Aihe

Miehiltä puuttuu rohkeus lähestyä naisia

Anonyymi

Mies ei tutustu naisiin koska ei uakalla puhua naiselle. Miehet ei uskalla mennä baariin ja lähestyä naisia. Siksi olettekin yksin koska ei ole rohkeutta. Netissä miehet lähettää jonkun viestin jossa lukee moi ja mies sitten ihmettelee kun nainen ei vastaa. Pitääkin juoda viinaa ja lähestyä naisia koska viinaa juomalla saa rohkeutta lähestyä naisia baarissa. Selvänä ja raittiina miehet on ujoja eivätkä tutustu naisiin.

t viinamies

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ruman miehen ei kannata naisia lähestyä.

  • Anonyymi

   Rohkeutta voisi ehkä ollakin mutta epäreiluuden tunne on jo niin suuri ettei sitä halua enää ruokkia lisää. Aina pitää miehen olla rohkea ja naisten ei tarvitse olla kuin oma itsensä. Mitä enemmän sitä vääryyttä ruokkii omilla teoillaan, sitä katkerammaksi tulee.

   • Anonyymi

    Tämä on hyvin todettu ja puettu tilanne ymmärrettäväksi. Kiitos.


  • Anonyymi

   Se on kyllä totta että alkoholi tuo rohkeutta ja saa juttelu päälle eli osaa puhua mukavia mikä siinäkin on että selvänä kiva nätti nainen saa jännittämään ja aivot ei sano mitään ja suusta ei tule sanoja ja olis kuin pala olisi kurkussa ja eikä tosiaan tule mitään järkevää mieleen ja hikoiluttaa ym mutta kun viinaa niin osaa puhua kivoja asioita ja on inan sosiaalisempikin niin naiset saa pasman sekaisin

  • Anonyymi

   Ei se ole rohkeuden puutetta vaan realismia. Tyhjän saa pyytämättäkin.

  • Anonyymi

   Vain viinaa juomalla pääsee mukaan porukoihin ja voi tavata naisia.
   Arkielämässä ja harrastuksissa naiset eivät ole halukkaita miehiin tutustumaan, mutta kun juodaan viinaa on kaikki mahdollista.

   t. viinamies

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   104
   4730