Aihe

Kuinka edetä treffien jälkeen?

Anonyymi

Treffeillä käyty pari päivää sitten. Treffit meni mukavasti, kun kumpikin haluaa nähdä ja numeroita vaihdettiin. Mutta miten tästä eteenpäin? En halua hätäillä viestien kanssa tai olla liian vaisukaan. Niitä näitä kysellä viesteissä vai suoraan jo kysellä seuraavaa tapaamista?

7

98

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kysyt suoraan seuraavia treffejä. Ihan turhaa pelailla tai odotella, jos olet kiinnostunut niin ilmaiset sen suoraan ja ystävällisesti. Jos toinen ei ole kiinnostunut niin selviääpä heti.

   • Anonyymi

    Juuri näin. Lisäksi, älä odota mitään ja kaikista tärkein; jos asia ei etene, niin siirry seuraavaan heti. Roikkumaan ei pidä jäädä.


   • Anonyymi

    ^ Tämä näin.

    Ihan suotta sitä viivyttelee joidenkin naistenlehtien tmv määrittelemien "sääntöjen" mukaan. Jos kiinnostaa tavata uusiksi niin reippaasti ilmaisee tunteensa. Oli vastaus mikä vaan niin ainakin tuli sanottua suoraan, ei jää sitten mikään hampaankoloon vaivaamaan!

    Ja jos uusinta toistakin kiinnostaa, niin eihän niitä toisia treffejä tarvitse vielä heti huomiseksi sopia :) Kun tapaamistoive on ilmaistu niin joutaahan sitä viestittelemään senkin jälkeen niitä näitä!


  • Anonyymi

   Kysele niitä näitä niin tutustuu helpommin

  • Anonyymi

   Kannattaa ehdottaa ulkoilu treffejä eli kolmen tunnin kävely ja sen jälkeen ehdottaa että kokataanko yhdessä ruokaa.

  • Anonyymi

   Laita viesti jossa kerrot että olipa kiva nähdä, jäi hyvä mieli, ja kerrot että mielelläsi tapaisi uudestaan. Jos et halua suoraan ehdottaa, ehdota epäsuorasti esim. näin: Minulle sopisi jonain iltana vaikkapa ensi viikolla, paitsi keskiviikkona ei käy.

  • Anonyymi

   Varsinkin naisille voi vinkata että kokkaus on kyllä ihan valttikortti. Ainoa vika on että jannu voi tulla paikalle jo pelkästään sitä varten. Mutta siinähän on tilaisuus yrittää uudelleen?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   182
   10173
  2. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   141
   6509
  3. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   397
   2775
  4. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   147
   2053
  5. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   138
   1924