Poliisi keskeytti 200-300 nuorten uudenvuodenjuhlat

Anonyymi

Ei se uppoa näiden paksupäiden kaaliin.. Tiesivät varsin hyvin, että kokoontumiset on kielletty edelleen. Poliisi on joutunut keskeyttämään Rovaniemellä arviolta 200-300 nuoren kokoontumisen ja heidän uudenvuoden juhlinnan. Ei minkäänlaista vastuuta oteta, eikä piitata mistään.. Hyvä, että virkavalta on ollut aktiivinen ja tietoinen ja kerennyt keskeyttämään sekä hajottamaan näiden mänttien juhlinnan.

37

1118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Missäs noin iso porukka on juhlinut?

    • Anonyymi

      Soitin eiilen naiselleni Gambiaan,siellä on kunnon reggaebileet Kotussa merenrannalla eikä siellä murehdittu koronasta yhtään.

    • Anonyymi

      Itelläkin kiinnostaa. Oon ihmetellyt myös, miksi LYY:n, vai mikä se yliopiston ainejärjestö onkaan, pitää edelleen vuokrata entisen Arennan yläkerrassa olevaa saunatilaa. Siellä on jouluaatosta asti ollut useita bileitä ja eilen porukkaa paljon. En voi olla huomaamatta kun oma parveke vastapäätä.

    • Anonyymi

      Kun rajoitukset on asettu tartuntatautilain nojalla niitähän pitäisi noudattaa kuin muitakin lakeja. Jos lakeja ei noudateta sakkohan siitä pitäisi tulla muutoinhan näillä määräyksillä ei ole mitään merkitystä.

    • Anonyymi

      Ei ne muuten asetu. Sakkoa vähintään ja sellaisia että tuntuu..500e vähintään ja työttömille vähintään 3kk karenssirangaistus.

    • Anonyymi

      Rovaniemellä ei ole koronaa, onko tämä siis kiihottamista kansanryhmää vastaan...!!

      • Anonyymi

        Kyllä Rovaniemelläkin on muutama koronavirukseen saastunut ihminen ja saattaa olla niitä oireettomia viruksenkantajia joita ei ole testattu!!!!!! Juurihan uutisoitiin kaksi tapausta jotka kuuluvat jo aiemmin todettuihin tartuntaketjuihin.

        Minä olen aina luullut, että juurikin nuoret ovat ajan hermolla ja valistuneita mutta ikäväkseni joudun pettymään. Jos THL on ohjeistanut kansalaisia kokoontumisrajotuksiin, niin miten on mahdollista, että vielä on niin leväperäistä sakkia, että eivät käsitä ohjeistusta ja suosituksia?????

        Jos nuoriso ei piittaa omasta terveydestään niin pitäisi ymmärtää, että heidän läheisensä,siis vanhemmat, isovanhemmat jne ovat vaarassa.

        Minäkin kannatan näille piittaamattomille sanktioita. Sakko? Minkälainen? Riittääkö 500 €?

        Kiihottamista kansanryhmää vastaan??? Älytön lause, kun valtiovalta ja terveydenhoidon vastaavat ovat suosituksensa luetelleet ja ne kyllä koskee kaikkia!!!!!! Ihan kaikkia, myös nuoria, vanhoja, syntyperästä tai rodusta riippumatta.


    • Anonyymi

      Todellisia pellejä koko rovaniemen nuoriso. Korona menee ohi ja sitten ruvetaan vinkumaan ilmmaston puolesta. Nuoorten korona asenteen takia en enään koskaan suojele luontoa ja ilmastoa se pysyy kunnossa minun elinajan ja nuorten tulevaisuudesta ei kannata olla huolissaan ei nekään kunnioita rajoituksia .

      • Anonyymi

        Ihan totta. Opeettakoon äitylit ja isukit asioita nuorilleen..


      • Anonyymi

        Ylipäätään suurimpaan osaan Suomen nuorisosta, minäkään en enää luota. He elävät jossain haavemaailmassa, jossa heidän mielestään eläminen on kuin vettä vain.. Ei eläminen ole pelkkää muotia ja musiikkia. Mistään ei oteta vastuuta, mennään ja tullaan miten halutaan. Ei se niin mene. Asenne elämään on täysin väärä. On toki vastuuntuntoisia ja lukeneita nuoria, he ovat ihan eri aaltopituudella, kuin suurin osa näistä nykynuorista. On erittäin myönteinen asia, että elämää rajoitetaan!


