Aihe

Oletko rokotus listalla

Anonyymi

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007697668.html

"IS sai haltuunsa pian julkaistavan 11 kohdan listan: Tässä järjestyksessä suomalaiset aiotaan rokottaa."

Lista päättyy kohtaan 11:
"11. Alle 65-vuotiaat, joilla on vakavalle koronavirustaudille altistava sairaus."
Listalla ovat kaikki yli 65 vuotiaat, sairaanhoitajat, lääkärit ja koronan kanssa tekemisissä olevat.

En ole rokotus listalla, koska olen alle 65 vuotias, eikä ole mitään koronalle altistavaa sairautta, joten ei kutsua tule.

47

120

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Miksi?

   • Anonyymi

    Meille tuli mieleen kotimainen elokuva noista foliohatuista, jotka ottavat rokotteita....Hurmaava Joukkoitsemurha.
    Miten tuo kolahtikin.
    Tässä on vähän lievempiä muotoja henkiin jääneistä:

    https://www.youtube.com/watch?v=pDw7zzNgNkQ


  • Anonyymi

   "Suomi saamassa yli 18 miljoonaa rokotetta

   STM:n Varhila: Suomi on saamassa eri rokotevalmistajien rokoteannoksia kaikkiaan noin 18,5 miljoonaa. Tämä riittää yli 9 miljoonan ihmisen rokottamiseen."

   Miks vitussa suomeen enemmän rokotteita, kuin on rokotettavia.
   Rokotettavien 11 kohdan listalla ei ole kohtaa 12, jossa todettaisiin, että rokotteen saavat kaikki loput alle 65 vuotiaat suomalaiset.

   • Anonyymi

    Olihan viime vuosisadalla joku ottanut 5 kertaa poliorokotuksen. Kuoli kyllä polioon 1984, rokottamaton selvisi hengissä.


  • Anonyymi

   Suomen puolustusvoimat rokotetaan kait luonnollisesti ensinnä ja sitten joulupukki kera tonttujen jne.............

  • Anonyymi

   Täällä missä asun, rokotus aloitetaan terveydenhuoltohenkilöstöstä johon itsekin kuulun. Myös pitkäaikaissairaat ja yli 70-vuotiaat ovat ensimmäisenä listalla. Rokotus päästään alkamaan todennäköisesti 27.12.
   En asu Suomessa mutta samanlaiselta lista näyttää.

  • Anonyymi

   Ei sinne ätmejä oteta listalle eikä mitään palstalaisia.

  • Anonyymi

   ONPA HUOLET!
   Ennen ihmiset pantiin sotimaan ja tappamaan toisiaan.
   Nyt ei ole sotia. Miten väkeä nykyään sitten nämä johtavat sitten saisivat vähenemään ja maita valloitettua?
   Mehän teemme sairauden, jonka saamme näyttämään vaaralliselta ja hysterisoimme ihmiset ottamaan meidän rokotteemme. Tällä täsmäaseella saamme vaikka muutaman vuoden viiveellä ilman mitään vastuuta tuotteestamme väen vähenemään pakkorokotuksella olemattomiin ja voimme ottaa tuon ihmisistä tyhjän maan omaan käyttöömme. Nokkelaa - mutta ei todella mahdotonta!
   Jeesus, sanoi, että jos saat yhdenkin sielun pelastettua jne... !

   Tässä välissä varautukaa, että teillä on käteistä rahaa aina varalla. Bittien kaudella nyt jos nämä tietojärjestelmätkin kaatuvat ja käteistä ei ole, miten maksatte kaupoissa??

  • Anonyymi

   En ole rokotus ja olen rokotuslistan sijalla 11/11.

  • Anonyymi

   Me vaan tässä surullisina mietimme, kuin paljon ystäviä ja tuttuja meiltä katoaa, joka ottavat tuon myrkkypiikin? Eihän se aina ole niin välitön lähtö kuin sairaanhoitajalla oli tuolla suorassa tv-lähetyksessä usassa kuitenkaan.
   Menkää te, jotka otatte, taksilla vaikka jos pyörtyminen tai kuolema tulee kotimatkalla.

  • Anonyymi

   VAI AIOTAAN ROKOTTAA - EI TAATUSTI ROKOTETA !
   Ottakoon ken haluaa sairauksia! Ei ole ollut vaivoja eikä tauteja - ottakoon joku vaikka minunkin piikkini ja tuplatkoon tautinsa!

  • Anonyymi

   Ottakaa toki talidomiidirokote! Sehän teidät näyttää tekevän onnelliseksi!

  • Anonyymi

   Paskanmarjat niistä heidän rokotteistaan....ha...haaaaa......
   En kyllä haluaisi olla rokotelistalla, mutta minkä muuten tekivät suomalaisille vasemmistolainen pikkutyttöjen hallitus , ajoi maan kaaokseen ja konkurssiin.

   • Anonyymi

    Missä maassa asut? On valitettavaa, että siellä ovat asiat niin huonosti. Meillä täällä Suomessa, on kaikkien aikojen suosituin hallitus. Kaaoksesta ei ole tietoakaan ja ihmiset noudattavat hyvin koronasuosituksia.

    Taloudellisestikin olemme selvinneet selkeästi Euroopan parhaiten. Ainoastaan eräs vähä-älyinen joukkio, joka on irvokkaasti isänmaallisuuden ominut, taistelee omaa kansaansa sekä hallitustamme vastaan.

    Sillä nyt ei niin suurta väliä ole, siinähän räksyttävät, vaikka suurin osa Suomen kansasta halveksii heitä. Lisäksi ovat polttaneet siltansa joka suuntaan eivätkä koskaan tule pääsemään päättäviin asemiin.

    Onneksi, sillä siitähän tulisi valtava katastrofi ja kansa joutuisi kärsimään. Etenkin heikoimmassa asemassa olevat, vaikka muuta yrittävät väittää. Mutta minkäs sille voi, kun heillä ei ole kuin muutama vuosi hallituskokemusta, siinä ajassa jo onnistuivat hajoittamaan puolueensa.


  • Anonyymi

   Onhan tuo nyt täysin rationaalista, että ensin rokotetaan iäkkäitä, sairaushan heille vaarallisin mutta myös ihan siksi, että rokotteen pitkäaikaisvaikutukset ovat hämärän peitossa, joten nuoria sillä ei kannata rokottaa. Tämä ajatus varmasti ollut taustalla listaa tehtäessä.

