Aihe

Lapin Kansa paljastanut ss-joukkoihin

Anonyymi

liittyneet lappilaiset tämän päivän Luppo-osiossa.
Rovaniemeläisiä:
Ankkuri
Autti
Lantto
Luusuaniemi
Sääskilahti
Tepsa

Värväreitä:
Narkaus
Pentikäinen

15

262

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   se oli sitä aikaa ja aina on "hölmöläisiä" jotka ovat toisten hölmöläisten narutettevissa. Silloin ei tiedetty eikä tunnettu näitä saksalaisia ihmispetoja jotka faktat on tulleet tietoon asioiden myötä Ja ajan kuluessa. Tuskin monikaan näistä pojan klopeisa olisi lähtenyt noiden metsäyhtiöiden huijareden narutukseen jos olisivat totuuksia tienneet. Nämä värvärit olivat syypäitä nuorten höynäytyksiin.

  • Anonyymi

   Nekö on paljastettu? .No voi yhden kerran, vaikka toisaalta jo oli aikakin!

  • Anonyymi

   Eihän sakut tuohon mainittuun SS-porukkaan omia kansalaisiaan halunneetkaan,innokkaat lähtijät piti hakea muualta euroopasta esim. Suomesta.Siivilien teurastukseen ja vankien rääkkäykseen poikaset sitten etunenässä laitettiinkin,näistä teoista ei vain historia halua kertoa,"ei me"vaan nuo toiset. Sotaan piti päästä ja sinne päästiin. Loppu tulos karmea.

  • Anonyymi

   Onko totta se kun kuulin että Lapin sodassa suurin osa vihollisista oli Unkarilaislähtöisiä?

   • Anonyymi

    out kuullunna väärin, slobojahan ne vain enimmäkseen oli, mutta ei ole enää..


  • Anonyymi

   Mitähän tämäkin ketjun aloittaja ajaa takaa? Onneksi meillä on historia ja ilman sitä historiaa, ei olisi vapaata yhteiskuntaa, sosiaaliturvaa ja kaikilla joutilailla jonkinlaiset elinolot. Olen ylpeä esi-isiemmi kaikista sotilaallisista teoista, ne tehtiin siinä ajassa ja sillä tietämyksellä mikä tuolloin oli, kuten tänäänkin tehdään.
   Arvio siitä, ovatko ne oikeita vai vääriä, tehdän myöhemmin, kuten mm täällä Suomi24 - palstalla historintuntijoiden taholta, - siinä vasta surkeus! Meinasitko ihan leimata nämä osallistuja sukujen jälkeläiset?

  • Anonyymi

   Rautotu.Ei kai alottaja noita sukunimiä kantavia ole syyllistämässä...

  • Anonyymi

   En halunnut edes lukea Lapin Kansasta tuota artikkelia, ollut on ollutta ja mennyttä ja me emme ole vastuussa esi-isiemme tekemisistä. Turhaa niitä on kaivella.

   Ennemmin pitää muistaa Suomen omaa raskasta tietä sotien kautta ja sodanjälkeisten sukupolvien raadantaa millä Suomi saatiin elinvoimaiseksi valtioksi.

   Kehitys on ollut huimaa, sodan jälkeen ihmisillä oli kova usko tulevaisuuteen ja miltei tyhjästä luotiin teollisuus, koulutus, terveydenhoito ja siinä sivussa kasvatettiin uusi sukupolvi , ne suuret ikäluokat jotka hekin tehneet pitkät työurat maamme vaurastumiseksi.

   Vanhempani ovat jo edesmenneitä, isäni sodan käynyt mies ja minä itsekin jo ehtoo puolella pitkän työrupeaman tehnyt ja monta veronmaksajaa Suomelle kasvattanut ja kouluttanut.

  • Anonyymi

   oliskohan lapin kansa jo siirtynyt putinin äänenkannattajaksi ???

  • Anonyymi

   Mitähän tuolla nimiluettelolla tavoiteltiin? Halu leimata jotkut suvut???? Miksi?

  • Anonyymi

   Ei haittaa jos asioista puhutaan nimillä tai ilman. Kunhan on asiallista,ei paskan nakkelua. Kyllä meillä hyvinki mielellään ryssitellään ja aivan aiheestakin,kyllä. Mutta lantilla on aina puolensa,sillähän näistä SS sankareista ei ole paljon hiiskuttu,salaisia on ollut asiakirjat,hyvä että ovat edes vähän raottuneet. Mitä nämä värväreitten aivopestyt uhrit sitten joutuivat tuolla "kunnian" kukkuloilla ja soramonttujen reunoilla tekemäänkään. Siviilejä ja vankeja rääkkäämään ja tappamaan m.m.Kovin on sankarillisia tekoja ovat poikaset joutuneet tekemään.

  • Anonyymi

   Eikös se ollut SS taustainen tämä muuan upseerismies,rautaristinritarikin vielä,kattoi vierestä kun verikoirat(sotapoliisit) pieksivät hengiltä sotamiehen joka oli varasatanut herroille tarkoitetusta muonalähetyksestä leipää ? On siinäkin ollu syy !Kiväärin perillä ja pampuilla piestään ja "ritari" vaan yllyttää vieressä,on perkele sankareita.

  • Anonyymi

   Turha on SS miehiä syyllistää.Välirauhan tilanteessa tehtiin saksan aloitteessta valtiollinen sopimus sotilaiden kouluttamisesta saksassa. Värvärit teki sitä palkan eteen. Pitää muistaa että venäjä painosti suomea koko välirauhan ajan ja pyysi saksalta lupaa tehdä talvisota polluun 1941 aikana.Hitler kielsi tämän ehdottomasti ettei tärkeä metalli ja puukauppa häiriinny suomen ja ruotsin kanssa. Perehtykää vähän historiaan.Ei suomalaiset mitään siviilien pieksijöitä ollu. Kovasti on aloittaja keksinyt hölmöyksiä.

  • Anonyymi

   Ootellaan jokunen aika,nyt kun noita salasiksi laitettuja ja piilotettuja sotapäiväkirjoja ym. pääsee päivän valoon,niin kyllä sieltä niitä murhan himosia SS ihailijoita alkaa paljastumaan lisää. Totta on,että Hitlerille oli Ruotsin malmi ja metsät tosi tärkeitä,olisi taatusti ne itelleen sitten lunastanutkin,jos sota olisi toisin mennyt. Väkisin tietysti olisi vienyt koko maan,kuten Suomenkin.Norjahan oli jo miehitetty.

  • Anonyymi

   kumma juttu, miksei suojeluskuntalaiset ja valkokaarti ym. "sonnin" lihansyöjåt aktivoidu ja puolusta sankareitamme ? Historian sivut on avautuneet.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   74
   10755
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   136
   7131
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   200
   6026
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   19
   3281
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   145
   2279