Aihe

Koronasta eroon

Anonyymi

Voisitteko te torniolaiset hetkeksi pysähtyä ja ihan todella keskittyä siihen että nämä teidän korona luvut saadaan laskuun ja jopa kokonaan pysähtymään? Ette kai te tosissaan ole näin välinpitämättömiä ja itsekkäitä? Joukossanne on paljon hyviä ihmisiä, jotka toimii vastuullisesti. Oletteko tietoisia että tällä itsekkäällä toimilanne kuljetatte koronaa tuulen lailla siinä rajan yli edestakaisin. Osa vitsailee ja nauraa ja vähät välittää, vaikka mahdollisesti on tuonut koronan läheisilleen tai ystävälleen. Kotona ei osata toimia ehkä oikein. Tuntuu, että oppi ei mene perille, jos sievästi sanotaan. Läheisriippuvaisuuttako esiintyy? Katse kohdistuu Tornioon ja sen asukkaisiin, vaikka siitä ei haluta hirveesti puhua. Toivon, koska lääkärien suosituksia ei noudateta, virkavalta laittaa rajan kiinni. Eihän englannistakaan saanut lentää herrojen Helsinkiin. Miten Suomessa meitä voidaan kohdella näin eriarvoisesti? Suurisuisemmat Torniolaiset käyttäytymisellään pitää Tornion korona luvut uutisotsikoissa.

23

279

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ilman maskia kymmeniä Haaparannalta pakolaisena siekkä elävät mutta ei noudata koronaohjeita?
   ”Suomi tukee islamistista terrorismia monin tavoin. Kelan rahaa virtaa kurkunkatkojille, mutta tämän lisäksi Suomi on täydellinen turvasatama, jonne voi palata jäähdyttelemään, kun sotaonni kääntyy

  • Anonyymi

   Ilman maskia kymmeniä Haaparannalta pakolaisena siellä elävät mutta ei noudata koronaohjeita?

  • Anonyymi

   Torniolaiset noudattavat ohjeita aivan yhtä hyvin kuin muutkin. Ohikulkevat etelän turistit sen sijaan vähät välittävät ohjeista ja ennen kaikkea siitä, että heidän tulisi nuuskakaupassa pistäytymisen jälkeen jäädä karanteeniin. Näillä turisteilla on mukanaan tuomisena etelän virukset ja lisäksi he käyvät Haaparannalta hakemassa lisää.

   • Anonyymi

    Ei kaikki noudata suosituksia. Ei torniolaiset, ei haaparantalaiset, ei lähikuntien asukkaat ei etelän turistit. Liikkeet voisivat ilmoittaa että meillä on maskipakko ja mikäli ei voi pitää, täytyy pyytää jotain omaista, tuttavaa asioimaan puolestaan. Paljon näkee iäkkäämpiä mies henkilöitä, joille tämä maskinköyttö on ihan mahdoton tehtävä. Henkilöt voivat oireettomana kuljettaa koronaa. Hurjat erot on esim. Tornion ja muun Länsi- Pohjan alueella. Asenteen muutos olisi paikallaan, jotta nämä luvut saadaan pienenemään. Olisiko todella aika hetkeksi pysähtyä ajattelemaan omaa käytöstään.


  • Anonyymi

   Tauti tarttuu Gränssenillä.

  • Anonyymi

   Olen Alfa ,minä en rättejä käytä

   • Anonyymi

    Alfa m a t u?


  • Anonyymi

   Joutavanpäiväistä ramppaamista rajan yli!
   Siinä se syy.

   Norrbottenissa niin paljon tartuntoja että Ruotsiin eikä ruotsalaisilla Suomeen ole nyt mitään asiaa.
   Haaparannalla, Kaaliksissa, Kiirunassa, Luulajassa yms. kaikissa näissä yli kaksi kertaa enemmän tartunnan kantajia kuin Lapin pahimmassa koronakaupungissa Torniossa.

   Joten kiinni vaan koko hiton Koronaraja!