  • Anonyymi

   Tuon listan jälkeen tarkoitus sitten keväämmällä kaikki muut rokottaa. Toivoisi kuitenkin, että rokotusten mahdollisista haitoista joitain sairauksia sairastaville kerrottaisiin, jotta nämä voisivat tehdä informoidun päätöksen. Esim. Autoimmuuniset sairaudet voivat pahentua.

  • Anonyymi

   Vai pitäisi näin korona-aikana olla huolissaan sellaisestakin asiasta kuin kuka on "listalla". Älkää öyhöttäkö kyllä rokotus tulee aikanaan ilman mitään "listoja". Ainoastaan polttouuniin toimitetaan ihmisiä "listan" mukaisesti. Minulle pieni pala eikä liiaksi käristettynä kiitos.

  • Anonyymi

   Pedon merkki on jo täällä

   24.2.2015

   Hän on täällä tänään….lauloi Tuomari Nurmio 80-luvulla. Niin on täällä tänään myös Raamtun pedon merkki. Jos et usko, niin lue vaikka Kauppalehden shokeeraava uutinen: Ensimmäinen rahansiirto ihmiseen tehdään Suomessa!

   http://www.kauppalehti.fi/uutiset/maailman-ensimmainen-rahansiirto-ihmis

   Että pitääkin – juuri Suomessa. Mutta olemmehan tekniikan edelläkävijämaa; ensimmäinen gsm puhelu soitettiin niinikään Suomessa joskus 80-luvulla.

   Mitä asiasta sanoo Raamattu?

   Ilm 13:16

   16. Se pakottaa kaikki, pienet ja suuret, rikkaat ja köyhät, vapaat ja orjat, ottamaan oikeaan käteensä tai otsaansa merkin. 17. Kenenkään ei ole lupa ostaa eikä myydä mitään, ellei hänellä ole tätä merkkiä, joka on pedon nimi tai sen nimen luku*.
   18. Tässä vaaditaan viisautta. Se, jolla on ymmärrystä, laskekoon pedon nimen lukuarvon: se on erään ihmisen luku, ja se luku on kuusisataakuusikymmentäkuusi.

   Mitä sanoo Kauppalehti?

   "Myymälä 2015 -tapahtumassa on luvassa huomenna historian havinaa, kun Bittiraha.fi:n toimitusjohtaja Henry Brade lähettää matkapuhelimella rahaa Digital Health Solutionsin toimitusjohtajan Pekko Vehviläisen käteen. Kyseessä on ensimmäinen kerta maailmassa, kun ihmisessä olevaan mikrosiruun siirretään rahaa."

   Jo nuorena miehenä opiskellessani Elokuvataiteen laitoksella tein erikoisen vaikutuksen kanssaopiskelijoihini puhumalla julkisesti näistä asioista: "Pedon merkki tulee, kohta et voi ostaa etkä myydä ilman merkkiä!" Herätin ansaittua huomiota tuolloin. Mutta jos nyt puhuisin samaa, minulle vastattaisiin, ettei siruteknologia nyt mikään pedon merkki ole.

   Ei ehkä olekaan. Vielä. Mutta kohta on. Raamattu puhuu pedosta, antikristuksesta ja väärästä profeetasta. Eli merkin tulee selkeästi henkilöityä johonkin ihmiseen tai järjestelmään. Raamattu myös selkeästi sanoo mihin kohtaan merkki laitetaan; joko otsaan tai oikeaan käteen.

   Miksi juuri näihin paikkoihin? On tutkittu, että latautuakseen siru tarvitsee pienen pientä lämmönvaihtelua ja ihmiskehossa yllättäen juuri noissa em. paikoissa sellaista esiintyy.

   Onko tällä teknologialla mahdollisuus menestyä? Lainataan edelleen Vehviläistä:

   "Vehviläinen muistuttaa, että kyse on myös turvallisuudesta: biohakkerointi yleistyy ja toisaalta kädessä oleva virtuaalilompakko kulkee aina mukana. Siitä ei käyttäjän huomaamatta voi viedä rahaa tai tietoja."

   Ja vielä:

   ”Muu käyttö on lähinnä jonkun sovelluksen avaamista matkapuhelimessa. Kun kosketat kättä, haluttu sovellus matkapuhelimessa aukeaa. Näin voi helposti esimerkiksi soittaa tiettyyn numeroon. Kun autossa koskettaa telineessä olevaa matkapuhelinta, soitto käynnistyy ja puhut suoraan hands-freehen.”

   Kannattaa myös huomata, että tuleva Windows 10 sisältää biotunnisteanturin; kohta mikään laite ei enää toimi ilman kädessä olevaa mikrosirua; autot eivät käynnisty, ratikkamatkaa ei voi muuten maksaa ja jopa kutsuntoja et voi enää välttää. Sinut löydetään mistä vaan ja milloin vaan. Siru on myös GPS lähetin.

   Hurjimmat teoreetikot sanovat, että sirun avulla pystyy muokkaamaan ihmisen psyykettä. Nortistä saadaan julma tappaja lähettämällä tiettyjä signaaleita hänen siruunsa. Mene ja tiedä…

   Eli voiko siis sirun ottaa ilman seuraamuksia?

   Ilm 14:9

   9. Näiden kahden jäljessä tuli vielä kolmas enkeli, joka kuulutti kovalla äänellä: "Se, joka kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa otsaansa tai käteensä sen merkin, 10. joutuu yhtä lailla juomaan Jumalan vihan viiniä, joka laimentamattomana on kaadettu Jumalan vihan maljaan. Häntä kidutetaan tulessa ja rikin katkussa pyhien enkelien ja Karitsan edessä. 11. Tulesta, joka ihmisiä kiduttaa, nousee savu aina ja ikuisesti. Heillä ei ole päivän, ei yön lepoa – ei niillä, jotka kumartavat petoa ja sen kuvaa, eikä kenelläkään, joka ottaa pedon nimen merkikseen. 12. Tässä kysytään pyhiltä kestävyyttä, niiltä jotka noudattavat Jumalan käskyjä ja uskovat Jeesukseen."

   Älä siis ota pedon merkkiä. Äläkä myöskään sen esiastetta; sirua käteesi tai otsaan.

   Jos kuitenkin otat; niin muista vielä tämä:

   Ilm. 16:2

   2. Ensimmäinen enkeli lähti ja tyhjensi maljansa maan päälle. Silloin tuli pahoja märkiviä haavoja niihin ihmisiin, joilla oli pedon merkki ja jotka kumarsivat sen kuvaa.

