Aihe

pyärän sähköistys by Aliexpress

Anonyymi

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Varmaan toimiva peli. Mutta takuut ovat melko epävarmat. Controllerin liitokset ovat paremman oloiset kuin omassasi. Omassani oli niin heppoiset, että sähkö tuhraantui liitoksiin. Akun ja moottorin sähköliitosten juottaminen auttoi ja nyt virtaa riittää.
   Itse ostin osat, moottoria myöten, osa kerrallaan netissä.
   Controlleri ja akku pitää edottomasta suojata sateella. Olisi myös eduksi, jos moottorin kannen avaisi ja tarkistaiis tiiveyden ja laittaisi väliin hiukan jotain tiivistemassaa.

   • Anonyymi

    jatkoa, akku kiinitetään juomapullon ruuvipaikkoihin. Muutoinkin kannattaa pohtia akun sopivuutta. Akku otetaan pois vetämällä ja nostamalla, joten tilaa vaaditaan enemmin kuin esitteessä mainitut.


  • Anonyymi

   Mitenkä "standardoituja" nuo Kiinan halvat fillarin sähköistysosat ovat, eli onko muodostunut jokin löyhä yhteensopivuus esim. controllerien, akkujen, moottorien, akkutelineiden yms. välillä vai pitääkö varmuudeksi ostaa kovemmalle kulutukselle alttiita osia kaksin kappalein samasta tehtaasta?

   • Anonyymi

    Controlleri ja näyttö ovat jonkinlainen pari. Akkutelakka tulee yleensä akun mukana. Moottorin sähköliitin ja moottorin jatkopiuha ja moottorin hall-liitin ovat myös tärkeitä sopivuuden kannalta ja vaikuttavat controllerin valintaan.


   • Anonyymi

    Kiinanpojat on kyllä eteviä. Osaa löytyy jos jonkinlaista eikä tarvitse olla viimeisintä muotia ostamassa. Jos joskus on on joku osa pyörään tehty niin kiinanpojalta sellainen löytyy. Ja hinnat on kohdillaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Controlleri ja näyttö ovat jonkinlainen pari. Akkutelakka tulee yleensä akun mukana. Moottorin sähköliitin ja moottorin jatkopiuha ja moottorin hall-liitin ovat myös tärkeitä sopivuuden kannalta ja vaikuttavat controllerin valintaan.

    Kirjoitin nimen omaan halpa-akuista, kalliit merkkiakut ovat pyöräkohtaisia ja myydään usein ilman telakkaa. Osia koottaessa kannattaa myös huomioida se, että johtojen värikoodit eivät vättämättä päde.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   43
   11467
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   149
   8323
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   220
   6662
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   25
   3879
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   170
   2620