Aihe

Millä mielellä uuteen vuoteen?

Itse ihan hyvillä mielillä jatkan kummittelua ensi vuonnakin. Olen pikkuhiljaa yrittänyt omaksua, että oikeasti kuolin onnettomuudessa.

Valitettavasti en vain tajua sitä vielä, mutta eiköhän se ajan kanssa.

Vakavasti kirjoittaen. Kyllä minä nyt todellakin mieleni pahoitin. 1:nen päivä on perjantai sekä ns. punainen päivä kalenterissa. Moinenhan tarkoittaa, että eläke tulee vasta 4:s päivä.

Toisaalta sitten seuraava eläke tulee nopeammin ja helmikuukin on lyhyt kuukausi, joten se hieman lohduttaa.

Ihan hupainen kysymys. Onko näillä sivuilla muita eläkeläisiä, vai poikkeanko tässäkin asiassa valtavirrasta?

Rehellisyyden nimissä täytynee kertoa, että olen osaeläkeläinen, mutta kuulemma laiska työtön.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Uskon että ensi vuosi on henkilökohtaisesti vielä paskemoi kuin tämä

  • Anonyymi

   Ei millään mielellä vaan elektroluxilla.

  • Anonyymi

   Millä mielellä ja millä mielellä. Mitä tuo tuollainen kysymyksen alle piiloitettu toteamus tarkoittaa ?

   toivoryynänen on joskus nuarnajäppinä ollut lähtemättä liikkeenluovutuksen yhteydessä uuden ostajan humpuukiyritykseen. Topi oli hoitanut tilauskirjanpidon, sähkötarkastukset ( Topi on koulut käynnyt sun muut tutkinnot - hik ) ja uusien henkilöiden opastamiset sekä muut puhelintiedustelut. Niin mitäpä sitten tuon jälkeen. Pöljä osastoinsinööri kysyi Topilta kun Topi oli Helsingin talvipakkasilla kopistellut lumet saappaistansa vaihtaen garderoopinsa asianmukaiseen työvaatetukseen. Nih, eipä tuo isnisnööri osanut muuta kysyä kuin että millä mielillä olet kun et suostu lähtemään ostajan kelkkaan mukaan. Kolme päivää olivat liikkeenluovutusneuvottelut jumissa kun Topi ei lähtenyt konkurssihuijjaukseen mukaan.

   Topi on kova jätkä kun pörssiyhtiön toimitusjohtajakin tuli taivuttelemaan Topia. Vaan Topi ei antaudu kun haistaa nenässänsä palaneen käryn. Topi ei ole mikään tavallinen palkkarenki kuten jotkut toimitusjohtajat.

  • Jospa olet osa-aikaihminen ja osa-aikakummitus. Perhesuhteet ovat nykyään joustavia ja työsuhteet ovat joustavia, niin miksi sitten ei myös tuo elämästä kuolemaan siirtyminen.

   Kysymykseesi vastauksena, että mielen jääkaappipakastimella ja pyykinpesukoneella uuteen vuoteen. Syödä kun pitää myös 2021 ja sitä tekee jopa ilokseen. Eikä hikisissä vaatteissakaan viitsi olla. Eikä myöskään hikoilematta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   224
   17172
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   341
   6240
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   119
   1605