Aihe

Rock on parasta mutta välillä toki pop myös maistuu

Anonyymi

Lähes kaikenlainen rock on hyvää, paitsi se huono. Nåh... makuasioita toki kaikki. Toinen tykkää jostakin toisesta kuin joku toinen.

Itse kuuntelen paljon uudempaa 2000-luvulla tehtyä rock musaa. Välillä toki kuuntelen myös aiempien vuosikymmenten rock musaa. Uudemmassa musassa on parempi äänenlaatu, joka merkitsee itselleni paljon. Soundimaailma ja äänenlaatu ovat iso tekijä, kun oikeasti istuu alas ja kuuntelee musaa.

Rock, Melodic rock, Hard rock, AOR, Arena rock, Heavy metal, Melodic metal. Tuossa on muutama “tyylilaji” joita tulee kuunneltua rockin osalta.

Välillä saatan toki kuunnella myös pop musaa. Myös suomalainen rock ja pop menee myös, joten olen kenties aika moniruokainen musiikin suhteen.

12

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Itse kuuntelen kaikenlaista musiikkia. Eniten musiikkia 1920-1990 -luvuilta. Rockista mulla menee esim. The Beatles, The Kinks, Small faces, Slade, Smokie, Free, Bad Company, Zeppelin, Purple, Whitesnake, Rush, Queen, Bruce Springsteen ja heavysta eniten Priest, Maiden, Sabbath.

   Popista esim. Bee Gees, Culture club, Spandau ballet, Pet shop boys, Whitney Houston, Jackson 5, Michael Jackson, Adam Lambert.

  • Anonyymi

   W.E.T. - Big Boys Don't Cry

   Tuossa kappaellessa yhdistyy Hard Rock ja popahtava kertsi hauskalla tavalla.

   • Anonyymi

    Kyllä klassinen on parasta musiikkia aivan ylivoimaisesti.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä klassinen on parasta musiikkia aivan ylivoimaisesti.

    Klassinen Hard Rock.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Klassinen Hard Rock.

    Jep, rockista klassinen rock on parasta niin kuin esim. Smokie, Status Quo, Slade, Whitesnake, Free, Bad Company, Zeppelin. Ja heavysta klassinen heavy kuten Priest, Maiden ja Sabbath. Tykkään paljon sellaisista rockbändeistä, joilla on blues tai countryrytmiä enemmän tai vähemmän kappaleissaan kuten noista luettelemistani esim. Smokiella (heillä paljon countrytyylisiä kappaleita), Status Quolla, Whitesnakella (alkuaikoina bluestyyliä) ja Freellä (bluesrockbändi, Paul Rodgersin eka bändi, toinen ja suuremmalle yleisölle tunnetumpi Bad Company). Johtuu kai esim. siitä, kun tykkään paljon countrymusiikista ja sitten tietty rockista ja kun nää kaks asiaa yhtyy, niin mikäs sen parempi. Tosin Eagles ei sitten ole kauheasti napannut, vaikka olen yrittäny kuunnella (vähän paremmin menee Eaglesin rumpali-laulajan Don Henleyn soolo). Jonkun verran menee myös Doobie brothers ja ZZ Top.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Klassinen Hard Rock.

    Ja klassisen rockmusiikin tahissa pystyy usein myös tanssimaan. Esim. Smokie ja Status Quo on sellaista musiikkia, että hyvin pystyy jytäämään pitkin lattioita. Tosin oon mää kyllä tanssinu myös esim. Maidenin, Priestin ja AC/DC:n tahissakin.


  • Anonyymi

   Jalkani alkaa nytkyä, kun kaiuttimista kajahtaa Elvis Presleyn Mean Woman Blues.

  • Ja Roy Orbison. Siinä on sitä jotain. Yhtenä aamuna radiosta tuli Orbisonin kappale "You got it". Ai että se oli hienoa. Roy Orbison on yksi kaikkien aikojen suosikeistani.

  • Anonyymi

   Muutamia "klassikkobändejä"

   Led Zeppelin
   Rainbow
   Thin Lizzy
   Black Sabbath
   ZZ Top
   Bad Company
   AC/DC
   Triumph
   Whitesnake
   Deep Purple
   Yesterday and Today (Y&T)
   Scorpions
   Van Halen
   Saxon
   Judas Priest

   Sitten vähän "uudempia"

   Dio
   Iron Maiden
   Def Leppard
   Queensrÿche
   Dokken
   Ratt
   Giant
   TNT
   Mr. Big
   Great White
   Night Ranger
   Winger

   Tuossa nyt vain muutamia.

   • Aika monia oli. Itsekin laitan yleensä pitkän listan, vaikka pyydettäis luettelemaan vaan viisi tai kymmenen bändiä tai artistia. En vissiin osaa lopettaa listaamista. Paljon on hyviä klassikkibändejä ja artisteja niin rockissa, heavyssa, popissa kuin ylipäätään lähes missä tahansa tyylilajissa.


  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Se taisikin olla Spotify top lista. Nåh, joka tapauksessa mielenkiintoista katsoa mitä kyseinen herra noista biiesistä on mieltä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   487
   5651
  2. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   95
   5548
  3. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   4819