Aihe

Ihan per****tä koko Joulu

Anonyymi

Kuollut 2 sukulaista tänä vuonna joista toinen mun isä eikä edes Jouluna saa naista että eipä kyllä ole mitään syytä juhlaan.

Ujoatm31

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mulla on viimeisen kahdeksan vuoden sisällä kuollut helvetin monta sukulaista mm. molemmat vanhempani. Eikä ole yli kahdeksaan vuoteen ollut miestäkään.

   Mut joulunpyhät on ihan jees, saa vähän hengähdystauko töistä 👍

  • Anonyymi

   Naista saa. Itse lähden kohta naisen luokse syömään ja sitten juodaan, saunotaan ja varmaan rakastellaan illalla.

   • Anonyymi

    Montako sukulaista sulla on kuollut X vuoden aikana?


  • Anonyymi

   Itseltäni kuoli kaksi vanhempaa sisarta, toinen lokakuun alussa toinen pian sen jälkeen.
   Toisen kuolema tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta, onneksi olimme tavanneet elokuussa kun pääsin matkustamaan Suomeen. toista en ehtinyt nähdä. Hän oli sairastellut jo vuosia vakavasti joten kuolema ei ollut yllätys. Kuitenkin aivan liian varhain joutuivat lähtemään. Hautajaisiin en päässyt virustilanteen takia.
   Olen nainen joten naista ei minullakaan ole eikä sen puoleen miestäkään. En ole epätoivoinen enkä surkuttele itseäni, elämä tuo eteen mitä on tuodakseen. Voin vallan hyvin elää lopun elämääni yksin kuten nyt jo muutaman vuoden. Itsenäisenä ja yksin aion elää vaikka joku sellainen eteen tulisikin johon voisin panostaa. Omat asunnot on ehdoton.
   Mutta Joulua vietän. Eilisen olin ystäväpariskunnan seurassa. Syötiin ja jaettiin lahjoja ja vietettiin mukavaa aikaa. Tänään yksin kotona kissani kanssa ja kohta lähden lenkille.
   Elämä on elämistä varten. Me emme kukaan tiedä paljonko aikaa on, joten sitä ei ole tuhlata itkuun ja naisettomuutensa/miehettömyytensä surkeiluun ja itsesääliin.

  • Anonyymi

   Juu, ei ole joulut enää jouluja, kun on vanhemmat kuolleet.
   Äitini kuoli syöpään 1987 juuri muutama päivä ennen joulua.
   Isäni sairastui syöpään 2014 ja joulu meni sairaalassa ja sairaalassa oli suurimman osan joulusta ja keväällä sitten päättyi elämä täällä.
   Joulu tuo vain haikeat muistot mieleen ja yksinään ei tule joulua vietettyä.
   Mulle on ihan sama milloin kuolee, kun ei ole mitään menetettävää, ihan paskamaista täällä on elää kituuttaa, mielummin jo kuolisi pois, niin loppus tämä paska, kun ei tämä miksikään muutu, vaan samanlaisena jatkuu.

   yksinäinen ätmi

  • Mulla kuoli eno ja setä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   336
   24636
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14220
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   348
   11631
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   108
   8693
  5. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   545
   5976