Aihe

Tatuoidut naiset

Anonyymi

Naiset tykkäävät tatuoiduista miehistä, mutta minkä takia naiset ajattelee, että miehetkin tykkää tatskoista? Olen Eerika ja otanpa tatskan, että olen yhtä cooli kuin tuo Pekka! Miehet ei todellakaan tykkää tatskoista!

https://www.youtube.com/watch?v=PP7zxfEWwgw

12

67

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mistä olet saanut päähäsi että kaikki naiset tykkäävät tatuoinneista? Jotkut tykkäävät, aika monet eivät. Minä inhoan niitä, samoin lävistyksiä. Etoo nähdä miesvartalo johon on piikittämällä pistetty joku teksti tai kuva. Halut loppuu siihen paikkaan, en halua edes katsoa, saati koskettaa, oksettaa. Mutta tiedän naisia joiden mielestä tatuoinnit miehellä ovat hienoja. Makuja on moneksi.

   Suosittelen että kerrot profiilissasi ettet pidä tatuoiduista naisista niin eiköhän ongelma ratkea sillä. Jos itselläsi on tatuointeja, kerro niistäkin, niin tatuointeja inhoavat naiset eivät ota sinuun yhteyttä.

  • Anonyymi

   Miksi kuvittelet, että tatuointeja otetaan muiden ihmisten takia? Itselläni ei ole yhtää, mutta en kuvittele muiden ottaneen omiaan minua miellyttääkseen. Ainakin kaikilla omilla ystävilläni, joilla on tatuointeja, ne on otettu ihan muista syistä. Sä ilmeisesti teet kaiken vaan muiden ihmisten takia. Kummallinen asenne elämään. Koita joskus tehdä jotain itsesi takia ja voisit olla edes hetken onnellinen.

  • Anonyymi

   Miehenä en ole tatuointien fani naisilla ja miesten ulkonäöstä en välitä. Suoraan sanoen suurimmalla osalla itsensä tatuointi nykyään viestii vain massan mukana menemisestä ja useimmiten mielikuvituksen puutteesta. Ja varmasti mukaan tulee hieman älykkyyden tasoon liittyviä stereotypiota myöskin vaikka tatuoinnit ovat jo melkein yhteiskunnan lävistäneet.

   Naamalävistykset ovatkin jo sitten sietämättömiä ja ne korvan venytystapit *puke*.

   Kukin taplaa tyylillään enkä minä siitä lähde kenellekkään tarinoimaan niinkun muistakaan ulkonäköön liittyvistä seikoista ellei varta vasten sitä minulta tivata.

  • Anonyymi

   ""Mistä olet saanut päähäsi että kaikki naiset tykkäävät tatuoinneista?""

   Lukiko tuossa että kaikki tykkäävät? Opettele lukemaan!

   ""Suosittelen että kerrot profiilissasi ettet pidä tatuoiduista naisista niin eiköhän ongelma ratkea sillä. Jos itselläsi on tatuointeja, kerro niistäkin, niin tatuointeja inhoavat naiset eivät ota sinuun yhteyttä.""

   Oon mies ja mulla on vaatimuksia, mutta en paljasta niitä naisille, koska sitten ei tykkää edes tatuoimattomat naiset, koska "oot mies ja sulla on vaatimuksia naiselle."

   Voin harrastaa seksiä tatuoidun naisen kanssa, mutta parisuhteeseen en alkaisi. Voisin myös harrastaa seksiä yh-äidin kanssa, mutta parisuhteeseen en alkaisi.

   • Anonyymi

    Miksei.miehellä saisi olla vaatimuksia? Tällä palstalla naiset ovat nimenomaan ja yhä uudestaan kertoneet suorastaan toivovansa että mies kirjoittaisi vaatimuksistaan profiiliinsa. Joitakin miehiä haittaa jos naisella on profiilissaan vaatimuksia, ketään naista ei haittaa jos miehellä on profiilissaan vaatimuksia. Päinvastoin saat niistä lisäpisteitä.


   • Anonyymi

    Olet siis kaikkein pahinta miestyyppiä. Et ole avoimesti sitä mitä olet, vaan kusetat. Oletettavasti profiilissasi lukee, että etsit parisuhdetta. Sitten kuitenkin jätät kertomatta parisuhteesta pois rankkaavat kriteerit, mutta panna toki voit ketä vaan. Eli seksin takia voit tykkäillä, vaikka mukamas parisuhdetta etsitkin. Naiset haluavat ne sun parisuhdekriteerit näkyville. Naiset, jotka etsivät parisuhdetta, eivät ole kiinnostuneita sun panokriteereistäs.


