Miehen lapset pilanneet elämäni

Anonyymi

Halusin ihanan miehen mutten lapsia. Nyt elämääni ajoittaa mies ja hänen viisi lastaan, jotka menee aina mun eelle. Koskaan ei olla miehen kanssa yhdessä kun aina on joku lapsi hänen kanssaan tai häne menee niidenkanssa jonnekin. Minä en jaksa sitä, ja vietän kotona kaiken ajan yksin.
Sanoin jo että valitse minä tai kakarat, mutta en haluis lähtä kun nyt on ihana koti ja ei tarvi olla töissä. ln vaan kotona ja ja teen mitä teen. Joskus kersat on täällä niin kauhee sotku, kaikki kaapit on tyhjennetty ruuat ja astiat ja vaatteet keskelle lattiaa, huudetaan ja soitetaan suuta. En jaksa enää. Mutta jos lähden, lapsilta puuttuu ihana äitipuoli joka katselee kun ne sotkee. Sitten minä siivoon.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Voi voi, huono äitipuoli on lapsilla. Sääliksi käy.

      • Anonyymi

        Juurikin noin.


    • Anonyymi

      Hohhoijaa näitä provoja, varmaan joltain käytetyistä naisista ulisevalta inceljuopolta.

    • Anonyymi

      Tämä on liian totta, liian monesti oikeesti aina! Naikkoset rikkoo, ja sitten haukkuu ja suojelee näin itseään kun on ensin rikkoneet toisten perheen, kun itsellään ei ole mitään.
      Naikkoset ei ajattele kuin itseään ja pitävät itseään isona, kun haukkuu miehen lapset. Kummallista että mies ei puolusta omia lapsiaan, ilmeiseti pakotettuna, ettei kotiapulainen lähde lätkimään. Laastareita kyllä saa muttei vaimoa joka noin huonon miehen ottaa. Naikkosten syy että toisten elämä on pilalla.

      • Anonyymi

        Siksikö kirjoitit tämän provon, että pääset kitisemään lisää sekavaa settiä?


    • Anonyymi

      Provo provo provo! Kukaan ei voi olla noin tyhmä.

      • Anonyymi

        Ei niin, eikä tarinakehys ole millään tavalla uskottava muutenkaan.


    • Anonyymi

      Äidit vaan ei osaa hoitaa lapsiaan. Onnkesi mies tajuu ottaa uuden äidin lapsilleen, on jonkinlainen tulevaisuus miehen lapsilla. Äidinkn kanssa heistä ei tulisi mitään.
      Miksi nyky äidit on niin saamattomia ja laiskoja? Äitipuolena minä ainakin laitoin miehen kakarat kesätöihin joka kesä, ja rahat mulle , ei meillä ilmaiseksi eletä. Saanpahanmie huilaa muutaman kuukauden kun muut tienaa.
      Mieskin on löpsö ei mitään kuria, ellei mua olisi meillä olisi sotkuita ja kakarat kauheita.

    • Anonyymi

      Kaikkien uudet perheet pilaa entiset lapset ja puolisot, se on selvä. Ei anneta miehen elää rauhassa uutta elämää, lapset ja ezät kiusaa aina ja vaatii rahaa, vaikka rahat menee kaikki uuteen phreeseen, eikenenkään pidä maksaa monesta prheestä. Vika ei ole uuden äidin, ja mies on halunnut unohtaa menneet. Uusia lapsiakin kun on heille pitää riittää rahaa.

    • Anonyymi

      Aikuistu! Lapset ovat aina etusijalla, et sinä, paitsi ehkä sitten joskus, kun siihen on aikaa. Et tule olemaan se ihana äitipuoli, jos et nauti siitä yhtään. Alapa katsomaan maailmaa hieman epäitsekkäämmin ja osallistu miehesi elämään. Jos ei onnistu, palaa sinkkumarkkinoille.

      • Anonyymi

        Kyllä äitipuoli on aina se jota totellaanja jolta kysytään. Vieras ihminen perheessä haluaa tehdä asiat niinkuin on aina tottunut, laspet voivat muuttaa tekemisiään ja uudistua äitipuolen juttuihin. Heidän tulee kunnioittaa ja arvostaa äitipuolta, ei se isä ole suotta ottanut uutta äitiä lapsilleen, vaan ihan takroituksella kasvattamaan hyviä ihmisiä.

        Lapsilta ei kysytä he tekevät kuin aikuinen sanoo, ellei sovi ei tarvi tulla sotkemaan toisten perhe elämää, koska se luo turvaaa heille. Olen ihana äitipuoli koska en päästä lasten äitiä meille sotkemaan ja lapset oppivat kotitöitä ja arvostamaan äitipuolta. Meillä on tiukat rajat ja se on hyvä. Hotellei ei olla vaan perhe jota ei exät määrää.


    • Anonyymi

      Onko äitipuolen pakko hyväksyä miehen lapset eikä voi valikoida koska tuelvat? Jos huushollissa on jo omat, ja yhteiset niin eikö se riitä? Pientä rajaa oiekesti pitäisi olla ja tai sitten eilusti palkkaa äitipuolelle joka raataa.

      Uuden äidin vastuulla ei voi olla koko katras, kun miehen exä menee rilluttelemaan. Ei mitään erityis vapauksia k entiselle äidille, jos ei saa uusikaan äiti. Nytkin oon ihan naatti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      442
      2124
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      218
      1861
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      189
      1522
    4. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      109
      1501
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      52
      1263
    6. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      3
      1211
    7. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      145
      1201
    8. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      37
      1062
    9. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      1026
    10. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      98
      1020
    Aihe