   EDIT: Vehviläisen siru on vasemmassa kädessä kuten joku osasi oikein huomauttaa. Raamattu puhuu sirusta oikeassa kädessä. Eli Vehiläisen siru ei tule toimimaan kunnolla koska vasemmassa kädessä ei ole siis riittävää lämmönvaihtelua

   • Anonyymi

    http://artolehkamo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/188006-pedon-merkki-on-jo-taalla

    Arto Lehkamo näki parisen vuotta sitten pedon merkin jo olevan teknisesti toteutettu.

    Nyt samaa ihmisen siruttamistekniikkaa on toteutettu laajemmin:

    http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201704032200096455_ul.shtml

    Tuollaisen sirun tulee olla tosi kätevä, että se yleistyisi. Käteen upotettu pankkisiru on esimerkiksi kätevämpi kuin kortti, jolla raha on, koska kortin voi hukata helpommin. Sama siru voi toimia sitten myös mm. passina.

    Ilmestyskirja: "Se pakottaa kaikki, pienet ja suuret, rikkaat ja köyhät, vapaat ja orjat, ottamaan oikeaan käteensä tai otsaansa merkin. Kenenkään ei ole lupa ostaa eikä myydä mitään, ellei hänellä ole tätä merkkiä, joka on pedon nimi tai sen nimen luku."

    Ilmestyskirjan kirjoitamisaikaan ensimmäisenä mieleen tullut merkintätapa on ehkä ollut tatuointi. Siru on kuitenkin tatuointia kätevämpi mm. siksi, että sirussa on sekä tunniste että rahamäärä. Tatuoinnissa ei kovin helposti ole muuttuvaista summaa.

    Että siru voisi sijaita myös otsassa, se saattaisi vielä vaatia jonkinlaista silmän liikkeen seuraamista sirulta. Ajatellen, että saataisiin sama toiminnallisuus kuin kädellä ojentamalla.

    Täydestä teknisestä valmiudesta edes 50% kattavuuteen saattaa mennä aikaa. Kuitenkin Ilmestyskirjan mainitsema pakottaminen voisi tuntua enemmistöstä järkevältä, jos enemmistöllä on jo "kätevä" siru käytössään.

    Viimeisiä aikoja on kaiketi vietetty Jeesuksen ylösnousemuksesta lähtien. Henkilötasolla kuitenkaan emme kaikki voi taata olevamme hengissä edes ylihuomenna. Siksi on hyvä tehdä tilit selviksi elämän ja kuoleman Herran kanssa jo tänään. Vaikkei sitä sirua tulisi käteen edes ylihuomenna.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    http://artolehkamo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/188006-pedon-merkki-on-jo-taalla

    Arto Lehkamo näki parisen vuotta sitten pedon merkin jo olevan teknisesti toteutettu.

    Nyt samaa ihmisen siruttamistekniikkaa on toteutettu laajemmin:

    http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201704032200096455_ul.shtml

    Tuollaisen sirun tulee olla tosi kätevä, että se yleistyisi. Käteen upotettu pankkisiru on esimerkiksi kätevämpi kuin kortti, jolla raha on, koska kortin voi hukata helpommin. Sama siru voi toimia sitten myös mm. passina.

    Ilmestyskirja: "Se pakottaa kaikki, pienet ja suuret, rikkaat ja köyhät, vapaat ja orjat, ottamaan oikeaan käteensä tai otsaansa merkin. Kenenkään ei ole lupa ostaa eikä myydä mitään, ellei hänellä ole tätä merkkiä, joka on pedon nimi tai sen nimen luku."

    Ilmestyskirjan kirjoitamisaikaan ensimmäisenä mieleen tullut merkintätapa on ehkä ollut tatuointi. Siru on kuitenkin tatuointia kätevämpi mm. siksi, että sirussa on sekä tunniste että rahamäärä. Tatuoinnissa ei kovin helposti ole muuttuvaista summaa.

    Että siru voisi sijaita myös otsassa, se saattaisi vielä vaatia jonkinlaista silmän liikkeen seuraamista sirulta. Ajatellen, että saataisiin sama toiminnallisuus kuin kädellä ojentamalla.

    Täydestä teknisestä valmiudesta edes 50% kattavuuteen saattaa mennä aikaa. Kuitenkin Ilmestyskirjan mainitsema pakottaminen voisi tuntua enemmistöstä järkevältä, jos enemmistöllä on jo "kätevä" siru käytössään.

    Viimeisiä aikoja on kaiketi vietetty Jeesuksen ylösnousemuksesta lähtien. Henkilötasolla kuitenkaan emme kaikki voi taata olevamme hengissä edes ylihuomenna. Siksi on hyvä tehdä tilit selviksi elämän ja kuoleman Herran kanssa jo tänään. Vaikkei sitä sirua tulisi käteen edes ylihuomenna.

    https://www.kauppalehti.fi/uutiset/maailman-ensimmainen-rahansiirto-ihmiseen-tehdaan-suomessa/9a698eca-398b-3183-8daa-a4e980d022e7

    Maailman ensimmäinen rahansiirto ihmiseen tehdään Suomessa

    24.2.2015

    Tulevaisuudessa käteen voi syöttää vaikkapa bussikortin, passin, ajokortin, avaimet ja luottokortin.

    Myymälä 2015 -tapahtumassa on luvassa tänään historian havinaa, kun Bittiraha.fi:n toimitusjohtaja Henry Brade lähettää matkapuhelimella rahaa Digital Health Solutionsin toimitusjohtajan Pekko Vehviläisen käteen.

    LUE LOPUT LINKISTÄ!

    ------------------------------

    https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/201704032200096455

    Ruotsalaisfirma ryhtyi asentamaan työntekijöihinsä mikrosiruja

    03.04.2017

    Mikrosirun avulla voi avata ovia tai ostaa ruokaa.

    Ruotsalainen yrityskeskittymä Epicenter on ryhtynyt asentamaan työntekijöidensä käsiin mikrosiruja.

    Riisinjyvän kokoinen mikrosiru laitetaan ruiskulla ihmisen käden ihon alle peukalon ja etusormen väliin. Operaatio on lähes kivuton ja veretön.

    Mikrosirun avulla voi esimerkiksi avata ovia, käyttää printtereitä tai ostaa ruokaa.

    Epicenterissä pitää majaansa sata teknologia-alan yritystä ja niissä on yhteensä 2000 työntekijää. Palvelu on saatavilla kaikille halukkaille työntekijöille.

    Projekti aloitettiin vuonna 2015 ja nyt jo yli 150 työntekijää on ottanut mikrosirun käteensä.

    - Haluan olla osa tulevaisuutta, mikrosirun ottanut 25-vuotias Sandra Haglöf perustelee päätöstään.