    • Anonyymi

      Kahden viikon aikana selviää, levisikö korona idioottien bileissä. Ja jos levisi, niin he varmaankin kestävät seuraukset pystyssä päin valittamatta ja terveydenhuoltoa rasittamatta! Sääliksi käy vain niitä läheisiä, jotka mahdollisesti joutuvat näiden idioottien tartuttamiksi!

    • Anonyymi

      No niimpä tietysti, siihen poliisilla on oikeus.

    • Anonyymi

      Kyllä pitää olla uppiniskainen, kun lähtee väkijoukkoon pilettämään tämmöisenä korona aikana. Ei paljon opit ole menneet perille. Pysykää sitten karanteenissa kymmenen päivää kotona ennenkuin lähdette liikkeelle. Mikäli korona tulee pysytelkää vain kotona rasittamatta terveydenhuoltoa, koska olette sen omalla pirullisella luonteellanne sen hankkineet. Ainakin 500,00 e sakot tuommoisesta käytöksestä pitäisi oppirahat maksaa. Hyi hävetkää...

    • Anonyymi

      Koronarajoituksia tulee noudattaa, mutta koska nuoriso käyttäytyy itse vastuuttomasti, edistäen samalla vanhempiensa, mummujensa ja pappojen todennäköisyyttä sairastumista ja kuolla, ei siis muillakaan tarvetta rajoittaa oma elintapoja. Lämmitän joka päivä puulämmitteisen saunan, tuhlaan puhdasta vettä joka vessakäynnillä, hukutan luonnon muoviin ja kaljatölkkeihin, pidän öljylämmityksen ja avohakkaan metsäni, kulutan sähköä yötä-päivää, kasvatan lupiineja sekä kurtturuusuja pihoilla ja pientareilla, tilaan kaikki nurkat täyteen krääsää ja tavaroita pikana Kiinasta, matkustan vuosittain lentäen muutaman kerran maailman ympäri. Mitä minä mitään kellekään säästelemään tai suojelemaan, minä itte ensin 😂

    • Anonyymi

      Edesvastuuttomia ja raukkoja kermaperseitten nuoria...

    • Anonyymi

      Kyllä panee miettimään, että voiko olla totta. Niin paljon kun on tiedotettu! Ääliömäistä käyttäytymistä. Sakkoja todellakin ja karanteeniin niskasta vieden koko sakki.

    • Anonyymi

      Oliko nämä siellä Oikaraisissa, siinä urheilutalolla. Valtavasti väkeä ja poliiseja tuossa klo 23 aikaan aattona. Todella pitkät jonot tiellä. Poliisi pysäytti kaikki ohi menevät. Matkaa kaupunkiin vajaa 20km, tiellä oli käveleviä nuoria (todella nuoren näköisiä) minihameet päällä. Totta se virkavalta kuljetti ne sieltä pois.
      Viinapullot oli kaikilla käsissä. Todella uskomattomalta vaikuttava tilanne.

      • Anonyymi

        Tie oli täynnä roskaa ja rikottuja pulloja. varokaa autoilijat, ettei renkaatmene rikki.

        Mihin kuntoon jäi urheilutalo ?

        Poliiseja oli paikalla useita partioita.


    • Anonyymi

      Ei pitäisi tiedottamisesta olla kiinni. Eiköhän ne ole sitä nuorisoporukkaa, joiden vanhemmat eivät ole osanneet lapsiaan kasvattaneet. Ei ole ollut mitään rajoja. Saaneet kasvaa miten haluavat.

      • Anonyymi

        Vanhemmat taatusti ylpeitä kullannupuistaan, tekevät mitä haluavat, ei näitä koske suositukset, rajoitukset eikä kiellotkaan.


    • Anonyymi

      Lestaadiolais nuoret vain juhlivat. Ei sen vakavampaa.

      • Anonyymi

        Suojaako uskovaisuus virukselta?


