Aihe

Parisuhteessa voimakastahtoisen naisen kanssa.

Anonyymi

Olen mies ja avoliitossa. Elämämme pyörii lasten ja kodin ympärillä. Ulkoisesti kaikki on ok. Kaikki muuttui noin 2 vuotta sitten kun olin töissä edellisessä työpaikassa ja tulin hyvin juttuun erään naispuolisen työntekijän kanssa.
Ihastuin häneen, mutta en halunnut viedä juttua seuraavalle tasolle. Olin kotona välillä aika poissa oleva ja avopuoliso huomasi sen.
Lopulta kerroin että olin ihastunut, mutta asia oli jäänyt siihen. Pyysin anteeksi . Meillä nainen ei tätä hyväksynyt vaan alkoi hirveä show!! Hän soitti tälle työkaverille ja ”keskusteli” asiasta ja hän oli aika järkyttynyt, kun sain kuulla jälkeen päin.

Nainen antoi kaksi vaihtoehtoa joko lopputili tai ero! Sanoin itseni irti tai sanottiin nätisti irti. Lähipiirille tietenkin kerrotiin että minut jouduttiin irtisanomaan huonon työ tilanteen vuoksi! Jäin joksikin aikaa kotio lapsien kanssa.
Nainen käski vaihtamaan puhelinnumeron ja pyysi tilaamaan puhelin erittelyn joka kuukausi, että olenko lopettanut yhteyden pidon kyseiseen työkaveriin. Olin todella masentunut.
Sain uuden työpaikan ja olin jo hetken innoissaan asiasta. Nainen rupesi kuitenkin rajoittamaan elämääni enemmän kodin asioihin ja vapaa aika jäi melkein kokonaan.Viikonloput oli perhe aikaa. Piste. Oltiin aikaisemmin puhuttu kolmannesta lapsesta ja oli tullut aika keskustella siitä. Saatiin vapaa vkoloppu ja lähdettiin ruotsin laivalle kahdestaan. Siellä käytiin parisuhteen asioita läpi. Nainen ei ollut tyytyväinen seksin määrään ja kuitenkin sitä oli 1-2 kertaa viikossa ainakin jossain muodossa!
En itse ole niin seksuaalinen ja useiin se menee kun haluan miellyttää häntä. Hän ei itte kyllä tee mitään spontaania seksin suhteen.
Itse en ollut tyytyväinen parisuhde dynamiikkaan. Hän on voimakastahtoinen ja asiat hoidetaan hänen ehdoillaan.Hän on fiksu, verbaalinen. Pystyykö tätä laivaa enään kääntää??

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hei. Olit rehellinen ja kerroit ihastuksesta, mutta se voi olla naisellesi uhka jos on heikko itse tunto?
   Ja nyt hän on selvästi pitänyt sinua talutusnuorassa!! Rangaistus sinulle että olit rehellinen😉 Onko oikein? No, ei!

   Nyt on sinunkin aika miettiä teidän suhdetta!?
   Kerroit, että hän ei tee mitään spontaania seksin suhteen, niin sekin jo kertoo jotain teidän suhteesta! Sen ymmärrän hyvin että teidän suhteessa nainen määrää ja sinä olet alistuvampi.
   Mitta älä ole alistetu!! Koska se tie vie sinulta lopulta kaiken itse kunnioituksen!

  • Anonyymi

   Itse lähdin kävelemään suhteesta. Ei ollut mitään päätäntä valtaa enää, mikä söi itsetuntoa!!
   Olen käynyt suhteen jälkeen terapiassa, jossa tajusin että olisi pitänyt mennä jo kun olin vielä suhteessa! En syytä entistä kumppania, oltiin vaan erilaisia😞

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   292
   19080
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   318
   5497
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   162
   2953
  4. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   245
   2847