    Käteen asennetuilla mikrosirulla ei ole terveydellisiä sivuvaikutuksia, mutta ruotsalaistutkija varoittaa, että hakkerit voivat halutessaan yrittää kerätä tietoja ihmisistä niiden avulla.

    Myös työnantajien olisi mikrosirujen avulla halutessaan helpompi valvoa työntekijöidensä käyttäytymistä.

    Asiasta raportoi uutistoimisto AP.

    - Suurin hyöty mikrosiruista on se, että ne ovat niin käteviä. Ne korvaavat useita asioita, kuten luottokortin tai avaimet, itsekin mikrosirun ihonsa alle ottanut Epicenterin johtaja Patrick Mesterton sanoi AP:lle.

    - Kyllähän ihmisiin on asennettu jo muitakin teknologisia laitteita, kuten vaikkapa sydämentahdistimia, Mesterton perusteli.

    Myös belgialainen NewFusion-yritys asentaa työntekijöihinsä mikrosiruja. Niiden avulla työntekijät pääsevät sisään työpaikalleen ja saavat tietokoneensa avattua. Niille, jotka eivät halua ottaa mikrosirua ihonsa alle, NewFusion tarjoaa vaihtoehdoksi mikrosirun sisältävän sormuksen.


   • Anonyymi

    Ei vaikuta kovin turvalliselta, jos kännyllä voi operoida sirutiliä. Hakkerit siirtävät rahat ja säätelevät siruun kytköksissä olevia elimistösi nanobotteja kiipeämään hermosoluihin ja ohjelmoivat aivosi kävelemään auton alle, seiniä päin, katkomaan verisuonet tai muuta jännää.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei vaikuta kovin turvalliselta, jos kännyllä voi operoida sirutiliä. Hakkerit siirtävät rahat ja säätelevät siruun kytköksissä olevia elimistösi nanobotteja kiipeämään hermosoluihin ja ohjelmoivat aivosi kävelemään auton alle, seiniä päin, katkomaan verisuonet tai muuta jännää.

    Tekniikka on kehittynyt! Sata vuotta sitten valkotakkiset olisivat hakeneet ja antaneet vaikka sähköhoitoja jos olisi väittänyt vaikka että 2020 pystyt juttelemaan puhelimellasi toiselle puolen maapalloa ja katselemaan värillisiä elokuvia.
    Eivät liioin olisi uskoneet, että ihmiset saadaan aivo- ja käsipesujen ja maskien kanssa ottamaan kiireessä tehtyä myrkkylientä suoniinsa tietämättä mitä se edes sisältää, saati sitten mitä se tulee aiheuttamaan. Varoitettuhan ihmisiä ei ole eikä tuoteselostetta ole haluttu antaa ihmisten luettavaksi. Kyllä ruoastakin ollaan tarkkoja! Suoraan lihakseen ja verenkiertoon annettava suoraan sanoen myrkky on vakava uhka terveydelle. Onhan siinä raskasmetalleja ja eläinperäistä moskaa! (Tuhannet eläinparat, sääli) Siinä on kyllä käytetty myös ihmisen sikiöitä valmistuksessa, meinasi unohtua kiireessä :-()


  • Anonyymi

   https://www.kauppalehti.fi/uutiset/kateinen-haviaa-ruotsista-arvion-mukaan-naapurimaassa-eletaan-ilman-kateista-viimeistaan-vuonna-2030/97df7926-9845-343a-8fcd-6f84492eeb77

   Käteinen häviää Ruotsista - arvion mukaan naapurimaassa eletään ilman käteistä viimeistään vuonna 2030

   13.8.2017

   Jo nykyisin 80 prosenttia Ruotsin ostotapahtumista tehdään kortilla.

   -------------------

   https://www.kauppalehti.fi/uutiset/paivamaarakin-jo-arvioitu-kateinen-katoaa-ruotsista-ensimmaisena-maailmassa/a48ceebd-7a01-3f52-bd6b-293b7682c717

   Päivämääräkin jo arvioitu - käteinen katoaa Ruotsista ensimmäisenä maailmassa

   7.10.2017

   Tutkijoiden mukaan käteistä ei enää 24. maaliskuuta vuonna 2023 kannata ottaa vastaan. Ruotsissa muutosta haluavat kuluttajat ja pankit.
   .......................
   LUKEKAA LOPUT LINKEISTÄ!

  • En aio ottaa kehooni mitään viruksia, enkä edes toimimattomia viruksien osia rokotteen muodossa.. Ottakoot ne kurjat jotka matkustelevat ja hakevat näitä kulkutauteja ulkomailta.

   • Anonyymi

    Ei siinä taida olla muuta, kuin RNA:ta. Turhaan pelkäät ja vaarannat kanssakulkijoitasikin käytökselläsi. Rokotteesta tulee todellinen suoja vasta, kun tarpeeksi moni ottaa sen.

    Eli jos Suomen kansa ei saa suojaa virusta vastaan, niin sinä olet osasyyllinen. Laita sitten osoitteesi näille palstoille, niin saat vieraita.

    Salaliittoteoreetikot kuvittelevat, että RNA aiheuttaa mutatoitumisen hämähä... virusmieheksi. Laittakaa toki foliohattunne tiukemmin päähän.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei siinä taida olla muuta, kuin RNA:ta. Turhaan pelkäät ja vaarannat kanssakulkijoitasikin käytökselläsi. Rokotteesta tulee todellinen suoja vasta, kun tarpeeksi moni ottaa sen.

    Eli jos Suomen kansa ei saa suojaa virusta vastaan, niin sinä olet osasyyllinen. Laita sitten osoitteesi näille palstoille, niin saat vieraita.

    Salaliittoteoreetikot kuvittelevat, että RNA aiheuttaa mutatoitumisen hämähä... virusmieheksi. Laittakaa toki foliohattunne tiukemmin päähän.

    Jotkut tutkijat ovat varoitelleet, että nuo rokotteet saattavat aiheuttaa mm.naisille jopa lapsettomuutta..Vaatineet parempia tutkimuksia. Valitettavasti ei ole aikaa siihen. Paniikissa kohkaavat menemään. Valitettavasti nämä rokotteet ovat jo myöhässä. Virus on kulkeutunut eläinmaailmaan ja tulee sieltä mutatoituneena jossain vaiheessa takaisin ihmiseen. Minkki variantti siellä jo leviää, mihin ei nämä rokotteet pure ja epävarmaa rokotteiden toimivuus myöskin näiden 2 uuden variantin suhteen. Rokotteet eivät myöskään anna kovin pitkää suojaa, vaan uusit sen ainakin 2krt vuodessa = 4 rokotusta/ vuosi. Ei ole myöskään selvää estääkö nämä rokotteet itse tartuntaa. Ne ovat ensisijaisesti vakavaa tautimuotoa estämään tarkoitettu
    -Good luck!