      • Anonyymi

        He osaavat kasvattaa ainakin lapsensa. Ei ne yökaudet hillu kylän raitilla. He elävät niinkuin kunnon kansalaisen pitää. Olkoon uskonto mikä tahansa. He eivät ole ilkeyttä tekemässä ja noudattavat korona suosituksia. Olispa kaikki nuoriso samanlaisia kuuliaisia...


    • Anonyymi

      Eikös tätäkin mitenkään saatais hallituksen ja Sanna Marinin syyksi. Olisihan voinut kieltää kaikenlaisen juhlinnan niin kotona kuin kylässäkin.

    • Anonyymi

      Niin nyt pyhien aikana ovat koulut kiinni. Olisiko ollut yhteis majoituksesta kysymys ? Jos vaikka viisi eri lesta sukua olisi tulleet sukuloimaan , silloin helposti pääluku on tuo 200-300 henk. Kenen taloon sellainen määrä mahtuu !? Ikä haarukka 12v.-18v. Saa siinä polliisi hajoittaa juhlat😊

    • Anonyymi

      "He osaavat kasvattaa ainakin lapsensa. Ei ne yökaudet hillu kylän raitilla. He elävät niinkuin kunnon kansalaisen pitää. Olkoon uskonto mikä tahansa. He eivät ole ilkeyttä tekemässä ja noudattavat korona suosituksia. Olispa kaikki nuoriso samanlaisia kuuliaisia..."

      Voi hallelujaa, lestojen naapurina en tunnista kirjoituksesi väittämiä.
      Koskaan en ole missään tavannut kurittomampia penikoita kuin lestat, joita ei kukaan ehdi tai vaivaudu kasvattamaan ja opettamaan edes siedettävää käyttäytymistä. Jos et kuulu lahkoon olet kiusaamisen ja pahanteon kohteena! Mopoilla ja moottorikelkoilla rällätään, vaikka ikä ei sallisi ja isä kannustaa vieressä.

    • Anonyymi

      Meno oli ulospäin aika villin näköistä :)

    • Anonyymi

      Varsin nuortaväkeä oli aivan tuuterissa, humalassa. Poliiseja useita partioita paikalla.

      Vanhemmilla ei mitään käsitystä minne nuoriso kokoontuu. 100 hengen tilassa 300 nuorta. Tiivis tunnelma ollut.

    • Anonyymi

      Eikö vuokraajalla/omistajalla valvomisvelvollisuutta ollenkaan. Luulisi olevan ennakoitavissa kun nuoriso vuokraa.

      • Anonyymi

        Jokkapirtti


    • Anonyymi

      Onko kukaan tietoinen, keitä he olivat? Kouluissa mahd vielä, ja sitäkautta saataisiin tuomittua mahd muut. Onko tietoa? Eihän tämä näin voi mennä, että nämät idiootit saavat tehdä mitä vain, saamatta edes poikkeusaikana, nuhteita. Jos jollain tietoa, kiitos siitä. Otetaan kouluihin yhteyttä ja luetaan lakia..

    • Anonyymi

      Miksi jokkapirtti vuokrattu korona aikaan näin isolle porukalle? Tosi järkevää

      • Anonyymi

        Tuskin vuokrannu näin isolle porukalle. tilan vetoisuus on 125 henkeä.
        Joku vuokrasi yksityiskäyttöön ja nuorison sisällä juttu levisi että siellä bileet, jolloin ns karkasi pv käsistä.
        Sellaista se on ku on some.


    • Anonyymi

      Kaupungin vika kun lakkautti koulun Oikaraisesta.

    • Anonyymi

      Samalla kaavalla koko Levillä oleelle porukalle sakkoja. Eivätkä olleet "nuoria".

    • Anonyymi

      Eikä ne edes kerrasta oppineet. Kuulemma tällä hetkellä on Rovaniemen nuorisolla menossa taas sadan hengen bileet jossain Aittatiellä.

      • Anonyymi

        Ei lopu ennen kuin nuo vuokraajat asetetaan edesvastuuseen. Vuokrauksesta saadut rahat valtioille ja iso sakko päälle.


    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1886
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe