Aihe

Tampereen kaupunki yritti jälleen tappaa, vanhuksia ym köyhiä bussipysäkeille

Anonyymi

Tampereen kaupungille näyttää olevan tärkeintä, valaista koko kaupunki, äärioikeiston uskonnollisilla "joulu-aiheisilla" valonäytöksillä, eli tehdä Teekutsuliikkeen markkinavoimien mainontaa, kun köyhyyteen jätettyjä 800€/kk orjuuseläkeläisiä, ym pidettiin eilen, ilman bussikyytejä keskustassa vankeina, hyytävässä viimassa ja pakkasessa, ilman mahdollisuuksia palata apteekki-ym välttämättömiltä asioiltaan, takaisin lähiöihin.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16182788/tampereen-ratikka-maksatetaan-koyhyyselakelaisten-hengilla

Mitä turhakepormestarin viroissa lihovien päissä liikkuu, kun vakavasti sairaita, vanhuksia, vammaisia, ja joukkoa pipottomia maahanmuuttajia, pakotetaan värjöttelemään, henkitoreissaan hyytävässä pakkasviimassa.

800€/kk orjuuseläkeläisten on käytävä apteekissa, silloin kun tarvetta ilmenee, eikä silloin, kun äärioikeiston markkinavoimien valoshow-järjestäjille, sattuu sopimaan. Monella köyhimmistä ei ole tietokoneita, eikä ns. älypuhelimia, he olivat siinä hyvässä uskossa, että bussit kulkevat, Teekutsuliikkeen "pyhä"-aikataulujen mukaan, eli siihen klo 18 saakka.

Ihmiset värjöttelivät tuntitolkulla, Keskustorin viimassa, yrittäen kysellä bussikuskeilta, jotka pitivät Keskustoria päätepysäkkinä ja kertoivat menevänsä jouluaterialle, että tuleeko ja koska tulee busseja takaisin lähiöihin, kun kerran keskustaan päästiin ?

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16170702/tampereen-sosiaalivirastossa-koettu-kovaa-vakivaltaa-virkailijoiden-taholta#comment-100191903

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16213507/pm-sanna-marin-tiesi-etta-elakekorotukset-otetaan-taka-oven-kautta-pois

Tietoa oli hankala saada ja lopulta valotauluun ilmestyi 16.30, eli monen tunnin jäätävässä viimassa värjöttelyä vanhuksille, sairaille ja vammaisille. Maahanmuuttajat ilman maskia ja pipoa, hakivat lämpöä toistensa läheltä, mikä luonnollista oli siinä kylmyydessä ja tulivat sitten kyselemään, että olisiko meillä tietoa, että moneltako ja lähteekö busseja.

Altistettiin sitten myös koronalle, kun käytettiin köyhimpien bussivuorot, veroparatiisi-markkinavoimien Teekutsu-valoshow-näytöksiin. Tampereen kaupunki vihaa köyhyyteen pakotettuja ja tekee kaikkensa, heidän hengiltä saamisekseen, se on ainakin käynyt selväksi. Heikoimmat ja haavoittuvimmathan, eivät tee valituksia ja vaadi oikeuksiaan, kun heillä ei ole siihen voimia. Tämänkin kirjoittaja tekee sitä, vain koska jonkun on tehtävä ja käyttää siihen, paranemiseen tarvittavaa energiaa, toistenkin puolesta.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16678893/aanestamatta-jattaminen-jo-kuntavaaleissa-on-ainut-keino-heratella-korruptiopaattajia

Kunnille jaettavat miljardit, päätyvät veroparatiisi-gryndereille ja muille ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille - niillä ei tueta yhtäkään, köyhyyteen pakotettua kaupunkilaista. Edes muutama äärioikeisto-valoshow vähemmän ja tilalle toimivia bussivuoroja, että vakavasti sairaiden ihmisten, vanhusten ja muiden heikossa asemassa olevien, ei tarvitsisi paleltua ja sairastua vakavemmin, hyytävässä pakkasviimassa Tampereella.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Valitettavasti tämä on uusi normaali ehkä kaikissa kunnissa.

   Täällä pikkukylässä on tulossa viikon päästä bussilippu -uudistus mutta siitä ei kerrota missään. Köyhä joutuu arvailemaan milloin voi ostaa toimivan bussilipun ja mitä se maksaa ja missä se toimii. Olen joskus kysellyt että kylä saisi toimivan tiedotuksen mutta se kuulemma toimii kun ne antaa sähköpostilla linkin nettisivulle, jossa kerrotaan "ei mitään" kahdella lauseella. Helppoa tuo eliitin työ ja hyvä palkkaista eioontarjoamista.

   Kun eliitti ja päättäjät itse kulkee omalla autolla niin ei niitä tällaiset rahvaan huolet kiinnosta vaikka ahneina haluavatkin olla päättämässä "kunnanpalveluista".

   Oikeastaan tämä aika on ihan samanlainen kuin keskiaika jolloin pienten kaupunkivaltakuntien kuninkaat riisti ja orjuutti alamaisiaan ja rikastuivat halvalla työvoimalla.

  • Anonyymi

   Joulu on äärioikestolaisten juhla! Sekä pakana äärioikestolaisten että äärikristittyjen! Me islamistet vihretä emme hyväksy tätä sortoa!

  • Anonyymi

   Teekutsuliikkeen äärioikeistoa, on niin äärioikeistokristityissä, kuin äärioikeisto-islaminuskoisissa. Uskonnot ovat tarpeettomia, tämän päivän kaaoksessa, ne vain pahentavat ihmisten ja luonnon mahdollisuuksia, selvitä katastrofien keskellä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

   https://www.dw.com/en/covid-19-will-not-be-last-pandemic-who/a-56065483

   Jopa YK myöntää, ettei veroparatiisirokote-testi-maski-ym bisneksillä, voida torjua ja estää pandemioita, vaan siihen tarvitaan ihmisille vahvaa oikeusturvaa, mahdollisuuksia itse hoitaa itseään ja torjua ja ennaltaehkäistä viruksia ym pandemioita.

   EK-Yle:ssä mainostetaan tänään "esteettömyyttä", aivan kuin eivät käsittäisi, että se mikä on "esteetöntä" veroparatiisirikkaille, ei ole sitä köyhyyteen pahoinpidellyille.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16165078/elakekorotukset-rikkaimpien-edullisempiin-matkakortteihin-tampereella

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16182788/tampereen-ratikka-maksatetaan-koyhyyselakelaisten-hengilla

   Siinä taustaa tuolle "jouluisille", Keskustorin köyhien simputukselle ja pahoinpitelylle, jota Tampereen kaupunki järjesti veroparatiisirikkaiden iloksi. Siellä oli myös vanhuksia pysäkillä paleltumassa, jotka surivat myös sitä, etteivät ehtineet siihen, perustuslain vastaiseen, tietttyyn kellonaikaa sidottuun "eläke-aleen" bussien liikkumattomuuden takia.

   Tuota vale-eläkealeahan eivät sairauseläkeläiset edes saa, eivätkä tulehdukset ja kivut, vakavat sairaudet, katso kellonaikaa, milloin voisi liikkua asioilla, siihen pitäisi jo perustuslaissa, olla oikeudet silloin, kun vointi antaa myöten.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   388
   4889
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   3837
  3. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   40
   2366
  4. Torppa Levillä

   Mites se raskauspahoinvointi ??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   119
   2184