   • Anonyymi

    Kaikkea se piikitys teettää. Ihmiset jaetaan kahteen leiriin ja varmasti kapakoissakin tapellaan tästä kannattajien ja ei-kannattajien kesken.
    Ruotsissa se meni järkevämmin. Ruotsi oli usean maan kanssa sopinut miten menetellä jos tulee sairauksia ja he noudattivat sopimusta. Muut eivät ! Kuinkas kävikään, Ruotsi teki oikein ja kuolleisuus on jopa jäänyt alle normaalin vuositason 91.000! Tätä ei toki lehdet otsikoissaan mainosta! Varsinkin kun on kyse näin hävettävästä hommasta, että Ruotsia on ehditty arvostella otsikoissa ja lööpeissä ihan perusteetta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kaikkea se piikitys teettää. Ihmiset jaetaan kahteen leiriin ja varmasti kapakoissakin tapellaan tästä kannattajien ja ei-kannattajien kesken.
    Ruotsissa se meni järkevämmin. Ruotsi oli usean maan kanssa sopinut miten menetellä jos tulee sairauksia ja he noudattivat sopimusta. Muut eivät ! Kuinkas kävikään, Ruotsi teki oikein ja kuolleisuus on jopa jäänyt alle normaalin vuositason 91.000! Tätä ei toki lehdet otsikoissaan mainosta! Varsinkin kun on kyse näin hävettävästä hommasta, että Ruotsia on ehditty arvostella otsikoissa ja lööpeissä ihan perusteetta.

    Paskaa..Tämä Tegnel(juoppo kapteeni) olisi pitänyt laittaa sivuun jo keväällä tehtävistään.Hän on ollut pihalla ku lumiukko kaikesta koronaan liittyvästä..

    Rokotteista vielä:

    Pfizerin entinen VP sekä toinen lääkäri vaativat nopeutettujen tutkimuksien katkaisemista ja pidemmän tutkimuksen aloittamista. He listaavat useita riskejä joita tämä nopeutettu tutkimus ei selvitä.

    Mahdollinen ADE
    Mahdollinen pysyvä hedelmättömyys naisilla, koska piikkiproteiinin vasta-aine saattaa tarttua myös istukan proteiiniin
    mRNA-rokotteissa käytetään lisäainetta, joka saattaa aiheuttaa allergisen reaktion
    tutkimus on aivan liian lyhyt havaitakseen pidemmän aikavälin haitat


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei siinä taida olla muuta, kuin RNA:ta. Turhaan pelkäät ja vaarannat kanssakulkijoitasikin käytökselläsi. Rokotteesta tulee todellinen suoja vasta, kun tarpeeksi moni ottaa sen.

    Eli jos Suomen kansa ei saa suojaa virusta vastaan, niin sinä olet osasyyllinen. Laita sitten osoitteesi näille palstoille, niin saat vieraita.

    Salaliittoteoreetikot kuvittelevat, että RNA aiheuttaa mutatoitumisen hämähä... virusmieheksi. Laittakaa toki foliohattunne tiukemmin päähän.

    taas yksi aivopesty - mikä se hattu oikein on? suojaako se myös coronalta??


   • Anonyymi
    blade83 kirjoitti:

    Jotkut tutkijat ovat varoitelleet, että nuo rokotteet saattavat aiheuttaa mm.naisille jopa lapsettomuutta..Vaatineet parempia tutkimuksia. Valitettavasti ei ole aikaa siihen. Paniikissa kohkaavat menemään. Valitettavasti nämä rokotteet ovat jo myöhässä. Virus on kulkeutunut eläinmaailmaan ja tulee sieltä mutatoituneena jossain vaiheessa takaisin ihmiseen. Minkki variantti siellä jo leviää, mihin ei nämä rokotteet pure ja epävarmaa rokotteiden toimivuus myöskin näiden 2 uuden variantin suhteen. Rokotteet eivät myöskään anna kovin pitkää suojaa, vaan uusit sen ainakin 2krt vuodessa = 4 rokotusta/ vuosi. Ei ole myöskään selvää estääkö nämä rokotteet itse tartuntaa. Ne ovat ensisijaisesti vakavaa tautimuotoa estämään tarkoitettu
    -Good luck!

    Mitäs valitettavaa siinä on että on myöhässä - parempi kun ei tulisi ollenkaan, kuten Puola päätti.


  • Anonyymi

   Kannattaa ensinnäkin todella lukea mitä tuossa rokotteessa on! Harva, hyvin harva varmasti tietää mitä tuo piikki sisältää! Sen jälkeen kun sen on saanut, se on pysyvää mitä siitä seuraa. Se on peruuttamatonta. Jokaisen oma harkinta, mutta on mielenkiintoista kuulla (jos kuulee, mediahan ei kerro mielellään) mitä tuo on aiheuttanut välittömästi ja miten käy jatkossa, tuleeko uusia sairauksia, vammautumisia tai kuolemia. Kannattaa kuitenkin jättää auto kotiin ja tulla vaikka taksilla rokotuksesta, sillä tv:n suorassa lähetyksessäkin nähtiin vartin rokotuksesta, sairaanhoitajan pyörtyneen. Liekö kuollut, sitä tietoa media ei ole vakuuttavasti antanut tietoon ja hoitajan vanhempia ei saa haastatella (liekö uhkailtu?)

  • Anonyymi

   http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/sivu10.htm

   12.2.2009

   Annen uni "pedon merkistä" v. 2003

   Unessa oli joitakin uskovaisia, olin heidän kanssaan. Oli tullut yleinen määräys, että käteen piti laittaa injektioruiskulla jokin merkki tai kapseli.

   Sen piti olla vaaraton ja jotkut uskovaiset olivat sitä mieltä, että sen
   merkin voi ottaa, kun se ei vielä ole se Raamatussa ennustettu ja varoitettu "pedon merkki" (Ilm.13:16-17).

   He olivat ottaneet sen ja puolustivat sitä ja eräs henkilö ("uskovainen" hänkin) antoi ymmärtää, että ei siinä ole paljoakaan tietoa/informaatiota (nk. mikrosirussa/pedon merkissä pitäisi olla), kun jotakin vain vähän siitä ihmisestä, kehen se laitetaan.

   Minä olin ainoa, joka sanoin ja varoitin, että älkää missään tapauksessa sitä ottako.

