Aihe

Poliisi keskeytti 200-300 nuorten uudenvuodenjuhlat

Anonyymi

Ei se uppoa näiden paksupäiden kaaliin.. Tiesivät varsin hyvin, että kokoontumiset on kielletty edelleen. Poliisi on joutunut keskeyttämään Rovaniemellä arviolta 200-300 nuoren kokoontumisen ja heidän uudenvuoden juhlinnan. Ei minkäänlaista vastuuta oteta, eikä piitata mistään.. Hyvä, että virkavalta on ollut aktiivinen ja tietoinen ja kerennyt keskeyttämään sekä hajottamaan näiden mänttien juhlinnan.

37

652

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Missäs noin iso porukka on juhlinut?

  • Anonyymi

   Soitin eiilen naiselleni Gambiaan,siellä on kunnon reggaebileet Kotussa merenrannalla eikä siellä murehdittu koronasta yhtään.

  • Anonyymi

   Itelläkin kiinnostaa. Oon ihmetellyt myös, miksi LYY:n, vai mikä se yliopiston ainejärjestö onkaan, pitää edelleen vuokrata entisen Arennan yläkerrassa olevaa saunatilaa. Siellä on jouluaatosta asti ollut useita bileitä ja eilen porukkaa paljon. En voi olla huomaamatta kun oma parveke vastapäätä.

  • Anonyymi

   Kun rajoitukset on asettu tartuntatautilain nojalla niitähän pitäisi noudattaa kuin muitakin lakeja. Jos lakeja ei noudateta sakkohan siitä pitäisi tulla muutoinhan näillä määräyksillä ei ole mitään merkitystä.

  • Anonyymi

   Ei ne muuten asetu. Sakkoa vähintään ja sellaisia että tuntuu..500e vähintään ja työttömille vähintään 3kk karenssirangaistus.

  • Anonyymi

   Rovaniemellä ei ole koronaa, onko tämä siis kiihottamista kansanryhmää vastaan...!!

   • Anonyymi

    Kyllä Rovaniemelläkin on muutama koronavirukseen saastunut ihminen ja saattaa olla niitä oireettomia viruksenkantajia joita ei ole testattu!!!!!! Juurihan uutisoitiin kaksi tapausta jotka kuuluvat jo aiemmin todettuihin tartuntaketjuihin.

    Minä olen aina luullut, että juurikin nuoret ovat ajan hermolla ja valistuneita mutta ikäväkseni joudun pettymään. Jos THL on ohjeistanut kansalaisia kokoontumisrajotuksiin, niin miten on mahdollista, että vielä on niin leväperäistä sakkia, että eivät käsitä ohjeistusta ja suosituksia?????

    Jos nuoriso ei piittaa omasta terveydestään niin pitäisi ymmärtää, että heidän läheisensä,siis vanhemmat, isovanhemmat jne ovat vaarassa.

    Minäkin kannatan näille piittaamattomille sanktioita. Sakko? Minkälainen? Riittääkö 500 €?

    Kiihottamista kansanryhmää vastaan??? Älytön lause, kun valtiovalta ja terveydenhoidon vastaavat ovat suosituksensa luetelleet ja ne kyllä koskee kaikkia!!!!!! Ihan kaikkia, myös nuoria, vanhoja, syntyperästä tai rodusta riippumatta.


  • Anonyymi

   Todellisia pellejä koko rovaniemen nuoriso. Korona menee ohi ja sitten ruvetaan vinkumaan ilmmaston puolesta. Nuoorten korona asenteen takia en enään koskaan suojele luontoa ja ilmastoa se pysyy kunnossa minun elinajan ja nuorten tulevaisuudesta ei kannata olla huolissaan ei nekään kunnioita rajoituksia .

   • Anonyymi

    Ihan totta. Opeettakoon äitylit ja isukit asioita nuorilleen..


   • Anonyymi

    Ylipäätään suurimpaan osaan Suomen nuorisosta, minäkään en enää luota. He elävät jossain haavemaailmassa, jossa heidän mielestään eläminen on kuin vettä vain.. Ei eläminen ole pelkkää muotia ja musiikkia. Mistään ei oteta vastuuta, mennään ja tullaan miten halutaan. Ei se niin mene. Asenne elämään on täysin väärä. On toki vastuuntuntoisia ja lukeneita nuoria, he ovat ihan eri aaltopituudella, kuin suurin osa näistä nykynuorista. On erittäin myönteinen asia, että elämää rajoitetaan!


