Aihe

Tunturi e275 7000

Anonyymi

Itselläni on täysjousitettu sähkömaastopyörä ja nyt kiinnostaisi piristää pyörää. Mitä kyseisellä moottorilla varustettuun pyörään kannattaisi tehdä? 25 on liian vähän tökkii liikaa.

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hanki mopo

  • Anonyymi

   Mopo siitä tulee. Sähkömopo

  • Anonyymi

   Jos jotkin virityspalikat toimivat Shimanon moottorissasi nyt niin ei varmaankaan kannata jatkossa päivittää Shimanon virallisia laiteajureita, niissä voi olla joku tappokytkin ohjelmoituna virittäjien harmiksi.

   Bosch oli jossain tiedotteessa maininnut että tulevissa malleissa virittely on estetty siten että mikäli heidän moottorinohjaus softa havaitsee jotain virityspalikoita niin moottori lakkaa toimimasta ja sen saa kuntoon vain valtuutetussa huoltoliikkeessä, käyttäjän omalla kustannuksella.

   Kaikki tuo virittelyvastaisuus on tietysti EU byrokraattien pelkoa, suuret valmistajat haluavat pelata varman päälle ilman mitään uhkasakkoja tms.

  • Anonyymi

   Tämä on hauskaa. Kaverini kun osti sähköpyörän niin jatkuvasti kertoo sähköpyörän "tehosta" ja vertailee ominaisuuksia ja miten se on tehokkaampi kuin muilla, koko homma on mennyt tekniikkavertailuksi.
   Eihän siinä mitään, mutta kun se sähkärin hankkiminen perusteltiin sillä ettei tarvitse pyörään panostaa eikä menisi pyöräilyaika tekniikan vertailuksi...

  • Anonyymi

   Vähän on suomessa sähköpyöriä vielä. Omaani haluaisin myös piristää, ihan muutama kilsa lisää riittäisi. Eipä tunnu tietoa löytyvän. Viisastelijoita sen sijaan riittää. Vaan mikäpä sen hienompaa kuin päästellä äänettömästi sähköllä ja joitainkos se harmittaa.

  • Anonyymi

   Specialed sähköavusteisiin kuulopuheiden mukaan saa teetettya " luvallisesti" nopeuden noston 32km/h eli siis sais lisää nopeutta 7 km/h.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   316
   3635
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   49
   2508