   Sanoin, että vihollinen on tämän näin pimittänyt, saadakseen uskovaisetkin ottamaan sen. Tiesin (minulle oli Herralta siitä annettu erityisesti tieto), että se oli juuri se Raamatussa ennustettu tappava merkki, että kuka sen ottaa "uskovainenkin", niin hänellä ei ole enää mahdollisuutta koskaan pelastua ja päästä taivaaseen.

   Jotkut epäröivät kun siitä varoitin.

   Kun eräs mummukin kuunteli minua, hän kallistui minun puolelle. Mutta kun hän meni sellaisten uskovaisten seuraan, jotka olivat toista mieltä asiasta, niin kun hän tuli heidän luotaan, niin hän oli menossa ottamaan merkkiä.

   Erikoista oli se, että ne uskovaiset, jotka olivat sen jo ottaneet, olivat edelleen vielä olevinaan uskossa ja niin kuin ei mitään olisi tapahtunutkaan.

   Sanoin heille, että kyse voi olla valhe-Jeesuksesta, koska jos ihminen on ottanut sen merkin, josta Raamtussa varoitetaan, niin hän ei enää voi olla uskossa. He vastasivat minulle, että "pitää vain turvata Jumalan armoon".

   Erikoista tässä myös vielä oli se, että ne jotka eivät olleet sitä ottaneet, saivat edelleen ostaa ja myydä. Eli se ei vaikuttanut siihen, niin kuin Raamatussa on sanottu.

   Sekin oli eräs syy, miksi uskovaiset eivät uskoneet, että se on juuri se Raamatussa varoitettu asia, senkin tähden he menivät ottamaan sen.

   Mutta käsitin, että sekin oli silmälumetta ja vihollisen hämäystä, että uskovaiset menisivät lankaan. Siihen heräsin.

   Tämän jälkeen otin aamulla Raamatun ja peukalopaikan, sillä mielellä että Herra vahvistaisi, oliko kyseinen uni Häneltä,
   vai mitä tuo tarkoitti. Silmieni eteen tuli ensimmäisenä seuraavat sanat:

   "Tämän kehottamisen minä aikaisempien, sinusta annettujen ennustusten mukaisesti uskon sinun tehtäväksesi, poikani Timoteus, jotta niiden nojalla taistelisit tuon jalon taistelun, säilyttäen uskon ja hyvän omantunnon, jonka eräät ovat työntäneet luotaan ja uskossaan haaksirikkoon joutuneet."
   (1.Tim.1:18-19)

   _ _ _ _ _ _ _

   • Anonyymi

    Jouko Pihon kommentti 12.2.2009

    Annen uni on varoittava ja vakava. Tulee käymään juuri noin kuten Anne kirjoitti. Ihon alle laitettavaa sirua, joka sisältää henkilö- ja pankkitiedot, tullaan aluksi markkinoimaan hitaasti ja varovaisesti.

    Lisäksi heti alkuun ei kieltäytyville tule mitään seuraamuksia. Kaikki tämä ystävällinen ja diplomaattinen lähestymistapa on kuitenkin vain uuden Maailmanjärjestyksen viisasta ja hienostunutta uuden asian sisäänajoa siten, että ihmisiä ei säikäytetä, vaan heille annetaan aikaa tottua uuteen järjestelmään.

    Koska uudessa systeemissä on kieltämättä myös monia hyviä puolia, on lopulta suurin osa ihmisistä, myös osa uskovista, sitä mieltä, että kyseessä on vain tekninen toimenpide, jonka vaarallisuutta vähätellään tai se kielletään kokonaan.

    Samalla ihmiset unohtavat Raamatun yksiselitteisen kiellon, että otsaan tai oikeaan käteen laitettavaa Pedon merkkiä ei tule ottaa, tai joutuu samaan paikkaan kuin Petokin eli helvettiin.

    Jos siis ottaa Pedon merkin, niin kyseessä on samalla alistuminen Pedon valtaan ja hänen mahtinsa tunnustaminen.

    Sen jälkeen onkin edessä jo vaatimus, että myös Pedon kuvaa on kumarrettava, aivan kuten alkukristittyjä vaadittiin kumartamaan Rooman keisarin kuvaa, mutta he kieltäytyvät ja joutuivat marttyyreinä polttorovioille.

    Vähitellen Uusi maailmanhallitus alkaa kuitenkin kiristää otettaan ja pikku hiljaa aletaan vaatia, että kaikkien olisi oltava alamaisia uudelle järjestykselle ja otettava uuden systeemin henkilötunnus. Kun yhä löytyy niitä, jotka kieltäytyvät
    merkin ottamisesta, tulee ensin erinäisiä rajoituksia vastustelijoiden elämään,

    mutta lopulta pääsee vallalle täysimittainen, raaka ja suorasukainen merkistä kieltäytyvien vaino, jolloin he eivät voi enää asioida missään kaupoissa, liikkeissä tai virastoissa ilman merkkiä.

    Sen lisäksi näitä kieltäytyviä aletaan pitää yhteiskunnan vihollisina, jolloin heitä aletaan vangita ja kuljettaa keskitysleireihin, joissa osa uskovista tapetaan.

    Uskova, oletko valmis olemaan uskollinen Jeesukselle kuolemaan asti?

    Älä ota mitään merkkiä itseesi, jos se vaaditaan laittamaan siruna ihon alle. Se on se Pedon merkki, josta Raamattu meitä varoittaa sitä ottamasta. Merkin ottanut joutuu Kaikkivaltiaan Jumalan vihan kohteeksi. On parempi kokea Pedon
    ja maailman vihaa kuin joutua Jumalan vihan alle.


  • Anonyymi

   http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/sivu10.htm

   Teija K:n näkemä näky v. 2005

   Tämän kansan identiteettiä uhkaa kolminkertainen vaara. Se koskee kansallisen identiteetin ja siihen liittyvät itsemääräämisoikeuden katoamista:

   1. Suomi-leijona karjui väkevänä voimiensa tunnossa. Yhtäkkiä EU-keihäs lävisti sen kyljen, mutta leijona edelleen karjui, mutta heikentyneenä.

   2. Tämän jälkeen Nato-keihäs lävisti sen kyljen ja leijona karjahteli vaimentuneella äänellä ja heikentyi edelleen.

   3. Viimeiseksi sen kylkeen lensi Venäjä-keihäs, jolloin leijona kaatui maahan karjahtaen kuin kuollut.

   -------------------------------------------------------------------------

   Tauno Rantalan profetia 23.10.2007 Järvenpäässä

   Suomi, tuomiot tulevat, koska kansa ei ole kääntynyt Herran puoleen tässä maassa.