  • Anonyymi

   Kahden viikon aikana selviää, levisikö korona idioottien bileissä. Ja jos levisi, niin he varmaankin kestävät seuraukset pystyssä päin valittamatta ja terveydenhuoltoa rasittamatta! Sääliksi käy vain niitä läheisiä, jotka mahdollisesti joutuvat näiden idioottien tartuttamiksi!

  • Anonyymi

   No niimpä tietysti, siihen poliisilla on oikeus.

  • Anonyymi

   Kyllä pitää olla uppiniskainen, kun lähtee väkijoukkoon pilettämään tämmöisenä korona aikana. Ei paljon opit ole menneet perille. Pysykää sitten karanteenissa kymmenen päivää kotona ennenkuin lähdette liikkeelle. Mikäli korona tulee pysytelkää vain kotona rasittamatta terveydenhuoltoa, koska olette sen omalla pirullisella luonteellanne sen hankkineet. Ainakin 500,00 e sakot tuommoisesta käytöksestä pitäisi oppirahat maksaa. Hyi hävetkää...

  • Anonyymi

   Koronarajoituksia tulee noudattaa, mutta koska nuoriso käyttäytyy itse vastuuttomasti, edistäen samalla vanhempiensa, mummujensa ja pappojen todennäköisyyttä sairastumista ja kuolla, ei siis muillakaan tarvetta rajoittaa oma elintapoja. Lämmitän joka päivä puulämmitteisen saunan, tuhlaan puhdasta vettä joka vessakäynnillä, hukutan luonnon muoviin ja kaljatölkkeihin, pidän öljylämmityksen ja avohakkaan metsäni, kulutan sähköä yötä-päivää, kasvatan lupiineja sekä kurtturuusuja pihoilla ja pientareilla, tilaan kaikki nurkat täyteen krääsää ja tavaroita pikana Kiinasta, matkustan vuosittain lentäen muutaman kerran maailman ympäri. Mitä minä mitään kellekään säästelemään tai suojelemaan, minä itte ensin 😂

  • Anonyymi

   Edesvastuuttomia ja raukkoja kermaperseitten nuoria...

  • Anonyymi

   Kyllä panee miettimään, että voiko olla totta. Niin paljon kun on tiedotettu! Ääliömäistä käyttäytymistä. Sakkoja todellakin ja karanteeniin niskasta vieden koko sakki.

  • Anonyymi

   Oliko nämä siellä Oikaraisissa, siinä urheilutalolla. Valtavasti väkeä ja poliiseja tuossa klo 23 aikaan aattona. Todella pitkät jonot tiellä. Poliisi pysäytti kaikki ohi menevät. Matkaa kaupunkiin vajaa 20km, tiellä oli käveleviä nuoria (todella nuoren näköisiä) minihameet päällä. Totta se virkavalta kuljetti ne sieltä pois.
   Viinapullot oli kaikilla käsissä. Todella uskomattomalta vaikuttava tilanne.

   • Anonyymi

    Tie oli täynnä roskaa ja rikottuja pulloja. varokaa autoilijat, ettei renkaatmene rikki.

    Mihin kuntoon jäi urheilutalo ?

    Poliiseja oli paikalla useita partioita.


  • Anonyymi

   Ei pitäisi tiedottamisesta olla kiinni. Eiköhän ne ole sitä nuorisoporukkaa, joiden vanhemmat eivät ole osanneet lapsiaan kasvattaneet. Ei ole ollut mitään rajoja. Saaneet kasvaa miten haluavat.

   • Anonyymi

    Vanhemmat taatusti ylpeitä kullannupuistaan, tekevät mitä haluavat, ei näitä koske suositukset, rajoitukset eikä kiellotkaan.


  • Anonyymi

   Lestaadiolais nuoret vain juhlivat. Ei sen vakavampaa.

   • Anonyymi

    Suojaako uskovaisuus virukselta?


