-demokratioissa-saa-sanoa-maanpetosnatotus---suomessa-nakojaan-ei#comment-107157726

   Uusi kansanliike Suomen kansalaisten ja valtion puolustamiseksi, on äänestämättä jättäminen, jo kuntavaaleissa. Käykää myös allekirjoittamassa, uusi kansalaisaloite, veroparatiisihävittäjien perumiseksi, jos haluatte että lapsillanne on ruokaa ja vanhuksilla eläkkeitä tulevaisuudessa.

  • Anonyymi

   Suomessa korruptio-vallanpitäjät, eduskunnan yksipuoluejärjestelmässään, käyttävät Eläkerahastojen valtavia varallisuuksia, vieraitten valtojen eli jenkkien hyökkäysliiton sota- ja asebisneksiin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/14453980/porvarihallituksen-jaatavaa-kyytia

   Aidoissa sivistys- ja oikeusvaltioissa, on kaikissa vähintään 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, kansalaisten oikeusturvana ja aidon demokratian tunnusmerkkinä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16400727/800-ekk-ei-ole-sairaus-kansanelake-vaan-ihmiskauppaa-eduskunnan-yksipuoluejarjestelmassa#comment-102448912

   Korruptioeduskunta käyttää verovaroja, ennemmin maanpetosnatotukseen ns. "leipä"jono-mainoksilla EK-medioissa, kuin toteuttaisi aidon oikeusturvan, Suomen puolelle miljoonalle, äärimmäiseen köyhyyteen, vakavan pandemian keskellä, ilman aitoa oikeusturvaa jätetyille, Suomen kansalaisille.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16882707/elakerahastojen-jattivarallisuuksia-kaytetaan-maanpetosnatotukseen-sananvapaudet-estetty

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16964416/kok-veroparatiisi-niiniston-feikki-demokratia-kasitys-aiheutti-ison-koyhyysongelman-suomessa#comment-108252761

   Poliisiorganisaatio tulosvastuuseen, isoimpien talousrikosten, korruption ja äärioikeiston järjestäytyneen veroparatiisirikollisuuden, pörssiyhtiöille valtion varojen vuotamisten VVM:n kautta, tutkintojen puuttumisesta.
   Ei enää vakuuta VTV:n Yli-Viikarin meikkipussin penkominen, tai Marinin aamiaisten esittelemiset EK-medioissa. Krp, poliisi, supo, tulosvastuuseen isoimpien talousrikosten, korruption ja äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisimonopolien tutkinnoista.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16960037/korruptio-perustuslaki-valiokunnan-laiton-veroparatiisi-sote-lausunto-on-rikos-

   Niin rikkaiden EU-valtioiden "tukipaketti", kuin Veroparatiisi-sote, ovat isoja talousrikoksia, korruptiota ja äärioikeiston järjestäytynyttä veroparatiisirikollisuutta - eivät mitään demokratian, oikeusvaltion ja kansalaisten oikeuksien asioita. Niitä tulee myös käsitellä, kuten järjestäytyneen veroparatiisirikollisuuden tutkintoja yleensäkin, eikä missään nimessä saa hyväksyttää Suomen kansalaisilla, kun emme niitä tarvitse, emmekä halua.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16928807/8400-suomalaista-laakaria-sai-v--2016-lahjuksia-laakeyhtioilta-85-milj--euroa-#comment-107984430

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

  • Anonyymi

   Mikäli aioitte syödä leipää ja lapsenne tulevaisuudessa, käykää allekirjoittamassa kansalaisaloite, jossa vaaditaan, laittoman ex-äärioikeistohallituksen, PetosPersliikeKok-eilisten, järjettömien, vieraitten valtojen, eli jenkkien hyökkkäysliiton ja veroparatiisirikollisten, hävittäjähankkeiden perumista. Tehkää se nyt.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685101/iso-kansanliike-tulossa-kuntavaali-boikotista-korruptiopaattajien-herattelemiseksi

  • Anonyymi

   Erittäin hyvä, etteivät Biden ja Putin, tule Suomeen, vaan menevät Sveitsiin Geneveen - kokivat varmaan kiusallisena, Veroparatiisi-Niinistön itsensä tyrkyttämisen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16964416/kok-veroparatiisi-niiniston-feikki-demokratia-kasitys-aiheutti-ison-koyhyysongelman-suomessa#comment-108252761

   Vieraitten valtojen, eli jenkkien hyökkäysliiton, veroparatiisi-pörssi-äärioikeiston hävittäjäsuunnitelmat, on estettävä ja peruttava, miljardit tarvitaan köyhyysongelman korjaamiseen Suomessa.

