Aihe

Säälin teitä kiusaajia

Anonyymi

Toiset vain saa nautintonsa siitä että saa täällä provoilla, maalittaa sekä kiusata päivästä toiseen.

Osaattekohan sanoa mitään hyvää koskaan mistään vai onko se elämän eliksiiri tosiaankin se että saa noita kuvottavia juttuja kirjoittaa.

Täällä jotkut oikeasti kaipaa sekä ikävöi. Monille tämä on tunteiden purkupaikka.

Se on kurjaa kun te ilkeät ihmiset tartutte melkein kaikkeen mitä täällä joku kirjoittaa.
Niiden kirjoitusten pohjalta on sitten kiva luoda "hauskoja tarinoita".

Aikuinen on yleensä vielä pahempi kiusaaja kuin lapsi.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Niinpä. Toisaalta tämä on keskustelupalstan suhteet osio. Anonyymikeskustelu voi olla rakentavaa ja tuhoavaa. Tavallisia kommentteja ei voi kukaan ottaa kiusaamisena, ainoastaan suoranainen aloittajan haukkuminen kylläkin.
   Tietysti voi omaa ymmärrystään kasvattaa ja hyväksyä se ettei kaikki täällä kirjoitettu miellytä. Ikävissään, ihastuneena ja rakastuneena ihminen on herkimmillään ja haavoittuvainen. Miksi kukaan tulisi tänne silloin revittäväksi. Olisiko ikävissään olevalle jokin toisenlainen purkupaikka. Ikävääkin on monenlaista ja kirjoittajia monenlaisia. Keskustelua ei kannata jatkaa jos se täällä menee väärille raiteille. Sillä säästää vain itseään.

  • Anonyymi

   Hyvä kirjoitus, eikä tämä häpeällinen lapsellisuus ole mitenkään luokkasidonnaista todellakaan. Parempaa ja positiivisempaa uuttavuotta arvoisempien aiheiden parissa. Pthyi.

  • Anonyymi

   Luonnehäiriöisiä tunnevammaisia narsisteja ne on kaikki tyynni, kokevat ammattiylpeyttä tekemisistään, ne "haistaa" kohteensa livessä, täällä hiovat taitojaan. Työpaikoilla sysäävät liikkeelle joukkopsykoottisia ilmiöitä, joissa kaikki alkavat kiusaamaan toisiaan, vaarallisia ihmisiä todellakin. Taustalla pitkä sukupolvien ketju, sota-ajat raaistivat yhteisön, moraali ja arvot katosivat. Lajityypillistä käyttäytymistä, myös apinayhdyskunnissa on statuskamppailun vuoksi hovi, ammattikiusaajat ja syntipukit. Ystävänsä kannattaa valita oikein.

   • Anonyymi

    Yksi pilaritalo tulee tästä mieleen.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   99
   4484