   YHDESSÄ YÖSSÄ NYKYINEN HYVINVOINTI AJETAAN ALAS

   Entiseen ei ole paluuta, vaikka ihmiset toivovat, että entinen hyvä aika palaisi, mutta se ei ole mahdollista.

   Mutta Jumala alkaa tehdä voimallisia ihmeitä: vaikeavammaisia parantuu ja ihmisille tulee hätä Herran puoleen, niin että ihmisiä tulee uskoon kaduilla ja kirkot täyttyvät.

   Tämä aika ei ole kaukana. Ihmiset sanovat, että onhan sitä puhuttu samoin ennenkin, mutta kaikki on pysynyt ennallaan.

   Tämän ilmoituksen toteutuminen on kuitenkin pian käsillä.

   • Anonyymi

    Tauno W. Rantalan näkyprofetia 15.4.1997

    Itke Suomi - itke Eurooppa

    EU - NATO

    Aamurukouksen aikana 15.4.1997 valtasi minut sanoinkuvaamaton murhe ja itku. Samalla näin EU:n tähtikuvion. Jokainen tähti alkoi ikään kuin elää. Sitten ne alkoivat vuotaa verta. Tämän jälkeen nuo vertavuotavat tähdet muuttuivat mustiksi risteiksi.

    Mieleni täytti aivan maahan painava murhe.
    Kun aloin edellä näkemääni paperille kirjoittaa, alkoi tulla henkeeni ja eteeni seuraava ilmestysprofetia.

    Tästedes sanoo Herra: Jokainen valtakunta ja sen päämiehet, jokainen heistä tulee saamaan oman palkkansa, joka on yhteyksissä tämän liittouman ja sen hengen kanssa. Koska tästä muotoutuu se portto, josta on ennustus Ilmestyskirjaan kirjoitettu. Maan porttojen ja kauhistusten äiti. Ja sen nähtiin olevan juovuksissa pyhien verestä. Ilm.17:1-18. Kaikki ne, jotka ovat kannattaneet tai liittoutuneet tähän, Minä ne tuomitsen.

    Liittouma on ensin kaupallinen. Sitten se laajentaa otettaan ja saa kenraaleja puolelleen. Erikoisesti yksi heistä juo niin sitä henkeä, että on aivan täynnä sitä. Se on antikristillinen henki. Se on vallan ja herruuden tavoittelun henki. Samaan mieleen liittyy monien eri maiden hallitsijoita. Se on sama henki, joka vaikutti Adolf Hitlerissäkin. Nyt näen, että armeijaa kootaan. Päälliköitä valitaan ja suuret palkat luvataan. Mutta joksikin ajaksi siirtyy vielä joukkojen liikkeelle lähtö heidän keskuudessaan vallitsevien erimielisyyksien vuoksi. Mutta ne sovittiin muutamien henkilövaihdosten jälkeen. Ja kädenpuristuksin paperit allekirjoitettiin suurien juhlien ja juominkien yhteydessä.

    Liikkeelle lähti "hallava hevonen", jota sotajoukot lähtivät seuraamaan. Määräys annettiin, että jokaisen on luovutettava omaisuutensa valtiolle. Jos joku sanoi jotakin vastaan, niin lain ankaralla kouralla hänet siihen pakotettiin. Jotkut menettivät henkensäkin. Ihmiset riisuttiin niin puhtaiksi omaisuudestaan, että heille ei jäänyt mitään.

    Tämä on määrätietoista toimintaa, jolla tehdään kaikki riippuvaisiksi EU-tuesta ja avusta.

    Matt:24:12,13. Näen suuren kulkueen, jonka kärjessä paavi kulkee vaippoineen, kaapuineen ja ristisauvoineen. Häntä seuraa eri maiden liberaaliset, uskonnolliset johtajat. He vakuuttavat uskollisuuttaan "isälle, paaville". Alkoi suuri eri uskontojen yhteinen kokous. Siellä käytiin läpi, mihin suuntaan yhdessä EU:n kanssa uskonnon linjat viedään. Ensin vedotaan yhteishenkisen rakkauden nimissä.

    Mutta kun ei ala tulla toivottua tulosta, aletaan kirkkokunnittain koordinoida eri maissa, ketkä ovat puolella, ketkä vastaan. Vedotaan Raamatun Sanaan: "Mitä tekevät akanat jyvien joukossa." Paavi kulkee eri puolilla maailmaa, pitäen näyttäviä kulkueita ja kokouksia, joihin tämä uskonnollisuuden henki lähettää ihmisiä saaden heidät vakuuttumaan suuresta johtajasta ja ainoasta oikeasta uskosta.

    Nyt on saavutettu kaikki kolme päälinjaa: 1. kaupallinen 2. sotilaallinen, Nato. 3. uskonnollinen, paavi. Sama yhdistelmä, joka näytettiin Johannekselle Patmoksella: Antikristus - peto - väärä profeetta. Ilm. 13.

    Vielä katsotaan ja selvitellään, jokainen tahollaan, miten tämä kaikki sulautuu kansaan? Sitten alettiin otetta kiristää kaikilla linjoilla. Taloudellisen avun syrjintää niiden kohdalla, jotka eivät olleet tyytyväisiä EU:n toimiin.

    Nyt nousee valtaan mies, röyhkeä ja juonissa taitava. Dan. 7:8 ; 8:22,23. Hän syrjäyttää muutamia ja järjestelee uudelleen vallassa olevia. Ja kaikki ne, joilla on vähääkään inhimillistä mieltä ja sääliä, hän syrjäyttää nämä vallasta. Valitsee vain kovan linjan edustajia.

    Taivaalla lensi enkeli ja laski ja julisti aikaa parannuksen tekoon. Niille jotka vielä haluavat nöyrtyä ja katua, ennen tuomioiden liikkeelle lähtöä. Lähti liikkeelle voimakas Jumalan hengen aalto, jolloin kirkot ja rukoushuoneet täyttyivät kuulijoista. Jopa uusia seurakuntia syntyi. Sairaita parantui hyvin paljon. Voimallisia tunnustekoja tapahtui. Myös kuolleita herätettiin. Jooel 2:28-32. Luuk. 12:11,12.

    Tämän siunauksen ilmenemisestä johtuen vastavoimat alkoivat vastustaa uskovia. Ja muutamia heistä vangittiin. Matt. 24:9-13. Dan. 3:28. Luuk. 21:25-28.

    Mutta tämän vastustuksen noustua, Herra Jeesus yhtäkkiä ilmestyi pilviin väkevällä voimalla ja kirkkaudella vieden ylöstempauksessa omansa taivaisiin ja ovi suljettiin. 1.Tess. 4:16-18. Matt. 24:27,39. ; 25:10.