  • Anonyymi

   ""Miksei.miehellä saisi olla vaatimuksia? Tällä palstalla naiset ovat nimenomaan ja yhä uudestaan kertoneet suorastaan toivovansa että mies kirjoittaisi vaatimuksistaan profiiliinsa.""

   Niin se vaan on, että jos miehellä on jotain vaatimuksia, niin enää ei tykkää edes ne naiset jotka täyttää vaatimukset. En tiedä mikä siinäkin on. Kai naiset tietää, että tämä mies ei ole pompoteltavissa joten eivät tuhlaa aikaa mieheen jolla on vaatimuksia naiselle. Naisilla kyllä voi olla pitkä lista vaatimuksia joita miehen tulee täyttää ja se on naisten mielestä ihan ok.

   • Anonyymi

    Etsit siis (sinäkin) vääränlaisia naisia. Hyvät ja kunnolliset nimenomaan haluavat tietää niitä valintakriteereitä. Yliherkät prinsessat taas eivät.


  • Anonyymi

   ""Olet siis kaikkein pahinta miestyyppiä. Et ole avoimesti sitä mitä olet, vaan kusetat. Oletettavasti profiilissasi lukee, että etsit parisuhdetta.""

   Mitä sä nyt oletat? Älä oleta mitään. En kuseta ketään kun en lupaile mitään ja jos tatuoitu nainen tai yh-äiti suostuu seksiin, niin ei ole mun ongelma.

   • Anonyymi

    Just joo ... että parisuhdetta wtsivöt tatuoidut naiset ja yh äidit ovat itseään sinulle pelkäksi seksiseuraksi tyrkyttämässä. Uskoo ken tahtoo. Se ei kuule ihan riitä rehellisyydeksi, kun sanoo asian seuraavana aamuna.


   • Anonyymi

    Et siis suorastaan lupaa, mutta rivien välistä vihjaat muuhun kuin totuuteen. Annat ymmärtää että harkitset parisuhdetta. Tai ajattelet että hällä väliä, jos tuo hölmö luulee että olen hänestä tosissani kiinnostunut niin luulkoon, enpä tuolla päätäni vaivaa, kunhan pääsen tänä iltana pukille.

    Olet täysin moraaliton ja itsekäs.

    Jos menet pelkän seksin toivossa treffeille naisen kanssa joka etsii nimenomaan parisuhdetta, olet kiero valheellinen paska.

    Jos viestittelet naisen kanssa joka selvästi kertoo etsivänsä parisuhdetta, ja tiedät varmasti että tämän naisen kanssa et ainakaan ja takuuvarmasti halua parisuhdetta, niin ole rehellinen. Kerro jo ensimmäisissä viesteissäsi ettet toivo hänestä parisuhdekumppania vaan lyhytaikaista ei-vakavaa seuraa (jos et seksi-sanaa halua käyttää ). Ja kerro se VIIMEISTÄÄN ennen treffejä. On törkeää harrastaa seksiä ja antaa toisen luulla että tässä on nyt kyse jostain enemmästä.

    Jos kaksi aikuista vapaata ihmistä haluaa harrastaa yhdessä seksiä, niin se on ihan ok. Mutta pelin pitää olla reilua ja suoraa! Pitää kertoa selvällä suomen kielellä jo ETUKÄTEEN että tässä ei sitten ole kyse mistään vakavammasta, nyt ei sitouduta mihinkään eikä luvata yhtään mitään.

    Muuten, jos naisen tatuoinnit inhottavat sinua, niin miten voit harrastaa edes tilapäisseksiä tatuoidun naisen kanssa? Eikö sinua ällötä? Minä inhoan tatuointeja miehellä enkä todellakaan antaisi tatskamiehen koskea itseeni sormenpäälläkään. Oksennan pelkästä ajatuksesta.


  • Anonyymi

   Tatuoidut ja lävistetyt miehet ja naiset voisivat pukea 200 litran jätesäkin päällensä ja hypätä vaikka lähimpään suohon maisemaa rumentamasta.
   Kun vanhuudessa nahka rypistyy ja kuivuu, tatuoinnit tulevat vielä etovimmiksi ja ei ole oikein vanhushoitajia kohtaan että he joutuvat käsittelemään näitä kauhistuttavan näköisiä ja raskasmetalleja sisältäviä tikkurilan värikarttoja edes pitkällä tikulla.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   105
   4750