Aihe

Exä haluaa olla kaveri?

Anonyymi

Erottiin exän kanssa noin 1kk sitten. Erosimme exän takia. Hän tuntui että halusi omaa tilaa ja omaa rauhaa. Kumminki hänen toivostaan juttelemme tilanteesta uudestaan sittenkun ”molemmat ovat valmiina”. Mitä pitäisi ajatella tuosta. Erosta ylipääseminen on todella vaikeaa ja rankkaa kun elää pieni toivonkipinä.

Exä erotessaan vielä halusi olla kaveri. Kysyin miksi. Hän vastasi että oot mukava tyyppi ja haluaa viettää mun kanssa aikaa vielä.

Mitä mun pitäisi ajatella noista molemmista. Itse henkilökohtaisesti en pysty olemaan ystävä/kaveri kun erosta on noin vähän aikaa. Joten laitoin välimme ainakin hetkeksi täysin poikki.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mulla yks exä käyttäytyi pitkälti samoin. Otin oikeestaan melkein loukkauksena, että hän ois tosta vaan pystynyt vaihtamaan kaverimoodiin kun itse olin suhteessa sillä mielellä että loppuelämän juttu...Tuli olo ettei hän koskaan tainnut rakastaa siten kuin minä, eikä ajatellut suhteesta samoin.
   Ilmoitin etten halua olla tekemisissä just surutyön ja ylipääsemisen takia. Kai elämä meidät joskus yhteen tuo ja kavereiksi, jos siltä tuntuu. Itselle ei kyllä ole tarvetta olla sen kummempi kaveri hänen kanssaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   215
   14501
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13382
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   286
   8927
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   40
   6398
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   230
   3711