  • Anonyymi

   50 vastausta tunnetuilta suomalaisilta: Tämän takia aion ottaa korona­rokotteen
   Eri alojen vaikuttajat kertovat IS:lle, miksi ottavat rokotteen.

   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007670344.html

   9.12.

   Koronarokotteesta liikkuu paljon väärää tietoa, ja moni empii sen ottamista.

   Valtiojohdon huipulta sekä Tasavallan presidentti Sauli Niinistö että pääministeri Sanna Marin ovat kertoneet ottavansa rokotteen heti, kun heidän vuoronsa tulee.

   6. Päivi Räsänen, kansanedustaja

   – Rokotteilla on ollut valtavia terveyshyötyjä ihmiskunnan historiassa. Eivät mitkään muut innovaatiot ole tuottaneet yhtä paljon terveyttä kuin rokotteet. Luotan siihen, että hyödyt ovat suuremmat kuin mahdolliset sivuvaikutukset ja riskit. Alustavien tutkimustulosten mukaan ne ovat hyvin vähäisiä.

   25. Tapio Luoma, arkkipiispa

   – Aion ottaa koronarokotteen, koska niin suojaan paitsi itseäni myös muita. Elämä on kallisarvoinen lahja, ja sitä on suojeltava. Luoja on antanut meille ihmisille myös järjen ja ymmärryksen, ja niiden ansiosta meillä on apunamme nykyaikainen lääketiede.

   • Anonyymi

    Noitten tyyppien puheittenko perusteella olette valmiit vaikka kuolemanvaaraan?
    Todella erikoista, todella erikoista.....ei uskoisi!


   • Anonyymi

    Mitkään muut eivät ole tuhonneet ihmiskuntaa niin kuin sodat ja sairaudet sekä rokottaminen.
    Vaarallisin on juuri rokottaminen, koska se vaikuttaa usein dna:han, sairastuttaa, vammauttaa ja jopa tappaa. Sillä on vielä pitkäaikainen vaikutus tuleville sukupolville. Se vähentää myös ihmisten syntyvyyttä ja jopa osalle se tekee steriliteetin.

    Kyllä pitää olla aika sokea, jos se kuonokoppa onkin lipsunut silmille? Täytyy olla tosi sinisilmäinen jos uskoo rokotteisiin. Taudit ovat yleensä jo totaalisesti muutenkin hävinneet kun saadaan rokote ja sillä ratsastetaan kuin olisi auttanut.

    Onko koskaan tullut vastaan vertausryhmä:
    Rokotetut - vastaan ei rokotetut ja vaikka 50 vuoden seuranta! Kumpi on ollut ja elänyt terveempänä!?
    Uskomme, että tätä ei ole edes uskallettu harkita, koska rokotteitten myynti loppuisi ja samalla tarve lääkkeisiin. Lääkäreitten tarve vähenisi myös!
    Katastrofi heille - ei mikään ihme ettei tätä tutkimusta voida tehdä! Rahantulo hupenisi ja työttömyys lääkepuolella ja lääkäreillä.
    Sen vuoksihan tuota hillitöntä rokottamistuputusta jo lapsesta lähtien tehdään oikein paniikin vallassa ja taataan ettei edes vertailuryhmiä voisi syntyä. Pakkorokotus on kaikkein herkullisin vaihtoehto. Silloin heillä on Joulu pitkälle taattu


   • Anonyymi

    Palvotko noita tyyppejä? Emme edes tiedä keitä ovat eikä järin kiinnosta.
    Kannattaa käyttää, jos on, omia aivoja.
    Aivopesu on tehokas. Aivan kuin osa kansaa olisi nyt armeijassa.
    Siellähän sanottiin, ettei tarvitse kysellä eikä ajatella - me määräämme mitä te teette ja tottelette kiltisti. Ei mitään pulinoita - hiljaa - ottakaa piikki ja menkää pois älkääkä tulko vaan valittamaan jälkeenpäin.


  • Anonyymi

   PUOLA KIELTÄYTYI ROKOTTEISTA -
   TERVEYSMINISTERISTÄ TULI SANKARI !

   Hienoa, he osaavat suojella kansalaisiaan.
   Suomessa ei tajuta, että tietojen mukaan 80% rokotetuista tulee saamaan jotain! Mutta mitä, sitä me odotammekin tässä mielenkiinnolla, kun rokotefriikit alkavat oireilla!

  • Anonyymi

   Viime kuukausina kokonaisia valtioita on vangittu ilman asianmukaista prosessia, ja nyt niitä uhkaa lisärajoitukset. Valtioiden välistä matkustamista rajoitetaan ankarasti, yksityisyyden suojaa on loukattu, monia yrityksiä on suljettu ilman korvausta, ja monia säännöksiä pannaan täytäntöön ilman lakisääteisiä vaatimuksia terveysongelman varjolla, joka on yhtä vaarallinen kuin kausiluonteinen influenssaepidemia.

  • Anonyymi

   EN JA EMME OLE - EMMEKÄ KOSKAAN TULEKAAN!

   Hyvin on unohtunut 700 rekisteröityä narkolepsiatapaustakin lapsilla!!!!!!!!!!!
   Kuinka palon enemmän jäi tietämättä mitä aiheutti ja vielä aiheuttaa.!!

   SIITÄ VAAN PIIKILLE JA UNTEN MAILLE JA VOIHAN TULLA JOKU YLLÄRIKIN!!

  • Anonyymi

   Nykyaikana Suomessa lapsetkin saavat hyvää ja monipuolista ruokaa, joten noitten rokotteitten haittavaikutukset ja kuolematkin eivät ole niin suurta luokkaa kuin aiemmin.
   Toista se on Intiassa ja Afrikassa esimerkiksi ollut.

  • Anonyymi

   En ole kun en kuulu riskiryhmäänkään. Otan sen kun saan.

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Eräs jonka kanssa keskustelin kertoi tämän tytön facebook-profiilin poistetun. Hänkin epäili tämän kuolleen, kun oli jossain tv-lähetyksessä heti rokotuksen jälkeen mennyt tajuttomaksi....


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eräs jonka kanssa keskustelin kertoi tämän tytön facebook-profiilin poistetun. Hänkin epäili tämän kuolleen, kun oli jossain tv-lähetyksessä heti rokotuksen jälkeen mennyt tajuttomaksi....

    Linkin mukaan tuo hoitaja olisi kuollut. :((


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   182
   10375
  2. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   141
   6535
  3. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   398
   2793
  4. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   151
   2143
  5. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   139
   1937