Aihe

Nuorena voi juoda

Anonyymi

Ihmisen ruumis on luotu kestämään nuorena paremmin viinaa kuin vanhana. Koska kumppani pitää löytää nuorena, pitää ihmisen ruumiin kestää myös kovaa viinan juomista nuorena. Vanhana kun kumppani on jo löytynyt ja perhe perustettu ei ole tarve juoda enää niin paljoa.

t. viinamies

11

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Juuri näin, moni vässykkä 40+ yksin jäänyt tajuaa liian myöhään. Nuoruus meni äitin helmoissa raitistellessa. Nyt kaikki on myöhäistä.

   narumyyjä

  • Ihan_sivusta

   Ihme ettet oo vielä sammunut, kun jo kymmeneltä aamupäivällä aloit juomaan niitä pohjia.

   • Anonyymi

    Viinamies hurmaa naiset ja naiset kiinnostuneena seuraavat viinamiehen elämää. He tietävät tarkkaan milloin viinamies on alkanut ottaa pohjia.

    Raittiin miehen elämä ei naisia kiinnosta ja naiset tuskin edes tietävät että raitis mies on olemassa.

    t. viinamies


   • Tuo "Viinamies" on oikeasti raumalainen kalamies, joka on kova polkemaan kuntopyörää. Viinaa hän ei juo lainkaan ja kokee sen olevan syy naisettomuuteensa. Täällä kerran paljastui, kun kirjoitti vahingossa rekatulla nikillään.. että näin. Uudelle tiedoksi.


   • Ihan_sivusta
    Wwuwuw kirjoitti:

    Tuo "Viinamies" on oikeasti raumalainen kalamies, joka on kova polkemaan kuntopyörää. Viinaa hän ei juo lainkaan ja kokee sen olevan syy naisettomuuteensa. Täällä kerran paljastui, kun kirjoitti vahingossa rekatulla nikillään.. että näin. Uudelle tiedoksi.

    Kiitti.

    Itse asiassa ei sitä tiedä vaikka olisinkin viinamiehen aikanaan irl tavannut. Asuin Raumalla 99-02 vuodet opiskellessani merikoulussa kokkipuolella. Ilvaninkadulla pari vikaa vuotta, merikoulun asuntolassa tuli oltua ja Bläkärissä entisen Kalliohovin kulmilla. Vielä kun vanhoja muistelen niin Vanhan Rauman nurkilla tuli tasan 20 vuotta sitten iltaa ja yötä vietettyä kaverin kanssa.

    Jokainen saa toimia miten itse haluaa, ja oikeastaan välillä on ihan oikeasti hauskaa jankata toisen kanssa aikansa kuluksi.


   • Anonyymi
    Wwuwuw kirjoitti:

    Tuo "Viinamies" on oikeasti raumalainen kalamies, joka on kova polkemaan kuntopyörää. Viinaa hän ei juo lainkaan ja kokee sen olevan syy naisettomuuteensa. Täällä kerran paljastui, kun kirjoitti vahingossa rekatulla nikillään.. että näin. Uudelle tiedoksi.

    Viinamies ei ole kalamies. Kalamies on yksin kalassa, viinamies juo yökerhossa viinaa ja tapaa naisia.

    t. viinamies


  • Minusta ruumis tarkoittaa kuollutta ihmiskehoa.

  • Anonyymi

   Näinhän se homma toimi vielä joskus onnellisella 90-luvulla. Naisetkin joivat kunnolla viinaa ja lähtivät vaikkapa nyt ruotsinlaivalle etsimään miestä (eivät tietenkään tunnustaneet sitä). Ja kyllähän se homma kännissä toimi. Nyt vaan kahvitellaan kädet jännityksestä täristen ja hikoillen ja keskustellaan siitä kummalla on terveellisemmät harrastukset. Ei ihme ettei ole kemiaa.

  • Anonyymi

   Taidat olla baarinpitäjä, kun koko ajan mainostat viinanjuontia.

   Liiallinen alkoholinkäyttö varsinkin nuorella iällä tekee pysyviä muutoksia aivoihin ja se myös näkyy kaikessa myöhemmin.

   Kohtuus kaikessa on OK.

   • Anonyymi

    Jos liiallinen alkoholinkäyttö miehellä näkyy impulsiivisuutena ja öykkärimäisyytenä niin sehän vaan lisää suosiota naisten silmissä.


  • Anonyymi

   Nuorena kun juo viinaa niin tutustuu naisiin ja voi perustaa perheen. 40 vuotiaana on jo myöhäistä sitten ja niin teille on käynyt. Teillä ei ole naista ja olette ikisinkkuja.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   110
   10210
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   90
   3622