   • Anonyymi

    He osaavat kasvattaa ainakin lapsensa. Ei ne yökaudet hillu kylän raitilla. He elävät niinkuin kunnon kansalaisen pitää. Olkoon uskonto mikä tahansa. He eivät ole ilkeyttä tekemässä ja noudattavat korona suosituksia. Olispa kaikki nuoriso samanlaisia kuuliaisia...


  • Anonyymi

   Eikös tätäkin mitenkään saatais hallituksen ja Sanna Marinin syyksi. Olisihan voinut kieltää kaikenlaisen juhlinnan niin kotona kuin kylässäkin.

  • Anonyymi

   Niin nyt pyhien aikana ovat koulut kiinni. Olisiko ollut yhteis majoituksesta kysymys ? Jos vaikka viisi eri lesta sukua olisi tulleet sukuloimaan , silloin helposti pääluku on tuo 200-300 henk. Kenen taloon sellainen määrä mahtuu !? Ikä haarukka 12v.-18v. Saa siinä polliisi hajoittaa juhlat😊

  • Anonyymi

   "He osaavat kasvattaa ainakin lapsensa. Ei ne yökaudet hillu kylän raitilla. He elävät niinkuin kunnon kansalaisen pitää. Olkoon uskonto mikä tahansa. He eivät ole ilkeyttä tekemässä ja noudattavat korona suosituksia. Olispa kaikki nuoriso samanlaisia kuuliaisia..."

   Voi hallelujaa, lestojen naapurina en tunnista kirjoituksesi väittämiä.
   Koskaan en ole missään tavannut kurittomampia penikoita kuin lestat, joita ei kukaan ehdi tai vaivaudu kasvattamaan ja opettamaan edes siedettävää käyttäytymistä. Jos et kuulu lahkoon olet kiusaamisen ja pahanteon kohteena! Mopoilla ja moottorikelkoilla rällätään, vaikka ikä ei sallisi ja isä kannustaa vieressä.

  • Anonyymi

   Meno oli ulospäin aika villin näköistä :)

  • Anonyymi

   Varsin nuortaväkeä oli aivan tuuterissa, humalassa. Poliiseja useita partioita paikalla.

   Vanhemmilla ei mitään käsitystä minne nuoriso kokoontuu. 100 hengen tilassa 300 nuorta. Tiivis tunnelma ollut.

  • Anonyymi

   Eikö vuokraajalla/omistajalla valvomisvelvollisuutta ollenkaan. Luulisi olevan ennakoitavissa kun nuoriso vuokraa.

   • Anonyymi

    Jokkapirtti


  • Anonyymi

   Onko kukaan tietoinen, keitä he olivat? Kouluissa mahd vielä, ja sitäkautta saataisiin tuomittua mahd muut. Onko tietoa? Eihän tämä näin voi mennä, että nämät idiootit saavat tehdä mitä vain, saamatta edes poikkeusaikana, nuhteita. Jos jollain tietoa, kiitos siitä. Otetaan kouluihin yhteyttä ja luetaan lakia..

  • Anonyymi

   Miksi jokkapirtti vuokrattu korona aikaan näin isolle porukalle? Tosi järkevää

   • Anonyymi

    Tuskin vuokrannu näin isolle porukalle. tilan vetoisuus on 125 henkeä.
    Joku vuokrasi yksityiskäyttöön ja nuorison sisällä juttu levisi että siellä bileet, jolloin ns karkasi pv käsistä.
    Sellaista se on ku on some.


  • Anonyymi

   Kaupungin vika kun lakkautti koulun Oikaraisesta.

  • Anonyymi

   Samalla kaavalla koko Levillä oleelle porukalle sakkoja. Eivätkä olleet "nuoria".

  • Anonyymi

   Eikä ne edes kerrasta oppineet. Kuulemma tällä hetkellä on Rovaniemen nuorisolla menossa taas sadan hengen bileet jossain Aittatiellä.

   • Anonyymi

    Ei lopu ennen kuin nuo vuokraajat asetetaan edesvastuuseen. Vuokrauksesta saadut rahat valtioille ja iso sakko päälle.


  Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   43
   11600
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   151
   8553
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   220
   6798
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   25
   4018
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   176
   2668