Aihe

Kun ei voi erota eikä olla oikein yhdessäkään

Anonyymi

Selvinpäin mies valittaa kaikesta,siis aivan kaikesta.Vaikka mitä tekisin.Olen masennukseen taipuvainenMenimme aikoinaan naimisiin lapsen tähden.
ajattelen koko ajan itsemurhaa,mutten voi jättää lapsiani. Vihaan miestäni ja hän vihaa minua. Asiat ovat hyvin moninmutkaisia,odotan vain että hän häipyisisi tai kuolisisi pois,samalla tunnen suunnatonta surua jos hän kuolisisi ja samalla taas toivon-kumpa tuo jo olisi hiljaa-ja pelkään että pamautan hän kohta jollakin kalloon.
Hän ei ymmärrä miltä hänen vähättely ja mollaaminen tuntuu.Kaikki on väärin mikään ei kelpaa. Pelkään etten enää kohta jaksa hillitä itseäni ja teen itselleni jotain.Mieheni ei ota kuuleviin korviinsa mitään,että oltais ees asumuserossa.
Kaikki on tullu niin tiensä päähän meidän avioliitossa.
Suunnittelen välilä jo surmaavani lapset myös-koska heitä ei voi tänne jättää(koska jo mieskin joskus kuolee,kuka heistä pitää huolen?)
Pelkään että kohta kalautan hän kalloon ja joudun vuosikausiksi vankilaan ja saan miehen sukulaisten vihat pääälleni.
Toivon niin hartaasti että mieheni jo kuolisisi pois.samalla pelkään,mitä jos hän sitten kuolee)olen jo nähnyt unta että hän kuoli ja se oli kamalaa)
Mutta hän vie joka ikisen voimavaran minulta,olen koko ajan koko valveilla olon ajan suunnattoman väsynyt,kun hän on läsnä.
Olen suuresa kiitollisuuden velassa hänelle.
Minä tarvitsen hänelle-mutta hän ei tarvitse minua.

10

78

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   😡 😡 😡 😡 😡

  • Anonyymi

   pökkää ukko kuule metalliseen sivariin ja tunge purkki pikaliimaa vyön lukkoon!!!pidä 6 kuukautta sivaris!!ja jos vielä nirisee tai narisee,niin hitsaa sivari pysyväks!ja jos ei 12 selibaatti kuukauden jälkeenkään mene perille!!niin straponilla nait koko yön tauotta!!!

  • Anonyymi

   Odotat että miehesi kuolee. No, se ei tule tapahtumaan moneen kymmeneen vuoteen . Eikä sinun kannata edesauttaa tuota. Muuten joudut automaattisesti lapsistasi eroon saadessasi monivuotisen ilmaisen täysihoidon yhteiskunnasta erotettuna.

   Erota aina voi. Oli taloudellinen tilanteesi mikä tahaansa, sinun ei tarvitse kiduttaa perhettäsi kuvaamassasi tilanteessa. Te kaikki kärsitte hyvin paljon. Lapsenne kaikista eniten. Heille todennäkoisimmin kehittyy läpi elämän kestävä hermosairaus jouduttuaan kasvamaan vihamielisessä ja pelottavassa kodissa.

   Kipitä kuntasi sosiaalitoimistooa hakemaan apua asunnon järjestelyyn ja muihin juokseviin asioihin. Tietysti jos vanhempasi / sisaresi voivat tulla avuksi, aina parempi.

   Ajattelu ja toiveet eivät saa mitävn aikaiseski. Sinun täytyy toimia tuon asian eteen konkreettisesti saadaksesi mitään aikaan.

   • Anonyymi

    Ei voida,se olisi suuri loukkaus miestäni kohtaan.Eikä edes haluta erota ja nyt on mennyt paemmin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei voida,se olisi suuri loukkaus miestäni kohtaan.Eikä edes haluta erota ja nyt on mennyt paemmin.

    Kumpi on suurempi loukkaus miestäsi kohtaan: suunnitella murhaavasi hänet vai laskea hänet menemään ja saada teille kaikille rauhallinen elämä?


  • Anonyymi

   Nyt on mennyt hyvin,kun sanoin miehelleni muutamia"totuuksia"mutta kaikki pienet,pienet asiat ärsyttää niin SUUNNATTOMASTI,enkä malta olla puisematta kuin höyryveturi. Koko ajan on sellaisia pieniä psykosomaattisia oireita hänen puheistaan,sanomisistaan,iho kiristyy,alkaa vessattamaan tsm.Siten kiukku alkaa kiristyä ja se pitää vaan niellä,kun kaikki taas menee päin v..u..a jos alan puhisemaan.
   kun ei halua tai voi loukatakkaan toista,kun toinen alkaa sitten marttyyriksi-uhrautuu.Ongelma on siiinä,että hän rakastaa minua täydestä sydänmestään,enkä voi sietää sellasta,en rakasta häntä samalla tavalla,en ehkä ole koskaan rakastanutkaan,enkä tiiä edes mitä rakkaus on,ainoa ihminen tässä maailmassa,jota voin sanoa rakastavai TÄYDESTÄ SYDÄNMESTÄNI on lapseni.

  • Anonyymi

   Tuossa on kaksi ongelmaa.

   Miehelläsi on heikko itsetunto ja hän käyttäytyy vähän kuin itsekin teen. Valitan vaimolle kaikesta. Samoin lapsille. Todellisuudessa valitan itselleni. Monesti käy esim niin, että lyön pääni kaapin oveen, minkä olen itse jättänyt auki ja ensimmäinen reaktio on syyttää muita. Jos tällainen käytös on liian paha, niin oikeastaan avioero on ainoa keino selvitä tilanteesta. Ei se elämä siihen kaatuisi.

   Toinen ongelma voi olla isompi: Tekstin perusteella sinulla on mielenterveysongelmia. Fantasiot toisen kuolemalla, itsesi tappamisella ja lastesi tappamisella. Ja rivien välistä voi lukea, että ilman sinua lapsetkaan eivät pärjäisi - vai ehkä onkin niin, että itse et pärjäisi ilman lapsia? Eihän ne muksut minnekään katoa erossa. Mutta tietty ne eivät enää ole 24/7 oman itsesi jatkeena. He ovat erillisiä ihmisiä eivätkä oman elämäsi sivuhaaroja.

   • Anonyymi

    Menkää hoitoon molemmat , olette ihan kaheleita.


  • Anonyymi

   Sinun pitää soittaa kaupungin kriisipäivystykseen tai turvakotiin, jos tuntuu oikein pahalta.
   Tarvitset ihmisen, jonka kanssa keskustella rehellisesti asioista.

   Tsemppiä sinulle!

  • Anonyymi

   Hyvänen aika sentään. Mene kiireen vilkkaa kertomaan tuo kaikki jollekin psykologille tai lääkärille.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   345
   25056
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14238
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   349
   11734
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   109
   8741
  5. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   548
   6019