  • Anonyymi

   Ihmisiltä puuttuu todellisuudentajua ja käytännöllisyyttä, kun ei näytä tulevan nimiä, veroparatiisihävittäjähankkeen estämisen kansalaisaloitteeseen. Siellä on menossa kymmennen miljardia euroa tärviöön ja tiedätte varmasti, keiltä ne ovat pois, jos ihmiset eivät laita edes hanttiin, kun pörssikeinottelijoiden suuruudenhulluja ja laittoman ex-äärioikeistohallituksen tarpeettomia, veroparatiisi-hävittäjähankkeita, ei edes ymmärretä vastustaa kansalaisaloitteella, kun se on voimassa.

  • Anonyymi

   Selkeä, suuri enemmistö Suomen kansalaisista, vastustaa syystäkin, äärioikeiston veroparatiisi-PetosKokPersliike-Eilisten, veroparatiisi-natotus-hankkeita ja pörssikeinottelijoiden sotabisneksiä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16894821/jenkkien-hyokkaysliitto-haluaa-venajan-pois-ukrainasta-minne-se-ne-haluaa-

   Suomi EI liity koskaan natoon. Tämä on Suomen kansan selkeän, suuren enemmistön päätös ja sitä päätöstä poliitikkojen on syytä kunnioittaa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16964416/kok-veroparatiisi-niiniston-feikki-demokratia-kasitys-aiheutti-ison-koyhyysongelman-suomessa#comment-108252761

   Veroparatiisi-PetosKokoomusPersliike-Eilisten, niljakkaat jenkkien hyökkäysliiton kanssa vehkeilemishankkeet, torpataan tehokkaasti jo kuntavaaleissa. Ei ääniä veroparatiisi-natottajille.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16959867/hilloaho-vaatii-3000ekk-minimipalkkaa-ulkomaalaisille-maahanmuuton-moninkertaistamista-

  Ketjusta on poistettu 24 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

   Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   96
   5262
  2. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   397
   3506
  3. Rane lähettää terveisiä Sofialle ja Stefulle instassa

   Case: 2020-luvun Matti ja Mervi Näiden kahden sankarin elämään en ole liittynyt enää pariin vuoteen. Olen vankilaan asti kuullut mitä hurjimpia tarino
   Kotimaiset julkkisjuorut
   231
   1490
  4. Ukrainalaiset varastivat kaikki ruoat

   Olimme leipäjonossa, kuten ennen eläkepäivää muutenkin. Oli jo hyvissä ajoin Ukrainan pojat tulleet. Kun ovet aukesivat, niin kaksin käsin kantoivat
   Maailman menoa
   181
   950
  5. Millä vitun mandaatilla Sanna Marin

   Menee Ukrainaan heilumaan, sehän antaa Venäjälle, lisäsyyn operoida Suomeenkin?! :x
   Maailman menoa
   308
   945
  6. Sofian piti taas matkia Martina ja ostaa samanlainen nahkatakki.

   Miksi seuraa Martina ja pukeutuu ja ostaa samoja vaatteita, on kuin kiusan tekoa .?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   153
   909
  7. Vanhemmalle södelle naiselle

   Olithan ihan mukava, ei siinä mitään mutta pysy jo kauempana minusta. Sydämeni kuuluu nyt naiselle joka voisi ikänsä puolesta olla sinun oma tyttäresi
   Tunteet
   69
   771
  8. Mä haluisin niin paljon nähdä

   Sinut.. voi tätä haluamisen määrää.. :(
   Ikävä
   27
   715
  9. Et sä kehtaisi kumminkään

   Et kehtaisi seistä vierelläni! Vai kehtaisitko? naiselle mieheltä
   Ikävä
   49
   700
  Aihe