   • Anonyymi

    Pitäähän törneåläisten päästä hapikseen hakemaan mälliä ja syömään ikeaan lihapullia. Muuten törneåläisten elämä on pois raiteeltaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Pitäähän törneåläisten päästä hapikseen hakemaan mälliä ja syömään ikeaan lihapullia. Muuten törneåläisten elämä on pois raiteeltaan.

    Niin tappaamaan ruotsålaisiå pojke salarakkaita❤


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Pitäähän törneåläisten päästä hapikseen hakemaan mälliä ja syömään ikeaan lihapullia. Muuten törneåläisten elämä on pois raiteeltaan.

    Onko siellä ämpäripääki heränny?


  • Anonyymi
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Ai hitto mistä löysit nuin luotettavan sivuston? Varmaan uskon kaikki mitä siinä kerrotaan! 😂😂😂🤦‍♀️


   • Anonyymi

    Ja sinä tietysti uskot kun joku pokerina näin väittää? 😂😂😂
    Virusta ei ole olemassa... kaikkea sitä kuuleekin, muuten vaan toista miljoonaa ihmistä heittänyt lusikan nurkkaan?
    Virus on eristetty jo vuosi sitten kun roketteita alettiin kehittämään, näin myös Suomessa jossa yliopistossa kehitettiin kotimainen Koronavirusrokote.


  • Anonyymi

   Löytyi internetin sivuilta: Vuonna 2019 kuolleita oli 53 949, mikä on 578 vähemmän kuin edellisvuonna. Kuolleet miehet olivat keskimäärin 75,3-vuotiaita ja naiset 82,1-vuotiaita. Naiset kuolivat keskimäärin 6,8 vuotta vanhempina kuin miehet. ... Kuoliniän mediaani oli miehillä 77,8 ja naisilla 85,5 vuotta.

   Näyttää olevan jotain vikaa terveydenhuollossa kun nyt kirjoitusvaiheessa koronavirustautiin on kuollut 561 ihmistä? Vuonna 2019 ei vielä ehkä ollut koronavirusta Suomessa?

   Hyvää onnea vain niille, jotka saavat koronavirusrokotteen, hyvää onnea myös niille jotka eivät ota koronavirusrokotetta, ehkä NE koronavirusrokotteet "parantavat" tilastoja?

   Jostain kuultu, että koronavirusrokotteet aiheuttaisi allergisia reaktioita ehkä noin joka 100000 ihmiselle? Jotain on ilmeisesti mennyt tutkimuksissa "aika oikein" kun vasta jokunen tuhat henkilöä on rokotettu ja mediassa kerrotaan jo allergiatapauksesta?

   Siitä laumasuojasta on sitten kyse 80% tai 90% suojasta niin kun Suomi on euroopan unioni niin kokonaisuudessa suomalaisten väkiluku koko euroopan unionin liikkuvuus alueella on noin 1,2-1,3%(?).

   Euroopan unionin väkiluku nykyisin on lähes 450 000 000, joten lähes 45 00 0000 ihmistä kun-jos eivät ota rokotetta laumasuoja laskelmien mukaan on lähelle 90%:tinen?

   Ajatelkaa jonkun "teorian mukaan" riittävä laumasuoja on ehkä 90%, ihmisten liikkuvuusalueesta (euroopan unionin sisämarkkinoilla), jossa ehkä pääasiallisesti suomalaisetki on-ovat liikkuneet?

   • Anonyymi

    "Löytyi internetin sivuilta: Vuonna 2019 kuolleita oli 53 949, mikä on 578 vähemmän kuin edellisvuonna."

    - Ihmiset ovat noudattaneet suosituksia/rajoituksia, näin myös kausi-influenssakaan ei ole iskenyt väestöön samalla voimalla kuin aiemmin.

    "Jostain kuultu, että koronavirusrokotteet aiheuttaisi allergisia reaktioita ehkä noin joka 100000 ihmiselle? Jotain on ilmeisesti mennyt tutkimuksissa "aika oikein" kun vasta jokunen tuhat henkilöä on rokotettu ja mediassa kerrotaan jo allergiatapauksesta?"

    - Pitää paikkansa, siis että vakavamman allergisen reaktion on saanut yksi 100 000 rokotetuista, lieviä allergisia reaktioita on enemmän, kuten myös yhdellä niistä muutamasta tuhannesta Suomessa jo rokotetuista.
    Kaikissa lääkkeissä ja rokotteissa on sivuvaikutuksensa, kuten myös alkoholilla, nikotiinituotteilla, makeisilla, kahvilla, jopa puhtaalla juomavedelläkin on sivuvaikutuksensa kun tarkastellaan tarpeeksi useaa henkilöä.
    Jos tarkastellaan tarpeeksi useaa lääkettä ottanutta ihmistä, niin jokaisesta lääkkeestä löytyy myös niitä vakavia sivuvaikutusten tapauksia.

    Laumasuoja on syntynyt kun tietty osa ihmisistä on ottanut rokotteen, ja mitä suurempi osa ihmisistä on rokotteen ottanut, niin sitä varmemmin laumasuoja syntyy.
    Toisaalta vielä ei tiedetä syntyykö laumasuojaa laisinkaan, vai estääkö rokote pelkästään taudin oireet mutta itse tauti jatkaisi kulkuaan.
    Tämä olisi huono tilanne niille jotka eivät rokotetta ota, sillä tällöin oireettomat rokotteen saaneet levittäisivät tautia tietämättään myös niille, jotka eivät rokotetta ole ottaneet... no, aika näyttää miten rokote tulee suojaamaan ja häviääkö myös itse tauti rokotteen myötä samalla tavalla kuin Isorokko aikoinaan...


  • Anonyymi

   Kränsseni kiinni toistaiseksi.

   • Anonyymi

    Onko väliä, sehän on muutenkin aina tyhjillään.


   • Anonyymi

    Höh, sieltähän saa immuniteetin perunanostoreissulla saman tien. Kestää sen "rokotuksen" sitten tai ei. Ja vähän kaikkiin tarttuviin tauteihin samalla.


   • Anonyymi

    Kannatan. Gränssenin kautta tulossa koko ajan Ruotsin surkea tautitilanne meidän puolelle.

    Ovet säppiin Gränssenillä nyt jo vihdoin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kannatan. Gränssenin kautta tulossa koko ajan Ruotsin surkea tautitilanne meidän puolelle.

    Ovet säppiin Gränssenillä nyt jo vihdoin.

    Torniossa tautitartuntoja selvästi muuta maata enemmän, kokolailla Ruotsin tasoa.
    Syy Kränssenissä.
    Pysykää nyt ihmeessä poissa tautitartuttamosta.


  • Anonyymi

   Menee hurjemmaksi noin 83 000 000 Saksassa yli puolet lääkäreistä kieltäytynyt ottamaan koronavirusrokotetta? Se kertoo paljon siitä, ettei kaikki lääkärit varmuudella tietää koronavirusrokotusten vaikutusta?

   Kun Suomessa esitettiin joitain viikkoja sitten %:ti arviota siitä miten monta ihmistä pitäisi Suomessa rokottaa, jotta olisi lauma-suoja arvio oli 80%-90%?

   Saksalaisessa uutisissa lääkäri, joka tekee työtä koronapotilaiden kassa oli laumasuoja arvio 60%-70%:tia saksalaisista? Saksassa arvioidaan tuon perusteella riittävä laumasuoja saavutettaisiin 70%:tin tasolla eli riittävä arvio 58 100 000 ihmistä?

   Kun nyt kuitenki on kehitelty maailmalla rokotetta hyvin lyhyessä ajassa, ei ilmeisesti lääketieteen asiantuntijat ole täysin yksimielisiä koronavirusrokotteiden turvallisuudesta?

   Tämä on vai toteaminen, mitä maailmalla puhutaan.

  Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   481
   5627
  2. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   94
   5425
  3. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   5082
  4. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   4670
  5. Torppa Levillä

   Mites se raskauspahoinvointi ??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   149
   3409