Aihe

Muistot elää

Anonyymi

Kun taas uusivuosi lähestyy palaa muistot jona mekin vaimon kanssa juhlittiin usein parin tuttavapariskunnan kanssa. Saunassa käytiin jne, ehkä vähän pikkutuhmaakin mukana, saunakammarissa istuttiin, aika paljaana, vähän pyyhettä alapäässä, rinnat näkyi kuitenkin joka naisella eikä ujosteltu, vähän lämmikettä otettu. Naiset ei ujostelleet näyttää tisujaan mutta tuherot ei kuuluneet näyttelyn kohteisiin. Tuhmat jututkin tuli kuvaan yön tunteina. Kun siinä joku pari kävi panohommiin myöhemmin, ähinät ja huohotus kuuluivat. Ja aamulla sama jatkui. Vaimoni tullessa 35 ikään nää käynnit loppui, tuli kuvaan vähän muuta ohjelmaa. Vaimo sanoi että voihan sitä nussia mutta mielummin kotona kun äänet kuuluu.

5

91

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Täysin ymmärrettävää tuo vaimosi tokaisu. Nuoret ovat vielä sen verran kiimaisia, että aivotoiminta on siellä navan alapuolella ja millään muulla ei ole väiiä, näin hieman yleistäen, toki fiksujankin tuon ikäisiä on. Tuollainen kiimakuvittelu ei elämässä pitkälle kanna vaan tilalle tulee vhän "kestävämmän kehityksen ajattelua". Harmi että jotkut miehet jäävät tasollesi - yritä kehittyä sinäkin sekä miehenä että ihmisenä!

  • Anonyymi

   Kiitos uudenvuodenkokemustesi jakamisesta. Että nykyään heitätte löylyä vain keskenänne sinä ja vaimosi?

  • Anonyymi

   Siittä ei samanhenkiset sitte käräjöimään joudu.

  • Anonyymi

   Onhan sitä ainakin ollut kylpylöissäkin yhteisiä saunoja jossa alastomana, höyrysaunat siis ja vielä tuntemattomien kanssa, tuutapariskuntien kanssa normaalimpaa.

  • Anonyymi

   En näe miehen tai naisen ulokkeissa mitää erikoista kun aikuisia ollaan.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   423
   4968
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   103
   1870